Monday, August 10, 2009

Paul and Joe

Olen maininnut teille aikaisemminkin yhdestä lempimerkeistäni - Paul & Joe:sta.
Suosin heidän klassista linjaansa. Laadukkaita neuleita, pukuhousuja ja -jakkuja sekä muita arkeen käyviä hyviä perus vaatetta. Viimeksi ostin heiltä tuntuvassa alennuksessa sen keltaisen hameeni.
Tässä teillekin heidän syksy/talvi mallistonsa.
Sama toistui heilläkin.
Nudea ja mustaa.
Minä pidin eritisesti heidän mustasta ja nudesta paljettimekoistaan!:)
Itselläni ollut sellainen hakusessa jo ikuisuuden, mutta hyvännäköistä sellaista ei ole tullut vielä vastaan. Kovasti olisin halunnut itselleni sen Hennesin ja Mauritzin nuden paljettitunikan, mutta mistään en sitä löytänyt. Tosin huomasin että moni muu kanssabloggari on vastaavaan kaappiinsa saanut:)

Tietääkseni kyseistä merkkiä ei saa ostettua Suomesta. Täten suosittelenkin etsimään kaupan käsiinne kun ulkomailla vierailette:)
Toivon kovasti, että merkkiä olisi pian Suomessakin saatavilla...

9 comments:

 1. Net-a-porter.comista saa Paul&Joeta jos ei halua ulkomaille saakka lähteä etsimään:) En ole kyseistä merkkiä sieltä tilannut, mutta muuta kyllä ja aina on tosi hyvin toiminut. Pakkaavat tuotteet ihanasti, pientä luksusta päivään:)

  ReplyDelete
 2. Gaudetessa myydään Paul&Joe:ta!

  ReplyDelete
 3. Paul & Joeta saa Helsingistä Gaudetesta :)

  ReplyDelete
 4. Tunnetko Gaudetea Helsingissä, siellä ainakin on myyty Paul&Joen vaatteita. Gaudetehan on ehkä Helsingin tasokkain liike :)

  ReplyDelete
 5. Voi kun sais ton nuden glitterimekon!:)

  ReplyDelete
 6. Mrs V, ootko katsonut Hennesin nettikaupan? Ainakin eilen oli sitä tunikaa :)

  ReplyDelete
 7. Ainakin täällä meidän H&M:llä oli sitä tunikaa alerekissä monta kappaletta, hintaan 15€... :)

  ReplyDelete
 8. Paul&Joe on mahtava! Harmi tosiaan, ettei sitä saa Suomesta, mutta onpahan jotain jännitettävää aina kun menee ulkomaille! Yey! :)

  ReplyDelete
 9. Sini,
  joo mäkin aina sieltä käyn tavaroita katsomassa, mutta mitään en ole uskaltanut vielä tilata. Asosilla alotin ensimmäisen nettitilaukseni, ehkä jonain päivänä vielä uskallan senkin tehdä!:)

  Tres chic,
  hei kiitos HIRVEESTI vinkistä!!! pitää siellä käydä kun ensi kerran suomeen pääsen!:)

  Malia,
  ei mulla ollu hajuakaan kyseisestä liikkeestä! SInänsä hassua kun oma Helsingin asunto on ihan siinä hollilla!:D Pakko käydä katsastamassa ensi kerran kun Suomessa olen:)

  nekku,
  NO AIJAA!!!:D`*kuola valuu*

  Nora,
  KIITOS VINKISTÄ!! kävin katsomassa mutta en löytänyt!!!!!! Help me?:D

  Jen,
  voi vitsi mä tahtoisin sen... Sinä taidat vaan asustella aika kaukana minusta?:( Melko pohjoisessa jos oikein muistan?:) Mä niin haluan sen topin....

  Biscotti Dreams,
  niin mäkin luulin tähän päivään asti muttajuuri sain kulla ihanilta lukijoilta että sitä saa Helsingistäkin!!!!:D Yey!:D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)