Monday, June 15, 2009

Who wore it better?

Tämä on paha.
Minusta Cheryl olisi voinut asustaa tätä kokonaisuutta edes hieman... Vaikkapa isoilla korvarenkailla ja muutamalla simppelillä käsikorulla. Ja kenkien väriksi olisin valinnut vaikkapa juuri nuden, niinkuin Kim. Yleensä yksinkertainen on kaunista ja less is more, mutta nyt vaan minusta jotain puuttuu.
Mutta ei Kimkään ihan nappiin osunut. Hänen massiivinen kaulakorunsa sekä krumeluuri clutchinsa eivät ole minun mieleeni. Toisaalta laukku sopii kenkiin loistavasti ja yhdistää kokonaisuutta.

Vaikka Cheryl yleisesti onkin "lempparini", on nyt pakko sanoa että Kim vie tässä ehkä pidemmän korren. Minun mielestäni.

11 comments:

 1. Mä tykkään taas enemmän Cherylin kokonaisuudesta. Minustakin siitä puuttuu ehkä sitä jotakin, mutta en oikein pidä Kimin kaulakorusta, joka on liian massiivinen "herkän" värisen pukuun. Jotenkin pidän myös enemmän Cherylin kengistä.
  Mitä muuten pidät Cherylin uimapuvusta, jota piti lomalla Nizzassa (kuvia ainakin Daily Mail)? Omaan makuuni se ei oikein ole.

  ReplyDelete
 2. Ottamatta asusteisiin kantaa Kimin vartalolle mekko sopii mielestäni paremmin.

  ReplyDelete
 3. kimillä kengät ja laukku eiväy sovi kaulakorun kanssa yhteen, ja cherylillä ei ole asusteita..
  cherylille olisi sopinut joku "massiivinen" kaulakoru + jtn rannekoruja.
  mutta kai kim on kuitenkin "pitänyt paremmin". hänen asusteensa eivät vält.mät. ole yhteensopivimpia, mutta niitä kuitenkin löytyy ! ja kyllähän hän näyttää upealta tässä puvussa !

  ReplyDelete
 4. Noissa kuvissa hämää vähän valotus. Cheryl näyttää haamulta Kimiin verrattuna. Kallistun Kimin puolelle. Asu olisi wörkkinyt tosiaan paremmin ilman suurta kaulakorua.:)

  ReplyDelete
 5. tolla ekalla naisella on ihanat hiukset:)

  ReplyDelete
 6. Mä tykkäisin eniten jos Cheryl ois lisännyt joko tosiaan suuret korvikset tai sit pienemmät ja paljon vaikka kenkiin sointuvia rannerenkaita tai jotain. Kim taas vois luopua tosta kaulakorusta mutta kengät ja laukku sopi kivasti yhteen!

  ReplyDelete
 7. Kimin puolelle mäkin kallistun, vaikka tuo kaulakoru ei oikein miellytäkään mun silmää. Cherylin kokonaisuudessa häiritsee eniten juuri asusteiden puuttuminen...

  Muuten, kun tuolla alempana on tuo vihannesdippi- postaus, niin laitatko sen raejuuston siis kermaviilin ja dippijauheen sekaan vai miten?
  Ja sitten niistä tyylisi kulmakivet postauksista; mistä olet hankkinut sen ihanan kirahviriipuksen?

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään ehdottomasti Kimin versiosta. Cheryl on mun mielestä liian laiha pitämään tuollaista asua, pitää olla muotoja että tuon kaltainen mekko näyttää hyvältä. Muutenkkin Cheryl näyttää mun milestä tässä vähän homssuiselta, vaikka upea yleensä muuten onkin :)

  ReplyDelete
 9. Kata,
  olen ihan samaa mieltä. Tuo kaulakoru on vaan liikaa eikä sovi tuohon hentoon asuun. Mutta jotenkin Cherylin asu oli liian riisuttu ja teki siitä ehkä en takia liian harmaan?
  Näitä kuvia en ole nähnytkään! Jos muistat vielä missä siellä sen näit niin laitathan linkkiä?:)

  mj,
  totta. Tuossa Cheryl oli vielä todella luihuinen kun kriisi hänen avioliittonsa ympärillä oli kovimmillaan.

  emilia,
  ihan samaa mieltä. Kumpikaan ei ole onnistunut, mutta jos on pakko valita niin kallistun Kimin puoleen...

  Susanne,
  samaa mieltä. Cherylin koko olemuksesta näkyy tietty riutuneisuus. Tuolloinhan hän oli juuri jättänyt vihkisormuksensa jäähylle kun idiootti mies jäi kiinni pettämisestä.

  N,
  totta:) hän on kaikinpuolin ulkoisesti upea.

  Bellagio,
  couldn't agree with u more. suprise suprise:D

  Katja,
  samaa mieltä olen.
  Juu, raejuusto sinne sekaan vaan!:) todella hyvää! Ja koostumuksesta tulee näin myös parempi. Sekä siitä saa lisää protskuja.
  Kirahvi on sellaisesta liikkeestä kuin ALDO, ostettu Dubaista. Mutta ihan kansainvälinen liike ja ko. liikkeen nettisivuilta on voinut sitä korua tilata.

  YSL,
  olen täysin samaa mieltä!

  ReplyDelete
 10. Tässä tämä linkki. Aukeekohan ihan hyvin? En ole kovin hyvä tietokoneiden kanssa, enkä tiedä tuliko tosta suora linkki...

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1192982/Cheryl-Cole-sparkles-seaside-375-mirrored-swimsuit.html

  Juttu oli muuttunut jo vähän päivän aikana. Kuvat on kuitenkin samat.

  ReplyDelete
 11. Kyllä minun silmään Kim näyttää heti paremmalta, joka johtuu ehdottomasti siitä, että Kimin ruskettunut iho ja kauniit tummanruskeat hiukset antavat hieman kontrastia ja kehystä tuolle mekolle, joka mielestäni jää Cherylin päällä kokonaisuudessaan hieman pliisuksi.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)