Sunday, February 26, 2012

Leopard paws...

Eli mitä uutta eläimellistä kaapistani sitten nykyään löytyykaan?
Leopardikuvioiset balleriinat!

Ostin nämä pikaiselta Lontoon reissultani. Yritin kovasti etsiä itselleni sitä Ralph Laurenin klassista palmikkoneuletta, mutta harmikseni sain kuulla, että näin kevää kynnyksellä niitä ei juurikaan valikoimissa ole. Hassua. Oletin, että olisi sen verran klassinen vaatekappale, että sitä löytyisi minä vuodenaikana tahansa? Huoh. Kaipa täytyy malttaa mieli vielä hetken...

Mutta Harrodsissa Ralph Laurenin osaston vieressä oli naisten kenkäosasto, jonka poikkihan oli "pakko" kulkea :D Sieltä sitten löysin nämä Tory Burchin Revy baltsut, joita olen pitkään silmäillyt!





And which animalistic piece did I manage to add in my wardrobe? 
Tory Burch's leopard flats!

I have been admiring these for a while now... They'll add that something extra to my black playsuits in the summer <3 I boought these from my brief London visit. Actually, I went into Harrod's hoping to find  the classic Ralph Lauren cable knit, but to my disappointement I heard, that the stockists don't sell them in this time of the year :/ Well, I guess it was faith that just next to the RL department was the Harrod's marvellous women's shoe department...;)

33 comments:

  1. aivan ihanat! paljon noilla oli hintaa?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Niillä oli hintaa 160£ eli hieman vajaa 190e! :)

      Delete
  2. oi IHANAT! omasta kesäkaapista puuttuu vielä vinopino ballerinoja, saakohan noita mistään nettikaupasta tai suomesta.....?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noita saa monestakin nettikaupasta, mutta ainakin net-a-porterista niitä saa tällä hetkellä ja toimitus onnistuu Suomeenkin! :)http://www.net-a-porter.com/am/product/48184?cm_mmc=LinkshareUS-_-ProductFeed-_-Tory_Burch-_-Flats&siteID=Hy3bqNL2jtQ-g0akTFZg2AtQJ3JF.O1vpQ

      Delete
  3. Ajattelin otsikon perusteella että olet hankkinut julkkisten suosimat leopardin tassu-töppöset :D ..eivät ne olleetkaan ne vaan paaaljon ihanammat! Kauniit - tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! Mä en tiedäkään näistä tassutöppösistä! :) Mutta oon kyllä ihastunut <3

      Delete
  4. Ihana uusi banneri! :)

    ReplyDelete
  5. Ihanat, itse voisin käyttää myös tollasia peiniä yksityiskohtia asussa, mutta mitään paitaa en kyllä uskaltaisi laittaa. Taitavat olla mukavat jalassa?(:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan sama täällä! Itsellenikin paita olisi liikaa! Ja kyllä - tosi mukavat on jalassa :)

      Delete
  6. Ihanat - omat, monta vuotta palvelleet leobaltsut tulivat tiensä päähän viime syksynä, ja jotain uutta pitäisi itsellen saada...
    Oon miettinyt, miten tuollainen ns. karvapäällys noissa kestää käyttöä? Olisitkohan viitsinyt/muistanut kertoa kokemuksesi siitä sitten, kun kengät ovat päässeet käyttöön? Jotenkin kuvittelisi, että tuossa näkyisi kuluma helposti, karvat menisivät vinoon yms :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minullakaan ei ole tosiaan mitään kokemusta, mutta pyrin tekemään vielä joskus hamassa tulevaisuudessa postauksen, missä tarkastelen karvojen kestoa :D

      Delete
  7. Mäkin oon katsellut noita Harrodsilla - mustana tosin. Toi kantapään malli vaikuttaa niin ihanan armolliselta jos meinasi ravata koko päivän kaupoilla.

    ReplyDelete
  8. Kauniit kengät! Onko sun ensimmäiset Tory Burchin kengät? :) Nuo on kyllä kevääksi ja kesäksi mitä ihanimmat baltsut. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On!:) Ekat Tory Burchit!! :) Ne kyllä ovat ihanan erikoiset muuten monokronisen vaatekaappini kanssa! :)

      Delete
  9. No onpas tosi söpöt! Sopii tyyliisi ihanasti :)

    ReplyDelete
  10. Söpöt :) Olen harkinnut noitten ostamista mustina. Mietin vain että ovatko hintansa veroisia nuo balleriinat, kestävätkö käytössä hyvin? Ajattelin että jos sinulla on kokemusta Tony Burchin balleriinoista jo ennne näitä söpöläisiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikävä kyllä nämä ovat mun ihka ekat Tory Burchit! Eli vielä en osaa sanoa mitään :( Ehkä vuoden päästä osaan vastata kysymykseesi! :)

      Delete
    2. Itselläni on viidet Tory Burchin ballerinat, olen ostanut kaikki noin yhden vuoden sisällä , eli siis itse olen tykännyt kamalasti kengistä. Mulla on tosi lättäjalat ja kestäviä kenkiä on tosi vaikea löytää (pari vuotta jo etsinyt), varsinkin ballerinoja (kuukauden sisällä jo reunus puhki) mutta samaa ei ole käynyt Tory Burchin ballerinojen kanssa. Multa löytyy Suede materiaalina, nahkaisena ja nämä samat leopardi ballerinat(tummempi malli) kuin mahtavalla Mrs.V:llä. Todellakin rahansa arvoiset, mutta tärkeää on sovittaa kunnolla koska takana oleva remmi tsydeemi voi olla epämielyttävä.. pari kertaa jäännyt mukavat jäljet mutta muuten parhaita ballerinoja mitä oon ikinä ostanut. Toivottavasti ei haittaa että näin tökerösti tähän kommentoin :S Mutta oli pakko kehua kenkiä :)

      Delete
  11. Oi että, niin suloiset :)

    -heinie

    ReplyDelete
  12. Hei musta ois hauskaa jos tekisit postauksesta postauksen, eli kertoisit miten teet postauksia, mistä saat inspiraatiota, miten otat kuvia, millon teet ne, ajastuksesta yms. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Hauska idea! Pitääpä ruveta miettimään toteutusta! :)

      Delete
  13. Kyllä on ihanat baltsut!! :) Ihan älyttömän söpöt, mutta samalla näyttävät ja tyylikkäät.

    ReplyDelete
  14. Tykkään! Olen katsellut itsekin samoja. ;)

    ReplyDelete
  15. Heiii oon ajatellut ostaa tuollaisii jo pitkään ja aion toteuttaa sen keväällä. Tilaan ne netistä ja ongelmana on koko. Ostan 40-41 kokoisia kenkiä nii en tiedä kumpi on parempi? Minkä koon itse ostit, onko reilut koot? Tai sitten tiedätkö missä helsingissä myydään tory brunchin balleriinoi et vois mennä kokeilemaan?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! Pakko vastata tähän :) Toryn balleriinoja saa tällä hetkellä vain Tampereelta ja super ihanasta Cotton-liikkeestä! :) Valikoimissa tällä hetkellä mustat revat hopeisella sekä kultaisella laatalla, sekä nuden värisenä!

      Delete
  16. Ne oli tälläiset Louboutanit :)
    http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2059825/Blake-Livelys-hairy-toes-Louboutins-lion-paw-heels-latest-celebrity-have.html

    ReplyDelete
  17. Kovin suloiset ballerinat! :) ite en kyllä pystyisi maksamaan noin paljoa ballerinoista. :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)