Sunday, June 14, 2009

Daydreaming

Käykö teille muille koskaan niin, että joku kuva vaan pysäyttää?
Siinä vaan on sitä jotain.
Tämä vangitsi minun katseeni... Daydreaming...

7 comments:

  1. Joo käy , viimeksi tänään :)

    Sulla on kiva blogi , kunnon korot ja näyttävä laukku. Ei sitä paljoo muuta tarvii !

    ReplyDelete
  2. kieltämättä kyl kaunis kuva, ihanan rauhallinen tunnelma :)

    ReplyDelete
  3. No todellakin käy. Olen kuvafriikki ja upean kuvan löydettyäni, olen pitkään ihan fiiliksissä. Ja yleensä palaan vielä monta kertaa lempikuviani katsomaan.

    ReplyDelete
  4. minky,
    niitä kuvia pitäisi vissiin alkaa keräilemään. kertoo varmaan jotain persoonastakin kun tarpeeksi alkaa kollaasia kertymään:)
    Se on muuten ihan totta. Jos aamulla pohtii mitä sitä laittais päälle niin farkuilla, valkoisella t-paidalla pääse pitkälle kun ne yhdistää vielä näyttävään laukkuun ja korkeisiin korkoihin.

    Katsku,
    ihan totta. Harmoninen harmaa...

    Marika,
    minut se pysäytti:)

    N,
    veit sanat suustani!:D

    PinkSircus,
    mä yritän tästä lähin tallentaa kaikki kuvat jotka muhun vetoaa. Kun niitä on sitten tarpeeksi keräytynyt niin siitä vois tehdä vaikka kollaasin. Kun en täällä paljasta mitään itsestäni niin sitä kautta voisi ehkä kukin vetää omia päätelmiään:D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)