Wednesday, February 29, 2012

Best and worst dressed of the Oscars 2012

Ja sitten vielä päivän päätteeksi yhteenvetoa Oscar-gaalan asuista. 
Täytyy todeta, että minusta valinnat olivat aika tasapaksuja tänä vuonna. Yksikään ei omalla kohdallani luonut sellaista välitöntä wow!-efektiä, mutta toisaalta mitään totaalisia katastrofejakaan ei pitkin punaista mattoa astellut. Tässä kuitenkin minun TOP kolmoseni haitarin molemmilta puolilta. 

Melanie Griffithin puku ei todellakaan ollut hirveä, mutta minusta se oli vaan niin tylsä, että siitä syystä jouduin lisäämään sen listalleni. Oscar-juhlissa jos missä on mahdollista todella panostaa ja valita näyttävin mekko jonka löydät, mutta hän oli valinnut mitäänsanomatonta kokomustaa. 

Ehdottomasti epäonnistuneinen kokonaisuus minusta löytyi Sherry Shepherdiltä. Kuten aikaisemmassa postauksessa totesin, tässä mekossa vaan tapahtuu aivan liikaa (miksi ihmeessä noissa hihoissakin pitää olla keskellä reiät?!) eikä puvun leikkaus imartele muodokasta naista lainkaan. Nuo mustat alta välkkyvät rintaliivit ovat minusta tuollaisen puvun kanssa ihan käsittämättömän kamalat. Jopa voisi sanoa niiden olevan mauttomat. 

Anna Farisinkaan puku ei ole järkyttävä, mutta minusta tästä puvusta saa vaan liian raskaan vaikutelman. Kokopitkiä hihoja näkyi tänä vuonna punaisella matolla paljon (mahdollinen trendi kevättäkin ajatellen?), mistä minä itseasiassa pidin, mutta tämän pitkän paljettisen mekon kanssa vaikutelma on liian synkkä. En myöskään lämmennyt komediennen uusista polkkahiuksista. Kauniin posliinisen ihon omaavalle naiselle platinablondi oli ehkä hieman raju.

Octavia Spencer ei ollut ainoastaan voittaja gaalan todellisessa merkityksessä, mutta kuului myös ehdottomiin voittajiin mitä onnistuneisiin pukuvalintoihin tulee. Hän on aivan äärimmäisen hyvä esimerkki siitä, miten upealta joku voi näyttää kun osaa pukeutua oman vartalotyyppinsä tuntien. Kerrassaan ihastuttavalta hän näytti kokovalkoisessa mekossaan.

Suosikikseni nousi toimittaja ja tv-persoona Giuliana Rancic. Hänen mekossaan oli hieman va-va-voomia sekä meikit, että hiukset sopivat näyttävään kokonaisuuteen loistavasti. Tiukka nuttura päästi puvun kauneuden oikeuksiinsa ja väriä kokonaisuuteen toi näyttävät punahuulet. Upea. 

Gwyneth Paltrown mekko jakoi mielipiteitä viitallaan, mutta minusta klassisen kaunis näyttelijär kantoi tämän lookin ihailtavalla tavalla. Niin harvalle sopii noin pelkistetty look ilman mitään krumeluureja ja onnistua silti säväyttämään kaikessa puhtaudessaan ja eleganssissaan. Palkintoja jakaessa hän oli riisunut jo viittansa harteiltaan, mutta minun täytyy todeta, että nimenomaan tuo viitta oli minun mielestäni se "wow"-efekti selkeillä linjoillaan. 

Siinä siis omat suosikkini ja inhokkini! Toisaalta, olisiko tasapaksuus johtunut siitä, että ehdoton valtaosa oli omissa valinnoissaan sen verran onnistunut, että siksi kukaan ei erityisesti loistanut edukseen? Kaikenkaikkiaan hieman mitäänsanomattoman mielikuvan jätti tämän vuoden Oscarit minun osaltani. 

8 comments:

 1. Mikä on, että Gwynethillä on aina onnistuneet asut? Jotenkin niin klassisen oloinen nainen. :)

  ReplyDelete
 2. Olen samaa mieltä, hyvinkin tasapaksut Oscarit. Nukahdin jopa kesken kaiken, enkä todellakaan olisi voinut kuvitellakaan niin käyvän :D

  Omiin suosikkeihini kuului aivan mielettömän upea Milla Jovovich. Kokonaisuus oli niin nappi, ai ai sentään. Lisäksi pidin hyvin paljon sinunkin suosikistasi Gwyneth Paltrowsta.

  Oma inhokkini oli kyllä Angelina Jolie. Minkäänlaista hehkua ei mielestäni löytynyt, vaan kokonaisuus oli kovinkin kalsea. Omasta mielestäni musta sametti oli vain jotenkin liian raskas, eikä pystynyt täten kantamaan mekkoa tyylikkäästi. Uskomatonta, että sanon Angelina Joliesta näin! :D

  Ja yksi eroavaisuus meidän välillä löytyi.. Itse pidin Cameron Diazin kokonaisuudesta hyvinkin paljon. Ihanan fresh!

  ReplyDelete
 3. Omat lempparini olivat Giuliana Rancic, Cameron Diaz ja Bar Rafaeli. Mutta kokonaisuudessaan monia tosi onnistuneitakin asuja, ja jopa itse Kim Kardashian yllätti hillityllä ja konservatiivisella asullaan:)

  ReplyDelete
 4. Mun suosikki oli ehdottomasti Gwyneth, hän on vaan aina niin kertakaikkisen tyylikäs!

  ReplyDelete
 5. Omat suosikkini oli mun all time favourite Angelina Jolie ja sitten tyrmäävän upealta näyttänyt Milla Jovovich! :)

  ReplyDelete
 6. Minusta tuo sininen puku on väriltään erittäin kaunis ja lisäksi koristukset ovat kauniita, mutta ei sovi kyllä Sherrylle.

  ReplyDelete
 7. Mun mielestä Sherri ei ollut kyllä yhtään niin epäonnistunut kuin monet (muutkin) ovat parjanneet. Okei, rintsikat olivat hölmöt, mutta pahempi olisi ollut ilman niitä. Reiät hihoissa turhat, samaa mieltä, mutta eivät mitenkään kauheat. Väri sopii kantajalleen erittäin hyvin ja yläosan laskokset/materiaali ovat mielestä kauniit rintavalla. Kaula-aukon malli toimi todella hyvin noin harteikkaalle ihmiselle.
  Octaviasta ja Gwynethistä täysin samaa mieltä. Giulianan asu mielestäni korosti hoikkaa vartta negatiivisesti.

  ReplyDelete
 8. Mielestäni Giuliana on niin nätti, mutta mekko ei jollaan tavalla vain istu :(

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)