Sunday, February 26, 2012

Animalistic outfit of the day

Päivän asua pitkästä aikaa taas! Tässä asussa oli mukava viettää päivä. Balleriinat hellivät jalkoja ja printillinen huivi toi mukavasti syvyyttä muuten tylsään asuun. 

Minähän tosiaan aikoinaan kuuluin niihin ihmisiin, jotka kammoksuivat täysin eläinprinttiä... Mutta hiljalleen mieleni alkoi niille lämmetä ja ostinkin pari vuotta taaksepäin tuon leopardihuivin hennesiltä ja olen ollut siihen kovin tyytyväinen. En usko, että dominoivampi eläinprintti vieläkään olisi minun juttuni, mutta juurikin pieninä hienovaraisina yksityiskohtina kyllä piristää asua oikein mukavasti. Hiljattain ostin myös leopradi kuvioiset korkokengät, jotka olen pukenut muuten hyvin neutraalin asun piristäjiksi. Viime Lontoon reissulta tarttui mukaan lisää jotain eläimellistä... Osaatko arvata mitä? :)

 scarf: H&M, jacket: Zara, blouse: Zara, bag: Gucci, flats: LV, bracelet: Gina Tricot

Here's my outfit of the day! Very comfy and quite simple. The leopard printed scarf adds nice depth to the ensemble. 

I once belonged to the group of people, who just didn't see animal print as a part of their wardrobe. However, the more I saw this bold print on the likes of Stockholm Streetstyle, the more I started to warm up to it. Still I can not pull off a very dominant animal print piece - like a jacket for example - but in small details I do think it's gorgeous. 

My first animal print purchase was a H&M scarf, which I have worn a lot since I bought it a few years ago. Recently, I bought another leoprad piece... Can you guess what? :)

23 comments:

 1. Tyylikäs asu kerrassaan :) Tuo eläinprintti on saanut mutkin kääntämään takkini, ennen en tykännyt siitä missään muodossa mutta nyt mulla on jostain syystä laukku ja huivi täyttä eläintä :D Vielä ois kengät hakusessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ihan sama juttu.. Mulla ei vielä laukkua ole, mutta clutch olisi kyllä kiva... ;) Pientä pientä ;)

   Delete
 2. Olen samanlainen eläinkuosin kanssa kuin sinäkin, en jotenkin vaan osaa yhdistää sitä sitten niin mihinkään. Nyt sitten kun katson tuota kaunista asuasi, niin aloin (taas) miettimään joko kenkiä tai huivia. Näin siis täälläkin ollaan taipumassa eläinkuosiin. Ei toki vielä kovin suurissa kokonaisuuksissa, mutta ne kengät ovat muutamaankin kertaan meinanneet tarttua mukaan, vielä ovat jääneet kaupan hyllyyn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih! Mä tiedän niin hyvin tunteen! :D Pitkään roikuin reunalla ennenkuin tuon huivin hankin! :D

   Delete
 3. Itsekin olen oppinut käyttämään eläinprinttiä vasta viimeaikoina! Se on lopulta todella hankala printti: oikein käytettynä, (kuten esimerkiksi juuri tässä sinun asukuvassasi<3) se on todella tyylikäs ja piristävä yksityiskohta muuten yksinkertaisten sävyjen kanssa. Väärin käytettynä se taas tuo heti halvan ja tyylittömän ilmeen.

  Siksi olen yrittänyt olla aika tarkka sen eläinprintin kanssa, ja juuri varsinkin tämän printin kanssa sopii sanonta: less is more.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan samaa mieltä. Vaikea printti, joten menen mielummin varmemmalla linjalla ja lisään vaan pieninä lisinä :) Ihan totta - liian helposti tällä printillä mennään tyylittömän puolelle :/ Indeed - less is more.

   Delete
 4. ihana tuo paita! just tuon tyylisen mäkin haluisin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on aikoinaan Zarasta ostettu ja varmaan samantyylisiä siellä aina on! :) Sinne siis! :)

   Delete
 5. Minullakin on tuo sama leopardihuivi, ja olen tykännyt siitä tosi paljon! En itsekään ajatellut aiemmin olevani yhtään eläinprinttityyppiä, mutta viime keväänä lämpenin ajatukselle eläinprintistä juurikin tuollaisina pieninä yksityiskohtina. Oma suosikkini on harmaan neuleen ja leohuivin yhdistelmä, siitä innostuin alunperin ja se toimii yhä edelleen. :) Olen jo alkanut harkita sitä LV:n leohuivia, kun tuota H&M-versiotakin on tullut käytettyä aika ahkerasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih! Kuulostaa ihanalle tuo sinun kombosi! Pitääpä kokeilla! Ja se LV leo on IHANA! <3

   Delete
 6. Pakko laittaa veikkaukseen silkkipaita :) Käytät ymmärtääkseni mitä enenevissä määrin paidoissa printtikuoseja, niin ehkäpä nyt löysit jonkin tarpeeksi inhimillisen eläinkuosin. Itse vieroksuin myös aika pitkään eläinkuoseja, mutta pitkkuhiljaa sitä on saapunut kaappeihin kenkien muodossa. Juurikin huivi olisi hankintalistalla seuraava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih - mä olen ihan liian vanilla vielä leosilkkipaidalle!:) Itselleni kokisin sen liiaksi. Ihan totta kyllä - printtipaidat himottavat ja varmasti tulen niitä vielä tässä kevään edetessä haalimaan.. ;)

   Delete
 7. Lueskelin dailymailin sivuja ja nähdessäni tämän kuvan tuli mieleeni blogisi ja sinä!
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/26/article-2106612-11E9027D000005DC-281_634x889.jpg

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana olet! Kiitos!!! Tämä on IHANA asu! PItäääpä etsiä lisää kuvia vielä ja lisätä blogiin! :)

   Delete
 8. So perfectly put together and casual, love the leopard scarf!

  Cess O. <3 The Outfit Diaries

  ReplyDelete
 9. You look great, I love the scarf!!

  http://latelystylish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. magnifique tenue,j aime beaucoup les couleurs marron et je trouve qu elles te vont tres bien.
  Tres chic comme d`habitude.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)