Friday, September 3, 2010

Ray Ban AvaiatorsVuodesta toiseen minun suosikkina säilyy Ray Banin Aviator malliset aurinkolasit. Ne ovat näkyneet muodissa jo monen vuosikymmenen ajan, joten jos et itse raaski pennosia niihin laittaa, hyvällä mahdollisuudella voit löytää ne jopa vanhempiesikin vaatekaapista - muistona niistä kultaisista vuosista;)

"Look for vintage versions. The more history they have, the better, the classier, the more smolder you look when wearing them"
-The One Hundred, by Nina Garcia-

Myös mieheni on näitä samoja laseja käyttänyt ja jotenkin kummasti hänenkin lasinsa ovat päätyneet minun kaappiini...;)

Kultaisilla sangoilla ja ruskeilla linsseillä (suurempi linssi malli)


RB3025, Aviator Large Metal, 001/51, 6214 2N


Tuon tuotekoodin voi bongata vasemman sangan sisäpuolelta. Luku ennen laatikkomerkkiä kertoo linssin koon, eli nämä kultaiset ovat siis 62mm, eli suurin mahdollinen linssi.
Kokoja on valita kolmesta eri vaihtoehdosta: pieni (55mm), medium (58mm) ja suuri (62mm).


Hopeisilla sangoilla ja peililinsseillä


RB3025 Aviator L W327 5814 3N


Kultaisilla sangoilla ja vihreillä linsseillä (pienempi linssi malli)


RB3025 Aviator L W3280 5814 2NTämä malli on vaan lempparini vuodesta toiseen. Eri sankavaihtoehtojen takia, lasit löytyvät asuun kuin asuun. Myös kyseiset lasit mustilla sangoilla ja mustilla linsseillä kiehtovat, mutta tämän arsenaalin kanssa niille ei toistaiseksi ole tarvetta.
Linssivaihtoehtoja on monia, ja yksi mikä minua erityisesti myös viehättää on sinisellä liukuvärjäyksellä. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta äärimmäisen kauniit ja neutraalit päällä.Enkä suinkaan ole ainoa joka on tähän klassiseen malliin ihastunut.

"Aviators are an eternally and universally fashionable shade that instantly brings out that cool factor"
-The One Hundred, by Nina Garcia-5 comments:

 1. mä kans rrrrakastan Aviatoreita, itseltä löytyy sekä peililasit hopeisillä sangoilla sekä ruskeat lasit kultaisilla sangoilla.
  Voisitko kertoa miten käytät sitä kookosöljyä hiusten ja ihon hoidossa? naamionako vai miten, kiitos jo etukäteen :)

  ReplyDelete
 2. Itsekin omistan classic aviatorit (kultaisilla sangoilla), mun mielestä hinta ei todellakaan ole paha käyttövuosiin nähden. Ne on aina olleet ajan hermolla ja tulee toivottavasti myöskin aina olemaan:)

  ReplyDelete
 3. Noi on kyllä coolit! 8) Mulle ei vain mitenkään sovi mitkään aurinkolasit (ainakaan omasta mielestäni), mikä on tylsää, koska mielelläni niitä käyttäisin. Etenkin Aviatoreita :)

  ReplyDelete
 4. Toinen paikka mistä bongata linssin kokoa, on linssien yläreunoja yhdistävän "raudan" alapuoli.. Näin ainakin omissa, just niissä "vanhempien vaatekaapista" löytyneissä!:)

  ReplyDelete
 5. Onko nuo vihreät aviatorit natural green vai pelkkä green? Käsittääkseni on molempia vaihtoehtoja.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)