Wednesday, February 8, 2012

Mint green revolution

Jatketaan vielä hetki pastellisella teemalla ennenkuin jatketaan taas seuraavan "vaatekaappini kulmakiven" pariin!:) 

Suomessa ollessani ihailin Stockmannilla Acnen mintun vihreää neuletta. Se oli kuitenkin melko lyhyt ja ihan tavallista kudosta oleva neule, joten jäi ostamatta vaikka houkuttikin. Nyt olen kuitenkin netistä paristakin paikasta bongannut näitä samaisia Acnen neuleita, mutta eri malleissa! Tuo cable knit sekä oversized shore malli ovat molemmat mieleeni! Todella kauniita!


Näitä paitoja on näkynyt paljonkin viime aikoina blogosfäärissä. Mm. yksi lempibloggaajistani, italialainen Chiara, esiintyi hiljattain blogissaan tämä näyttävä neule päällään, yhdistettynä kauniin talviseen asuun. Itse pyrkisin varmaankin yhdistelemään paitaa ylläolevan kollaasin mukaisesti kauniin beigen trenssin kanssa. 

Miten sinä käyttäisit tätä neuletta?Mint green seems to be everywhere! As I visited Finland, I came across this gorgeous Acne mint green knit, which was quite short and was knitted very simply. I admired it, but decided I wanted to have something a little bit different. Now, the last few days it seems that I bump into these mint Acne knits all over, and I have found a few models that I would be willing to add into my jumper collection immediately. One of my favourite bloggers, the italian Chiara, showed a gorgeous example how to combine these knits into your winter wardrobe. Liking it!

16 comments:

 1. TUO VÄRI! oon aina ollu justiin sellanen, että musta valkee ja kaikki ruskeensävyt on iisejä yhdistellä. Sen jälkeen, kun ostin pinkit farkut niin värit on alkanu vallata mun vaatekaappia, ja uus rakkaus on ehdottomasti tämä mintunvihreä! Jostain kun löydän tuon väriset farkut vielä niin se on menoa :)
  Itse rakastuin myös tähän Chiaran outfittiin, nam :)

  -E

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta! Ruskeensävyt on mukavasti pehmeämpi ja lähes yhtä helppo yhdistellä asuun kun esim monen luottomusta! :) Toivottavasti löydät vielä pian omat minttuiset housut!:)

   Delete
 2. Alin kuva on nätti ja voisin kuvitella saman asun päälleni. Täällä Suomessakin lunta riittää vielä muutamaksi kuukaudeksi mutta voisihan sitä silti alkaa käyttämään keväisempiä vaatteita :) Ei aina tarvitse odottaa siihen saakka että lumet kokonaan sulanut :D

  -M-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Sopii loistavasti talveen!:) Kyllä - tuo vähän väriä Helsingin kaduille!:) Näytä tietä!! :)

   Delete
 3. Upea värihän tuo minutnvihreä on, mutta tuskin minulle passaisi :P Kynsilakkana tai pienenä asusteena tosin voisi käyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!!! Hyvä idea!! Mä mietinkin jokin aika sitten, että pitää laittaa tästä postaus, miten yhdistellä pastellia alkuun pienin määrin jos ei ihan tunnu omalta, mutta vähän haluaa sitä asuunsa lisätä!:) Kiitos ideasta!

   Delete
 4. Ihana neule - varsinkin tuo väri on todella herkullinen! :)

  ReplyDelete
 5. oi tuo neule on kyllä ihan täydellisen värinen, käy varsinkin kevääseen:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Käy loistavasti heti käytettäväksi! :)

   Delete
 6. Toi ellen sivuilta otettu kokovihreakin on tosi kaunis yhdistelma. Itse ehka yhdistaisin taman jonkin yksvarisen mekon paalle, varisavyina yhdistelisin beigea, kirkkaan keltaista, mustaa, valkoista, sinista ja/tai vihreaa ja koruissa kultaa.

  ReplyDelete
 7. H&M:llä nettikaupassa juuri katselin, että on ihan samanvärinen cable knit-neule tarjolla hintaan 14.95e. Näytti hyvältä ja hintakin passeli jossei halua tähän trendiin rahallisesti paljon panostaa:)

  ReplyDelete
 8. Alkuun en oikein lämmennyt kyseiselle värille,mutta nyt on aivan toisin! Nimittäin niin paljon kauniita asukokonaisuuksia on tullut vastaan, että toivon todella kovin että vastaani tulisi juuri minun silmääni miellyttävä paita ja kyseisellä värillä. :) Vaaleita ja tumman sinisiä farkkuja, mustat nilkkurit ja musta nahkatakki, upeat aurinkolasit ja laineet hiuksissa, näin käyttäisin kyseistä väriä ja kadut täyttäisin kauniilla värillä ;)

  ReplyDelete
 9. Hei! Mintunvihreät housusi ovat niin ihanan raikkaat! Katsoin River Islandin valikoimaa ja haluaisin saman väriset housut, mutta heidän valikoimissaan on kaksi mintunvihreää vaihtoehtoa ja niissä näyttäisi olevan eri sävy. Onko sinun mallisi MINT GREEN SKINNY TROUSERS (vaaleamman näköiset) vai MINT GREEN SUPER SKINNY JEANS (tummemman näköiset)? :)

  ReplyDelete
 10. Tuo keltainen laukku on niin ihana, olen sitä himoinnut jo todella pitkään! Mutta pitää tyytyä mustaan Hermesiin kerta sellainen minulla on. Täytyy sanoa, että se on kyllä jokaisen sijoittamani rahan arvoinen! Vaikka onhan se vähän hullua maksaa laukusta niin paljon, mutta mielummin aito kun halpa kopio. Ja Hermesillä ei muuten ole enää jonotuslistaa joten kuka hyvänsä voi ostaa itselleen Birkinin :)

  ReplyDelete
 11. Hei kaunokainen! Nyt sait totaalisesti tartutettua minuunkin tuon pastellivärikuumeen, sen verran upea ilmestys tuo Acnen neule;) Aivan täydellinen yhdistettynä perusfarkkuihin, värikkääseen laukkuun ja hopeisiin rannekoruihin... Muttamutta, myös nuo kollaasisi farkut, joissa kulutettuja yksityiskohtia polvissa, iskivät kovasti! Osaisitko kertoa niiden alkuperää? Kiitoksia kovasti jo näin etukäteen:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)