Tuesday, February 7, 2012

Catwalks full of candy

Aiemmin olen esitellyt teille yhden tulevan kevät/kesän trendeistä - valkoisen pitsin. Nyt mennään tässä sarjassa eteenpäin katsastamalla ensi kevään väriskaalaa ja mitkä muotitalot olivat erityisesti siihen hurahtaneet. Muotihan toimii usein niin, että nimekkäät muotitalot sanelevat aika pitkälti seuraavan sesongin hittituotteet ja sitten seuraavan 3-8 kuukauden sisällä näytöksistä saman tyylisiä vaatteita alkaa ilmestymään myös massaketjuille ja trendi-ilmiö on täydessä hehkussaan kun niihin tuntuu törmäävän kaikkialla.

Eli mitä värjeä sitten tuo kevät tullessaan?
Hyvin makeissa ja karkkisissa väreissä aloitetaan tämä kevät! Erityisesti haaleat pastellit kuten vaaleanpunainen, mintunvihreä, vaaleansininen, tipun keltainen ja periskka näyttelevät suurta osaa. Myös räikeämmät keltaisen ja liilan värit olivat hyvin edustettuina. Tässä vähän ensimakua ja inspiraatiota tämän kevät/kesä 2012 näytöksistä. Olisi taas ollut helpompi listata kenen näytöksissä ei näitä värejä näkynyt... 

Adam
Kyseisen muotitalon valikoimissa näkyi juurikin pastellinsävyjä sekä valkoista pitsiä. Todella tyttömäinen ja hempeä kokoelma.

Antonio Berardi

Balmain

Calvin Klein

Carolina Herrera

Chanel

Diane von Furstenberg

Dior

Emilio Pucci

Givenchy

Jason Wu

Louis Vuitton

Marni

Oscar de la Renta
Preen

Ralph Lauren

Valentino

Yves Saint Laurent

3.1 Phillip Lim

Kuvat: Style.com

Kaikista nähdyistä näytöksistä viimeinen Phillip Limin näytös taisi olla suosikkini tämän trendin osalta. Olisikohan se sen takia, että se tuo mieleeni viime kesän trendin, colour blockingin, johon ihastuin palavasti. Samaa tyyliä, mutta haaleammilla sävyillä toteutettu. Kaunista. Erityisesti tuon viimeisen kollaasin keskimmäinen asu on mieleeni! Nam!

7 comments:

 1. Aivan ihania mekkoja! Sattuneesta syystä iskin silmäni erityisesti näihin vähän pidempihelmaisiin luomuksiin - yliopiston vuosijuhlia, valmistujaisia, vanhojentansseja ym. juhlallisempaa tilaisuutta tiedossa taas keväällä ja moni varmaan pohtii omaa valintaansa pukuloistoon. Siinäpä muuten yksi postausidea, josta moni voisi inspiroitua! Tällaiset pastelliset ihanuudethan erottuisivat takuuvarmasti joukosta :)

  ReplyDelete
 2. Oh, ovatpas herkullisen värisiä ja näköisiä kaikki! Pitkään on ollut pohdinnassa jotkut kivan väriset pöksyt, ja nyt on ehkä vihdoin käytävä ostamassa sellaiset (varsinkin aiemmin kirjoittelemasi postauksen jälkeen, jossa River Islandin housut näyttivät niin ihanan keväisiltä!) :)

  ReplyDelete
 3. Ennen kuin ehdin lukea postauksen loppuun, niin ajattelinkin, että nämä Phillip Limin asut ovat niin sua :) hauska millaisia mielikuvia blogin kautta voi tehdä. Aivan ihania pastellin värejä ja tuo Carolina Herreran keltainen pitkä mekko on aivan unelma.

  -heinie

  ReplyDelete
 4. Oih, menetin täysin sydämeni Carolina Herreran ja Puccin keltaisille mekoille!! (Mitä kummaa, yleensä en ole keltaisesta paljon perustanut!) Tuli kyllä todella, todella keväinen olo, kun näitä katseli. :)

  ReplyDelete
 5. Tuli pitsi paidoista ja mekoista mieleen, että näin nettikauppa Halensilla tälläisen mekon http://www.halens.fi/naiset-yl%C3%A4osat-mekot-555/mekko-066976/paging$1,25?oc=036 ja vielä edulliseen hintaakin! Ja minun mielestäni tämä on aika kauniskin :)

  ReplyDelete
 6. Onko tuo Givenchyn keskimmäinen malli Andrej Pejic? Näyttää niin miesmäiseltä ja jalat varsinkin aika isoilta naiseksi..

  ReplyDelete
 7. Minä iskin silmäni Valentinon vaaleansiniseen pitsimekkoon - ihana! Jason Wu on suunnitellut malliston jenkkilöissä Target -ketjulle ja kyseinen mallisto on myynnissä ketjun myymälöissä 5.2 - 5.3. Tuskin maltan odottaa, että parin viikon kuluttua pääsen katsastamaan sen paikanpäällä ihan livenä!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)