Friday, March 2, 2012

Kitchen dreams

Tänään aiemmin jaoin unelmia kylpyhuoneesta. Tässä heti perään hieman visioita ja elementtejä tulevasta keittiöstämme...

Eli halusimme luonnonkivellä, pehmeällä valaistuksella, tumman puun ja valkoisen yhdistelmällä luoda mahdollisemman lämpimän tunnelman. Itse pidän siitä, että keittiö on avonainen ja toimii "viihdyttämistilan" (aka olohuone ja ruokahuone) yhteydessä tavallaan kodin sydämenä. Itse rakastan kokata kotona. Tehdä itse mahdollisimman paljon alusta alkaen ja kutsua ystäviä luokse syömään. Toivottavasti saadaan uudesta kodista siis loistava paikka viettää myös ihania illanistujaisia loistavan seuran kanssa <3

Before I shared a few images of my dream bathrooms. As a natural continuence, here's a few inspirational pictures of kitchens, based on which we have designed our future kitchen in our new home in Finland. We used a lot of stone, soft lights, dark wood and white to get a warm and inviting feeling. I love to cook, so I wanted the kitchen to be part of the "entertainment area" (aka livingroom and dining room) where friends and family can gather around and enjoy this homey feel. 

22 comments:

 1. Aivan upeita suunnitelmia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Ne toimivat vain inspiraatiokuvina, joten pieniä paloja sieltä täältä ;)

   Delete
 2. Kuulostaa hyvältä :) kotoisa ja lämmin tunnelma. Tykkään myös, että keittiö on yhtenäinen olohuoneen ja ruokailutilan kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo minäkin! Minulle on hirmutärkeää, että kotona välittyy lämpö kaikkialla <3

   Delete
 3. iskee pieni sisustus/remppa into ku kattelee näitä sun kollaaseja! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, toivottavasti pääset sitten pian sisustamaan/remppaamaan! :)

   Delete
 4. Teille tulee varmasti todella kaunis koti! Sul on hyvä maku :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan että näyttää lopputuloskin siltä mitä toivotaan!:) Kiva että jaamme saman maun! :)

   Delete
 5. Meilla on aika samanlainen maku keittion suhteen, tosin ma en haluu puulattiaa keittioon koska meidan pienet tiskarit aika nopeesti sais sen kuplimaan :) Mut valkoset kaapit ja tummat puu tasot on myos mun mieleen ja taustoiksi joko beigea tai vaalean harmaata. Mulla aika harmaa sisustus kausi menossa pitkan tumman ruskeen ja beigen sekotuksen jalkeen. Uudet lattiat tulevalla viikolla, jee!!

  Johanna N

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin olisin tahtonut itseasiassa laattaa keittiön kohdalla, mutta ei kuulema ollut kerrostalossa mahdollista?! :/ Syyksi annettiin äänieristykset?! Joo harmaa on myös style! :) Onnea uusista lattiosta!! :)

   Delete
 6. tykkään tyylistäsi, mutta omaa kotiani en haluaisi noit prameaksi :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Juuh, eihän nuo kuvat olleet kuin inspiraatiokuvia ja pieneiä elementtejä vain poimin sieltä täältä - toivottavasti ei ole lopputulos siis liian prame vaan lämmin ja kotoisa :)

   Delete
 7. Niin vanhahtavaa ja perinteistä. On virkistävää, että meistä nuoremmistakin löytyy tämän tyylin kannattajia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä pidän kovasti myös tästä, kiva että meillä on sama maku! :)

   Delete
 8. Kauniita kuvia! :) Hyvin samanlainen maku myös minulla. Itselleni ehdoton must keittiössä on saarreke, jonka ympärille ihmiset kerääntyvät. Tulevaan keittiöömme haluan "tupakeittiön" tuntua, talon sydämmen jossa on mukava viettää aikaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, saareke oli munkin haaveissa, tosin olisin halunnut sellaisin mihin olisi saanut pari baarijakkaraa, mutta ei oikein mahtunut vielä tähän tilaan! :/

   Delete
 9. ei voi sanoa muuta, kun, että kaikki nuo ovat IHANIA (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti sain lopputulokseksi sopivasti pieniä elementtejä näistä kuvista! :)

   Delete
 10. Mä en malta odottaa, että nähdään paloja teidän valmiista kodista, siitä tulee aivan varmasti UPEA! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, toivottavasti on tosiaan sitä mitä olemme kaavailleet! Maaliskuun lopussa pääsen katsomaan viittä vaille valmista kämppää! FINGERS CROSSED! :/

   Delete
 11. Tyylikästä! Mä niin odotan että näen palasia tulevasta kodistanne. :)

  ReplyDelete
 12. oioi en malta odottaa lopputuloksen näkemistä! Itsellä hyvin samanlainen keittiö tyyliltään, mutta valkoiset kaapit ylhäällä ja alhaalla. Pisti silmään tuo ettei saisi laittaa laattalattiaa kerrostalossa keittiöön? Koska itsekkin valitsin juuri suositusten takia sen jos on vähänkin innokas tiskaaja ja on eläimiä talossa ;) Tosin nykyään taitaa olla niin laadukkaita laminaatti/parketti lattioita, että ne hylkii hyvin vettä.
  Mullekkin tuli jo sisustuskuume, kun näitä postauksia on lueskellut :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)