Sunday, March 4, 2012

Dolce vita!

Suloista sunnuntaiaamua teille kaikille!:)

Kollaasin kokosin tältä sivustolta löytyvistä kuvista: http://classy-in-the-city.tumblr.com/

Muutama päivä sitten sain kovin ystävällisen ja huomaavaisen kommentin eräältä lukijaltani, joka löysi sivuston, missä oli käytetty monia kuviani luvatta. Toki alkuun huolestuin, mutta kun pääsin kyseiselle sivulle niin huoleni kaikkosivat ja huomasin rakastuvani. Sivusto oli täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia ja pian ihmettelinkin, miten ihmeessä minun omat kuvani ovat sinne sekaan kelvanneet?! :) Kuvat sisälsivät niin paljon mielettömiä otoksia arjen tavallisista hetkistä, niistä pienistä jokapäiväisistä hetkistä, joihin sisältyy niin paljon kauneutta jos sitä vaan kykenee hetkeksi pysähtymään ja ihailemaan elämää. 

Sivusto sai minulle niin hyvän mielen aikaiseksi, että en voinut muutakuin todeta, että jos minun kuvani täällä seassa tuovat kenellekään yhtä lämpimän ja elämästä kiitollisen tunteen aikaiseksi - niin olen äärimmäisen iloinen ja otettu. Dolce vita indeed.

Löydätkö seasta minun ja bloggavien ystävieni kuvat?


Kaikki kuvat osoitteesta: http://classy-in-the-city.tumblr.com/

Tänä sunnuntaina siis, suosittelen piipahtamaan osoitteessa: http://classy-in-the-city.tumblr.com/ ja ihailemaan yksinkertaisten asioiden kauneutta. Hyvää sunnuntaita kaikille!


Few days ago I got a very friendly and considerate comment from one of my readers who had found a page where a lot of my pictures had been used without permission. Naturally, I got concerned at first, but as soon as I entered the site in question, my worries faded away and I was completely infatuated. The site comprised of the most gorgeous pictures ever and soon I began to wonder how on earth my pictures could ever qualify?! :D The feeling that surrounded me on this site was so peaceful, joyous, inspirational and grateful of life, that I could not help thinking, that if even one person can feel the same kind of joy looking at my pictures, it is so worth it. No matter if they had been copied without permission. 

These pics are full of gorgeous little things in life. Oh how beautiful each day is, if you just remember to sit down and observe the natural beauty of life once in a while. Therefore, this Sunday, I'd recommend you to take a short moment on this site. Enjoy! Dolce Vita indeed!

28 comments:

 1. Kun silmät kaipaavat kauneutta, niin tuolta sitä löytyy. Oih, juuri tuollaista sivustoa olenkin kaipaillut. :) Kiitos sinulle!

  t. Maarit

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin! Mä selailin tuota ihan huolella pari päivää hymyissä suin :D Ei kuule mitään - ilo olla avuksi! :)

   Delete
 2. Voi kiitos tämän ihanuuden jakamisesta! Tuli todellakin niin inspiroitunut ja iloinen olo. Uskomatonta miten sitä unohtaakaan ammentaa ihan niistä pienistäkin arjen iloista, vaikka se ei paljoa vaadi. Ihanaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin! Niin kauniita otoksia toinen toisensa jälkeen, että sitä oikein hymy vain leveni kun taas konkreettisesti näki mistä kaikkialta voi löytääkään kauneutta - ihan kaikkialta <3 Samaa sinne!

   Delete
 3. Kiitos, tää oli tosi ihana!

  Noista kuvista tuli niin kaunis mieli, ja tästä omasta kahvikupistakin tuli paljon kauniimpi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. My thoughts exactly! :) Kyllä, minäkin inspiroiduin tämän sivuston myötä ottamaan muutaman kuvan meillä kotona auringonlaskiessa kun valo osui huoneeseen niin kauniisti :D

   Delete
 4. Replies
  1. Aren't they! :) So much beauty in the world <3

   Delete
 5. Voi ei, taas yks ihana kuvasivusto jolla voi vaeltaa päämäärättömästi! Ihanaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahah! Kyllä! Sinne voi aina toveiksi eksyä hymyilemään :)

   Delete
 6. Hei pakko sanoa vielä! Itselläni on tuollainen tumblr-blogi ja ideana siellä on reblogata muiden blogien kuvia, joten noi sunkin kuvat varmaan lähtee pian leviämään pitkin tumlr-blogeja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä... :/ Sehän siinä on. Minäkin katsoin, että osaa kuvistani oli jaettu n.3000 kertaa...JOten hyvin ovat olleet levikissä. Yritin löytää löytyykö alkuperäisessä postissa minun osoitteeni mutta ei ollut :/ Noh, kuten sanoin - olen otettu ja iloinen, jos yksikin ottamani kuva voi tuoda yhdellekin kanssaihmiselle samanlaisen elämstä kiitollisen fiiliksen kuin minulle tuli tuota sivuua katsellessa <3 Annetaan hyvän kiertää :) Kiitos paljon vielä avustasi ja selvennyksestäsi! :)

   Delete
  2. Toisaalta ainakin kaikki kuvat jotka löysin susta oli niin että kasvot oli leikattu pois että ainakin sillä lailla tavallaan anonyyminä noi sun kuvat leviää?

   se anonyymi joka tästä sivusta sulle vinkkas. =)

   Delete
 7. Oh I think I just found my new inspo site ;) thanks hun ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. So great if I could be of assistance! :) Enjoy and you r most welcome hun! :)

   Delete
 8. Moikka!
  Kannattaa vierailla sellaisella sivulla kuin weheartit.com :) Sieltä löytyy kuvia sinunkin blogistasi, mutta siellä on lähteet miltä sivulta kuva on sinne lisätty! :) Tosin monesti kuvia on juuri reblogattu (en keksinyt järkevää suomenkielistä sanaa :D), ja lähde johtaa johonkin tumblr-blogiin. Kuvat löytyvät kun kirjoittaa hakuun Strictly style :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niillä sivuilla olen käynytkin ja ilokseni huomannut että sieltä on ainakin kaikista löytämästäni kuvista löytänyt lähteen takaisin blogiini! :) Joten oikein tunnollisesti on toimittu, mikä helposti saattaa unohtua inspiksen keskellä :) Joo juuri tuo rebloggaus (blogikuvan uudelleenjako suomeksi? :D) taitaa olla noiden sivustojen kaunis idea <3

   Delete
 9. Kiitos linkistä, kauniita kuvia! Täytyy lisäksi kommentoida aiempaa taulu- postausta. Tunnistin myös heti taiteilijan, meidän seinällä hänen tekemä taulu Porkkalan majakasta. Taitava on kummitätisi! Kaunista sunnuntaita sinne myös!

  ReplyDelete
 10. Voi miten kauniita kuvia ! Ehdottomasti viettäisin tämän sunnuntaina mieluummin näiden kuvien parissa, kuin koulutöiden ;D

  ReplyDelete
 11. Oi kuinka ihania kuvia! Näitä on aina kiva välillä katella ja unelmoida :) Silti ikävää, että kuvia kopioidaan ilman linkkiä kuvien ottopaikkaan..

  ReplyDelete
 12. Aivan IHANA sivusto,mahtavia kuvia ja mielettömiä hetkiä. Kiitos tämän sunnuntain piristyksestä ihanainen Mrs V! <3

  Lumia

  ReplyDelete
 13. Kannattaa tutustua tähänkin sivustoon: http://just-roll-down-and-relax.tumblr.com/

  ReplyDelete
 14. Ihan mielettömän kauniita kuvia, kiitos vinkistä <3

  ReplyDelete
 15. Ihania kuvia, tuovat hyvän mielen <3

  ReplyDelete
 16. Moi, vesileima kuvissa ois kans ihan nappara?:)

  ReplyDelete
 17. Itsekkin olen jo pidempään sivustoa seuraillut! Täydellinen! Tuntuu niiiiiiiiin hassulta sanoa, mutta tuo nettisivusto on kyllä saanut minut katsoman ja nauttimaan elämästä ihan eri tavalla!! Hassua sillä nettisivuhan se vain on mutta silti! Nykyään vähän väliä huomaan hymyileväni itsekseni niille ihan pienille ja höpsöille asioille. Ja kyllä siitä tulee onnelliseksi kun tajuaa miten osaa arvostaa niitä hetkiä, vaikka tietää, että suurimmalta osalta ihmisistä ne menevät täysin ohi..
  Ihanaa kevään odotusta sinne! <3

  ReplyDelete
 18. Kuvat olivat upeita ja positiivisia, katselin niitä hitaasti läpi ja katselen varmaan vielä monta kertaa.. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)