Sunday, August 9, 2009

Valmistautumista syksyyn

Sanotaan että en nyt todellakaan vielä odota syksyä.
Haluan vielä nauttia lämmöstä, shortseista, hameista ja siitä ettei tarvitse aina ulos lähtiessä pukeutua takkiin...
Mutta silti kun selailin Chictopiaa niin silmää miellytti kovasti nämä melko syksyiset asut...Aion vielä täysin rinnoin nauttia kesän rippeistä, mutta tiedostaen, että syksy on ihan kulman takana...
Eli pikku hiljaa alan jo valmistautua syksyyn, tosin vain henkisesti:)

13 comments:

 1. Ai että noi isot ja muhkeat kaulahuivit näyttävät ihanan pehmeiltä ja lämpimiltä! Täytyy varmaan hommata tuollainen, kun näyttääkin vielä niin kivalta. Minulla kun on aina kaulahuivi kaulassa kun vähänkin viileämpi ilma tai tuuli ja suomen syksyssähän (ja aina välillä myös kesässä ;) ) sellaisia päiviä on enemmän kuin tarpeeksi :)
  Ja kaikesta huolimatta minä kyllä hieman jo odottelen syksyä.

  ReplyDelete
 2. chictopia on kyllä ihana paikka :) mutta sama juttu.. haikee olo kun arki taas alkaa, mutta pitää ajatella syksyn positiivisia puolia, kuten nuo ihanat neuleet ;)

  ReplyDelete
 3. miksei oo mitään päivänasuja tms tullu muutamaan päivään ? :(

  ReplyDelete
 4. Itse odotan jo syksyä niin, että pääsee laittaa neuleita päälle :D järkyttävää XD rakastan kesää ja lämpöä, mutta syksy on vaan niin kaunista aikaa ja kohtahan se on jo täällä :) syksy here we come!

  ReplyDelete
 5. Aaah, mä alan kaivata noiden kuvien myötä entistä enemmän syksyä! Ihania kokonaisuuksia. Muakin on jotenkin harmaa alkanut miellyttää.

  ReplyDelete
 6. Anni,
  nuo kaulaliinat ovat kyllä todella houkuttelevan näköisiä...Mutta siitä huolimatta minä pidän vielä kesästä kynsin hampain kiinni!:D

  bellas,
  no niin onkin!:) Ja ihan totta... Haikee olo mutta kai sitä on valmistauduttava väistämättömään...

  Anonyymi,
  voi ihana kun pidät mun päivän asuistani!:) Aina vähän vaihtelee aihe alueet. oon käyttänyt asuja mitä ootte jo päälläni nähneet niin niissä tuskin on mitään mielenkiintoista:) mUtta asia varmasti korjaantuu taas pian!:)

  Padme,
  syksy on ihanaa aikaa, mutta otan kyllä kesästä kaiken irti ennenkuin lähden siihen kunnolla mukaan!:) Syksyvaatteita kun saa sitten taas käyttää täällä seuraavat 6kk:D

  Kata,
  aina syksyn tullessa mullakin alkaa harmaa huutaa mun nimeä!:D Ja noi kokonaisuuden kieltämättä houkuttaa...;)

  ReplyDelete
 7. Ihanan rentoja asukokonaisuuksia syksylle. :) Sopivat myös tällaiselle pienen lapsen äidille, joka arvostaa just nyt eniten mukavuutta, mutta joka asuu maassa jossa ei ihan tuulipuvussa viitsi lähteä kurjallakaan ilmalla harppomaan ihmisten ilmoille (paitsi ehkä pimeässä koiria ulkoiluttaessa). Onneksi kesää on kuitenkin vielä pitkälti jäljellä!

  ReplyDelete
 8. Tuon ekan tytön asu on mielestäni tosi nätti, pitäisi varmaan alkaa etsimään jostain harmaata villapuseroa :) Itselläni on kamala ikävä juuri Suomen syksyä, täällä Espanjan itärannikolla kun se kesä tuppaa jatkumaan lokakuuhun asti.
  Kiitos hyvästä blogista muuten, luin joskus kaaaauan sitten toista blogiasi ennen kun se katosi salasanan alle, so I'm just very glad to see you're back!

  ReplyDelete
 9. Minä nautin viimeiseen asti kesän lämmöstä vaikka kieltämättä houkuttelevia syysvaatteitakin löytyy :) Etenkin nuo muhkeat kaulaliinat lämmittivät vilukissan mieltä..kenties se kylmä talvi ei niin kamala olekaan kunhan kietoo itsensä lämpimiin ja kauniisiin talvivaatteisiin.

  ReplyDelete
 10. Tää ei liity mitenkään aiheeseen, mut aattelin vinkata et löysin ihania vaateyhdistelmiä Miroslava Dumalta, kun tässä netissä surffailin. Kannattaa kurkata.

  ReplyDelete
 11. voi ei oon aina vannonut tummien hiusten nimeen, mutta kun katselin laurenia mustissaan vaaleiden hiusten kera ja nyt tässäkin tolla yhdellä tytöllä toi mustat vaatteet vaalee tukka -yhdistelmä näyttää niiin hyvältä! apua. mutta mä pysyn tummana

  ReplyDelete
 12. Anonyymi,
  eikö olekkin!:) Mullakin on koiria ulkoiluttaessa mitä kaameimpia juttuja päällä, mutta se vissiin kuuluu siihen muotiin:D
  Syksy tosiaan antaa taas mahdollisuudet aivan ihanaan ja pehmeään kerrospukeutumiseen...:)

  CandyDoll,
  Thank you!:) Great to have visitors all the way from Japan!:)

  Zuszsi,
  Aivan ihanaa että tänne on eksynyt ihmisiä niin pitkän ajan takaa ja olen säilyttänyt "salaisuuteni"!:) Kiitos siitä sinulle hirmuisesti!:) Oih...espanjan pitkät kesät... I loooove it. Itsellä on suunnitteilla matka lähiaikoina Benidormiin, et sillä suunnalla sattuisi asua?:)
  ps.mä niin haluan tehdä copycatin tuosta ekasta austa!:D

  Jonna ja Nella,
  ihan samalla mentaliteetilla täälläkin mennään!:) houkutus on kova, mutta periksi ei vielä anneta!:D

  Niina,
  ei herttinen...KIITOS MILJOONASTI! I LOVED HER! Mä niin teen tuosta postauksen! Kiitos tuhannesti tästä inspiraatiosta!:)

  MILLA,
  tiedätkö mäkin himoitsin sitä vaaleiden hiuksien ja mustan yhdistelmää:D Mutta aina olen ollut oman väriseni enkä koskaan ole vaaleammaksi värjännyt, joten tuskin ikinä uskallankaan. Eikä se mulle sopisikaan:D Sun kauniille kasvoille sopisi ihan varmasti kummatkin!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)