Wednesday, February 8, 2012

Style Steal - Minty knit

Viimeistä pastellipostausta viedään (ainakin vähään aikaan! :D)

Pahoitteluni, että näitä on tullut niin monta peräkkäin. Vieläkin nimittäin makaan sohvan pohjalla räkää täynnä ja uusia kuvia en ole jaksanut ottaa sitten pastelliostosteni.
Huomenna siirryn kuitenkin vähän tarkkailemaan kuinka pystyn integroimaan viime kevät/kesän ostoksiani ensi kevään trendeihin ja sitten vielä tämän viikon sisään tulee "tyylini kulmakivet" -postauksia!

Sain kuitenkin edelliseen postaukseen niin loistavan vinkin ihanalta lukijaltani, että halusin jakaa sen pian teidän kaikkien kanssa. (Tällaiset vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita tulevaisuudessakin - joten kiitos ihan hirmuisesti sinulle ystävälliselle anonyymille!!). Ystävällinen lukijani oli bongannut hyvin samantyylisen palmikkoneuleen H&M verkkokaupasta kuin tuo aiemmin esittelemäni ACNEn neule!

Mintun värinen neule ei ehkä ole se ensimmäinen ostos mitä tehdä kun esimerkiksi itseltänikin puuttuu vastaava klassikkoneule ajattoman ruskeana tai neutraalina valkoisena. Siitä syystä, olisi ehkä järkevää pihistää ja etsiä edullisempi minttuneule - ainakin omakohtaisesti.
Tässä teille kaikille taas Strictly Style Steal!

Nyt lupaan, että tämän jälkeen pastelleista ei ihan hetkeen postausta tule!! :D


I'm so sorry you guys that there has been so many posts about pastels in a consecutive row. I am still battleing off this freaking persistent cold and haven't had the energy to photograph anything new since my latest pastel buys and the outfits I planned around them... But I promise, this is the last one about pastels for a while!! :D

To the last post I got a great tip from one of my lovely readers. She hinted, that there is a very similar cable knit for sale in H&M at the moment! As I am still short of a good cable knit in classical colours like brown and white, it would be a lot wiser for me to skimp and go for this trendy H&M knit! So if you're interested, check them out and choose the right one for your needs! :)

22 comments:

 1. Nätti myös tuo H&M:n neule :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa kuvassa minusta se on jopa nätimpi kuin acnen! :D

   Delete
  2. Oon samaa mieltä sun kanssa:D

   Delete
 2. Molemmat on kyllä nättejä! Kiitos paljon vinkistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset menee sille ystävälliselle kanssalukijallenne :)

   Delete
 3. Oi, täytyypä käydä katsastamassa löytyisikö kyseistä yksilöä myös kaupasta! Ja ihan turhaan pyytelet anteeksi, joka postauksessahan on ollut jotain uutta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana Jii :) Varmasti täältä löytyy myös paljon lukijoita joita ei pastellit kiinnosta sitten yhtään niin alkaa varmaan tulla jo pastelli korvista ulos - ja nyt mennään vasta helmikuun alussa! :D

   Delete
 4. en tiiä johtuuko valaistuksesta, mutta musta tuo H&M:n neule on ehkä jopa kivemman värinen ! :) muutenkin tuo Acnen on vähän raskaan näköinen, kun taas H&M:n keväisen kevyt. Molemmat on kyllä aivan ihania, mutta ehkä tuo hinta saa kallistumaan vähän enemmän H&M:n neuleen puolelle ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon samaa mieltä! Mä ehdottomasti haluan katsastaa livenä... en halua pistää reilua 200e minttuun neuleeseen, johon oletan kuitenkin kyllästyväni vielä tämän vuoden puolella...

   Delete
 5. Tykkään itse enmmän tuosta acnen paidasta, mutta budjetti sallii tällä hetkellä vain tuon halvemman! Voih kun tuo väri on niin ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. toivottavasti saat vielä täydellisen yksilösi! :)

   Delete
 6. hei, tämä pelasti rahapussin, kiitos!! :)

  -E

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa! toivottavasti saat omasi! :)

   Delete
 7. ääk en löydä tota H&M:n sivuilta, ostaisin muuten heti!
  http://www.hm.com/fi/product/96282?article=96282-G#article=96282-H <- tää näyttää samalta, mutta väri ei ole läheskään yhtä kiva.. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se on tuo sama! Tekeeköhän silmä jotenkin kepposen tuon vaaleamman acne neuleen vierellä? :/

   Delete
 8. Kääk, taas uutta ostoslistalle.. :-D Tyhmä kysymys, mutta osaisitko sanoa miten oot saanut väristettyä tuon päivämääräotsikon taustan noin? Oon yrittänyt saada oman blogin otsikoihin taustaväriä, mutta se tuntuu olevan ihan mahdotonta ! Kiitos jos viitsit vastata :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. se tulee automaattisesti tämän blogipohjan mukana! eli valitset vain ulkoasu asteuksista perusmallin, niin saat sen automaattisesti. Asetuksista saat vaihdettua väriä! :)

   Delete
  2. Tässä vielä tarkat ohjeet.
   Mene blogisi hallintapaneeeliin -> Valitse Ulkoasu -> Valitse mallin suunnittelutyökalu välilehti -> Katso mallit -> valitse malli nimeltä yksinkertainen. Kun olet asentanut itsellesi tämän uuden blogipohja mallin niin pääset samasta mallin suunnittelutyökalusta vaihtamaan vaikka mitä. Päivämäärän taustavärin löydät lisäasetuksista!:)

   Delete
 9. Kiitos sille joka tuon vinkin laittoi:)

  ReplyDelete
 10. Hahaa, just ton säästön ite tein ja se hm:n neule on hyvä! Bongasin ton Acnen ihanuuden stockholm by me blogista ja samana päivänä näin ton hm:n version ja ei voinu kuin koettaa. Mutta Acne näyttää niin ihanalta, että pakkokon on siihenkin vielä sortua :)

  ReplyDelete
 11. http://cubus.com/fi/Naiset/Valikoima/Valikoima/Neuleet--neuletakit/7115745/71157452/
  Vinkkinä vielä, että Cubuksella oli myös ihan mahtava mintun värinen neule! Liikkeessä yksi seinä oli asetettu mintun ja valkoisen väriä yhdistellen, toimii! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)