Thursday, March 1, 2012

Outfit of the day in neutral colours

Tässä seuraavaksi asu, jonka kuvasin jo reilu viikko sitten. Naureskelinkin kun hiljattain bongasin ihan samantyylisen asun ystäväni Lintun päällä :D Great minds think alike ha? ;)

blouse: Zara, blazer: SuperTrash, trousers: Zara, necklace: WeStyle, shoes: C.Louboutin, bag: Chanel

Here's an outfit from last week! Nothing speacial really. Just neutral colours spiced up with a statement making necklace.

46 comments:

  1. Niin ihanan keväinen asu :) Tykkään noista sun housuista niin paljon. Aina yhtä upeat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Joo ne on kyllä olleet todella kovassa käytössä :D

      Delete
  2. Kylläpä näytät kauniilta! Ihanan rento, mutta tyylikäs asu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana paljon <3 Joo hieman rennompi kirpeään valkoiseen kauluspaitaan verrattuna :)

      Delete
  3. ihana asu! ja tuo sun tukka on upea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, vaikka tosin valaistus teki taas tepposet ja mun tukka näyttää ihan hirvittävän mustalta näistä kuvista, mistä itse en pidä :/

      Delete
  4. Todella kaunis asu - mitkä värit! Valkoinen blazer on itsellänikin ikuisuusostoslistalla. :) Tänä keväänä se on sitten saatava!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valkoinen bleiser on niin must nyt kevät/kesä sesonkina pastellien kaveriksi!!! :) Ja kiitos vielä <3

      Delete
  5. Todella hyvältä näyttää! Oon vieläkin sitä mieltä että kapeat housut on vaan pop mutta täytyy sanoa että yllättävän hyvältä näyttää nuo leveemmälläkin lahkeella olevat housut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo minäkin suosin kapealahkeisia, mutta tuollaisissa pukuhousuissa tuo suora leveys on kyllä ihan mahti :)

      Delete
  6. Ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä, kuinka pitkä olet? :) Päädyn jotenkin hassusti melko usein miettimään bloggaajien pituutta, koska joskus kuvista se ei helposti selviä. Kun aloin lukemaan tätä blogia pari kuukautta sitten, ajattelin heti, että olisit melko pitkä, jonkun verran yli 170cm, mutta nyt taas tuntuu että näytät tässä kuvassa vähän lyhyemmältä. En oikeastaan edes tiedä, miksi päädyn usein analysoimaan pituutta kuvien perusteella, ehkä tämä on joku outo pakkomielle, hah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuossa oikeassa sivupalkissa on pieni "yleisimmät kysymykset" osio missä mainitsenkin olevan juuri se 172com :) Nämä kuvat kuuluvat tähän mun säätämis erään (periodiin :D), missä yritän vääntää korkeuden, valaistuksen ja tarkkuuden kanssa. Ihan pieleen mennyt ne sillä nyt mun tukka näyttä mustalta ja kamera liian alhaalla ja näytän sitten lyhyemmältä? :D

      Delete
    2. Oho, en olekkaan huomannut noita yleisimpiä kysymyksiä! huuups :D Kyllä ne säätämiset sitten ajallaan oppii varmasti:) Sulla on muuten aivan superihanat hiukset!

      Delete
  7. Replies
    1. Kiitos!:) Hyvät Zaran housut ovat jo monta vuotta palvelleet!:)

      Delete
  8. Vitsit sun hiukset näyttää kivan värisiltä tos ekas ja vikas kuvas! :) vaik se johtuuki vaa valastuksest..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos nyt kovasti :) Mutta nyt on tehnyt tosiaan valaistus tepposet! :) Minusta mun tukka näyttää harmaan mustalta :D yök! :D Mutta kiitos ystävällisyydestäsi! :)

      Delete
  9. Pakko kokeilla kommentoida, sillä kommenttini tuohon kellokilpailuun ei ilmestynyt kommenttiboxiin lainkaan, vaikka se kuitenkin oli lähetetty. Ajattelin nyt testata uudelleen, että enkö jotenkin osaa kommentoida, kun en ole ikinä aiemmin kommentoinut :D Ei kai tuohon muuta tarvitse laittaa kuin "Anonymous", jos ei omista tiliä..?

    Joka tapauksessa, ihanat vaatteet sulla! Pidän muutenkin blogisi hengestä, blogisi on ollut suosikkini jo pitkään. Iso kiitos siis monista päivän piristyksistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikävä kyllä suljin kommenttiboksin viimeyönä kello 00.00 ja sen jälkeen tulleet kommentit eivät ole päässeet läpi? Olisiko tämä syynä? Mutta juuri näin, pelkkä anonymous riittää :)
      Kiitos itsellesi ihan hirmuisesti kun jaksat käydä!:) Jätä ihmeessä vaikka nimeäsi kommentin perään niin voin tutustua teihin ihaniin pitkäaikaisiin lukijoihinkin hieman paremmin <3

      Delete
    2. Ilmottauduin kyllä määräajan puitteissa, kokeilin jopa kahdesti, mutta jostain syystä kommentit eivät kuitenkaan ilmestyneet. Mutta eipä tuo mitään haittaa, no harm done :)

      Annika

      Delete
    3. Voih! Mäkin suljin jo sen kommenttilootan teidän yksityyden suojelun takia, että et pääse sitä nyt tarkastamaankaan :/ Olisko mahdollista, että et huomannut selata kaikkia kommentteja? Sillä kommentit eivät valtavan määrän takia näy kaikki heti sivulla vaan joutuu painamaan joku 50 kertaa "load more" kohtaa, että kello 18.00 jälkeen tulleet kommentitkin näkyivät? Sillä joskus olen saaanut vastaavia kommentteja että "kommenttini ei näyt" mutta he eivät vaan ole päässeet sinne saakka kun eivät ole huomanneet "load more" nappulaa, jonka takaa löytyy sadoittain lisää kommentteja? :)

      Delete
    4. Kokeilin tuolla "etsi tekstistä"-toiminnolla ja ei löytynyt senkään avulla. Oli pakko kokeilla, kun kommentoin ekan kerran, että osasinko ;) Mutta tämä kommentointi näyttää nyt sujuvan, joten ehkä tein jotain aiemmin väärin tai palvelin oli ruuhkautunut. :)

      Delete
  10. Onpas sun hiukset tumman väriset parissa kuvassa :) Aivan ihana tuo outfit, raikas ja tyylikäs :) mutta huomio on parissa on viime päivän asu kuvissa kiinnittynyt löysiin vaatteisiin masun seudulta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo niin ovat! Teki tylsän tepposen tuo valaistus :/ En oikein ymmärrä vihjaustasi? Minulla on aina ollut heikkokohta kauniisiin puseroihin! :) Jos katsot päivän asu kuviani, tällaista se on reilu 1,5vuotta ollut :)

      Delete
    2. Hyvä anonyymi, jätin kommenttisi julkaisematta, sillä yksityisasiani spekuloinnit eivät tänne kuulu ja olettamat ovat vääriä. En ymmärrä mitä ilkeää tässä vastauksessani oli? Minusta vastasin ihan yhtä ystävällisesti kuin aina? :) Nämä samat viestit kun tulevat samasta IP-osoitteesta niin toivon, että voit laittaa minulle ihan sähköpostia eikä tarvitse tänne asiattomuuksia julkisesti laittaa? :) Joten pyytäisin sinulta sitä ystävällsisyyttä ;)

      Delete
  11. Sun hiukset näyttää ihan mustilta noissa reunimmaisissa kuvissa :O
    Mutta et oo kuitenkaan värjännyt?

    Pakko viel sanoo että todella tyylikäs asukokonaisuus :) Tyylikkäitä bloggareita ootte molemmat sä ja Lintunen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo teki kyllä valaistus pahemman kepposen :/ ihan hirveän väriset :D Mustaharmaa tukka :D
      Kiitos paljon - Lintunen on kyllä super style ja uskollinen omalle tyylilleen <3

      Delete
  12. Heiii, oletko sä värjännyt hiuksiasi, vai näyttääkö ne vain tietyssä valossa paljon tummemmilta? :) Hetki sitten kävin itse parturissa, niin kummasti sitä kiinnittää muidenkin hiuksiin huomiota :)

    http://mm-lifethrualens.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne näyttävät vaan tuon huonon valaistuksen takia tummemmilta :/ ELi siis mitään en ole niille tehnyt :/ Toivottavasti saan pian taas kaikki asetukset kohdalleen! :)

      Delete
  13. Sä saat näyttämään noi vaatteet niin hyviltä ja ne istuu sulle tosi hyvin :) En ikinä oo tykänny tollasista housuista, mutta täytyy sanoo, että sulle ne käy tosi hyvin ! (:♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on mukavan asialliset housut ja käyvät moneen tilanteeseen :) Varmasti jonainpäivänä noihin housuihin tykästyt kans kun työ/muu tilaisuus niitä vaatii :) Kiitos kauniista sanoistasi <3

      Delete
  14. Todella tyylikäs ja keväinen asu. I like.

    ReplyDelete
  15. Kuten jo yllä mainittu, ihanan keväinen, raikas ja tyylikäs asu!

    ReplyDelete
  16. Myönnä et sait inspiraatiota Lintulta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usein saamme toisiltamme inspiraatiota ja aivan varmasti sen postauksessa sanon <3 Nyt vaan kävi hassu yhteensattuma :) EIkä muuten ollut eka kerta ;) Eikä vikakaan :D Suunnitteilla on ollut piiiiiitkään "bloggari baittari" -postaukset, jotka olisivat hieman kuin copycat, mutta vaan blogimaailmasta inspiroituneita asuja <3

      Delete
  17. j`adore ce look et ces couleurs.
    Le collier est magnifique.
    bisous

    ReplyDelete
  18. sulla on ihanat hiukset, mitä shampoota käytät? :)

    ReplyDelete
  19. Muistutat tässä asussa mielestäni Kate Middletonia (tai kai pitäisi nykyään kutsua herttuattareksi/mikälie) ja nimenomaan positiivisesti :) todella raikas ja tyylikäs!

    ReplyDelete
  20. Kiva asu erityisesti tuon bleiserin kanssa :)

    ReplyDelete
  21. So perfectly put together! Love the necklace!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
  22. Voi kun joskus onnistuisi itsekin näyttämään noin hurjan tyylikkäältä, mutta samalla rennolta! Sun asuja on ilo seurata :)

    ReplyDelete
  23. Oot kyllä semmonen tyyli-lyyli! Niin inspiroivia nämä sun asukuvat! Toi kaulakoru tekee hurjan paljon asuun näyttävyyttä. Se on piste i:n päällä. :)

    ReplyDelete
  24. tosi hieno ja tyylikäs asu! ootko muuten värjänny hiuksia, näyttää tummemmilta :o vai huijaako kuva? :D

    ReplyDelete
  25. Tyylikäs asu :) Ja kaulakoru tuo kivasti eloa ja näyttävyyttä neutraaliin asuun.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)