Monday, August 17, 2009

Style Steal - Louis Vuitton

Olen joskus kertonut etten erityisemmin itse välitä eläinkuoseista vaatetuksessa.
Se on vain melko vaativa kuviointi (minun mielestäni), sillä jos sitä yhdistää liikaa on lopputulos helposti halvan näköinen.
Mutta pieninä ykistyiskohtina olen ihaillut sitä monenkin päällä.
Olen puhunut suloisista leopardiballeriinoista yhdistettynä muuten pelkistettyyn kokomustaan asuun, mutta kyllä näyttää hyvältä seuraavissa kuvissa leopardikuvioinen huivikin!:)

Ensimmäistä kertaa elämässäni minunkin tekee mieli jotain eläinkuviollista...
Tosin hyvin pienenä yksityskohtana!:)

13 comments:

 1. Siitä se lähtee se eläinkuosi-innostus :D Mäkin haaveilin ensin ballerinoista, sitten huivista. Nyt löytyy jo sukkahousua ja hametta leopardilla varustettuna ;)

  ReplyDelete
 2. Hei Mrs V
  terveisia Belgiasta lukijalta :-)
  Olet niin elegantti ja tyylisi on ihana.
  Mutta en oikein osaa kuvitella sinua elainkuosissa, jostain syysta :-)
  Mukavaa loppukesaa sinne ja jatka samaan tapaan, kiva lukea.

  ReplyDelete
 3. Mulla leokuosi on kans jäänyt vain huivin tasolle - ja hyvä niin. :) Pienenä piristeenä se toimii.

  - Johanna

  ReplyDelete
 4. On niitä leopardinhuvia Hermèsistäkin, luulen että ainakin Miroslavan huivi on sieltä.

  ReplyDelete
 5. Olen samaa mieltä eläinkuoseista. Täydentävänä yksityiskohtana se kuitenkin alkaa näyttää jopa hyvältä, etenkin tuossa Nicolen asussa! Jaa-a..olisikohan minusta tuollaiseen huiviin..voisihan sitä kerrankin repäistä! Lapset voisivat ainakin tykätä, jos eivät muut :D

  ReplyDelete
 6. Leopardihuivi on loistava asuste, se tuo jotain tosi pirteää asuun kuin asuun! Itse en olisi ikinä uskonut käyttäväni mitään eläinkuosia, mutta kun tuollainen vastaava huivi käveli vastaan niin se vaan oli saatava, päivääkään en ole katunut (: Muu pukeutuminen kannattaa tosin juurikin pitää melko hillittynä, itse ainakin yhdistän sen usein väripilkuksi esim mustaan ja valkoiseen asuun (:

  ReplyDelete
 7. Mä olen kanssa varovasti koittanut sovittaa leopardikuosia vaatteisiin mutta ainakin H&M ostamani toppi oli liikaa --> päivä toimistossa ja musta tuntui että olin joku kasarimuistomerkki :p

  Ostin kuukausi sitten Jenkeistä pitkän harkinnan jälkeen valkoisella pohjalla olevan leopardin kuvioisen huivin joka odottaa syksyn tuloa 8-)

  ReplyDelete
 8. Roosa,
  katsotaan nyt...:) Taidan vaan tyytyä ihastelemaan sitä muilla jotka osaavat sen yhdistää:)

  Anonyymi
  voi kiitos kovasti!:) itsellänikin on ongelmia nähdä itseni eläinkuosissa:D Joten luulen että minulla tämä jää vaan ihailu tasolle:) En kuitenkaan osaisi käyttää tuota kuosia:)
  Ihana että olet löytnyt tiesi tänne ja jaoit kanssani ihanat sanasi!:)

  Johanna,
  se näyttää kieltämättä hyvälle pelkistetyn asun kanssa:) Minä tosiaan taidan kuitenkin ihailla vaan teitä muita sivusta:)

  Jepsukka,
  Mulla ei ole hajuakaan. Nuori nainen on ainakin kyseisen merkkitalon tuotteisiin mieltynyt. Purseforum sanoi huivin olevan luikkarin ,mutta itse en tosiaan tiedä kuinka asian laita oikeasti on:)

  Soccermom,
  jos mieli tekee niin ihmeessä repäiset!:) Mä tässä emmin. Luulen että jään vaan ihailemaan muita rohkeita puekutujia:) I don't think I can pull that off:D

  maarian,
  olen täysin samaa mieltä!:) Kun asu on muuten hillitty tuo tuo huivi kivan särmän:) ELi ihana on ihailla sitä muiden päällä. En kyllä vaan mitenkään usko että vastaava sopii minulle:) I am too vanilla:D

  kata,
  juu itse minulla on vaikeuksia sulattaa eläinprintillisiä toppeja. Tosin muutaman kevyen ja liehuvan version olen nähnyt jotka näyttivät hyviltä kantajansa päällä:)
  Hienoa!:) Minä tyydyn siis varmaankin ihailemaan teitä muita täältä sivusta:)

  ReplyDelete
 9. Miroslavan huivi on Vuittonin, se on tPF:llä useassa kuvassa - Hermèsin leopardihuivi on selkeästi eri näköinen.
  Uskon että huivi sopisi mainiosti Mrs V:lle, yleensä tummille sopii kys. kuosi paremmin kuin vaaleille.
  Mutta kuten moni tietää, leopardi/eläinkuosien kanssa pitää olla varovainen, kuten minkä tahansa voimakkaan kuosin kanssa, oli se sitten leopardi, Burberry-ruutu tai Unikko ;-).
  Itselläni on kyseinen huivi ja materiaali on aivan ihanan pehmeää ja ohutta kašmirsilkkiä. Kaapista löytyy myös LV/Sprousen Roses, samaa materiaalia. Harkinnassa jo toinen leopardihuivi, uusia ihania värejä tullut lisää!

  ReplyDelete
 10. löysin blogisi vasta muutama kuukausi sitten. Tykkään kovasti postauksistasi. Sulla on ihanan klassinen tyyli. Mikset kuitenkin joskus ottaisi ns. riskiä ja kokeilisi jotain pientä erikoisuutta tyylisi ulkopuolelta? Uskon, että yhdistelytaidollasi se näyttäisi varmasti upealta! You r absolutely gorgeous.

  ReplyDelete
 11. oho, pääsit yllättää! Mä säästän sulle tulevaisuuden varalle sen L:n koko lebardi asun (remember?) :D :D

  ReplyDelete
 12. Mrs. V,
  En juurikaan muotia muuten seuraa, mutta tykkään todella paljon sinun tyyli -postauksista. Nautin kun selität asun "jujun", alkaiskohan minunkin silmä harjaantua...

  ReplyDelete
 13. Tunnen itseni aina joksikin hupakoksi, jos pukeudun eläinkuosiin (tai valkoisiin housuihin!) :D Muiden päällä saattaa näyttää erittäinkin hyvältä ja normaalilta. Yhden leopardikuvioisen huivin omistan. Se on ihan kiva lisä koko mustaan asuun..aina silloin tällöin.
  Pistäpäs kuvaa sitten, kun päätät käyttää eläinkuosia! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)