Tuesday, August 18, 2009

Päivän asu eilen

Olen tainnut hieman hurahtaa noihin ruutupaitoihin...
Löysin Zarasta samanlaisen paidan kuin se aiemmin esittelemäni, mutta vaalealla printillä.
I like it a lot!

12 comments:

 1. Mä en oo saanu ostettua vielä yhtään ruutupaitaa, vaikka oon ihaillu niitä tosi monen päällä. Toi sunkin on ihana! Kaikki mitä oon kokeillut (lähinnä H&M:n) on malliltaan huonoja..No täytyy jatkaa etsintöjä =)

  ReplyDelete
 2. Vitsi ruutupaitasi on ihana! Ma olen jotenkin viime aikoina lammennyt ruutupaitoihin ja alkanut katsella loytyisko omaankin vaatekaappiin joku kiva.
  Ma en tieda miten ne mulle sopis, tulee mieleen vaan niista yla - aste aikojen jattisuuret flanelliset ruutupaidat. :D
  Mutta ehkapa uskaltaudun kauppaan sovittelemaan eika vain ihailemaan niita muiden paalla. hih

  ReplyDelete
 3. Tosi tyylikäs, mutta rento kokonaisuus! Nyt taas harmittaa että Oulussa ei ole Zaraa...

  ReplyDelete
 4. sama, ruutupaidat ovat mielestäni niiiin ihania että (:

  ReplyDelete
 5. Saanko kysyä mikä oli ensimmäinen merkkilaukkusi? :) Itse hankin juuri itselleni Speedy 35 Damierin tummemmalla kuosilla ja olen aivan rakastunut!

  ReplyDelete
 6. samaa paitaa ihailin itsekin tänään zarassa, on kyllä tosi kivan näkönen.omasta kaapista löytyy myös noita ruutupaitoja jonkun verran, ihanan rentoja!!
  tässä samalla voisin antaa vähän ruusuja, luen blogiasi joka päivä enkä ole vieläkään kyllästynyt. vaikutat todella mukavalta ihmiseltä, jatka samaan malliin! :)

  t.tyytyväinen lukija

  ReplyDelete
 7. Hihii, kävin sun inspiroimana nappaamassa tänään omani Zarasta :) Tummana kylläkin, kun muista väreistä oli oma kokoni loppu. Olin aiemminkin hiplaillut noita Zarassa, mutta en ollut tajunnutkaan miten hyviltä ne voi näyttää päällä!
  Kiitos ideasta :)

  ReplyDelete
 8. Täydellinen ruutupaitis, sopivan "neutraali". Äh, huono sanavalinta, mutta se ei ole siis liian "metsuri"! Uskaltaisitko paljastaa vielä kenkiesi merkin? Vaikuttavat oikein mukavuusbalsuilta!

  ReplyDelete
 9. Mäkin oon ihastellu noita ruutupaitoja, mutta en vielä oo uskaltanu ostaa. Ginassa yksi lähti jo sovituskoppiin mukaan, mutta jäi kuitenkin vielä ostamatta. Mulla on kyllä yksi joka on muutama vuosi sitten ostettu kaverin cowboy-synttäreille, ni jotenkin nään sen aina vaan naamias-asuna, vaikka onkin tosi kiva :D

  ReplyDelete
 10. Edelliseen kommenttiin vielä lisäyksenä,että sun päällä toi ruutupaita on TOOOSI kiva!! Mutta sä nyt saisit jopa lappu-haalarit näyttämään siltä ne ne olis suoraan napattu catwalkilta :D

  ReplyDelete
 11. Saana,
  Mä tosiaan en ollut edes miettinyt ruutupaitoja, mutta Zarassa käveli vastaan se tumma ja tykkäsin sen mallista ja värityksestä niin kovasti että se lähti sitten mukaan:) Joten Zarasta kyllä löytyy kivan mallisiakin!:) Voi pitää farkkujen ja leggareiden kanssa:)

  madison,
  mulla tää vähän iski yht'äkkiä. Olen Laurenin päällä niitä ihaillut mutta todennut että ei ne mulle sovi:D Mutta muutos mielipiteeseen tuli kun Zaran kaunis yksilö tuli vatsaan. sen verran monipuolinen oli että totesin että hyvin se arkeen menee:)

  Sini,
  oih voih? Toivottavasti saatte sinne omanne...Mäkin hain omani hieman kauempaa kun ei meilläkään täällä ole Zaraa?!

  Ecu,
  Mäkin oon vasta nyt lämmennyt niille!:)

  Olivia,
  Minusta olet onnistunut ostamaan erittäin kauniin klassikon ensimmäiseksi laukuksesi! Minun eka markkilaukkuni oli Guccin laukku (mitä tänä päivänä en käytä juuri ollenkaan) joka oli sitä perusprinttiä (tumma G vaalealla pohjalla) ja jotenkin mä en vaan yleensä tykkää kun merkkikamojen "logot" näkyy, joten on jääny vähän hiljaisempaan sen käyttö nykyään:D Tosin sen hinta oli saman verran kun Luikkarin Speedy:D

  tyytyväinen lukija,
  Eikö olekin! Ne on niin mukavia ja rentoja päällä ja jos yhdistelee oikein niin ne näyttävät jopa siisteiltä!:D Mä vasta nyt olen löytänyt niiden mukavuuden:)
  Ja kiitos ruusuista kovasti! Ihanaa että sinä olet kokenut että juttuni ovat monipuolisia! Sillä tottakai on hieman vaativaa välillä keksiä kirjoitettavaa kun olen rajannut alueeni hyvin tarkkaan enkä itsestäni kirjoita. Kiitos kovasti tästä tiedosta:) Cheered me up!:)

  Erica,
  ai että miten ihanaa että olet minun blogini kautta löytänyt jotain kivaa!!!:) Väri valikoima on näissä ruutupaidoissa Zarassa melko laaja niin toivottavasti kaikki löytävät sieltä omansa!:)
  Kiitos kun jaoit kanssani tämän tiedon:) Ihana kuulla!!:)

  Soccermom,
  se on tosiaankin ihanan neutraali!:) (älä huoli, luulen että tiedän juuri mitä tarkoitat!:D)
  Se on siis samalla raikas?:D Did I get it?:D
  Baltsut on Fendin ja ne on tosiaan niin mukavat että ihan kuin pilvillä kävelisi...
  Niitä taisi saada vielä ostettua net-a-porterista?
  Omani ostin Dubaista...

  A,
  hahahah:D Mulla oli varmaan aika sama. Kesti aika pitkään miun lämmetä noille mutta Zaran versiot sai mut sit käännytettyä kokonaan:) Todella rennot ja mukavat nuo niiden ruutupaidat.
  Ja kiitos murunen hirveästi:D Asiaan varmasti vaikuttaa että katselet mua ystävän silmillä!:D
  halitus!:)

  ReplyDelete
 12. Hei!
  Olen loytanyt blogisi vastikaan ja ehdottomasti jaanyt koukkuun. Vaikutat positiiviselta ihmiselta ja tyylisi on pettamaton!
  En tieda onko tata kysytty aikaisemmin ja haluatko vastata, mutta olisin kiinnostunut painostasi ja pituudestasi, koska olet omaan makuuni ihannemitoissa!
  Iloista syksyn alkua,
  Emilia

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)