Friday, March 2, 2012

Bathroom dreams

Pikkuhiljaa uusi asuntomme Helsingissä alkaa valmistua. Projekti on ollut aikamoinen kun on saanut rakentaa unelmakotiaan ihan kaakelien saumavärejä myöten :/ Nyt alkaa vihdoin näkymään valoa tunnelin päässä kun suunnitelmat ovat toteutuneet sekä ovat konkreettisesti nähtävillä. Pian pystymme aloittamaan sen hieman helpomman osion - sisustuksen. Mutta millaisilla visioilla olimme liikkeellä uutta asuntoamme suunnitellessa? Tässä paloja unelmakylpyhuoneista, joista poimin paloja omiin kylpytiloihin.


Siinä elementtejä minun silmääni miellyttävistä kylpyhuoneista. Saas nähdä miltä meidän luoma lopputulos sitten näyttää...:/ Oli tämä maallikko nimittäin melko pihalla niitä suunnitelmia piirrellessä :D

Earlier I mentioned, that our new home in Helsinki is getting ready. This has been a real project, as we got to design the appartment ourselves from scratch - literally :/ Here are some inspirational pictures, based on which I have designed our new bathrooms... 

28 comments:

 1. Tosi kauniita kylppäreitä! Joku jossain aiemmassa kommenttiboksissa totesi, että sulla on sellainen kansainvälinen tyyli, mikä on kyllä ihan totta. Skandityyli on selvästi pelkistetympi ja kylmempi, kun taas muualla maailmassa (muussakin sisustuksessa) kylppäreissä on paljon enemmän lämpöä.

  Kivaa nähdä teidän kylppäri sitten valmiina, se on varmasti hieno!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole miettinyt asiaa tai tajunnut asiaa ollenkaan, mutta varmasti olen näiden 7 ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen poiminut todella paljon vaikutteita sen hetkisistä kodeistani muualla. Ja tosiaan, se on hyvin erilaista kylmempään ja selkeälinjaisempaan skandinaaviseen ilmeeseen verrattuna, jonka en koe taas olevan minun tyylistäni? Kiitos ihana paljon ja pidetään nyt sormet ristissä että lopptulos vastaa visiota :/

   Delete
 2. Huh, onpa upean näköistä, niin tyylikästä! Oon varma, että teidän kylppäristä ja ihan koko asunnosta muutenkin tulee ihan mieletön, kun sun tyylisilmä on saanut olla sitä muokkaamassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon luotosta!:) Mä toivon niin, että mun suunnitelmat näyttää hyvältä livenä! Vähän jännää kyllä:/ Sen verran vaikeeta oli ensikertalaisena säätää :/

   Delete
 3. Hei Mrs.V!

  Huh, urakka on aikamoinen, mutta lopputulos kiittää! :)

  Minulla nämä suunnittelut ovat lähitulevaisuudessa edessä, tänään teemme kaupat unelmatontista (jjjaiks!!!) jonne pääsemme suunnittelemaan tulevaa kotiamme. <3 Rakennutamisurakka edessä, odotan projektin alkua pelonsekaisella innolla :D

  Ihanaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei muru!
   Kyllä, ihan totta! Aikamoinen homma ja nyt vaan toivon, että lopputulos on sitä mitä visioinkin! :/ Voih ihanaa!!! Teillä on varmasti valtava projekti edessä, mutta omakotitalon kanssa on niin paljon enemmän vapauksia (okei - enemmän mietiettävää myös:/) kuin asunnossa, joten pitäisi melkein minkä tahansa onnistua! :) Paljon voimia, energiaa ja inspiraatiota tulevaan vihaa ja rakkautta täynnä olevaan projektiin!! :)

   Delete
 4. Meille tehtiin kylpyhuoneremontti puolisen vuotta sitten, ja ideoin lopputuloksen ihan omin pikku aivoin. Selailin kanssa noita inspiraatiokuvia vaikka millä mitalla, ja sain äidiltäni lainaan sellaisen "Bathrooms" kirjankin. Inspiraatiokuvien kanssa ongelmaksi muodostui lähinnä se, että niin kuin näissäkin kuvissa, mallikylpyhuoneet olivat sellaisi 60 neliön halleja. Piti vähän käyttää mielikuvistusta, että osasi siirtää hienot ideat n. 10 neliön koppiin. Lopputuloksesta tuli kuitenkin tosi hyvä, vaikka itse sanonkin. On ihana käydä suihkussa ympäristössä, joka saa hymyilemään. :) Sitten olisikin parin vuoden sisällä edessä keittiöremontti... aargh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voih! Äidit on ihania!! <3 Onnekseni meidän isompi kylpyhuone oli ihan mukavan kokoinen niin siellä mahtui hieman säätämäänkin. Mutta ei nyt sentään meidän 60neliön hallia lähentele! :) Toivottavasti siis toimii ratkaisuni tuossa tilassa! Ihan mahtavaa, että sait toteutettua näköisesi kph:n! :) Tuolla kokemuksella saat varmasti ihanan keittiönkin vielä! :)

   Delete
 5. Oi, mielettömän ihania kylppäreitä :)

  ReplyDelete
 6. Tuo on jotenkin tosi hassu tuo kuntoilulaite tuossa yhdessä kylppärissä :D Mutta aivan upeita kuvia kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuh! Ei kyllä ihan sovi muuten niin viimeistä silausta myöten mietittyyn tilaan!:) Mutta upea silti! :)

   Delete
 7. Näyttääpä ihanalta ja avaralta:) Tuleeko lopputuloksesta kuviakin? Odotan innolla jos tulee!:)
  Ihanaa kevään odotusta<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti saan joitakin kuviakin sitten tänne! :) Omamme ei todellakaan ole niin avara kuin moni yllä nähdyistä verisoista, mutta pitäisi olla tarpeeksi tilava meille :) Sormet ristissä!! :)

   Delete
 8. Upeita kylpyhuoneita! Onnea uuden kylppärin suunnittelemiseen, mahtaa olla aika vaikea tehtävä päättää ne oikeat kaikista maailman vaihtoehdoista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juuri näin! oli ihan hirveä pähkäily että tuleeko vaaleaa beigeä, valkoista, harmaata vai jopa mustaa!! :/ Noh, päädyttiin mahdollisimman lämpimään tunnelmaan ;)

   Delete
 9. ootan jo postausta teidän valmiista suomen kodista! tulee varmaan tosi tyylikäs:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, että mä toivon ja odotan samaa aika pelonsekaisin tuntein :/

   Delete
 10. Todella ihana postaus ! (:♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva jos piidt! :) Sisustuspostauksia on pyydetty niin tässä pari :)

   Delete
 11. Vau! Aivan upeaa. Teidän kylppäristä tulee varmasti upea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pieniä elementtejä sieltä täältä kerätty jote toivotaan että toimii sitten livenä :/

   Delete
 12. Ihania kylppäreitä!(:
  Millä alalla sää työskentelet?(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!:) Itsekin pidän niistä kovasti!:) Ikävä kyllä en täällä blogissa raota juurikaan mitään henkilökohtaisuuksia ja pidän rajat aika tiukkana. Mutta enemmän ajatuksiani asiasta voi löytää "minä" postauksesta, jonka saat tuolta oikeasta sivupalkista "my old posts" otsikon alta! :)

   Delete
 13. Kuinka voi olla noin kauniita kylpyhuoneita?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! toivottavasti sain niistä edes vähän samaa fiilistä poimittua pieninä yksityiskohtina!

   Delete
 14. Oih, nuo alimmat kylppärit on IHAN mun näköisiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne on todella kauniita myös! :)

   Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)