Tuesday, March 13, 2012

Lacy dreams

Aiemmin jaoin teille tässä postauksessa inspiraatiokuvia pastelleista. Nyt olisi vuorossa valkoinen pitsi. Niin kauniita pitsimekkoja, -hameita ja -paitoja, mutta erityisen paljon minua houkuttaa pitsiset shortsit! Kuinka upeat ne olisivatkaan kesäksi? Seuraavassa postauksessa kartoitan himean mistä tällaisia ihania yksilöitä voisi löytää.

Pastellia ja pitsia on näkynyt blogissa aika paljon viime aikoina (aika pitkälti sen takia, koska ne kaksi ovat minun lempparini tämänhetkisistä trendeistä), joten pian siirryn jauhamaan muistakin ilmiöistä kuten safari-teemasta, huiveista, lanneröyhelöistä jne. Niitä odotellessa, nauttikaa näistä kauniista kuvista.




All pictures from: Classy-in-the-city.tumblr.com

Before I shared a few inspirational collages of soft pastel colours. Here's similar day dreams, but of white lace. So many gorgeous white laces shirts, dresses, skirts and especially shorts! Oh how wonderful would a pair of lace shorts look this summer! In my next post, I'll try to sort out where one could find some... I know Zara atleast has gorgeous beige coloured lace shorts!

44 comments:

  1. Ihania kuvia ja inspiraationlähteitä taas! Ihastuin täysin noihin pitsisiin shortseihin! Aivan upean näköisiä varsinkin ruskettunutta ihoa vasten :) Nuokin kyllä ovat sellainen vaate, mitä en olisi aikaisemmin voinut ikinä kuvitella itseni päälle, mutta toisaalta en olisi voinut kuvitella päälleni mintunvihreää tai hempeää vaaleanpunaista bleiseriä, ja nyt molemmat löytyvät kaapistani ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana! No kyllä! Todella ikävä ruskettunutta hipiää! :D Minä olen pitkään ollut pitsin ystävä, joten kovin iloinen olin kun sain huomata että sama linja muodissa jatkuu ja kaupat varmasti täyttyvät näillä ihanuuksilla <3 Mutta indeed, niin se mieli kummasti muuttuu :D

      Delete
  2. Kauniita kyllä nuo kaikki, itse taas diggaan pitsihameita <3

    http://manifest2materialism.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Joku ihonmyötäinen kynahameen tyylinen valkoinen pitsihame olisi unelma! <3

      Delete
  3. oioioi<3 Pitsi iskee niin kovaa! Pakko hamstrata sitäkin kesäksi kunnolla ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulta onnekseni löytyy valkoinenpitsipaita kaapista vuosien takaa, mutta kieltämättä hame, shortsit ja mekkokin himottavat :D Yritän malttaa mieleni, koska eihän niden hankkimisessa olisi mitään järkeä :D

      Delete
  4. En yhtään tiedä sopivatko itselleni pitsiset shortsit mutta haaveilen niistä todella paljon!! Joten tämä postausaihe on itselleni ajankohtainen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Zarassa oli todella kauniita beigejä yksilöitä sekä multa tulee kans pian postauksia style steal tyyliin pitsishortseista! :)

      Delete
    2. Zaraa kun ei ole meidän kaupungissa :/ Ja tosiaan haluaisin vähän laadukkaammat yksilöt,ettei heti muutaman käyttökerran jälkeen tarvisi sanoa näkemiin :)

      -Elisabete-

      Delete
  5. Ihana inspiroiva postaus! Kiitos :) Tuli niiin kevätfiilis tästä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos itsellesi kun käyt täällä levittämässä hyvää mieltä!! <3

      Delete
  6. Todella inspiroivia kuvia! Pitsi näyttääkin sopivan aivan loistavasti risaisen denimin kaveriksi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä!!:) Itsekin olen vuosia sitten yhdistellyt valkoista pitsipaitaani vaaleiden risasten farkkujen kanssa ja toimiii!! :)

      Delete
  7. Nämä ovat kyllä ihanan hienoja kuvissa mutta tosielämässä vaalea pitsi on vähemmän imarteleva materiaali, se nimittäin korostaa ihon ja kropan jokaista virhettä näin tiukkoina asuina. Mutta farkut ja vaalea pitsi ovat varmasti upea yhdistelmä vaikkapa johonkin värikkääseen clutchiin yhdistettynä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olet ihan oikeassa. Juuri tästä syystä itse himoitsen näitä pitsishortseja, mutta en usko pystyväni niitä itse käyttämään :D joten upeakinttuiset kanssasiskoni saavat nauttia pitsishortseista ja minä kuolaten seuraan vierestä! :D Ja kyllä! Juuri näin! Itseltäni löytyy kaapista monen vuoden takainen valkoinen Molly's pitsipaita ja juurikin vaaleiden risaisten farkkujen kanssa ja keltaisen YSL Clutchini kanssa (kiitos värikkääästä laukku komboideasta;)) niitä ajattelin käyttääkin!! :)

      Delete
  8. moi! ootko ikinä tilannu louis vuittonin tuotteita netistä suomeen? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ikävä kyllä kun en SUomessa asu niin ei ikinä ole ollut tarvetta sinne mitään tilata. SUomessa kesälomilla ollessabu vielä asun Helsingissä, joten liike löytyy ihan vierestä niin ei ole ollut senkään puolesta tarvetta. Mutta ymmärtääkseni LV:n nettikauppa ei toimita SUomeen? Mutta olen kuullut, että Helsingin liike kylläkin postittaa haluamasi tuotteen sinulle mikäli jotain haluat ostaa! :) Kerran olen täällä ulkomailla netistä kotiin tilannut ja täytyy antaa 10+ arvioksi! Tuili kahden päivän sisään (JOULUN ALLA!!), ja vimpan päälle pakattuna ja koti ovelle kannettuna :)

      Delete
  9. Nonni. Nyt ne on vaan saatava; pitsisortsit ja denim-paita! Vielä kun saa kevyen päivetyksen näihin kalkkunakinttuihin, kesän univormu on valmis. :) Kiitos inspiroivista kuvista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah! Kyllä - herkullinen yhdistelmä todentotta! :) Ja kyllä - täälläkin itketään kovasti rusketuksen perään!! :D Toukokuuhun pitää vielä odottaa lomaa - joten onneksi ei enää pitkä aika!! :D

      Delete
  10. Ihanat nuo pitsipöksyt! Niin suloiset ja tyttömäiset :)

    Tuli mieleeni kun aika monesti olet tehnyt "panosta tai pihistä" postauksia. Katselin eilen Ava kanavaa ja sieltä tuli erittäin mielenkiintoinen ohjelma. Anna&Kristina's Beauty Call. Anna ja Kristina shoppaavat joka jaksossa yhdelle vaativalle katsojalle asun, jonka joku muodin ammattilainen arvostelee. Lisäksi he antavat vinkkejä mm. meikkaamiseen, hiustenlaittoon ja muodin ja kauneuden alan tuotteiden valintaan. (tekstin lainasin avan sivuilta) :) Siinä he myös vertailevat merkkilaukkuja halvempiin laukkuihin ja mistä tunnistaa halvemman laukun :) Oli todella mielenkiintoinen ohjelma. Halvallakin kun voi saada näyttävän asu kokonaisuuden ilman, ett tarvitsee tuhlata useimpia tuhansia merkkivaatteisiin. Suosittelen katsomaan jos löydät netistä kysyise ohjelman :) Tässä on kummiskin heidän sivunsa. http://annaandkristina.com/?action=d7_article_viewer_view_article&Join_ID=352021&template=tp-hot-topics-view-article.htm7

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti kun mietit minua ja annat inspiraatio vinkkejä tähänkin suuntaan, sillä ne ovat aika ajoin äärimmäisen kaivattuja! :D Kyllä, aivan varmasti saa edullisistakin vaatteitsa todella näyttävän asun! Sitä en epäile lainkaan. Enemmän olen aina huolissani siitä tuotteen kestävyydestä. Jos on kyseessä trendituote, niin ehdottomasti silloin pihistämään. Mutta kun hankkii kappaleita jotka ovat ajattomia niin suosittelen panostamaan - eikä onneksi paremmasta laadustakaan tarvitse kovinkaan usein tuhansia maksamaan:) Brändi/ Merkkihän valtaosassa maksaa, kun kuluttaja ns. tietää saavansa laatua eikä tule ns. hakuammuntaa. Kiitos siis kovasti tästä! Pitää kurkata jos saan täällä näkymään! :)

      Delete
  11. Ne pitsi shortsit on kyllä hankinta listalla täälläkin suunnalla:)) Ihania kuvia!

    ReplyDelete
  12. En tiedä oletko jo käynyt läpi River Islandin sivujen bleiserit, mutta sieltä löytyi tällainen http://www.riverisland.com/Online/women/coats--jackets/blazers/light-green-34-sleeve-lace-blazer-618140 . Tuossa olisi edellisen postauksen ihana pastelliväri sekä pitsiä! :)

    - Niina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihan huimasti kun jaksat auttaa minua näiden löytöjen tekemisessä! Todella työlästä löytää hyviä yksilöitä välillä ja olen todella kiitollinen kun te siellä ruudun toisella puolella autatte eteenpäin! Itseasiassa kävin juuri RI:n kokoelman läpi ja sieltä on parikin yksilöä jotka esittelen piakkoin! Omaan makuuni tuo jakku on pikkaisen liikaa kun siinä on pastellia että pitsiä - ehkä hameena toimisi paremmin? tosin, varmasti todellinen fashiolista yhdistää tuonkin mielettömällä tavalla asuunsa! :)

      Delete
  13. Mrs. V aivan mieletöntä työtä. Olen jo lähes vuoden ajan seurannut blogiasi (lähes päivittäin) ja ei voi muuta kun kiittää inspiroivista kuviasta sekä jutuista joita kirjoitat. Tähän postaukseen oli pakko kommentoida, sillä olen itsekin hurahtanut valkoiseen pitsiin ja tässä jutussa on tajunnan räjäyttäviä luomuksia. kuola valuu...

    Jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi että, kiitos ihan hirmuisesti tästä mieltä piristävästä kommentista! Olen kovin otettu! Kiitos itsellesi kun käyt hyvää mieltä tänne blogiin levittämässä! :)

      Delete
  14. Ihana tuo ensimmäinen oikealta!! Vähän pitempi kun olisi, niin olisi minulle täydellinen hääasu :) Itse kun tahdon vähän "arkisemman" ja polvipituisen mekon!

    Pitsimekot ja kaikki mahdollinen pitsinen vie kyllä minun sydämen aina mennessään :D

    ReplyDelete
  15. Pitsi on kyllä ihana materiaali! Kunhan keksin mihin yhdistän mustan pitsihameeni niin se pääse heti käyttöön! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miten olisi joku kirkkaamman värinen pusero? tai valkoinen? Oih! Mäkin haluan yhdistellä mustaa pitsihametta! :)

      Delete
  16. ihanat noi pitsiset shortsit <3 :)

    ReplyDelete
  17. Joo pitsiset shortsit olis kyllä mahtavat! Harmittaa, kun löysin viime vuonna semmoset täydelliset enkä ostanu. :/ Noh, kaippa niitä tulee viä vastaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me erään rakkaan lapsuudenystäväni kanssa joskus leikkimielisesti nauretaan lauselle että: "mikään ei harmita niin paljoa kuin kauppaan jäänyt tavara" :D Voih harmi, että sinun kohdallasi näin on käynyt! Tänä sesonkina pitäisi kauppojen onneksi pian pursuta näitä pitsisiä yksilöitä! :)

      Delete
  18. Chekkaappa abercrombien pitsishortsit ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiiiiiiitos kun jeesaat näissä löydöissä!!!! :)

      Delete
  19. Mitä itse yhdistäisit pitsishortsien kanssa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmaankin kauniin liehuvan puseron tai topin. Jotain melkoisen löysää ja sensuellia :) Jos on valkoiset shortsit niin ehkä beige liehuva yläosa? :)

      Delete
  20. Pakko saada pitsishortsit <3 Tuollaiset luonnonvaaleat/vaalean beiget, kävisi NIIN hyvin kaikkien ihanien valkoisten ohuiden kesäpaitojeni kanssa :) Tykkään muutenkin tästä pitsitrendistä ihan hurjasti, onneksi olin kaukaa viisas ja hamstrasin viime vuonna Milanossa asuessani Zaran alennusmyynneistä valkoisen neulotun/virkatun tms. pitsimekon ja kermanvaalean pitsihameen, enpä arvannutkaan kuinka trendikkäitä niistä vielä tulisi (yleensä en ainakaan tietoisesti pukeudu trendien mukaan...). Pastellit on herkkuja myös, mutta kaltaiseni blondin on käytettävä niitä vähän varoen, lopputulos on helposti liian hempeä/vauvamainen. Joku pastellinen pieni laukku olisi kyllä ihana...

    vera

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih - sinähän olet ollut trendsetterinä siis! :) Kyllä, vaaleahiuksinen siskonikin on usein kovin huolissaan tästä samasta efektistä, mutta juurikin osti itse niin kauniin pastellisen clutchin että voi että!! Kurkkaappa aiempi postaukseni YSL pastellisista belle du joureista! :)

      Delete
  21. Ihan yli-ihania nämä kuvat...!!

    ReplyDelete
  22. no en kestä! mistä mahtaisi tollaset pitsishortsit löytää, kun zaraa ei tässä kaupungissa ole... toivon että tollasia ihanuuksia tulee muihinkin kauppoihin myyntiin! niin ja kannattaa käydä tsekkaamassa jc:n pitsitoppi, aivan älyttömän ihana, voisin niin hyvin kuvitella sen sulle :)

    ReplyDelete
  23. ihan mahtava blogi sulla!! :) muutama päivä sitten tämän jostakin löysin ja oon niin tykästynyt tähän! luen aika moniakin blogeja ja tämä sun blogi nousi nyt kyllä ihan ykköseksi! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)