Saturday, March 3, 2012

This woman's work....

Tässä teille vielä hieman viikonloppumusiikkia...

Amerikassa starttasi taas uusi Idols tuottari käyntiin ja satuin näkemään Final 12 poikien esitykset muutama päivä sitten. Yksi heistä erottui selvästi edukseen: nuori 17-vuotias poika, Deandre Brackensick. Pöyhkeällä leijonaharjallaan ja hurmaavilla vaaleilla silmillään tämä nuori poika vetäisi yhden lempibiiseistäni jättäen minut kananlihalle. Alta löytyy vielä alkuperäinen versio tästä äärimmäisen koskettavasta laulusta.
Nauttikkaa! :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Just a while ago yet another season of American Idol kicked-off. I happened to catch the episode of the 12 final boys, and one lion haired boy really stood out for me. Goosebumps rose to my skin as he chose to sing one of my all time favorite songs... Above you can hear Maxwell's original version and also the version of this 17-year-old singing sensation - Deandre Brackensick. Enjoy!

5 comments:

 1. Samaa esitystä ihastelin, upea falsetti pojalla! :)

  ReplyDelete
 2. tää koko tuotantokausi on ollut ihan mahtava!! oon seurannut jokaisen jakson jenkkitahtiin ja toi laulajien taso on niin korkeella! toi on oikee viihdeohjelma jossa on oikeeta talenttii, suomen idols on nii naurettava nykyään :( mun omia lemppareita on hee jun han (:DDD) jaa jaa jaa erika van pelt ja rokkaava kantrityttö skylar laine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä en ikävä kyllä vielä ole nähnyt kuin yhden jakson, mutta sen perusteella se erika ja hee jun han on kans ihan mun suosikkeja! :)

   Delete
 3. Alkuperäinen tuon laulun esittäjä on Kate Bush, oli pakko jakaa tämä tieto :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)