Monday, August 10, 2009

Celebrities in black and nude

Eva Longoria, Kim Kardashian ja Jessica Simpson olivat juhlistmassa taannoin luottokampaajansa Ken Pavesin syntymäpäiviä Longorian Besos ravintolassa.

Kuvista päätellen Hollywoodissakin on ihastuttu nuden ja mustan yhdistelmään.

12 comments:

 1. Ihanan evan asu miellyttää minua eniten!:) Sulla on kyllä erittäin mukavia postauksia, mutta eikö käy hankalaksi pyörittää kahta blogia? Toivottavasti et strictly styleä lopeta vaikka oletkin niin uhannut:)

  ReplyDelete
 2. Tämä väri yhdistelmä on kyllä niin herkullinen. :)

  -Anni

  ReplyDelete
 3. Kim Kardashian on ihana! Jessica Simpson näyttää melko juoneelta... Ehkäpä vain huono kuva hänestä? :)

  ReplyDelete
 4. nekku,
  mäkin perustan eniten tuoll Evan kokonaisuudelle:)
  Onhan se toki todella haastavaa. Nyt vaan en millään malttaisi tästä blogista luopua:) Joten jännittävä lisä sen tutun ja turvallisen blogin ohella... toistaiseksi olen laiminlyönyt sitä toista blogia. Sinne vaan kirjoittelen enemmän päiväkirjamaisesti kun mieli tekee...

  Anni,
  mä olen niin hullaantunut tähän yhdistelmään!:)

  Biscotti Dreams,
  hän on ihanan naisellinen ja älyttömän kaunis. Samoin hänen molemmat siskonsa...
  Juu, joko saatu kuva huonolla hetkellä tai sitten ehkä juhla shamppanjalla jotain suutta asiaan:)

  ReplyDelete
 5. Ihana Evan asu, hän on kyllä aina yhtä kaunis ja edustava! :)

  Joo ja yhdyn edellisiin, älä vain lopeta tätä blogia, miten minun päiväni sitten kuluisivatkaan? :)

  ReplyDelete
 6. Oivoi, toi nude+musta yhdistelmä on kyllä niin hurmaava! Tällä hetkellä voisin vaikka pukeutua vain noihin väreihin, ahh :D

  ReplyDelete
 7. löysin vasta tämän blogin ja tää on mahtava! sulla on vissii toi chanelin laukku niin mistä sä olet sen ostanut ja paljon maksoi? (:

  ReplyDelete
 8. Madrina,
  oon samaa mieltä! Munkin lemppari noista!:)
  Blogin kannalta en lupaa mitään. Katsotaan miten aikaa jää. Yritän kaikkeni pitää tätä pystyssä, sillä olen yllättävän kiintynyt tähän uuteen blogiini:) Kiitos kovasti että sinä annat minulle aikaasi!:)

  Lintu,
  no aijaa!! Ja multa ei oikeen löydy mitän hyvää nudea!!!:S sen henkka maukan paljetti topin tahdon!!!!:)

  Anonyymi,
  voi kiitos!:) Ihanaa että eksyit!:) Chanelin laukkuni olen kaikki ostanut ihan Chanelin omista liikkeistä Amsterdamista ja Dubaista. Ikävä kyllä en koe oloani mukavaksi kertoa niiden hintaa täällä... Jos haluat itse samanlaisen hankkia, suosittelen että ulkomailla ollessasi kävelet liikkeeseen ja kysyt hintaa!:) Jos haluat varautua ja alkaa jo säästämään ja haluat tietää tarkan hinnan ennenkuin ulkomaille pääset niin jo kirjoita minulle etunimi_sukunimi tyylisestä mailiosoitteesta niin voin sinua auttaa eteenpäin sillä netissä Chanelin sivuilla ei hintoja ole. Toki voit aina liikkeeseen soittaakin!:) Hinta riippuu koosta ja siitä kummalla nahkalla laukun haluat: pehmeällä lampaannahalla vai kestävämmällä ja hieman edullisemmalla lehmännahalla (caviar). Toivottavasti musta oli apua:)

  ReplyDelete
 9. Ihan kivahan tuo yhdistelmä on, mutta eskä hieman riskitön. Ainakin Jessican asu on mitäänsattomuudellaan latteaakin latteampi.

  ReplyDelete
 10. Heini,
  sanotaan näin että mun tyyli on kans hyvin riskitön:) Siksi varmaan pidänkin:D Eli kun hameita käytetään niin aina mennään pikkuhousut jalassa!:D *lol*:D:D
  Mutta totta, en itsekään lämpeä Jessican asulle. En pidä tuosta hameen yläosan leikkauksesta.

  ReplyDelete
 11. toi asu on täydellinen evan päällä! sullekin sopis varmaan sairaan hyvin just joku tollanen!

  ReplyDelete
 12. Vitsi, et on huono kuva Jessicasta! Mut Eva on aina yhtä ihana:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)