Wednesday, August 19, 2009

Viime viikonlopun tunnelmia

14 comments:

 1. Onneksi olkoon synttärisankarille!:) Ihan kuin pikkutyttönä, kun sait ilmapallon ja kaikkea. Söpöä.:)

  ReplyDelete
 2. Alma,
  voi suloinen! Kiitos kovasti mutta ei ollut minun synttärini!:) Vaan yllätettiin yksi!:) Mutta pikkutyttönä kävin ostamassa ilmapalloja ja kaikkea:D

  ReplyDelete
 3. Heii onnea!! I*lmeisesti sun syndet oli ;)

  ReplyDelete
 4. Mansikka Sport,
  kiitos kovasti mutta ei ollu vielä mun synttärit:) Vaan läheisen. Yllätettiin vaan synttärisankari meillä:)

  ReplyDelete
 5. taisi olla synttärit! oikein paljon onnea :))

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia!! :) Synttärisankari varmast ilahtu:)
  Ja kivan näköinen kattaus taas;)
  Asussa tykkäsin erityisesti tuosta ihanasta huovista.

  ReplyDelete
 7. Kivoja kuvia....ihan näyttää talot sun autokuvan taustalla kuin olisit Englannissa.... :) Britti-fani kun olen, taidan nähdä kaikkialla sitä, hih.

  Mukavia postauksia, ja kuten joku aiempi kirjoittaja totesi on hienoa välillä nähdä ihan oikeita laatuvaatteita ja -asusteita oikeasti käytössä. Ei sinällä että high street -mallistoissa olis jotain vikana, täysin päinvastoin, mut kun niitä itse pääasiassa käyttää on hienoa nähdä muutakin. :)

  ReplyDelete
 8. Rakastan yllätyssynttäreitä!
  Kiva että olitte nähneet vaivaa ystäväsi juhlien järjestelyissä.

  ReplyDelete
 9. Hehe, hauskoja kuvia! Kiva nähdä susta välillä tällasia tilannekuvia, niistä saa niin paljon aidomman käsityksen siitä millainen henkilö oikeasti on luonteeltaan ja olemukseltaan. :)

  ReplyDelete
 10. Katwalk,
  oli kyllä mutta ei omani!:) Yllätettiin vain sankari!:) Kiitos kuitenkin hirmuisesti!:)

  Mona,
  kiitos kovasti!:) Meillä oli oikein hauskaa kaiken tuon rekvisiitan kanssa:D Mä tykkään kattaa pöydän aina teeman mukaan:) Eli siis olettaen että on suurempi merkkipäivä kyseessä:)

  Anonyymi,
  nimenomaan. EI sillä merkillä muuten niin väliä vaan se laatu. Itse tykkään panostaa enemmän ns.klassikko tuotteisiin esim upeaan laukkuun, kauniisin korkkareisiin tai balleriinoihin, farkkuihin tai juhlapukuun.Sillä niitä tulee käytettyä vuodesta toiseen! They don't go out of style!:) Muuten kaikki sesongin jutut on kannattavempaa ostaa ihan peruskaupoista sillä kun niihin kyllästyy on ne varmaan jo rikkikin:) Niissä ei ole tosiaan mitään vkana! Zara on mun lemppari!:) Harmi vaan että niin usein vaan laatu on pettymys. Jostain se sauma vaan loppujenlopuksi ratkeaa tai kangas menee muodottomaksi.
  Ja olen kovin pahoillani, mutta en paljasta asuinmaastani täällä mitään, vaikka vaikutatkin aivan ihanalta ja vilpittömältä lukijalta!:)

  Très Chic,
  Mäkin!:) Ja rakastan järjestelyä!:) Kun tulee tällaisiin tapahtumiin yms niin olen ihan parantumaton organisaattori. and I go all the way!:)

  Heli,
  voi kiitos ihana!:) Mukavaa että pidit näistä kuvista!:) Pakko sanoa että nää oli ihan älyttömän hillittyjä kuvia musta. Mä jotenkin aina onnistun hyppimään suu auki että kaikki näkee mun kitarisat kun on vastaavia tapahtumia:D

  ReplyDelete
 11. Voi vitsit mitä ylisöpöjä kuvia.. :) oon jo hetken seuraillu sun blogii, tykkäilen kovasti ! :)

  ReplyDelete
 12. Ihanaa. Synttäri yllärit kavereille on ihan parhaita! ;)
  Näytät suloiselta noissa pillikuvissa. =D Tulee ihan lapsuuden synttärit mieleen.

  ReplyDelete
 13. ihania kuvia :)ja onnea! asutko amerikassa? ku sulla on tossa yhessä kuvassa starbucksin kahvijuoma käessä niin aattelin ku itekki kävin siellä, nii siellä oli joka puolella starbuckseja :)

  ReplyDelete
 14. Voi, kun kivoja ja hauskoja kuvia! Oli varmaan kivaa.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)