Monday, February 6, 2012

Ready for spring!

Kevättä rinnassa!
En malta odottaa että ilmat lämpenevät (juuh, eihän tässä ole kuin muutama kuukaus vielä odotettavaa :D) niin pääsen käyttämään näiden uusien pastellisten housujen kanssa tuota monta vuotta vanhaa valkoista pitsipaitaani! Tulen kuitenkin seuraavissa postauksissa näyttämään kokonaisuuksia näiden pöksyjen kanssa, ettei ihan niin pitkälle kevääseen tarvitse odottaa näiden käyttöä.

Kuten sanoin aiemmassa postauksessa, katsoessani näitä kuvia itse totesin, että kylläpä näytän kalpealta ja kipeältä. Noh, samana iltana se kuumehan iski. Ihmekkös oli niin heikko olo.



Trousers: River Island (new), White lace top: Milly NY, Shoes: Giuseppe Zanotti, Bag: Miu Miu, bracelets: River Island (new), Watch: Michael Kors

Ostin tosiaan omani viime viikolla River Islandista. Kiinnostuneille tiedoksi; heidän nettikauppansa toimittaa Suomeenkin! Nyt on mahdollisuus valita vaikka mistä herkullisista kevät/kesän väreistä! Kuten mainitsin, itse painin kovasti noiden vaalean sinisten ja mintun vihreiden kanssa, mutta kyllä nuo vaalean keltaiset, persikkaiset ja liilatkin olisivat tervetulleita! :) 
Mikä näistä karkkikulhon väreistä tippuisi sinulle? 

Oh gosh, I can't wait until spring!
Here's an outfit that's waiting for warmer spring weather in my closet! Luckily, I can wear these new pants of mine with other combinations as well so I do not have to do so much waiting, but oh how glad am I when the weather allows me to put on my old white lace shirt with these minty pants.
As I took these pics, dreaming of spring, I felt very weak and tired. Well, soon after, I got a high fever and now I've been tied to my bed for the last couple of days :/

If you also are looking for pastels pants, River Island has a great selection! They deliver to 100 different countries worldwide, so check if your country is on the list too!

Which candy colour is the colour for you this spring?

101 comments:

  1. Replies
    1. Kiitos ihana!:) Kumpa sitä pääsisi pian käyttämäänkin!:)

      Delete
  2. Aivan ihana asu ja niiiin kaunis sinä <3 Ei näy kyllä kuvista kalpeus, päinvastoin mielestäni ihan hehkut <3 Olet kyllä Mrs.V ihan älyttömän upea niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin <3 Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!:)
    Ps. pakko ehkä hankkia kevääksi tuollaiset super ihanat pastillin väriset pökät;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi muru, kuule, kuvailit juuri itsesi <3 Mutta ihanasti jaksat piristää täällä kuumeista ja räkästä minua :D Samaa sinne ja toivottavasti löydät oman täydellisen parisi <3

      Delete
  3. Ihanat housut ja kiva kokonaisuus! Tuosta värisuorasta on kyllä vaikea valita vain yksi väri :)

    ReplyDelete
  4. Ihan mieletön tuo asu ja aivan mahtavasti passaa sulle tuo nouden housuje väri ja varsinkin kunnon rusketusta vasten näyttää ihan älyttömän hyvältä tuo asu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon taas ihana!:) Kunhan sitä vaan saisi vähän kevään myötä väriä iholle eikä näyttäisi ihan Casperilta, kiltitltä kummitukselta :D

      Delete
  5. Moikka ja kiitos kivasta blogista, ja terveisiä Suomesta lumikinosten keskeltä. Kuten sanoitkin, keväiset asut jo houkuttelevat pukeutumaan keveämmin, vaikka talvi taitaa olla kylmimmillään. Siitä tulikin mieleeni kysymys, että pukeudutko näihin täällä esittelemiisi asuihin vain tämän blogin vuoksi, siis siksi pukeudut asuihin ja valokuvaat itsesi? Siis tarkoitan että korkokenkäasuja keskellä talvea ym mitä "päivän asu" postauksissa usein näkyy? Vai menetkö näissä asuissa useinkin johonkin? Käsittääkseni blogi ei kuitenkaan ole sinulle työ, vaan vapaaehtoisharrastus. Olipas vähän vaikeaselkoisesti esitetty kysymys!

    Käytät ilmeisesti paljon aikaa blogin tekemiseen ja se näkyykin siinä, että blogisi on aina huolellisesti tehty ja kuvat hyvin otettu. Hatun nosto siis ja kiitokset vielä kerran siitä, että viitsit tällaista vaivaa nähdä, harvalla on aikaa ja intoa arjen keskellä. Olipa se vaivannäkö sitten yksi kuvan nappaisu matkalla jonnekin tai vartavasten meikkaus+pukeutuminen ja valokuvaus ihan vaan meitä lukijoita varten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihana kovasti!:)
      Eli siis täällä asuinmaassani oli esimerkiksi jouluna +13 ja aurinkoista, joten täällä voi loistavasti pukeutua balleriinoihin ja korkkareihin :) Laitan vaan läpinäkvyät sukaahousumaiset sukat alle lämmittämään hieman (vai oisinko tän takia nyt kipeenä? :D) Äh, luulenpa että sain kyllä tartunnan kylmästä lumisesta Suomesta, vaikka niistä pakkasista ja näkymistä nautinkin :)
      Tässä asussa en voisi lähteä ulos, eli tämä asu oli ihan puhtaasti inspiraatiomielessä kuvattu. Eli kun ostin nämä ja kotiin tullessani lähin jo haaveilemaan keväästä ja minkä kanssa niitä voisi käyttää :)
      Ja itseasiassa, vaikka tämä bloggaaminen on täysin harrastuksesta lähtenyt, on tämä minulle tänä päivänä ihan kunnon työ :) Kiitos siitä teille!!:) Ihan lähiaikoina tulen muuten ilmoittamaan sen tiimoilta isojakin juttuja, josta uskon teidän olevan myös innoissanne <3
      Kiitos ihan hirmuisesti, että arvostat vaivannäköäni ja pidän käteni jäljestä :) Ihanaa, että olet tänne eksynyt ja käyt!:)

      Delete
  6. Tosi ihanat housut ja tyylikäs kokonaisuus! En olisi koskaan uskonut himoitsevani näin hempeän värisiä vaatteita, mutta ehkä tänä kesänä pakko saada housut jossain ihanassa karkkisävyssä. Vastaavatko koot River Islandilla mielestäsi normaalia kokoasi? Katsoin kokotaulukkoa ja sen mukaan koko 36 vastaisi UK kokoa 10, yleensä olen siis UK8 mutten koskaan Suomessa 34. En siis halua udella housukokoasi, lähinnä tiedustelisin miten vertaat mitoitusta esim zaran hot pinkeihin housuihin, samaa kokoa vai koon isompi/pienempi. Kiitos jos ehdit vastaamaan, merkki on minulle ennestään täysin tuntematon ja olisi mukava saada osviittaa ettei mene ihan metsään. Ja kiitos sinulle aivan ihanasta blogista! :)

    t. Johanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan sama minulla! Mä aina olen kokenut räikeämpien värien olevan mun juttu, mutta kai se on väri kuin väri joka vie kevään hiipiessä mennessään :D Minun mielestäni koot ovat melko hyvin verrattavissa. Eli siis minä käytän yleensä juuri kokoa 36 ja se vastasi River Islandilla kokoa 10. Toivottavasti koet, että sinunkin kohdallasi koot menevät juuri oikein!:)

      Delete
  7. Ihanan raikkaat housut nuo sinun mintunvihreät. Mulla on kolme vuotta sitten Vilasta ostetut tuollaiset persikkaiset. Ovat olleet ihan ehdottomat kesäsuosikit! Pitäisi ostaa uudet, sillä väri alkaa olla vähän kulunut. Mulla löytyy myös hot pinkit ja vaaleansiniset. Keltaisia etsin jo viime kesänä, mutta sitä sopivaa, oikeaa sävyä ei tullut vastaan.

    Tänä keväänä ja kesänä näyttää omalla kohdallani siltä, että taitaa trendien ostelu jäädä minimiin... Olen raskaana :) Toisaalta, onneksi myös äitiysvaatteita löytyy ihania, kun vaan tietää, mistä etsii. Lyhyen aikaahan ne "vauvamahavaatteet" on käytössä, mutta mielestäni on ihanaa korostaa pyöreää masua - kuulun niihin äiteihin, jotka rakastavat raskauskroppaa ja sen muotoja :). Kaikki kuitenkin palaa pikaisesti taas ennalleen, kun pikkuinen on syntynyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. OIh ihana! Mäkin niitä vaaleansinisiä hypistelin pitkään! :/ Oih ihanaa!!! Onneksi olkoon!!:) Kuinka pitkällä menet nyt?:) Mä RAKASTAN vauvamahaa, joten ihanaa jos pukeudut sitä korostavasti <3 Tosin, kyllähän just jotain trendivaatteita ehkä voisikin ostaa vaikka onkin raskaana jos ne on melko edullisia? Sillä omakohtaisesti ainakin "kyllästysn" trendeihin ja sitten niitä käyttääkin vain sen hetken. Ja kyllähän ne raskauden jälkeen voi pukea uudestaan päälle? Tai no, what do I know - that's just wishful thinking?! :D

      Delete
    2. Joo, toisaalta ihan totta tuo, että edullisempia voisi ostaakin äitiysvaatteina. Itse en vain oikein pidä esim. H&M -äitiysvaatteiden istuvuudesta.... Mamaliscious ja netistä löytyvä Isabella Oliver:in äitiysmallisto on omat suosikkini. Ekassa raskaudessa pidin hyvin pitkään esim. normaaleja housuja; jätin vain napin ja vetoketjun auki ja peitin lantion ns. "mahatuubilla". Vasta loppuraskaudesta ostin ihan oikeat äitiyshousut ja kyllä ne on vaan niin paljon mukavamman tuntuiset päällä, että normipökiä en kyllä nyt pidä ennen ensi syksyä ;-) Korkkareilla sen sijaan mennään tälläkin "kierroksella" loppuun saakka ;-D

      Tällä hetkellä nyt lähtee 4. kuukausi. Laskettu aika on elokuun alussa :) <3

      Delete
    3. mun on pakko antaa tuohon korkkari-asiaan pieni omakohtainen varoituksen sana, meinaa käytin itse kolmannen raskauden loppuun asti korkoja ja sen syystä ilmeisesti JALANKOKO suureni puolinumeroa, joten puolet kengistä ovat nyt myynti listalla :/ ilmeisesti jalan asento ja painon nousu eivät sovi yhteen :D onnea kuitenkin tulevasta pienestä sinulle :)

      Delete
    4. Raskaana ollessa olen käyttänyt aina legginssejä, ne kun venyy vaikka mihin suuntaan! ja sopii muuten kivan topin ja jakunkin kanssa ja onneksi on korkkarit ja asusteita joilla saa legginssi asua piristettyä :) ja legginsit ovat myös halpa vaihtoehto, koska minun mielestä ei ole järkeä ostaa kauheasti äitiysvaatteita koska raskauden jälkeen niillä ei tee mitään, varsinkaan jos pääsee raskauskiloista nopeasti eroon :D raskaana ollessa ostin trenssi takin isompaa kokoa, koska se on sellainen takki että sopii melkeempä mihin tilaisuuteen vain raskaana ollessa :) paitsi talvella tietty pitää olla toppatakki :)

      Delete
    5. Tuskin korkokengät ovat vaikuttaneet jalan koon suurenemiseen vaan lähinnä yleisesti se, että kun raskauden aikana paino nousee, jalkaholvi madaltuu-----> suurempi kenkä.

      Delete
  8. Noi on kyllä niin herkun näkösiä noi pastellisävyiset housut.. Itse oon ihastellut etenkin noita liiloja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on!! Mullakin pyörii se väri päässä :/

      Delete
  9. Kyllä se kesä noilla värellä tulee, auttamatta! ;)
    Ihanan raikas. Ja nuo kengät<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin!! :D Suosittelen muuten tuota kenkämerkkiä. Ihan paras lesti ikinä! :)

      Delete
  10. Siis aivan ihana asu ja tyttö!

    Tykkään tosi paljon tuosta keskimmäisestä kuvasta :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tykkään muru taas tosi paljon susta :* ;)

      Delete
  11. Oi oi oi miten herkulliset pöksyt! Ja koko asu sopii niin hyvin yhteen!:P Ihaanat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!!:) Kyllä on muuten paljon karkkisuutta makeutta ensi keväänä nähtävissä :)

      Delete
  12. Voi sua,toivottavasti kuume on mennyt ohi jo :/ Ja olit kipeä tai et,olet aina yhtä tyylikäs! Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vielä mä täällä sohvan pohjalla kipristelen :( Sä olet aina yhtä ihana ja aurinkoinen!!:) Samaa sinulle upeus!

      Delete
  13. Huikean ihanat nuo kengät eikä housuissakaan mitään vikaa ole :) Pikaista paranemista, mikäli vielä kipeänä olet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon kun piristätä räkäistä ja kuumeista sairastajaa! Yritän pian palata elävien kirjoihin!!:)

      Delete
  14. OI, ihana asu! Taidanpa metsästää omaan vaatekaappiini tuollaiset pastelliväriset housut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kyl sitä vaan aina kevään hiipiessä mieli haljaa niiden värien suuntaan! :D

      Delete
  15. Siinä ne nyt on! Ah. Todella hyvän näköiset.. Ja nätti oot, flunssaa tai nou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana olet, kiitos paljon. Vaikka itse hyvin eri mieltä olenkin :D t. Casper kiltti kummitus :D

      Delete
  16. voi, oletpas upea ilmestys! :) näyttää tosi hyvältä noi housut, täytyypä itsekin käydä katsomassa nettikaupoista samanlaista mallia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihana!! Suositellen tosiaan kurkkaamaan tuon River Islandin valikoiman! siellä oli vaikka mitä ja kohtuuhintaan!:)

      Delete
  17. Noi vaaleenkeltaset on ihanat :)

    ReplyDelete
  18. Ihana asukokonaisuus ja ihana tuo keskimmäisen kuvan ilme, ihanan aito ja iloinen!

    Nuo sun housut on kyllä niin herkullisen ja keväisen väriset. Kyllä täällä Suomessa ainakin talvi jo pikku hiljaa kyllästyttää. Tuosta porukasta mä valitsin nuo haalean keltaiset pöksyt, ihanan raikkaat ja kesäiset! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah :D Kiva että se putosi muillekin. Tarkoituksena olikin ettei itteään saa ottaa liian vakavasti :D
      Tuo väri on kyllä ihana!!

      Delete
  19. ihana asu :) vielä eilen sanoin kaverilleni, että pastellille en kyllä lämpiä, mutta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah :D Niin mäkin sanoin ja tässä mennän :D

      Delete
  20. Pastellivärit menee kyllä tosi kivasti valkoisen ja nuden kanssa, freesaa ihanasti kokonaisuutta! :) Ja mä himoitsisin kesäksi vaalean liloja farkkuja!!! Pikaista paranemista muru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murunen!! <3 No kyllä!! Liiat sopisi sulle loistavasti <3 Mä kuvasin jo pari asua nuden paidan kanssa ;) TUlee parin päivän päästä :D (Great minds think a like? ;)) Kiitos, onneksi tää ei taida olla sama influenssa mikä M:llä ja muilla, koska tää on ihan siedettävä flunssa eikä mikään lähellä kuolemaa niinkuin jotkut on ollu:D

      Delete
    2. Okei, can't wait! :) Asosilla oli kivan väriset mutta haluaisin sovittaa ennen kuin tilaan joten täytyy lähtee vähän kiertelemään! Nyt lepäät ja hoidat ittes kuntoon, pus!

      Delete
  21. Ihan uskomattoman upea asu! Sopii sulle todella hyvin, näytät ihan hehkuvan kauniilta.

    Oon lueskellut blogiasi jo pitkään, mutta en ikinä oikein kommentoi mitään. Tykkään hurjasti blogistasi, joka on vähän hassua koska olet niiin eri tyylinen kuin minä. Olen itse tällainen "hipahtava" ja rento pukeutuja, mutta ihastelen aina sinun asujasi. Sinulla on todella hyvä maku, pakko myöntää! Ehkä se erilaisuus blogissasi houkutteleekin :) Toivottavasti täältäkin pian jo katoisi lumikinokset ja lämpötila lämpenisi... sen 40 astetta :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos neiti kovin kun piristät potilasta <3
      Tuo on minusta parasta ja ihailtavaa! Kun löytää jonkun, joka on periaatteessa ihan erilainen kuin sinä itse, mutta silti pystyy ihailla ja arvostaa sitä erilaisuutta ja poimia jotain pieniä juttuja aivan eri tyylisen ihmisen jutuista! :) Toivotaan kaunista kevättä <3

      Delete
  22. Kaunis asu ja nuo housut ovat aivan ihanat! Saako kysyä, ovatko housusi muuten mallia "Skinny trousers" jossa on etutaskussa pieni koristevetskari? Katsoin että nettikaupassa on myös toinen melkein samanlainen malli ja pähkäilen nyt kummat ottaisin.. :)

    -Sara

    ReplyDelete
  23. ihanat nuo keltaiset, pakko kai tilata omaan kaappiin, kiitos vinkistä :) Miten näytätkin niin pikkuruiselta tuossa kuvassa, vaikkakin kauniilta, <3 paranemisia sinne, minäkin olen hoitanut pikkupotilaita flunssan kourissa kohta kaksi viikkoa :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo... MÄkin himoitsen niitäKIN :D Mulla oli kamera hieman ylempänä kuin yleensä, ehkä siksi näytän niin hassulta? :D Voih eih :( Kauheata varmasti kun omat mussukat sairastaa, sen kun ottaisi varmasti ittelleen puolet mielummin :(

      Delete
  24. Nonni, nyt menin sitten itsekin tilaamaan omat skinny trousers:it. :D Tosin kermanvärisenä nyt aluksi. Malli vaikuttaa ainakin sinun päälläsi tosi hyvältä. Toivotaan, että menee itselläkin nappiin. :)

    Katja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa!!:) Toivottavasti ovat loistavat myös sinulle!! :) Tule ihmeessä kertomaan kokemuksesi!! :)

      Delete
  25. ihanan suloinen asu! kumpa se kevät ja kesä tulis pian :) itekkin oon miettiny että muutamat värikkäät housut ostais!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kyllä! Sanon vaan, että yllätyin itekin kuinka paljon tuli niitä hotpinkkejä housuja viime kesänä käytettyä! :) Huimasti! :)

      Delete
  26. ihana asu, ja oih niin ihanat hiukset ! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kovasti :D Itse koen sen olevan ihan muuta näissä kuvissa :D

      Delete
  27. Nuo turkoosinvihreät joissa on vetskaritaskut edessä, vaaleenpunaset tai just noi mintunvihreet mitkä sulla on, ne on mun lempparit! :) Oon aina sanonut että pastellivärit on niin kamalia etten ikinä pue sitä päälleni, mutta jostain syystä oon pikkusen jo toiseen suuntaan kallistumassa. :D Voishan sitä kokeilla, varsinkin kesällä rusketuksen kanssa saattaa näyttää jopa hyvältä. :)
    Toi pitsipaita on muutes ihana ja sopii tosi hyvin housujen kanssa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, valinnanvaikeusKÖ? :D Mulla kävi ihan sama juttu. Nimenomaan, sitä rusketusta odotellessa :D Mäkin pidän siitä hirveesti, kulkenut mukana jo 5 vuoden ajan :)

      Delete
  28. Niin, ja pikaista paranemista! <3 Täälläki ollaan alkavan flunssan kourissa, ei kivaa. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo monella mun kaverilla oli Suomessa ollut sen paha infuenssa, mutta tää mun tuntuu onneksi lievältä versiolta siihen mitä olen kuullut :0 Paranemisia!!!

      Delete
  29. Ekaksikkin iso kiitos ihanasta blogista, aivan liian harvoin tulee kommentoitua ja kiitettyä.. Sitten: aivan älyttömän ihana ja freesi asu! päivän piriste, tarvoin pyörän kans just kotia töistä näkemättä suunnilleen mitään kun lunta tuuli suoraan kasvoille :D mutta, kyllä se kevät vielä tulee sieltä :) nyt vaan itekkin selaileen nettikauppoja jos löytäis sopivat housut, joko pinkkinä tai turkoosina tai myös vaalee oranssi vois olla kiva :)
    kuumeesta huolimatta näytät silti kuvissa tosi kauniilta, pikaista paranemista sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos suloinen!:) Toivotaan nyt että sitä pääsen pian myös oikeesti käyttämäänkin! :) Kuulema asoksesta saa river islandin lisäksi kans jo hyviä pastellihousuja! :) Voi kiitos ihana kovin :) Tossa vaiheessa ei ollut kuume vielä noussut, vaan semmoinen heikko, hutera ja lasinen olo?:D

      Delete
  30. Mun oma pieni mintunvihreä äkkikuolema tuli tänään kun kokeilin cubuksessa samanvärisiä housuja! ja tää sun kuva on niin ihana ♥

    ReplyDelete
  31. What a sweet combination! Very chic and feminine, can't wait for spring to come around down here and wear some pastels!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sweety! Yes indeed, it's quite sweet and girly :D Can't wait for warmer weather!!:)

      Delete
  32. En KOSKAAN kommentoi mihinkään blogiin, mutta nyt oli pakko. Ihastuin asuun ihan totaalisesti! Kun kävin aamulla tietokoneella ja näin tämän asun meinas aamupalat lentää tietsikän päälle sen verran ihastunut olin! Kävin vielä koulussa kolmisen kertaa kännykällä ihastelemassa, ja nyt vielä koulun jälkeen tietokoneella muutaman kerran. Täytyy tästä asusta kopio tai ainakin saman tyylinen kokonaisuus saada koottua. :) Toivottavasti paranet pian!
    Muutenkin blogisi on ihana, ja tykkään tyylistäsi kovasti! Kavereiden kanssa aina yhessä ihastellaan minkälaisia asuja olet milloinkin kokoillut. Vaikutat huippu tyypiltä. Kaikkea hyvää sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Todella kiva jos kykenin tuomaan pientä intoa ja inspistä arkeen!! :) Toivottavasti löydät oman kokonaisuutesi pian!!:) Zarassa oli vielä hetki sitten myynnissä alessa samanlaisia paitoja ja housuja varmaan tulee kyllä kevään myötä joka liikkeeseen :D
      Kiitos ihan hirveästi sinulle kun käyt blogissani - ystävillesi myös!!:) Kaikille paljon terveisiä ja kiitokset teidän ajastanne <3 Samaa sinulle!:)

      Delete
  33. Huh huh!! Ihana kokonaisuus! Empä olis uskonu, että sulle sopii pastellitkin noin hyvin. :) Uskaltaispa itsekin kokeilla jotain pastellia vielä tänä keväänä/kesänä.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah :D mä kun vielä hetki sitten sanoin, ettei pastellit ole mun juttu :D Mutta joo, tarviin mä vähän kevään myötä aurinkoa iholle että ei näytä niin haalealta noita pastelleja vasten itsekin :D Kyllä uskallat! Nauti karkkimaailman väreistä!:)

      Delete
  34. Oi kun olet kaunis:) Ja ihana asu myös! Täälläkin odotellaan kovasti kevättä, sais tää lumi jo sulaa..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kun jaksat piristää tätä räkäistä ja flunssaista sairastajaa <3 Kyllä, vaikka itse en talvea saanut oikein kokeakaan, niin mielelläni otan lämpimät ilmat vastaan!:)

      Delete
  35. Kysyin tätä jo siinä vaalipostauksessa, mutta laitanpa uusiksi:

    Tuli muuten mieleen, että käyttekö te miehesi kanssa asuinmaassanne Suomen suurlähetystössä äänestämässä mikäli ette ole vaalien aikaan Suomessa (kuten nyt tämän toisen kierroksen aikaan)?

    :)

    - Tiiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suurlähetystöt ovat maittain yleensä vain maiden pääkaupungeissa. Joten riippuen missä sitä milloinkin asuu, niin ei sinne voi matakata ulkomailla asuessa. Onneksi meille ulkosuomalaisille suodaan kuitenkin paljon vaihtoehtoja näissä edustustoissa, joita löytyy monestakin kaupungista. Niissä olemme käyneet. Oma lähin edustustosi asuinmaassasi löytyy ulkoasiainministeriön sivuilta :)

      Delete
    2. Selvä, ihan mielenkiinnosta vain kysyin. =)

      - Tiiu

      Delete
  36. Ihana toi keskimmäinen kuva :) ja kyllä uudet housut on kans tosi kivat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha :) jooh, pitää osata nauraa ittelleen :D Kiitos paljon :)

      Delete
  37. Ihanan raikas ja kesäinen yhdistelmä! Sait mutkin haaveilemaan pastellisista housuista :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Katsotaan yltyykö sunkin haaveilu täydeksi ihastukseksi ja löydät pian itsesi kassalta pastellisten housujen kanssa. Mulla kävi näin :S :D

      Delete
    2. Ihan varmasti niin käy, koska en voi saada mielestäni juurikin noita pastellisen minttuisia housuja!! Sinun innoittamana hankin viime kesäksi ne Zaran kirkkaan pinkit housutkin, joista tuli kerta heitolla lempparit :)

      -Hannah-

      Delete
  38. Nyt tein jotain ihanaa (kamalaa jos mies saa tietää) :D Tilasin 4 eri farkut.. mutta kun ne oli niin herkullisen väriset että ei voinut vaan yksiä valita :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah :D Mä nauroin sun ylisöpölle kommentille niiiiiin paljon! :D Sä oot niin suloinen että ei sun mies voi olla sulla pitkään ainakaan vihainen. Olet vielä sen lisäksi niin suloisen söpö niissä pastelliväreissä että eihän se voi sulle pitkään murjottaa :D

      Delete
  39. ihan mielettömän ihanan väriset noi sun housut ja asu on muutenki tosi ihana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :) kyllä toi pastelli taitaa vallata monen mielen tänä keväänä! :)

      Delete
  40. So cute! I love the mint jeans and I cannot wait for warmer weather:)

    http://latelystylish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. I can't wait for spring either!! The pastels are amazing! I'm in love with the mint green. Great post doll!

    Best wishes from Toronto!

    xoxo

    lalageorgia.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Onpa ihana postaus! Olen jonkin aikaa seuraillut blogisia ja olen rakastunut tyyliisi! Aina niin perfection! <3 Tästä farkku postauksesta tuli mieleen kysyä, kun kerta noi hyvä silmä sinulla on vaatteiden yhdistämiseen, että minkä kanssa laittaisit nämä farkut?
    http://www.hm.com/fi/product/97049?article=97049-A#article=97049-B Itse tein virhe ostoksen, enkä osaa yhdistää näitä minkään vaatteet kanssa! Olisin kovi kiitollinen, jos vastaisit! (: Ymmärrän kuitenin, että olet kiireinen nainen ;) Kiitos jo etu käteen! <3

    ReplyDelete
  43. Aivan ihana outfit! Mua himottaa noi persikkaiset :)

    ReplyDelete
  44. Upea asu!!

    Paita on todella kaunis ja sopii täydellisesti noihin housuihin!
    Olin ajatellut kirkkaan pinkkejä housuja kesäksi, mutta taidanpa kuitenkin hankkia jotkut ihanat pastellin sävyiset.. :)

    Pikaista paranemista!

    Empska

    ReplyDelete
  45. Moikka!
    Nuo vaaleansiniset housut himottavat kauheasti, mutta en jaksaisi sitä palautusrumbaa! Jos pystyisit vähän auttamaan, olen pieni 160 cm tyttö ja suht pientä kokoa 34 aina zarasta, mutta mikähän mitta kannattaisi ottaa? Tai ovatko nuo jotenkin normaalia pienempää kokoa! Kiitos jo etukäteen jos voit edes hieman auttaa :)
    Terv. Elina <3

    ReplyDelete
  46. just discovered your blog! and I loooove it! You are so beautiful and I love your hair!

    ReplyDelete
  47. Mistä noita ihania pastellipöksyjä löytyy tuolta sivuilta? Eikö niitä ole enää saatavilla vai eikö vain minulle osunut silmään?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)