Monday, March 5, 2012

Fashionstore!

Liityin hiljattain Fashionstoren affililate-ohjelman kumppaniksi ja huomasin, että siellä on nyt tarjouksena 0€ toimituskulut kaikista yli 50€ ostoksistasi!

Itse suosin erityisesti heidän valikoimassaan RayBanin aurinkolaseja sekä Liu Jo:n farkkuja. Heidän muita merkkejään ovat mm. Guess, Nike, D&G ja Calvin Klein. Tässä alla nopea kuvaus verkkokaupasta:


Fashionstore.fi on kotimainen huippumuodin verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat merkit, kuten Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Nike, Tommy Hilfiger, D&G sekä Ray-Ban aurinkolasit ja Nee meikit. Konsernimme toimii Suomessa virallisena maahantuojana Guessille, Calvin Kleinille sekä Liu Jo:lle ja olemme muiden merkkiemme valtuutettu edustaja Suomessa. Voimme siis taata, että tuotteemme ovat aina 100% aitoja. Fashionstoressa myydään aina uusimpien sesonkien tuotteita ja lisäksi Outlet-puolella voi tehdä löytöjä edellisten sesonkien tuotteista vähintään -30% alennuksella. Tuotevalikoimamme myös päivittyy viikottain!



Jotkut teistä saattavatkin muistaa, että olin reilu vuosi sitten mukana heidän Liu Jo-kampanjassaan ja kyseisen merkin farkut ovat edelleen minulla kovassa käytössä!
Eli siis huomioikaa: tuo "äänestä ja voita" - kuva ei ole ajankohtainen, vaan on vanhaa materiaalia vuoden takaisesta kampanjasta.

 

Fashionstoresta ostin myös yhdet aurinkolasini. Eli ne black on black RayBan aviatorit! Kyseinen malli on ehdoton lempparini mitä aurinkolaseihin tulee ja olenkin onnistunut hamstraamaan muutamat eri väreissä. Lisää RayBaneistani (malleja ja värejä myöten) voit lukea tästä melko kattavasta postauksestani.



Tässä hieman Fashionstorentämänhetkistä valikoimaa. Itse ostin heiltä reilu vuosi sitten nuo black-on-black aviator lasit.



Mikäli RayBanit olisivat kevättä kohden hakusessa niin käy kurkkaamassa Fashionstoren RayBan valikoima täältä!
Ehdottomasti minun lempparini aurinkolasimerkeistä! :) Ja kun katseli edellistä postausta Molly Kingin asuista niin taitaa hänkin olla kyseisen merkin ja mallin suosija! :)


I just wanted to share a quick hint, that Fashionstore now offers 0€ postage fees for all purchases. The brands that I would recommend from Fashionstore's selection are flattering Liu Jo jeans (even did a campaign for them last year) and RayBan's that are definitely my favorite sunglass brand. I'm such a fan, that I have managed to get myself a selection of different colors in RayBan aviators...:/ Over a year ago I bough my black on black ones from Fashionstore and I absolutely love them. 


If you're still on the hunt for your aviators - you can get yours from Fashionstore for 145€. You can proceed to the store from this link!

15 comments:

  1. Hei sinullahan on LV:n huivi/huiveja? Mitä mieltä olet ollut niiden laadusta, kestävätkö mielestäsi hyvin käytössä? :) olen lukenut joidenkin olleen tyytymättömiä juuri laatuun,mutta tekisi mieli hankkia sellainen kevääksi. Kiitos jo etukäteen :)

    Lumia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaksi löytyy ja molempiin olen ollut äärimmäisen tyytyväinen. Muutamalla läheisellä ystävälläni on niitä myös ja kellään meistä ei ole mitään valitettavaa! :) Ainut vaan että varo sormusten kanssa niitä käsitellessä, sillä niinkuin mikätahansa herkkä materiaali, niin se voi vahingoittaa sitä jos jää kruunut kiinni :/ Joten minun kokemukseni mukaan suosittelen! Ja kevääksi valikoimassa on vaikka MITÄ herkkuvärejä! :)

      Delete
  2. Kahdet aviatorit löytyy RayBanilta, huippulasit! :) Toisiin vaihdatin (vihdoinkin....) linssit silmälasivahvuuksilla niin nyt on lasit sitten monipuoliseen käyttöön.
    Ihana kevätaurinko on paistanut tänäänkin!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ovat kyllä mahtavat! :) Ja todella hyvä että olet saanut silmillesi sopivat! :) AUrinkoisia päiviä sinne! :)

      Delete
  3. Kyseiset aurinkolasit ovat aivan ihania! :) Ja tosiaan niitä löytyy vanhempienikin kaapista. Muistan pienenä nauraneeni niille, mutta nykyään ovat ihan jokapäiväisessä käytössä. :) Valitettavasti äidilläni, jolla tuollaisia aurinkolaseja on useammat löytyneet, ei niitä enää kuin yhdet jäljellä. Lahjoittanut kuulemma kirpputorille loput. Siitä olen hänelle syvästi katkera. Lasien malli kun on niin mukava ja sopii naamalle :) Sinun valikoimasi on järkyttävän ihana, olen syvästi kateellinen :) Blogisi on ihanan pirteä ja ystävällinen! <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta! Ne aviatorithan on ihan parhaita mitä saa vintagena ja merkityksellisinä vanhemmilta perinnöksi!! <3 Nyt sitten säästät omat tulevaisuuden aviatorisi ja annat ne omalle jälkikasvulle eteenpäin! :) <3

      Delete
  4. Mulla ei oo ollenkaan ton mallisia laseja, kun en osaa sanoa, sopiiko ne mulle vai ei :D Osaatko sanoa oman mielipiteesi, keille ton malliset aurinkolasit sopii ja keille ei? Tyyliin joku päänmuoto tai jotain? :D Tuli vaan mieleen kysyä tämmöstä hölmöä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuh. Ikävä kyllä en osaa vasta tuohon mitään! :D Toisaalta, joku joskus sanoi, että tuo malli on siitä hyvä että ne sopivat lähestulkoon jokaiselle! Myös mulle, jolle ei kauhean monet lasit sovi mun oudun päänmallin ansiosta :D

      Delete
    2. Okei thaanks! Ehkä uskallan hankkii ;)

      Delete
  5. Sain mun ukin vanhat Aviatorit viime kesänä, voit kuvitella, kuinka iloinen olin!:) Ne on aivan samanlaiset kuin nuo sun ja säästin rahaakin, kun ei itse tarvinut ostaa niitä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten ihana! Tuollaiset perityt vintagethan ovat aviatoreista parhaimmat! <3 Ihanaa!

      Delete
  6. Hih, kiitos vinkistä nyt onkin hyvä syy laittaa arskat tilaukseen :D Aurinkoitsa kevättä sinne :)) Ja toivottavasti myös pian tänne jotta pääsee aurinkolaseja käyttämään ;)

    -Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä alkaa kevät olemaan melko pitkällä joten toivottavasti pian Suomikin saa näitä ihania auringonsäteitä! <3

      Delete
  7. Heippa muru, postarit veloituksetta siis kaikista yli 50e ostoksista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon kun huomasit! Mä luulin kirjoittaneeni sen sinne muuta enhän mä ollu vaan se näky vaan tossa kuvassa:/ Kiitos paljon tarkkaavaisuudestasi ettei tule kellekään kommervenkkiä!:)

      Delete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)