Tuesday, February 14, 2012

Ystävänpäivänä!

Hyvää ystävänpäivää teille kaikille! :) Toivottavasti aamu on kaikilla startannut sydämet silmissä ja lämpöä sydän täynnä! :) Jokainen päivä tulisi olla ystävänpäivä - niin paljon upeita ihmisiä ympärillä, joita tulee päivittäin arvostaa!

Viime viikolla pyysin teitä esittämään kysymyksiä bloggaaville ystävilleni! Cava, Char, Coco, Johanna, Lintu ja Sofié ovat kaikki niin ihanasti tehneet aikaa teidän kysymyksillenne, vaikka kaikki superkiireisiä naisia ovatkin! Iso kiitos teille tytöt! Toivottavasti voin pian tehdä vastapalveluksen! <3 Joten näin ystävänpäivän kunniaksi nämä ihanat ystäväni vastaavat Teidän kysymysiinne minusta, meidän ystävyydestämme, bloggamisesta jne.!

Mulla oli ihan järkyttäviä tekinisia ongelmia eilen illalla tämän postauksen kanssa... Meinasin repiä pelihousuni oikeasti todella moneen otteeseen. Tästä nyt puuttuu vielä Charin vastaukset, mutta lisään ne tämän aamun aikana heti kun vaan saan bloggerin toimimaan! En saanut fonttia isommaksi vaikka kuinka muotoiluja poistin ja säädin, mutta toivottavasti näette lukea tyttöjen vastauksia! Koska ajattelin idean olevan kiva näin ystävänpäivänä ja aikataulu oli aika tiukka, sanoin tytöille, että vastaavat vaan niihin mihin ehtivät vastata, eivätkä ota paineita. Mutta ihan mielettömällä tavalla tytöt ovat teidän kysymyksiinne vastanneet! Joten pidemmittä puheitta, tässä heidän vastauksensa!:) (Charin tulee vielä pian perään!:))
TUTUSTUMINEN


1. Kuinka nopeasti tutustuitte blogien välityksellä? Nykyään blogit on erillaisia ja kaikki ajaa omaa etuaan ja tuntuukin välillä että on ihan mahdotonta tutustua toisiin bloggaajiin.

Cava: Tiesin Mrs. V:n entuudestaan jo yhteisten tuttujemme kautta, joten tutustumiskynnys oli pienempi. Taisin lähettää sähköpostia Mrs. V:lle jossa pyysin salasanaa hänen toiseen blogiinsa ja joskus sitten blogin kautta tulleen yhteistyön merkeissä taisimme tavata virallisesti ensimmäistä kertaa. En siis ole alunperin saanut tietoa tämän ihanan ihmisen olemassa olosta vain blogin kautta 
Char:Tutustuimme kun itse pidin ensimmäistä blogiani ja huomasin, että joku Mrs.V. nimimerkillä kommentoi varsin ahkerasti ja juttua lensi. Hänen nimimerkin takaa ei kuitenkaan löytynyt blogia, mutta vähän ajan päästä hän kutsui minut lukemaan suljettua, enemmän henkilökohtaista, blogiaan, ja huomasimme, että meillä on niin yhteisiä tuttuja kuin että asuimme (Mrs.V.n Suomen asunto) miltei naapureina. Siitä se sitten lähti
Coco: Olen tuntenut Charin ja Sofién jo pidempään ja tiesin että he tuntevat Mrs.V:n, joten hoksasin jo varhain että hän on varmasti aivan mahtava tyyppi. Ollaan kommentoitu toistemme blogeja ja meistä tuli kamut fb:ssä ennenkuin lähdimme yhteiselle blogireissulle Tukholmaan.
Johanna: Silloin kun me aloiteltiin blogin kirjoittelua, oli Suomessa paljon vähemmän blogeja ja niiden lukijoita ja kommentointi oli paljon bloggajien keskeistä eli joo niin me aloitettiin tutustuminen, toistemme blogeihin kommentoimalla
Lintu: Tutustuminen alkoi juurikin ihan toistemme blogeihin kommentoimalla, jonka jälkeen jossakin vaiheessa tuli sitten kuvioon Facebookkikin ja siellä pystyikin paremmin sitten alkaa tutustua, ennen kuin oikeasti nähtiin! 
Sofié: -

2. Miten tapasitte ensimmäisen kerran?

Cava: Tätä sivuutinkin näköjään jo hieman ensimmäisessä vastauksessani. Tapasimme lounaan merkeissä 
Char:Jos en nyt ihan väärin muista, niin tapasimme illallisen merkeissä tyttöporukalla ja tuntui heti, että olisin tuntenut kaikki paljon yhtä iltaa pidempään!
Coco: Laivaterminaalissa, ennen Tukholmareissua. Mrs.V saapui todella stylenä kasseineen ja etsi postilaatikkoa kirjeelleen. Se on ensimmäinen muistikuvani hänestä. J
Johanna: Me tavattiin ekan kerran kerran Turussa!
Lintu: Tavattiin ihan ensimmäistä kertaa Helsingissä sijaitsevassa Papa Giovanni –ravintolassa, kun pidimme kuuden bloggaavan naisen kesken pienimuotoisen blogitapaamisen. Itse en ollut koskaan tavannut kyseisistä tytöistä ketään ennen ja muistan vaan, että joukon junioirina olin aivan pissat housussa ennen tätä hetkeä:D 
Sofié: - 

3. Ketkä näistä ystävistä tunsivat Mrs V:n etukäteen, siis jo ajoilta ennen kuin hän piti blogia? Mitä kautta te olitte tutustuneet? Siinä tapauksessa, että olitte tutustuneet jo ennen kuin kukaan teistä piti blogia, niin kerroitteko te toisillenne siitä, että olitte aloittaneet blogin vai mitä kautta löysitte bloginne?

Cava: Voi ei vastailin ekassa jo kaikkiin seuraaviinkin kysymyksiin Mutta siis, emme tunteneet, mutta tiesin Mrs. V:n.
Coco: En tuntenut etukäteen, Sofién ja Charin tunsin ja tutustuin Mrs.V:n blogiin Charin blogin kautta aikoinaan.
Lintu: Itse en edes muista enää mitten löysin Mrs. V:n blogiin aikoinaan.. Varmaan kohtalo pelissä;) Tosin blogipiirit olivat silloin paljon pienemmät ja uusia blogeja tavallaan löysikin helpommin nykyiseen verrattuna.. 
Sofié: Minä taidan olla ainoa, joka tunsi Mrs V:n ennen blogia. Muistan Mrs.V:n lähettäneen minulle FB:n kautta linkin hänen blogiinsa.
4. Kuinka kauan ensi tapaamisestanne on?Cava:
Noin vuosi.
Char:Kohta taitaapi 4 vuotta tulla täyteen, aika rientää, hyvässä seurassa
Coco: Tapasimme syksyllä 2011.
Johanna: 3 vuotta
Lintu: Olisikohan jotain 6-7 vuotta..?
Sofié: 7 vuotta ja 6 kk


5. Millaisen kuvan olit saanut Mrs.Vstä blogin perusteella?Cava: Tyylikkään, muotitietoisen, herttaisen ja lämpimän kuvan.
Char:Hän piti silloin enemmän henkilökohtaista, suljettua, blogia, joten oikean kuvan saaminen oli varmasti helpompaa, kuin vain "pintapuoliseen" Strictly Style -blogiin verrattuna. Tosin sama ihana nainen se täälläkin kirjoittelee ja uskon, että hänestä saa aivan oikean kuvan myös täältäkin, rivien välistä lukemalla, kunhan siihen "pinnallisuuteen" ei jämähdä
Coco: Sellaisen lämpimän ihmisen kuvan, joka on tyylikäs ja järkevä nainen
Lintu: Aivan todella sydämellisen ja lämpimän kuvan, juurikin sellasen, että tässä on tyyppi kellä on oikeasti sydän paikallaan ja paikka sille on suuri!!

Sofié: Olen siinä mielessä vähän eri tilanteessa, koska olemme tunteneet niin pitkän aikaa, mutta mielestäni blogi antaa hänestä ihan todella oikeanlaisen kuvan. Hän on todella ahkera, päättäväinen ja positiivinen.6. Mikä oli aivan ensimmäinen ajatus Mrs V:stä?

Cava: Varmaan jotain tyyliin "herranjestas kun on näyttävä nainen!" 

Char:
Kiinnitin huomiota ihaniin ja sydämellisiin kommentteihin, joita hän blogiini jätti
Coco: Kauniit hiukset. 

Johanna: COOL ;D

Lintu: Kyllähän sitä kai ensiksi polvet sai tutisemaan tuo järisyttävän kaunis ulkonäkö ja tyylitaju;)
Sofié: OMG miten kaunis ilmestys!

EDIT: Te otte ihan liian kilttejä <3


7. Pitikö ennakko-odotuksesi paikkaansa, mitä blogin välityksellä olit saanut?Cava: Kyllä, täysin! Siihen lisäksi sitten tietenkin kasa muita ominaisuuksia
Char:
Piti ja ylittyi! Taisin ihastua Mrs.V.hen kovin heti ensitapaamisellamme!
Coco: Joo, Mrs.V:n kanssa on helppo ystävystyä. <3 

Johanna: Joo Mrs. V on kaikinpuolin aika samanlainen kuin blogi antaa ymmärtää. Järkevä, asiallinen ja kaunis.
Lintu: Aika tarkalleen kyllä, Mrs. V oli luonnossa ihan yhtä ystävällinen, iloinen ja mukava kuin bloginkin puolella. 

Sofié: Blogin perusteella rouvasta saa kyllä ihan oikean käsityksen. Järkevä ja asiallinen, mutta osaa myös hullutella 
YSTÄVYYS

8. Mistä asioista yleensä keskustelette yhdessä ollessanne? Painottuuko keskustelut blogien ympärille vaan ihan kaikkeen maan ja taivaan välille?

Cava: Molemmille meille blogi on suuri asia, joten luonnollisesti blogiasioista tulee puhuttua, mutta myös monista aijeista jotka eivät liity blogiin. Mrs. V:n kanssa on helppo jutella sekä kevyemmistä, että vakavammistakin aiheista ja se on ehdoton piirre ihmisessä, joka pitää olla että jaksan olla ihmisen kanssa tekemisissä. Vain hölynpölyaiheisiin painottuva ystävyys ei mielestäni johda mihinkään. 
Char:Tietenkin, kun kaikki olemme blogien kautta tutustuneet, tulee paljon blogeihin liittyvistä jutuista puhuttua, mutta Mrs.V. on kyllä ihminen, jonka kanssa tunnen voivani puhua ihan mistä vain.
Coco: Ihan kaikkeen, mutta viimeksi ainakin porukalla jutskasimme paljon blogeista, lukijoista, kommenteista, muista blogeista ja blogiportaaleista. 
Johanna: Blogiasioista on tottakai kiva jutella kun kerrankin on joku joka todella ymmärtää ja on kokenut samoja ajatuksia kuin itse, mutta kyllä me puhutaan kaikesta muustakin. Esim. ulkosuomalaisuudesta vaikkapa

Lintu: Keskustelemme kyllä ihan ihan kaikeasta mistä nyt ikinä voikaan keskustella.
Sofié: Tottakai keskustellaan myös blogijutuista, mutta päällimmäisenä ovat ehkä kumminkin kaikki muut asiat maan ja taivaan väliltä.
9. Oletteko käyneet Mrs.V:n asuinmaassa häntä tapaamassa?


Cava: Suunnitteillä oli tänä keväänä, mutta valitettavasti se ei olekaan mahdollista
Char: En ole..vielä! Hieman on sentapaista reissua tyttöjen kanssa ideoitu, mutta saapi nähdä toteutuuko ja milloin
Coco: En ole valitettavasti vielä päässyt, sitä odotellessa! 
Lintu: En valitettavasti ole, mutta halu olisi suurempi kuin kova!

Sofié: En ole käynyt tapaamassa häntä hänen kotimaassaan.

10. Suunnitteletteko paljon tekemistä yhdessä? Esim. tiedättekö jo koska näette seuraavan kerran kun Lintu, Johanna ja Mrs.V asuvat ulkomaillakin?Cava: Juurikin siksi, että Mrs. V asuu ulkomailla, on hankala suunnitella tapaamisia usein.

Char: 
Juurikin sen takia, kun kukaan meistä ei asu samassa kaupungissa ja osa ei edes samassa maassa, joutuu näkemisiä hieman ennalta suunnittelemaan. Monet bloggaamiseen liittyvät tapahtumat ovatkin oivia tilaisuuksia nähdä porukalla ja onneksi sellaista on ehkä kait kohta luvassa (can´t wait!). Ja harvemmin näemme esim. kotikaupungissani Helsingissä - Sofién kanssa olen reissattu Turkuun, Johannan kanssa viettänyt viikon Madridissa, Lintua moikkaillut Tukholmassa, Mrs.V:n kanssa risteillyt.. Tyttöjenreissut ovat parhautta!
Coco: Suunnitteilla on kehittää jotain kivaa. Aika näyttää! Keväällä me mennään samoihin juhliin jota odotan jo kovin. 
Johanna: Kyllä me kai koko ajan jotain yritetään suunnitella ja aina kysellään jos itse on menossa johonkin sopivaan maahan tai paikkaan et oisko mahdollista treffata... Yritetään 
Lintu: Kyllä meillä on aina jotain pientä suunnitteilla ja puheilla, mutta juurikin tuo ulkomailla asustaminen vaikeuttaa hommaa huomattavasti.. 
Sofié: Tottakai aina jotain pientä on mielessä, mutta eri maissa asuminen tuo tietenkin omat hankaluutensa.11. Oletteko niin hyviä ystäviä että puhutte keskenänne elämän arista/vaikeistakin asioista esim. vastoinkäymisistä, menetyksistä jne?Cava: Kyllä, voin keskustella Mrs. V:n kanssa myös vaikeista asioista.

Char:Meillä on mitä parhain pieni tukiryhmä koossa, aina auttamassa ja tukemassa toisiamme, oli asia sitten pieni tai suuri, yksityinen tai blogiin liittyvä! Menee ystävyys pelkkää blogikaveruutta syvemmälle!
Coco: Voisin kuvitella että hakisin tukea ja turvaa näistä tytöistä jos jtn. tulisi. 

Lintu: Kuten jo aiemmin sanoinkin, puhumme kyllä ihan kaikesta ja koen että 
Mrs. V:lle voin myös tarvittaessa kertoa murheistani ja niistä vaikeistakin asioista.

Sofié: Kyllä me jaetaan myös ne elämän ilot ja surut. Keskustelumme ei keskity pelkästään blogeihin vaan ihan kaikista arkipäiväiseenkin elämään☺


12. Mrs V kuvasi tuossa tekstissä, että "Facebookissa ja Skypessä vaihdamme kuulumisia ja tarpeen tullen autamme toisia eteenpäin niin arkeen kuin bloggaamiseen liittyvissä kysymyksissä". Mistä arkielämään liittyvistä asioista olette keskustelleet? Koetteko, että Mrs V on enemmän juttelukaveri(esim. juuri Skypessä tai Fb:ssä) vai voitteko oikeasti avautua ja jutella syvällisemmistäkin asioista?

Cava: Perhesuhteista, parisuhteesta, koirista, työstä yms. Ihan normalleista jokapäiväiseen elämään liittyvistä asioista.

Char:
Voih, paljon pelkkää juttukaveria enemmän hän minulle on.. Ollaan puitu niin parisuhteeseen kuin vaikka työasioihin liittyviä, kiperiäkin ongelmia.
Coco: Ilman muuta, Mrs.V on hyvä kuuntelija, sellainen fiilis minulla on. 

Lintu: En nyt tässä lähde sen kummemmin erittelemään, että mistä asioista olemme keskustelleet. Mutta eiköhän “kaikesta” kata tämän

Sofié: Puhumme ihan kaikesta, million mistäkin. Asunnonetsinnästä, työnhausta ja meikkivinkeistä.


13. Onko teille koskaan tullut "alemmuuskompleksia" lukiessanne Mrs V:n blogia/tavatessanne hänet? (Tällä tarkoitan siis sitä, että Mrs V on todella kaunis ja hänellä on muutenkin kaikki ulkoiset puitteet elämälle kunnossa).Tuliko teille tällaisiä ajatuksia koskaan esim. silloin kun löysitte blogin ja ette vielä tunteneet?

Cava: Omat alemmuuskompleksini ovat jääneet kauas teini-ikään enkä koe sellaisia enää nykyään tarpeellisiksi. Osaan olla onnellinen muiden ihmisten puolesta heidän ulkoisista- sekä sisäisistä puitteistaan ja jättää ns. harmmittelut pois. Toisen onni tai mikä tahansa muu asia ei ole minulta itseltäni pois. 

Char:
Voi apua, ei, tai onhan hän aivan ihana ihminen, mutta ei mikään mikä hänellä on ole pois minulta, eikä minulla ole mitään syytä olla muuta kuin onnellinen hänen puolestaan
Coco: Ei oikeastaan. Olen harvoin kateellinen kenellekään mistään –semmonen on ihan turhaa. Ehkä vähän haluisin yhtä ihanan kenkä-ja laukkukokoelman. <3 <3 

Johanna: Voi kauhea nyt mulle tuli sellanen olo et pitäiskö olla alemmuuskompleksi ;D En oo koskaan ajatellut, tykkään kai että mullakin on ihan ok elämän puitteet Ei siis ole 

Sofié: Oho mikä kysymys. No ei kyllä ole, ystävät ei ole toisilleen kateellisia vaan onnellisia toistensa puolesta. En oikeastaan muutenkaan ymmärrä kateutta missään määrin, sillä loppujen lopuksi jokainen on oman onnensa seppä ja vastuussa omasta onnellisuudestaan.


EDIT: Voih! Minussa ei ole mitään erikoista ja musta tuntuisi ihan kamalalta jos joku kokisi mun seurassa minkäänlaista "alemmuuskompleksia"! Uskoisin, että julkista blogia olisi hyvin vaikea kirjoittaa vuodesta toiseen, jollei omaisi hyvää itsetuntoa. Kun on varma omasta itsestään, hyväksyy sitä muutkin sellaisenaan kuin he ovat ja tästä syystä ei negatiiviselle kateudelle tai "alemmuuskomplekseille" ole tarvetta.  Ps. Ja näittekö minkä näköisille ja kuinka upeille persoonille kysymys meni? :) 14. Ne joilla on poikaystäviä/aviomiehiä - Ovatko miehenne tavanneet toisensa?

Cava: Ovat tavanneet kerran sattumalta.
Char: Eivät ole.
Coco: Eivät ole tavanneet, se olisi kyllä kivaa! Järkätä vaikka noiden tyttöjen kera tapaaminen jonne myös meidän miehet pääsisivät. 

Sofié: Kyllä ovat
15. Mikä olisi ideaalinen tapa teidän viettää aikaa yhdessä?

Cava: Jos nyt saisin päättää, lennättäisin meidät nauttimaan jonkun ihanan lomakohteen rentouttavasta tunnelmasta
Char:Ideaalein tapa olisi varmasti se, että yksinkertaisesti olisi mahdollisuus nähdä useammin ja helpommin, kuin nyt kun olemme lento/laiva/junamatkojen päässä toisistamme. Mutta toisaalta se yhdessä vietetty aika on sitten kultaakin arvokkaampaa, ja mitä ikinä yhdessä teemmekään (vaikka merisairautta hytissä potiessa :D), on meillä takuuvarmasti hauskaa!
Coco: Aika ideaali oli just meidän yhteinen ulkomaanreissu Tukholmaan. Oli niin kivaa viettää aikaa porukalla ja kun meitä kaikkia yhdisti yhteinen harrastus – bloggaaminen. 

Lintu: Oikeastaan ihan mikä vain! Näemme kuitenkin niin harvoin muutenkin, että ihan millaiset tahansa hetket yhdessä olisivat kyllä kullanarvoisia:)
Sofié: Rakastetaan kumpikin frendien katselua ja osataan kumpikin vuorosanat ulkoa, joten sadepäivä frendejä katsellessa ja salmiakkia syödessä kuulostaisi aika hyvältä
16. Käytätte kaikki ilmeisesti hyvin paljon aikaanne blogeihinne. Tuntuuko sen myötä, että blogiystävät ovat ikään kuin syrjäyttäneet vanhemmat ystävät vai onko ystävyys bloggareiden kesken jotenkin erilaista?

Cava: Nlogiystävät eivät ole syrjäyttäneet vanhempia ystäviäni. Olen saanut kahdesta bloggaajasta todella rakkaat ja läheiset ystävät ja he ovat täysin samalla tasolla vanhempien ystävieni kanssa. Miksi blogin kautta saatu ystävä olisi jotenkin erilainen, kaikki me olemme ihmisiä vain
Char:Bloggaaminen vie kyllä mennessään ja niin kameran takana kuin koneen äärellä tulee vietettyä paljon aikaa, mutta minulla on kyllä normaali arkielämäni siinä sivussa samalla tavalla kuin ennenkin. On lapsuudenystäviä, parhaita ystäviä, avomiehen ystäväpiiri ja työkavereita. Nyt vain lisänä nämä ihanat blogiystävät. Kaikille löytyy tilaa Jos nyt jotenkin pitää eritellä, niin bloggaavien ystävien kanssa sitä tulee ehkä enemmän puhuttua kaikesta bloggaamiseen liittyvästä ja käytyä yhdessä blogitapahtumissa, vaikka he kyllä ovat paljon enemmän kuin vain "blogiystäviä" minulle.
Coco: Ei se ole erillaista. Ihan samanlaista oikeastaan. Olen todella kiitollinen että olen saanut niin paljon uusia ystäviä tämän harrastuksen kautta. Vanhat ystävät ovat kyllä pysyneet. Elämähän on sellaista että ystäviä tulee ja menee – mutta ne tosiystävät kyllä säilyvät.
Johanna: ei... blogikaverit on vähän niinkuin muutkin Suomen kaverit -niitä näkee aivan liian harvoin  Moni vanha kaveri on ihan yhtä tärkeä kuin ennenkin, joistain blogikavereista tulee läheisempiä kuin toisista... Ei niitä oikein voi erotella blogin perusteella. Kavereita ja kivoja tyttöjä kaikki samalla tavalla!
Lintu: Itse koen ystävyyden olevan ihan sama asia niin blogin kautta tehtyjen kuin blogin ulkopuolella tehtyjen ystävyyssuhteiden kanssa. En koe blogiystäviä siis mitenkään eri tavalla, blogihan on kuitenkin vain yksi tapa tutustua uusiin ihmisiin eikä niinkään määrää sitä, että millaiseen muottiin ystävyyssuhde sitten muotoutuu.
Sofié: En koe että blogiystävät olisivat millään lailla syrjäyttäneet muita ystäviäni. Olen vain niin onnellinen kun on joitakin kenen kanssa jakaa näitä blogijuttuja, sillä ihan kaikki ystäväni eivät näistä “hömpötyksistä” oikein ymmärrä mitään


17. Mitä itse tehtyä antaisit lahjaksi Mrs. V:lle? Ja miksi?

Cava: Korusetin, jossa olisi erilaisia Mrs. V:n värimaailmaan sopivia korukiviä sekä kristalleja
Char:Olemme tyttöjen kanssa teettäneet hänelle yhteiskuvastamme kuvan ja kehystäneet sen, pieni pala ystävyyttä, jonka hän pystyi ottamaan mukaansa asuinmaahansa. Se on kaikkea materiaa arvokkaampi, ystävyys ja kullanarvoiset yhdessä vietetyt hetket ja muistot.
Coco: Varmaan jotain kivaa heidän suloisille koirilleen, ne ovat tärkeitä Mrs.V:lle. 
Johanna: No tottakai jonkun laadukkaan neuleen. Jotain pehmeää alpakka/silkki/kashmiri -neulosta. Ihan sama oisko se sukat vai kauluri, kunhan ois pehmeää :))
Sofié: No toivoisin, että Mrs V toimisi joskus mallinani, niin voisin antaa hänelle joskus minun ottamani kuvat lahjaksi. Hän on myös välillä aikamoinen nuhanenä, että varmaan myös lämpimät villasukat olisivat tarpeen.


18. Jos saisit viedä Mrs V:n (ja miksei koko porukan) lomamatkalle, minkä kohteen valitsisit? Ja miksi?

Cava: Veisin Mrs. V:n yhdistelmälomalle johon kuuluisi rantalomaosuus, jotain pientä aktiviteettia sekä kaupunkiosuus. Aasiaan tai Etelä-Afrikkaan.
Char:Tuntuu, että meillä olisi hauskaa ihan missä vain, mutta olisihan se aivan mahtavaa vaikka lähteä valloittamaan New Yorkia tyttöporukalla!
Coco: Ekana tuli mieleen Pariisi, sinne porukalla herkuttelemaan ja shoppailemaan. <3
Johanna:
Lintu: Varmaankin jonkin ihanan paratiisisaaren, jossa saisimme kaikki lötkötellä rannalla, pulikoida ja viettää rentouttavaa aikaa yhdessä.
Sofié: No hän on aikamoinen aurongonpalvoja, joten kohteen pitäisi olla myös sellainen missä paistaisi aurinko. Toisaalta hän rakastaa myös shoppailua, joten jos nämä kaksi pitäisi yhdistää, niin valitsisin kohteeksi Barcelonan.

EDIT: Mä just kirjoitin näille tytöille että eikö voitais kehittää joku minireissu yhdessä pian! Mä voisin näiden tyttöjen kanssa lähtee minne vaan! :D


19. Koetteko te, että nimenomaan bloginne on se tekijä, joka on teidät yhdisnyt vai voisitteko kuvitella, että olisitte Mrs V:n ystävä jos olisitte jossain elämänvaiheessa sattumalta tavanneet?

Cava: Olemme Mrs. V:n kanssa samanlaisia arvomaailmaltamme ja molemmat arvostamme suorapuheisuutta ja avointa ystävyyssuhdetta, siksi koen että olisin tykästynyt häneen ilman blogiakin.
Char: Olen niin iloinen, että aloitin bloggaamisen, sillä sen kautta olen saanut aivan ihania ystäviä, joihin en ehkä muuta kautta olisi tututstunut. Toki toivon, että polkumme olisivat blogeista johtumatta joskus kohdanneet, mutta sitä ei voi tietää..
Lintu: Blogi on mielestäni vain yksi tapa tutustua uusiin ihmisiin eikä siis niinkään se vallitseva yhteinen asia ystävyydessämme. Kyllä se ystävyys jos enemmästä kiinni. Ja ehdottomasti jos olisin Mrs. V:hen törmännyt jotakin muuta kautta tässä elämässä, niin varmasti ystävyys olisi siitäkin lähtenyt liikkelle, ei niitä synkkaavia ja klikkaavia ominaisuuksia kuitenkaan muuta se fakta, että mitten olemme alunperin tavanneet.
Sofié: Meitä ei yhdistä alunperin blogit vaan ihan muut jutut. Olemme kumpikin aika kunnianhimoisia, joten uskon että mahdollisesti samankaltaiset työtehtävät olisivat voineet olla se yhdistävä tekijä meidän välillä.


20. Mrs V on jossain kuvannut olevansa sosiaalinen/puhelias, Johanna on puolestaan blogissaan kertonut olevan sellainen, joka viihtyy myös yksin ja on josssain tilanteissa vähän ujompi(korjaa Johanna jos olen saanut väärän käsityksen). Niin, Johanna, miltä sinusta tuntui tavata Mrs V? Jännittikö sinua etukäteen?

Johanna: No aina kai vähän jännittää tavata uusia ihmisiä -hyvällä tavalla. Ei Mrs V:tä mitenkään sen kummemin, ihan innolla tällasiin tapaamisiin mennään  Vaikka Mrs V on varmasti puheliaampi kuin minä, ollaan me molemmat aika rauhallisia ja yhteinen sävel oli tosi helppo löytää.

21. Tähän ei tarvitse vastata, jos menee liian henkilökohtaiseksi: Mietin vaan, että kun kaikki nämä bloggajaystäväsi kirjoittavat blogejaan jossain suuremmassa yhteisössä(tarkoitan siis Lily/Indiedays ja Cavakin on käsittääkseni yksityisyrittäjä tällä saralla), niin oletteko keskustelleet kuinka paljon näistä blogi"bisneksitä"? Mitä olette näistä puhuneet(tähän siis sen verran vastauksia, kun haluatte paljastaa)? Kuinka paljon ylipäänsä puhutte tavatessanne/Fb:ssä/Skypessä blogeista vai puhutteko ihan jostain muusta? Vai alkaako kaikki keskutelut blogikuulumisten vaihdolla?

Cava: Olen puhunut paljon blogista työnä Mrs. V:n kanssa, ihan kuten muidenkin ystävieni kanssa. Kaikki keskustelut eivät ala blogikuulumisten vaihdolla. Blogi on kuitenkin osa elämäämme ja siitäkin tulee puhuttua paljon. Vähän sama kuin hevosharrastajakaverit puhuvat hevosista ja treeneistään, mekin puhumme blogijutuista.
Char:Puhumme kyllä erittäin avoimesti kaikesta bloggaukseen liittyvistä asioista ja saammekin toisiltamme paljon tukea ja apua näissä seikoissa, mutta se on vain yksi osa ystävyyttämme
Coco: Viimeksi juteltiin aika paljonkin näistä asioista ja viikottain vaihdetaan kyllä blogikuulumisia fb:n kautta liittyen yhteistöihin sun muihin projekteihin. Mrs V on todella järkevä tyttö joka ymmärtää kyllä bisneksen päälle ja sai myös meidät ajattelemaan mikä on järkevää jne
Lintu: Luonnollista toki on, että blogiystävien kanssa on helppoa ja luontevaa puhua paljon blogiin liittyvistä jutuista, helpompi kuin ehkä ystävien kanssa, joilla blogia ei ole. Mutta paljon puhumme myös muusta, joka ei liity blogeihimme millään tapaa.
Sofié: No hjelpitään toisiamme tällaisissakin asioissa tietenkin, mutta pääasiassa puhumme muista kuin blogijutuista. Joskus kysymme, että millaista palkkiota voi pyytää yms.22. Jos saisitte valita yhden vaatteen tai asusteen(lainaan/omaksi), jonka haluaisitte Mrs V:ltä, niin mikä se olisi? Miksi valitsisitte juuri tämän?

Cava: Hei kiva kysymys!  Mulberryn ballerinat, ehdottomasti!
Char:Minulla on ihan älytön Alexa -kuume tällä hetkellä, joten valitsisin sen!
Coco: Oih, se chanelin musta klassikkolaukku.
Lintu: Apua mitten hankala, tahtoisin toki enemmän kuin vain yhden!:D Mutta kyllä ne varmasti olisivat jotkut hänen upeista Louboutinin koroistaan!
Sofié: No se olisi tietenkin Chanelin musta Flab Bag!

MRS.V:n PIIRTEET

23. Mikä adjektiivi sopisi parhaiten kuvailemaan Mrs.Vtä?
Cava: Kupliva… 
Char:Ainutlaatuinen!
Coco: Reipas.
Lintu: Sydämellinen.
Sofié: Tunnollinen

EDIT: Mulla ei ole hajuakaan millä yhdellä adjektiivilla itseäni kuvailisin. Käännyin miehen puoleen ja hän totesi nopeasti, että vahva :D Jos mun vanhemmilta/perheeltä kysyttäisiin samaa niin vastaisivat varmaan samalla tavalla :D Olen aika *kröhm* voimakastahtoinen :D24. Mitä teissä on yhteistä?

Cava: Rehellisyys, avoimuus, ymmärtäväisyys, halu oppia uutta… Paljon asioita 
Char:Sanoin ahkeruus, tunnollisuus ja kunnianhimo, emme mene siitä mistä aita on matalin, teemme kovasti työtä sen eteen mitä elämässä haluamme!
Coco: Bloggaaminen, sydämellisyys ja sympaattisuus.
Johanna: Mainitsinkin jo rauhallisuuden. Me arvostetaan myös aika samanlaisia juttuja ja ollaan varmaan aika järkeviä ja jalat maassa -tyyppejä kumpikin.
Lintu: Päällimmäisenä mieleen tuli ainakin iloisuus ja positiivisuus ja ehkä sellainen tietty hassutteluhenki! 
Sofié: Hmm. Ollaan kumpikin luonteeltamme aika kunnianhimoisia, sosiaalisia ja positiivisia. Kumpikaan meistä ei ihan hirveästi arastele sosiaalisia tilanteita, vaan on niissä parhaimmillaan25. Mikä on suurin eronne luonteissa/persoonassa?

Cava: Mrs. V:llä on taito olla hyvin kärsivällinen, kuin itse taas en ole niin kärsivällinen tietyissä asioissa.
Char:Olen itse enemmän hillittyä ja rauhallisempaa tyyppiä kun taas Mrs.V. on vastakohtani: eloisa ja kupliva!
Coco: Minä ehkä vähän enemmän omissa maailmoissani ja hiljaisempi.
Lintu: Mrs V. on hyvin vahva ihmisenä, jota ihailen hänessä suuresti sekä myös kovasti rohkeampi ja ehkä jollain tapaa avoimempi ja spontaanimpi kuin itse olen. Kaikki piirteitä, joista voisin ottaa oppia häneltä;) 
Sofié: Mrs V rakastaa matematiikkaa. En voi ymmärtää sitä

EDIT: Musta on ihan mieletöntä, että joku kutsuu mua kärsivälliseksi! :D Koska kärsimättömyyden listaan aina pahimmaksi puolekseni, joten kai todella olen tässä asiassa vähän kehittynyt! :D Täytyy kyllä todeta, että mitä bloggaamiseen tulee, olen siinä hyvinkin kärsivällinen. Vaikka kommenttiboksiin tulisikin joskus puhtaasti ilkeitä kommentteja, en minä ikinä siihen mukaan lähde, joten kai sitä voisi kärsivälliseksi kutsua? En vain näe järkeä siinä, sillä lähes poikkeuksetta vastaavat kommentit tulevat anonyymeiltä, että lähtisin niistä kiihtymään. Jos asia sanotaan kasvottomana ja nimettömänä kun voi minulle mailiakin pistää, niin koen, että nyt on kommentin kirjoittajakin tietoinen, että tuli sanottua vähän hölmösti, eikä sitä omilla kasvoillasi uskaltaisi tehdä. Niin miksi nyt siihen mukaan lähteä?:) Joten ehkä blogi on opettanut minulle mm. kärsivällisyyttä? :)26. Onko Mrs.Vhen helppo tutustua vai onko hän luonnossakin kovin salaileva?

Cava: Mrs. V vetää tarkat linjat sille, kenelle avaa elämäänsä ja kenelle ei. Hänen elämäänsä ei noin vain astutakaan eikä hänen yksityiset asiansa kuulu ihan kenelle tahansa. Kun Mrs. V luottaa, hän on todella avoin ihminen.
Char:Erittäin helppo tutustua! Mrs.V. on erittäin avoin, sosiaalinen, ystävällinen, avulias ja rakastava!
Coco: Erittäin helppo tutustua, hän ei ole yhtään salaileva noin muuten.
Johanna: Ei ole salaileva ) Tosi helppo tutustua
Lintu: Juttu lähti ainakin meillä luistamaan kuin rasvattu, eli minusta hän on kyllä todella helposti lähestyttävä persona.
Sofié: Häneen on todella helppo tutustua. Hän on todella lämmin ja vastaanottavainen

27. Mrs. V kirjoitti taannoin 10 paljastusta postauksessaan, että hänen yläasteen keskiarvo oli lähemmäs kymmenen eli olen päätellyt, että kauniin naisellisen ulkokuoren alla asuu oikea älykkö : ) Oman kokemukseni mukaan on olemassa niitä älykköjä, joiden fiksuus paistaa metrien päähän ja niitä, jotka ovat älykkyytensä lisäksi iloisia hauskuttelijoita ja fiksuus saattaa jäädä piiloon eloisuuden alle. Siispä kysymykseni: kumpaan noista Mrs. V:n luokittelisitte?

Cava: Ehdottomasti kakkosvaihtoehtoon kallistuisin. Mrs. V on todella iloinen ja hauskuuttelija mutta salainen ja piilevä ase on varma viisaus ja älykkyys sekä eräs seikka jota itse arvostan suuresti: tilannetaju! Tätä pakettia ei helposti saakaan sanattomaksi 
Char:Haha, tämä oli helppo! Mrs.V. on oikea hassuttelija, mutta hänen kanssaan puhuessaan huomaa nopeasti, ettei ole mikään pahvipää kyseessä, vaan erittäin jalat maassa ja järki päässä tyyppi!
Coco: Mrs.V on kyllä todella fiksu ja osaa vakuuttaa kenet tahansa. Hän perustelee tietonsa ja on terävä tyttö noin muutenkin.
Lintu: Ehdottomasti jälkimmäiseen! Tässä on kyllä täydellinen pakkaus, jossa on kakku kaunis päältä sekä sisältä:) Liioittelematta yksi viisaimmista tapaamistani ihmisistä. 
Sofié: Hmm. Mitäköhän tähän vastaisi. No siis mielestäni hän on älykäs niin monella saralla, sosiaalisesti kuin muutenkin. Maalaisjärkeä ja kirjaviisautta juuri sopivassa paketissa28. Mikä on Mrs.V:n lempi väri?:)

Cava: Jaa-a, veikkaisinpas että vaihtelee hieman kausittain ja riippuen siitä, mistä puhutaan: vaatetuksesta, sisustuksesta, väristä joka vain miellyttää silmää vai mistä.
Char:Mrs.V. on minun vastakohta, erittäin värikäs ihminen ja tuntuu, että hänelle sopivat kaikki värit, mutta minulle tulee hänestä mieleen kaunis kahvipavun ruskea.. Eräästä rannekorusta
Coco: Voi että… ehkä se vaihtuu. Onko kevät, kesä, syksy vai joulu.
Lintu: Jaa a, tulee kyllä kaikki räikeät värit mieleen viime kesää ajatellen;)
Sofié: No ne taitaa vaihdella vähän sesongin mukaan. Hän ei pelkää käyttää värejä, mutta tykkää myös hillityistä väreistä.

EDIT: Tytöt ovat kaikki ihan oikeassa. Ei minulla ole lempiväriä - vaihtelee ihan täysin sesongin ja mielen mukaan! :D Ihana Char joskus aikoinaan teki minulle korun, joka edusti niin kauniisti minua väreillään <329. Käykö Mrs.V rusketushoidoissa esim. solariumissa?

Cava: En osaa sanoa tämän hetkistä tilannetta 
Char:Hmm, en ole varma, mutta en usko? Auringossa hän kyllä viihtyy!
Coco: Ei tietääkseni….ainakaan mitenkään usein..
Sofié: Nuorempana hän kävi solariumissa, mutta en itseasiassa tiedä mikä on tämän päivän laita, luulisin että vähemmän.

EDIT: Olen viimeksi käynyt solariumissa keväällä 2011 kun tahdoin pohjaa kesä rusketukselleni. Jotenkin vuosien myötä pelkään solariumia enemmän ja enemmän. Muuten olen kerran elämässäni käynyt suihkurusketuksessa, joka oli ihan ok kokemus. Kesti viikon ja oli turvallinen iholle. 

30. Mitä luonteenpiirrettä arvostat MrsVssä

Cava: Juurikin mainitsemaani kärisvällisyyttä.
Char:Rohkeutta! Monella eri tavalla
Coco: Oíkeudenmukaisuus.
Johanna: oikeudenmukaisuutta ja maalaisjärkeä
Lintu: Sellaista avointa rehellisyyttä, kunnioittavuutta ja laajakatseisuutta. 
Sofié: Rehellisyyttä ja vilpittömyyttä

31. Mitkä kolme sanaa kuvaisivat parhaiten Mrs. V:tä ?

Cava: Iloinen, sanavalmis, oman arvonsa tunteva.
Char:Vahva, rakastava, eloisa
Coco: Symppis, iloinen ja lämmin.
Lintu: Iloinen, empaattinen ja fiksu.
Sofié: Ystävällinen, oikeudenmukainen ja lämmin

32. Mitä pidätte mrs. V:n pituudesta? Hänhän on melko pitkä (172). Haluaisitteko itse olla yhtä pitkiä?

Cava: Itse olen aina toivonut olevani pienempi ja lyhyempi. Mrs. V on todella näyttävä nainen ja häntä pituus pukee.
Char:Njaa, en ole koskaan ajatellut asiaa, olen aika tottunut, että olen itse miltei aina porukan lyhyin
Coco: Voisin ainakin ottaa vähän lisäpituutta jalkoihini.
Johanna: Voi ei, Mrs V n tosi kivan mittainen
Lintu: En ole kummemmin ajatellut hänen pituuttaan.. Itse olen tyytyväinen omaan pituuteeni!
Sofié: No jokaisella on oma pituutensa ja olen kyllä ihan tyytyväinen omaani.

EDIT: hahahah :) Tosi usein multa kysytään juuri tästä pituudesta :D Minusta mun sentit on just hyvät, enkä minäkään kiinnitä huomiota ystävieni sentteihin :D

33. Minkälainen on Mrs. V:n unirytmi, ja onko hän enemmän aamuvirkku vai sellainen joka nauttii pitkään peiton alla?

Cava: Sivistyksessäni on aukko - täytyykin kysäistä 
Char:Aamuvirkku! Tosin osaa hän ottaa rennostikin
Coco: Luulisin että enemmän iltavirkku?
Sofié: No ei hän ehkä se kaikista virkuin ole, mutta ei hän kyllä kovinkaan aamu-uninenkaan ole.

EDIT: Mä olen vähän hassu, sillä en koskaan ole oikein tarvinnut hirveesti unta. Menen nukkumaan puoliltaöin ja herään ilman kelloa viimeistään kahdeksalta... Mielummin herään aikaisin, koska muuten minusta päivä menee hukkaan. En kykene nukkumaan yli kymmenen kovinkaan helposti - minun on oltava silloin poikkeuksellisen väsynyt jos niin käy. Joten sanoisin että jos pitää valita niin aamuvirkku, mutta kyllä mä voin valvoakin ja silti herää aikaisin :)34. Suuttuuko Mrs.V koskaan? Tai oletteko nähneet häntä vihaisena?

Cava: Viha on ehkä liian vahva sana, mutta olen nähnyt Mrs. V:n turhautuneena ja äkäisenä - onneksi tunteet eivät kuitenkaan kohdistuneet itseeni 
Char:Hän ei turhaan suutu ja kiukuttele, mutta tulistuu kyllä kun häntä tai hänen läheisiään kohdellaan väärin!
Coco: Hän saattaa suuttua tai kertoa mielipiteensä jos jotakuta on kohdeltu väärin. Hän pitää tiukasti toisten puolta.
Lintu: Jos hänen läheisiään kohdellaan epäoikeudenmukaisesti, silloin kyllä voi kihahtaa!:D
Sofié: No nuorempana joskus hän on suuttunut, mutta aiheesta.

35. Haluaisitteko kertoa jonkun asian Mrs V:stä, jota blogin lukijat eivät tiedä? Tällä en tarkoita mitään henk.koht.elämän yksityiskohtia, vaan jotain sellaista, jonka voitte blogin lukijoille jakaa. Esim. vaikka joku hauska tai koskettava tai mieleenjäänyt muisto menneisyydestänne? Tai joku hauska/outo tapa tai luonteenpiirre, joka Mrs. V:llä on? Voitte myös kertoa jonkun asian, mihin kiinnititte huomiota ensitapaamisellanne tms. Sana on vapaa!

Cava: Mulle nousi päällimmäisenä mieleen meidän koiratreffit vanhassa asunnossamme. Mrs. V:n toinen ihanista koirista oli moikkaamassa meidän Kaapoa kun Kaapo oli vielä ihan lillari - tapaaminen oli hauska ja koirat olivat suloisia keskenään 
Char:En ole koskaan nähnyt Mrs.V:tä ilman, että hän nauraisi oikein sydämensä pohjasta
Coco: Hmm.... hän puhuu nopeasti. X)
Lintu: Hauska sattuma on, että Mrs. V on aikoinaan asunut tismalleen samassa asunnossa, jossa oma perheeni asuu Suomessa tälläkin hetkellä! 
Sofié: Hmm. No hän innostuu välillä ihan pienistäkin asioista ihan äärettömän paljon. Muun muassa nähdessään lempikarkkinsa
BLOGEISTA

36. Seuraava kysymys on osoitettu nille, jotka eivät tunteneet Mrs V:tä etukäteen, vaan löysivät blogin jotain kautta itsestään, niin mikä oli teidän rehellinen ensireaktionne blogista ja sen kirjoittajasta? Jäittekö te heti seuraamaan blogia vai tuntuiko se siltä, että se ei kiinnostakaan?

Char:Jäin heti innolla seuraamaan ja tutustumaan paremmin tähän ihanaan henkilöön, joka niin usein oli käynyt kommentoimassa blogiini. Ja apua miten ihana ja kaunis nainen, upea ja rohkea tyyli, laadukkaita kuvia ja koskettavaa tekstiä (hänen vanhasta, suljetusta blogista nyt puhun)!
Coco: Blogi tempaisi mukaansa, siihen vain jäi koukkuun…
Lintu: Rehellinen ensireaktioni oli että VAU! Ihastuin hänen tyyliinsä samantien ja ihailin hänen kauneuttaan, joten jäin kyllä siltä seisomalta seuraamaan. 

37. Mihin kategoriaan luokittelisit Mrs.Vn blogin?

Cava: Tyyli-/muotiblogi
Char:Muotiblogi parhaimmillaan! Laadukkaita asukuvia, rohkea tyyli ja kovin ulkomaisia muotiblogeja muistuttava kokoonpano.
Coco: Muotiblogi, sellainen naistenlehtityylinen jossa luksusta ja kauniita asuja.
Johanna: Uusimmat tuulet!  Luksusmuotiblogi ;)))
Lintu: Ehdottomasti muotiblogiksi, sen verran laadukasta muotisisältöä hän osaa tuottaa ja muutenkin hänellä on todella hyvä silmä muodin suhteen, jonka hän tuo blogissa minusta kivalla tavalla esille. Ainoa blogi, josta oikeasti jaksan kunnolla seurata catwalk-muotipostaksia!
Sofié: High fashion-blog38. Kenen tyyliin vertaisit Mrs.Vn tyyliä?

Cava: Olen todella surkea tällaisissa, en siis osaa vastata.
Char:Cheryl Colen ja Victoria Beckhamin sekoitus, Mrs.V:mäisellä tyylillä.
Coco: Tuli mieleen Victoria Beckham ihan ekaksi…
Lintu: Mrs. V:llä on ehdottomasti jotain samaa touchia Victoria Beckhamin kanssa!
Sofié: Hmm. Tough one. No sanoisin, että hän hän olisi jossakin Olivia Palermon ja Cheryl Colen välimaastossa.

39. Mua kiinnostas etta uskotteko te (keta vastaakin) etta kymmenen vuoden paasta te viela bloggaatte?
Ja jos niin millaiseen suuntaan blogit tulevat mahdollisesti muuttumaan? Kokopaivaduuniksi vai palaavat enemman harrastepohjalle?

Cava: Juuri nyt en osaa sanoa bloggaanko kymmenen vuoden päästä. Ehkä en. Uskon että blogeista tulee yhä useammalle jatkossa työ, mutta blogeja kirjoitellaan silti edelleen harrastelijapohjaltakin.
Char:En kyllä osaa kuvitella, että lopettaisin bloggaamisen, kun olen sitä tehnyt päivittäin jo useamman vuoden ajan ja hieman kasvanut blogiini ja blogimaailmaan kiinni. Joten on hyvin mahdollista, että bloggailen vielä 10 vuodenkin päästä (ei mikään pelkkä nuorten tyttöjen harrastus, vaan oma äitini myös bloggailee!). Aloitin bloggaamisen ihan harrastuksena, tyyliin itselleni ja parille ystävälleni, mutta kovasti on kyllä bloggaus kehittynyt viime vuosien aikana, joten sanoisin, että taivas on rajana. Oma tyyli-blogini liittyy paljon koulutukseeni ja työhöni, joten olisi mahtavaa, voida yhdistää ne jollain tapaa tulevaisuudessa! Mutta toki elämänmuutokset aina vaikuttavat, mutta ehdottomasti haluan tehdä tätä niin kauan kun se on itselleni mielekästä
Coco: Tähän on niin vaikea vastata… toivon että bloggaaminen on ehkä kehittynyt ja tuonut lisää ihania kokemuksia. En ota blogia niin vakavasti, en usko että tekisin sitä koskaan kokopäivätyönä.
Lintu: Itse kyllä uskon tähän kovasti, ainakin tällä hetkellä on sellainen tunne että loppua ei näy! Suunnasta tosin en sitten osaa ihan sanoa, mutta kasvava bisneshän tama on ja uskon, että paljon saavutettavaa blogisaralla on vielä edessä. 
Sofié: En näe sille mitään estettä. Tottakai kun kuuluisat ruuhkavuodet ovat vielä edessä, niin jossain määrin postaustahti voi hiljentyä, mutta tästä bloggauksesta on tullut ainakin minulle hieman elämäntapa. Blogit ovat mielestäni vasta nousussa Suomessa, joten uskon, että kyllä tulevaisuudessa moni tulee tekemään blogillaan leipänsä.

40. Jos joku lopettaisi blogin pitämisen niin vaikuttaisiko se ystävädynamiikkaan?

Cava: Ei
Char: Ei! Luemme tottakai toistemme blogeja (tai ainakin minä luen ahkerasta muiden), mutta yhteydenpito hoituu kyllä ihan muualla
Coco: Tuskin. Meistä on tullut jo kamuja no matter what.
Lintu: En näe miksi vaikuttaisi. Blogi kuitenkaan ei ole se meidän ystävyyden yhdistävä tekijä.
Sofié: No en oikeastaan usko. Tottakai tietyt yhteiset tapaamiset vähenisivät, mutta pidämme muutenkin enemmän yhteyttä muuten kuin blogien välityksellä.

41. Minkälaiaisia fiiliksiä siitä tulee, kun toisen blogi on suosituimpi kuin toisen?

Cava: Iloisia fiiliksiä ja onnellisia. En ole koskaan ymmärtänyt tätä suosituimmuusasiaa.
Char: Njaa, itse en oikein ajattele suosiota sen kummemmin. Jos jotain, niin olen äärimmäisen iloinen, että ystävieni blogeissa viihdytään ja että heille tarjoutuu mahtavia mahdollisuuksia Toisen onni ei ole minulta pois!
Coco: Sitä on vaan iloinen toisen puolesta. En koe että pitäisi kilpailla suosiosta, pidän mielummin yhtä bloggaajien kanssa ja haen vertaistukea.
Lintu: En koe kilpailevani niinkään ystävieni blogien kanssa. Sitäpaitsi kaikilla meillä on kuitenkin niin se oma otteemme hommaan ja oma juttumme, etten edes lähtisi vertailemaan blogejamme keskenään.
Sofié: Onnellinen fiilis. On ihanaa nähdä miten ympärillä ihmiset tekevät tämän harrastuksen kautta ihania juttuja ja saavat upeita tilaisuuksia.

42. Kuinka paljon poimitte toisiltanne ideoita pukeutumiseen?

Cava: Satunnaisesti. Jos näen jotain kivaa, saatan kokeilla samaista juttua joskus, heti tai myöhemmin.
Char: Mrs.V:ltä saan kovasti inspiraatiota, mutta (ikävä kyllä) oma tyylini on kyllä paljon tylsempi ja tavallisempi kuin hänen.. Ei kaikkia ole varustettu tuollaisella tyylitajulla
Coco: Paljonkin! Katselen mielelläni Mrs.V.n asukuvia ja tulevia trendejä muotinäytöksistä.
Lintu: Itse inspiroidun Mrs. V:n tyylistä kovasti, joten luonnollisesti välillä tulee ideoita häneltä poimittua!
Sofié: Jonkin verran. Tykkään varsinkin Mrs.V:n neutraaleimmista lookeista.

43. Hei, olen miettinyt että mistä Mrs. V sai idean blogin perustamiselle ja vieläpä niin että henkilökohtaiset asiat ei ole näkyvillä blogissa?  Itse painiskelen vielä sen parissa että uskaltaisin perustaa oman blogin mutta se on vain vieläkin harkinnan alla kun itsekkään en pitäisi siitä että mentäisi liian henkilökohtaisuuksiin

Cava: Jokainen tekee blogin aloittaessaan päätöksen siitä, kuinka paljon jakaa blogissaan. Osa haluaa olla avoimempia ja osa haluaa pitää blogin täysin pintapuoleisena. Mikäli ajatus avoimesta blogista tuntuu ahdistavalta, suosittelen pitämään hyvin pintapuoleista blogia 
Char:Jos en ole ihan hakoteillä, niin hän aloitti bloggailun ulkomaille muutettua, kertoakseen kuulumisia perheelleen ja ystävilleen. Mutta sanotaanko niin, että hän oppi kantapään kautta rajoittamaan sitä, mitä blogissaan kertoo.. Ja mielestäni hän on oiva esimerkki siitä, miten voi bloggailla, ilman että levittää koko yksityiselämänsä maailmalle!
Coco: Kannattaa vaan vetää tiukka raja jota ei koskaan ylitä. That´s it.
Sofié: Hän on aina ollut kiinnostunut muodista, joten blogi oli hyvä kanava jakaa tietoutta ja inspiraatiota.

EDIT: Osuit naulankantaan Char;) pus!


44. Onko Mrs V koskaan harkinnut lopettavansa tämän blogin? Onko hän keskustellut tästä kanssanne?

Cava: Kyllä, olemme keskustelleet blogien jatkostakin.
Char:Mrs.V.llä ei ole maailman helpointa blogitaivalta talsinut, mutta kyllä ne ovat ne hänen omat elämänmuutoksensa, jotka saisivat hänet lopettamaan bloggailun. Tätä blogia kirjoittelee äärimmäisen vahva persoona, mutta on kuitenkin kurja nähdä miten häntä netissä välillä kohdellaan..
Coco: Hän on ihminen joka haluaa panostaa kympillä kaikkeen. Luulisin että tämä blogi tulee jatkumaan pitkään.
Sofié: Ei ainakaan tosissaan. Tottakai kaikille tulee välillä omia kiireitä, niin blogille ei aina meinaa jäädä aikaa. Uskon kumminkin, että blogi on ollut ulkosuomalaiselle Mrs. V:lle oiva tapa ihastuttaa iloisilla kuvillaan ihmisiä täällä kotipuolessa45. Te, jotka bloggaatte Indiedaysiin/Lilyyn: Oletteko te koskaan kyselleet Mrs. V:ltä, miksi hän ei kirjoita näissä "yhteisöissä"? Onko Mrs V:tä koskaan näihin kysytty/onko hän vakavissaan tätä harkinnut?

Char:Mrs.V.tä on kysytty eri paikkoihin ja olemme tukeneet häntä hänen ratkaisuissaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että olisi aivan mahtavaa vielä joku päivä bloggailla samassa paikassa hänen kanssaan.. Ehkä vielä jonain päivänä!
Coco: Hän miettii ja puntaroi aina tarkkaan asioita ennen kuin ryhtyy mihinkään.
Johanna: Ollaan me näistä puhuttu ja ihan avoimesti voidaan jutellakin, mutten taida paljastaa muiden jutuista sen enempää  On meitä itse kutakin kysytty erilaisiin juttuihin, jokainen sit tekee omia ratkaisujaan milloin mistäkin syystä....


EDIT: Tosiaan kuten Johanna sanoi. Kaikkia on pyydetty aikalailla kaikkeen, mutta omien elämäntilanteiden ja muiden asioiden valossa teemme sitten omia erilaisia päätöksiämme. Todella usein kuitenkin asiasta keskenäämme keskustelemme ja pohdimme ennen niiden päätösten tekoa :) Vakavissaan ollaan harkittu montaakin juttua :) Sopimuksellisten asioiden takia emme voi oikein asiaa enempää raottaa.
Kyllä tän bloggaamisen parhaita puolia on tosiaan se, että on saanut näin ihania ystäviä ympärilleen!

Meiltä löytyy paljon yhdistäviä tekijöitä, joista ehkä itse nostaisin päälimmäiseksi hyvän itsetunnon. Ilman sitä tiettyä varmuutta omasta itsestään, ympäristöstään ja tekemisistään, ei varmaan vuodesta toiseen edes kykenisi kirjoittamaan julkista blogia, missä tosiaan kenellä tahansa on mahdollista tulla "laukomaan totuuksia" kommenttiboksiisi. Terveen itsetunnon takia, sitä ei myöskään tarvitse olla kateellinen toiselle (ainakaan negatiivisella tavalla) taikka kokea toisen menestystä uhkana. Itsevarmuus ei ole ainoastaan varmuutta omasta itsestään, vaan sen myötä kun on sujut itsensä kanssa on sitä myös suvaitsevampi ja avarakatseisempi muita kohtaan. Mikäli haluat lukea enemmän ajatuksiani terveestä itsetunnosta, lue tämä vanha postaukseniKoen, että se olisi se päälimmäinen piirre, mikä meitä seitsemää yhdistää <3

Jos sinulle heräsi muita kysymyksiä tai ajauksia tästä postauksesta niin laita toki kommenttiboksin puolelle!:)

Hyvää ystävänpäivää teille sinne kaikille! <3

55 comments:

 1. Ihanat ystävät on parasta elämässä, naututaan heistä ja pidetään kiinni! Ihana postaus! Jatka samaan malliin ja laita ihanan inspiroivia asukuvia meille "maatiaisille" malliksi. T. Siru

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! ystävät ja perhe ovat maailma tärkein asia! kaikki muu on toissijaista. Kiitos paljon, että käyt blogissani Siru! <3

   Delete
 2. Tää oli kyllä aivan ihana <3 Ihana Mrs.V ja tietty kaikki kysymyksiin vastaajat <3
  Oikein ihanaa ystävänpäivää muruselle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih kun mä suakin ihanaista pääsisin halimaan pian livenä! <3 Samaa sinulle aurinko! <3

   Delete
 3. aivan ihanaa nähdä mitä mieltä ystävät ovat sinusta! Olen siis saanut juuri saman mielikuvan sinusta, lämmin ja vahva persoona. Lämpöistä ystävänpäivää Mrs. V! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Alice sinulle siitä, että tahdot nähdä blogini pinnallisen kuoren läpi! <3 Mulla on tosiaan ihan mielettömiä ystäviä täältä blogimaailmastakin. On se hassua miten kaikki on voinut lähteä pienestä ja kivasta harratuksesta <3

   Delete
 4. Ihana postaus ja ihania naisia nämä ystäväsi! <3 Ihanaa ystävänpäivää Mrs. V. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Jii ja samaa sinne! Nuo naiset ovat kyllä ihan mielettömiä tapauksia <3 Ihailen heistä jokaista suunnattomasti.

   Delete
 5. Tän postauksen jälkeen olen ihan varma että sä olet varmasti mitä ihanin ja lojaalein ystävä ja oon onnellinen sun puolesta että sä oot saanut noin mahtavan oloisia naisia ystäviksesi <3 Oikein hyvää ystävänpäivää sulle, Mrs.V! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Helkku! Hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti sinutkin saan vielä livenä tavata! <3 Kyllä, ihan mielettömän kiitollinen olen heistä kaikista ja monesta muista teistä täällä blogin puolella! <3

   Delete
 6. Aivan ihana toteutus ystävänpäivänä! :) Muutamiahan vuosia on vierähtänyt blogisi lukijana ja kuinka hassulta kuullostaakaan nyt mutta lukijana olen saanut juurikin samanlaisen kuvan sinusta kuin ystäväsi juuri kertoivat! Toivottavasti kesällä viimeistään saataisiin järkättyä blogitreffit Turkuun päin ja myös pääsisit mukaan! <3 Oikein ihanaa ystävänpäivää kaunokainen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ymmärrän ihan täysin mitä tarkoitat! Minullakin on paljon kavereita, joihin olen tutustunut blogien kautta. Sitten ollaan mailitse, fbn ja muun kautta juteltu pitkät pätkät ja monet vuodet niin, että sitä ihan kokee tuntevan toisen todella hyvinkin, vaikka ei ole koskaan tavannut! :D Hassua <3 Toivottavasti!! Turku on ihana kaupunki ja mielelläni siellä käyn jos siihen on mahdollisuus! Samaa sinulle ihanuus! <3

   Delete
 7. Hyvää ystävänpäivää, Mrs V! Ystävät ja perhe ovat kyllä maailman tärkein asia, josta kannattaa olla kiitollinen joka päivä. Oli hauskaa lukea ystäviesi ihania kommentteja sinusta ja saada vahvistusta sille, että olet juuri niin mukava ja herttainen kuin blogisi välittämä kuva sinusta antaa ymmärtää. :) Tänään taitaa olla juuri sopiva päivä kertoa omillekin ystäville kuinka ihania ja tärkeitä he ovat. Taidan käytää apuna vaaleanpunaisia macaronseja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa sinulle!:) Ihan totta puhut! Todella kiva kuulla, jos olet sellaisen kuvan onnistunut minusta saamaan kaikesta blogin päällisestä pinnallisuudesta huolimatta :) Ja kyllä!! NAM! Macarooneilla! :)

   Delete
 8. Hyvää ystävänpäivää ruudun sille puolelle myös!
  Aina yhtä ilo palata blogisi pariin!
  xoxo
  -S-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon ja samaa sinne!:) Ihanaa että sinäkin olet löytänyt seuraani! :)

   Delete
 9. Aivan ihana postaus:) Kuka nuo kysymykset oli muotoillu, tai oliko se joku valmis pohja ja miten sait touteutettua tuollaisen noin hyvin, WAU! en tiennykkään, ettet asu suomessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedtäkö, saatte kiittää lukijat itseänne! Siltä todella helpostu kykenin jakamaan laittamanna kysymykset näiden neljän eri kategorian alle! :D Joo, en asu Suomessa, mutta en puhu mitään arjestani tai elämästäni niin asuinmaallani tuskin on mitään merkitystä. Ei ole mikään erikoinen saatika salaisuus. Se vaan toimii hyvävnä rajan yksityisyydelleni! :)

   Delete
 10. Oikein ihanaa ystävänpäivää Sinulle Mrs. V!

  Tämä postaus oli todella ihana ja kivasti tytöt vastasi kysymyksiin :) Kiitos kun jaksat pitää tätä hyväntuulista ja inspiroivaa blogia ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa sinulle ihana Reetta!!:) Kyllä, oikeita kultakimpaleita jokainen <3 Aina voi luottaa <3 Kiitos itsellesi kun käyt täällä!!:)

   Delete
 11. Voi miten ihan apostaus, tätä pitää palata lueskelemaan vielä paremmalla ajalla uudelleen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuule kun mä oon tippalinssissä näitä itekkin lukenut kun tytöt vastauksiaa lähetti!! :D Ihania naisia.

   Delete
 12. Moi!

  Oon aika kauan lukenu sun blogia ja oon miettiny kovasti yhtä asiaa. Toisaalta saattaa mennä liika henkilökohtaseks, mut missä maassa asut nyt? Melkein joka postauksessa mainitaan ulkomaat ja oon tätä jo pitkään miettiny.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ikävä kyllä, vaikka asuinmaani ei ole mikään salaisuus tai saatikaan mikään erikoinen, mutta koska tämä blogi keskittyy vain muotiin ja tyyliin enkä yksityiselämääni tänne tuo niin siitä syystä olen kokenut että ei asuinmaallanikaan ole mitään merkitystä kun en puhu mitään arjestani muuten kuin pinnallisesti muutamalla sanalla päivän asujen yhteydessä. Eli asuinmaani jättämättä kertominen sitten toimii hyvänä rajana yksityisyydelleni :)

   Delete
 13. Hyvää ystävänpäivää myös sinne!

  Aivan ihana postaus. Mä oon ihan tippa linssissä täällä, niin kauniisti ystäväsi sinusta puhuivat! Ihanaa, että sanovat niin ihania asioita, niin rehellisesti. Kyllä rakkaat ihmiset ovat tärkeintä mitä tässä maailmassa voi vain olla.

  Olen todella iloinen puolestasi, että olet löytänyt noin ihania ystäviä bloggailun kautta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa sinne M! Jooh, mä nyyhkytin eilen koko päivän ku tytöt näitä lähetteli! :D Joo, mielettömiä tyttöjä nuo <3 Ja kyllä, läheiset ihmiset ivat se joka oikeasti elämässä merkitsee. Kiitos paljon, olen kovin onnellinen heistä myös! <3

   Delete
 14. Tuli aivan kamala ikävä teitä kaikkia :´) ja meidän yhteisiä hetkiä, matkoja ja muistoja! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aijaa!! Siksi mä eilen teille kirjoitinkin että uus tyttöjenreissu kehiin ja vähän äkkiä!!! :D Ikävä <3

   Delete
  2. Onneksi kohta on kesä niin olette kaikki edes hieman lähempänä minua, sillä Helsingistä on niin paljon helpompi matkustaa Turkuunkin :)

   Joo, reissuun haluamme me!! Miten olisi New York?

   Delete
 15. Olet kyllä todella onnekas noinkin monen hyvän ystävän omaamisesta:)

  Ajattelin kysyä sellaista tuonne aikaisempaan postaukseen viitaten, että tarjoutuiko sinulle mahdollisuus päästä Lontoon muotiviikoille jonkun yhteistyökumppanin kautta vaiko ihan omien resurssien kautta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Sissi. Kyllä, tiedän olevani äärimmäinen onnekkaassa asemassa kun minulla on ympärillä niin valtava joukko upeita ystäviä <3

   Tuota, voisin sanoa että molempia? :D Blogin kautta kutsu tuli, mutta itse olen aika pitkälti omat resurssini rakentanut :)

   Delete
 16. Olipas kiva postaus lukea näin ystävänpäivänä.
  Teidän pitäisi kuule perustaa oma pieni yhteisö jonka alla bloggaisitte kaikki :)

  Ihanaa päivää!

  ReplyDelete
 17. Tykkäsin ihan hirmusesti tästä kysymyspostauksesta kun sai hieman enemmän kurkistaa erilaisesta perspektiivistä sun maailmaa :) Sä oot kyllä todella mahtava ja näyttävä nainen, ja vielä fiksu, onkoha parempaa yhtälö olemassakaan :D Mut todella harmillista jos Mrs. V:lle on tullut jonkun verran huonoa palautetta mutta ikävä kyllä kukaan ei taida niiltä välttyä : ( Harmi että jotkut ihmiset jaksaa kuluttaa aikaansa muiden ihmisten piikittelyyn ja muiden päivien pilaamiseen : ( Mutta mukava jos siellä on niin vahva persoona joka ei taidakkaan vähästä lannistua :) Mukavaa alkuviikkoa sinne :)

  -A.E.

  ReplyDelete
 18. Tää oli ihan hirveen kiva idea, oli hauska lukea, mitä mieltä tytöt on sinusta! :) Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle Mrs. V! :))

  ReplyDelete
 19. Ihana postaus, tätä oli kiva lukea :) Sinällään tässä ei ollut mitään "uutta". Kaiken tämän kuka tahansa meistä lukijoista voi lukea postauksistasi rivien välistä helposti. Olen aina "tiennyt", että olet ns. oikeassa elämässä juuri niin ihana, kuin olen antanut itseni ymmärtääkin blogiasi lukiessani <3 ...ja siksi tänne kerta toisensa jälkeen palaan :)

  Ihanaa Ystävänpäivää Mrs. V, sinulle!

  ReplyDelete
 20. Ihanaa ystävänpäivää myös sinne<3 Ajattelin tulla vinkkaamaan, että reebook urheiluvaatemerkiltä löytyy hyvälaatuisia perustoppeja. Omissa topeissani on vain pieni logo helmassa, joten kukaan ei niitä urheilutopeiksi tunnista. Itse olen ollut kestävyyteen erittäin tyytyväinen, samoin kuin malliin ja väreihin(:

  ReplyDelete
 21. Aivan ihana postaus, tunnutte olevan kaikki niin hirvittävän fiksuja naisia! Pienimuotoista fanittamista havaittavissa täällä :D Loistavaa ystävänpäivää Sinulle! :)

  ReplyDelete
 22. Hei Mrs.V! Tästä postauksesta tuli tosi kiva fiilis, olet varmasti ihana ystävä! :) Osaisitko sanoa, millä kameralla ja objektiivilla nuo teidän upat yhteiskuvat (Tukholman reissulta?) on otettu? Mm. nuo, missä istutte rappusilla. Ihan kuriositeettina, luitko lukiossa lyhyen vai pitkän matematiikan? T. itsekin matikkaa rakastava :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Hanne! Vastailen nyt kun kysymykseesi törmäsin. En ole ihan varma mikä kuvakin on kenenkin ottama, mutta otin paljon kuvia Tukholman reissulta, rappukuvia näkyy esim. näissä postauksissa:
   http://charandthecity.indiedays.com/2011/10/12/kungliga-operan-rappusilla/ ja http://charandthecity.indiedays.com/2011/10/10/tukholman-kattojen-ylla/)

   Ja kamerana toimii Canon EOS 400D ja objektiivina 50mm (vaikka nykyään suosin Olympus PEN Miniä ja Olympuksen 45mm objektiivia, suosittelen lämpimästi!). Sofié taisi myös kuvata Canonilla ja Coco myös Olympuksellaan (ei sama malli kuin minulla nyt), mutta heidän kameramalleista en osaa nyt tarkemmin sanoa..

   Delete
 23. Ihana hyvänmielen postaus :) Olen ilmeisesti saanut aivan oikeanlaisen kuvan sinusta blogisi perusteella, sillä sinua tuntematta, ystäväsi vastauksista tuli sellainen tunne, että sellainen juuri olet...lämmin, iloinen, hyvä sydäminen, avoin...UPEA!!

  Hyvää ystävänpäivää :)

  -Hannah-

  ReplyDelete
 24. Ihanaa ystävänpäivää sinulle MrsV! :) Tämä postaus toi kyllä hyvän mielen, sillä blogikollegasi ja ystäväsi kirjoittivat susta kauniisti. Vaikutat sydämelliseltä ihmiseltä. :)

  ReplyDelete
 25. Todella ihana postaus, tuli hyvä mieli tätä lukiessa :) Oot kyllä onnekas kun on noin monta ihanaa ystävää! :)

  ReplyDelete
 26. Niiin ihana ystävänpäivä postaus ja niin ihania ja lämpimiä vastauksia! Ihanat ystävät sinulla:) Toivottavasti pääsette pian yhteiselle tyttöjen matkalle, sellainen on parasta! Iloista ystävänpäivää sinulle <3

  ReplyDelete
 27. Aivan ihana postaus! Ensimmäistä kertaa blogiisi eksyin, taidan "eksyä" tänne tulevaisuudessa useammin :) Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle!

  -Annuska

  ReplyDelete
 28. Olipas mielettömän ihana ja piristävä postaus! Tuli hymy huulille kun luki! :)

  ReplyDelete
 29. Olipa mukava lukea muiden näkemykset sinusta, kiva postaus! Sinusta saamani kuva osui siis oikeaan: sympaattinen, kohtelias ja iloinen : ))

  Toivottavasti saatte reissun järkättyä!

  ReplyDelete
 30. Olipa mukava lukea näitä vastauksia. :) Jollakin tavalla aivan ihana tuo kolmanneksi viimeinen kuva, jossa kaikilla on koneet pöydällä, ainoastaan Coco katsoo kameraan ja sinä ja Sofié keskitytte johonkin muuhun. :)

  ReplyDelete
 31. Olen pitkään jo seurannut juttujasi, mutten koskaan ole vielä tainnut kommentoida. Haluan kiittää aivan mahtavasta blogista! Olet äärettömän hurmaava persoona ja mitä sitä kieltämään, laukku- ja kenkäkokoelmaasi voisin ihastella loputtomiin! :)

  ReplyDelete
 32. Mietin näihin luonteenpiirteisiin liittyen että mikäköhän horoskooppi sinulla on? :) Mahtava blogi ja ihanat ystävät sinulla :3

  ReplyDelete
 33. Tartun tuohon viimmeseen kysymykseen. Mä itse karsastan noita muualla olevia blogeja. Mun mielestä bloggerin blogit on selkeimpiä lukea ja siksi tykkään näistä(ja tietty ite bloggailen tätä kautta). Ainoastaan yhtä bloggerista muuttanutta blogia seurailen, koska tyylillisesti siitä pidän.:) Ja toki, jos tämä blogi joskus muualle siirtyy, seuraan perässä.:)

  Mitä enemmän näitä blogitekstejä lukee, sitä enemmän vahvistuu mielipide siitä, että jos tosielämässä tunnettaisiin, voitaisiin olla ystäviä. Vaikutat juurikin niin ihanalta ihmiseltä.:) Vaikka blogisi nyt pintapuolinen onkin.:)

  ReplyDelete
 34. Aivan ihana postaus :) Kiitos ihanasta blogista Mrs. V! <3

  ReplyDelete
 35. Oon lukenut sun blogia jo aika kauan, ja nyt taitaa tulla ensimmäinen kommentti! :D Halusin vaan sanoa että oli mukava kysymyspostaus, ja ihailen teitä ihan joka ikistä. Ja suuri kiitos aivan huipusta blogista, siitä että jaksat kirjotella kaikkea kivaa tänne meille niin usein! Tää blogi on ollu mulle ykkössijalla jo kauan, eikä sieltä hevillä lähde. ;) Jatka samaan malliin! Tsemppiä ja mukavaa kevään odotusta <3 t. Anna

  ReplyDelete
 36. Ihana postaus. :) taas täällä kateudesta vihreenä ihastelen sitä, kuinka sulla on noin ihania ystäviä♥ itellä ei oo tällä hetkellä juurikaa muutaku poikaystävä kehen vois joka tilanteessa luottaa 100 %, ja se on toisaalta aika raskastaki, ku ei poikaystävälle ihan kaikkia murheitaan jaksais vuodattaa tms. Ehkä vielä joskus mullaki on tommonen ihana ystäväporukka ♥

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)