Saturday, February 25, 2012

Claw your way to spring colours!

Kuten edellisessä postauksessa ohimennen mainitsin, yksi loistava ja hienovarainen keino lisätä pastellia kevät/kesä asuusi on pastelliset kynsilakat! Nyt on tarjolla vaikka millaista karkkiherkkua monelta merkiltä. Tässä muutamia:

Chanel 527 Nouvelle vague, Chanel 537 Riviera, Chanel 517 Mistral, Chanel Coco Blue, Chanel 533 April, Chanel 539 June, Chanel 535 May

Kolme oikeanpuoleisinta lakkaa ovat erityisesti tätä kesää varten luodut värit edustavatkin hauskasti kevät/kesän kuukausia (huhti-, touko- sekä kesäkuuta) nimillään. Minua himottaisi eniten nuo June, May, Coco Blue ja Nouvelle Vague sävyt! Paras omasta mielestäni on tuo aprikoosin värinen kesäkuun väri! Hintaa lakoilla on n.25e. Hui!


Vasemmalta oikealle: YSL La Laque Cocolately Brown, YSL La Laque Mint Green,  YSL La Laque Bubblegum Pink, YSL La Laque Tangerine Orange. Hinta n. 30e...Hui!

Diorin liila sekä mintunvihreä lakka kuuluvat merkin Garden Party sarjaan, jotka kauniin värinsä lisäksi tuoksuvat! Liila sävy on nimeltään Forget Me Not ja vihreä nimeltään Waterlily's. Molemmat lakat sisältävät ruusuista tuoksua ja kustantavatkin mukavat n.27e per pullo...:/

Itse en omista kuin muutaman kynsilakkapullon, sillä olen äärimmäisen laiska hoitamaan kynsiäni. Siksi kävinkin tässä vuoden päivät laitattamassa itselleni ammattilaisella ranskalaisen manikyyrin akryylikynsien muodossa. Nyt jouduin kuitenkin hiljattain etsimään uuden maikyristin eikä hyvää vain löytynyt, joten luovutin ja päätin mennä taas omilla kynsilläni. Kaikki kynsilakkani taitavatkin olla O.P.I sarjan lakkoja, joten voipi olla, että heidän valikoimastaan poimin kesäksi vielä jonkin pastellisen sävyn! Kuvan lakka on nimeltään Italian Love Affair ja kustantaa n.18e. Kyseisiä lakkoja saatavilla myös Nelly.comista

Nelly.comin pastellista valikoimaa:
Jos kellään on vinkkejä edullisista ja toimivista nettikaupoista mistä vastaavanlaisia lakkoja voisi löytää - niitä otetaan vastaan kommenttiboksissa! :)

Like I mentioned in my pervious post, another great way to add pastel details to your summer ensamble in a subtle way is to paint your nails with pastel polish! Now many different brands offer the most gorgeous shades for spring. Chanel has named a few of their pastel colours after summer months and Dior has come up with a scented Garden Party collection that offers gorgeous lilac and mint green colours that leave your finger tips smelling rosy fresh! 

I am very lazy when in comes to taking care of my nails. That's why I have opted for acryllic nails with a french manicure in the past, because it's just so easy. But recently I had to find a new manicurist and failed to find a proper one, therefore, I have gone back to my own nails again. I own only a few nailpolish bottles myself and all of them are from O.P.I. Might be, that I pick a few spring colours from their selection some time soon ;)

42 comments:

  1. Ihania kynsilakkoja! Mun oma lemppari kautta aikojen on OPI:n mermaid to order. Ihan täydellinen kesäsävy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin katselin sitä tuolla valikoimassa! :)

      Delete
  2. Kannattaa koittaa Sally Hansenia, ei turhaan oo suosituin kynsilakkamerkki ameriikoissa! Kohtuuhintainen ja hyvä! Suomessa saatavuus on vähän niin ja näin, sieltä luulis saavan...
    Varmasti kauniita noi pastelliset värit kynsissä kun matchaa (tai mismatchaa!) vaatteiden kanssa :)

    ReplyDelete
  3. Heippa, lookfantastic sivustolla ainakin löytyy Opin lakkoja, olen sieltä tilannut. Ihania sävyjä, itsellä vaan on myös rakennekynnet ja ranskalainen manikyyri niin aika harvoin tulee lakkailtua värillisillä lakoilla. Nää on niin helpot, laiskan kynnet ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, rakennekynnet on niin ihanan helpot ja musta kaikista kauneimmatkin ranskalaisella manikyyrillä.

      Delete
  4. Itseltäni löytyy hyvin huonosti mitään pastellinsävyisiä kynsilakkoja, ainut joka on lähelläkään on sellainen kirkkaanpinkki, joten sitä ei ehkä edes lakseta :P Joku mintunvihreä olisi aivan ihana kesäksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin multakin:/ Mulla on kaikenkaikkiaan joku 5 pulloa kynsilakkaa ja kaikki tummempia sävyjä yhtä beigeä lukuunottamatta. Kesäksi pitäisi ainakin yksi ruusuinen hankkia :)

      Delete
  5. http://www.garden.co.uk/ sivustolta löytyy vaikka mitä merkkejä ja melko edullisesti! :)

    ReplyDelete
  6. Itse ostan aina OPI:n lakat Ebaysta, useimmiten saa haluamansa sävyn alle 10 e :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä oon niiiiin huono tilaamaan Ebaysta... Miehellä pari huonoa kokemusta niin jäänyt huono maku :/

      Delete
  7. Eilen ostin tuon Diorin vihreän kynsilakan mutta vielä en ole ehtinyt kokeilemaan. OPI:lla on useita kolmen pikkupullon kokoelmia jolloin 3 pikku pulloa maksaa suunnilleen saman verran kuin yksi. Vaikka lakkaankin kynsiä säännöllisesti niin en ole onnistunut yhtään pikku lakkaa vielä käyttämään loppuun. OPI:n laatukin on tosi hyvä. Suosittelen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmoittelethan millainen se tuoksu on? Peittääkö todella lakan vahvan hajun? On totta kyllä... Todella vaikea saada niitä loppuunkulumaan :D Vaikka mullakin vain pari pulloa onkin! Pitääpä pitää silmällä noita pikkupulloja. Hollannissa saa vielä halvemmalla kun eikö osa tuotantoa ole siirretty Helmondiin?

      Delete
  8. isadoran kynsilakat on rakkautta! levittyy täydellisesti ja maksaa n. 7e

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla oli yksi isadpran lakka mutta minä en pitänyt kovasti sen laadusta. Ei kestänyt minun kynnellä ihan yhtä hyvin kuin OPI.

      Delete
  9. Ihania lakkoja. Itse olen tilannut jo pari vuotta omat lakkani "rapakon takaa" kun ovat huomattavissa määrin edullisempi kuin Suomessa olevat. Jännästi sitä pastellit alkavat lakoissa houkuttamaan juuri keväällä, vaikka vaatteiden puolelta en sen värisiä koskaan kiskoisi päälleni. Etenkin vaaleanpunainen on väri, jota en vaatteissa käyttäisi, mutta keväällä ja kesällä rakastan sitä kynsilläni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suomessa kosmetiikkavero on kyllä aikas huikea :/ Mullakin olisi etsinnässä nyt kyllä kesäisen vaaleanpunainen sävy kynsille!

      Delete
  10. Jos kelpaa China Glaze, Color Club ja Orly, niin kurkista www.8ty8beauty.com tarjontaan. Olen sieltä useamman kerran tilaillut, eikä ole mitään pahaa sanottavaa. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos muru vinkistä! Käyn kurkkaamassa! :)

      Delete
  11. Uskomattoman hyvät ja laajat valikoimat Cubuksen tiskiltä.Depend on merkin nimi. Oon nähnyt samoja jossain kauneushoitoloissa. Hintaa alle 4 euroo. Itse hamstraan paljon kynsilakkoja, yllätyin kuinka hyviä ne on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubusta ei taida olla lainkaan asuinmaassani :( Toivottavasti joku muu sai tästä loistovinkin! :)

      Delete
  12. Oi että mitä värejä! Mä oon ihan hurahtanut kynsilakkoihin ja aikamoinen arsenaali niitä jo onkin. :D Haluaisin vaan kokeilla noita vähän laadukkaimpiakin merkkejä, esim nuo Diorin lakat on houkutellut jo pitkään. Onko sulla niistä mitään kokemusta? Tai onko joku merkki mikä kestää kynsissä mielestäsi ihan ylitse muiden? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla ei ole mistään muusta kokemusta kuin OPIsta ja mavalasta ja sit jostain edullisimmista merkeistä kuten isadora. Näistä mun suosikkini on ollut OPI :) Mutta tosiaan, kokemusta ei ihan hirveesti ole :D

      Delete
  13. Tuo Chanelin aprikoosinvärinen lakka olisi täydellinen kesäsävy, ja jo nytkin kesää odotellessa. <3 Sattuuko kukaan tietämään, löytyisikö vastaavaa sävyä joltain toiselta merkiltä hieman edullisemmin?

    -Tanja-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se on todella kaunis! Toivottavasti löytyy hieman edullisempana jostain! :) Minäkään en ole valmis 30euroa pistämään lakkaan mitä en varmasti saisi edes kulutettua loppuun! :)

      Delete
  14. Minun mielestä nuo Chanelin, Diorin jne lakat ei ole hyviä hintaansa nähden. Kun miettii että niistä sen lähemmäs 30e YHDESTÄ kynsilakasta niin voisi odottaa jotain parempaa.. Mutta se on vain tosiasia että pelkkä nimi maksaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulla ei ole mitään kokemusta näistä joten kiitos mielipiteestäsi! :) Tosiaan, itsekin olen aika järkyttynyt tuosta hinnasta. Ei minulla ollut ennen tätä postausta hajuakaan niiden hinnasta :O

      Delete
  15. http://www.cheapopinailpolishes.com/
    Kannattaa käydä kattomassa, oon pari kertaa tilannut lakat tuolta, kun postareineenkin jää paljon alle suomen hintojen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti avustasi!:) Käyn kurkkaamassa! :)

      Delete
  16. Anteeks mutta ihmettelen vaan että miksi ihmeessä käyttäsit lähemmäs kolmekymmentä euroa johonkin Chanelin lakkaan, kun ihan hyviä pastellinsävyisiä, huomattavasti halvempiakin löytyy vaikka millä mitalla...?

    -Aliisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et tainnut lukea postaustani?:) Eli siis en ole koskaan itse näitä lakkoja omistanut. Tässäkin postauksessa totesin omistavani vain OPIn lakkoja ja kyselin nettikaupan perään mistä tosiaan huomattavasti edullisempia yksilöitä löytyisi? :)

      Delete
    2. Ai hupsis minulta taisi tuo edullisimpien metsästys mennä ohi, ymmärsin että kyselit noiden kalliimpien perään :D

      Delete
  17. Nuo YSL:n lakat myydään TWIN-packeina: ruskea + vihreä, sekä pinkki + oranssi.
    Tällöin lakoille ei jää hintaa kuin 15e, eli vähemmän kuin OPI:n kappalehinta ;)
    Mielestäni nuo pinkki ja oranssi varsinkin ovat herkulliset!

    OPI:n lakkojen kannattaja olen yleisesti. Ovat hinta-laatusuhteeltaan hyvät, ja pullotkin niin isoja etten ole yhtäkään koskaan saanut käytettyä loppuun. Oma lempparini on tuo "Mermaid's Tears" (jota kynsistä löytyy tälläkin hetkellä), luulen sen olevan tämän kesän lempparisävy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiitos tiedosta! Tosin, mä en tuolla ruskealla tekisi mitän mutta pinkki ja oranssi olisivat oikein kiva kombo ;)
      Tosiaan, en ole kyllä mäkään koskaan saanut kulutettua loppuun! :) Mä kyllä olen todella laiska kynsien laittaja :/ Mutta jotain edullista pastellisävyä olisi kiva kesäksi löytää! :)

      Delete
  18. http://www.lookfantastic.com/brands/opi-nailcare/opi-nailcare-nail-lacquers.list

    ReplyDelete
    Replies
    1. on muuten vielä ilmanen toimituskin ;)
      -suvi-

      Delete
  19. Mä vannon Essien lakkojen nimeen! :) Levittyvät ja kestävät paremmin kuin Chanel ja O.P.I ja värivalikoimakin on tosi laaja. Asosilta löytyy Essietä, mutta niitä saa nykyään myös "tavallisista" kosmetiikkaliikkeistä. (Suomessa ainakin Sokokselta)

    Suosittelen ainakin kokeilemaan, kun eivät ole hinnalla pilattuja: Suomessa maksoin n. 15 €, Euroopassa syksyllä ostamani lähtivät 11 € kappalehintaan.

    Mutta myös mulle kelpaisi tuo Chanelin June... aika kiva! :)

    ReplyDelete
  20. Pari viikkoa sitten kirjoittelin itse aivan samasta aiheesta innostuttuani kevään värihuumassa hankkimaan pinkin kynsilakan piristykseksi:) OPI on ollut myös minun lempparimerkkini jo ties miten kauan, mutta nyt ostin uteliaisuudesta Diorin lakan, jota monet hehkuttavat. Oli se hyvä, mutta ei minusta sen parempi kuin OPIkaan (ja hintaeroa kuitenkin lähes puolet). Sama kokemus Chanelista. Joku tuolla aiemmin kehui Dependiä: minulla se ei kestänyt kynsissä päivää kauempaa. Saunassa kuoriutui loputkin kynsi kerrallaa laattoina irti. En tiedä onko minun kynteni jotenkin poikkeukselliset, mutta minulla lensivät nuo roskiin yhden kokeilun jälkeen (ostin kolmea eri väriä ja testasin kaikkia kerran, samalla lopputuloksella).

    ReplyDelete
  21. Moikka! Kannattaa katsoa sellainen nettikauppa kun ELF. Se on brittiläinen ja sieltä löytyy tosi kiva värisiä lakkoja hintaan 1.95£! Postikulutkaan Suomeen ei ole montaa euroa :)

    ReplyDelete
  22. Itse ostin juuri eilen pastelliset lakat Essieltä, mintunvihreän ja vaaleanpunaisen, ja niiden lisäksi vielä fuksian! Hinta oli noin 13 euroa/kpl. Olen kuullut lakasta paljon kehuja, mutta itse en ole vielä päässyt kokeilemaan. Tämä Essie on kuulemani mukaan lakka, jota julkkiksetkin käyttävät. Innolla odotan hyviä tuloksia!

    ReplyDelete
  23. Mä olen tilannut kynsilakkoja (ja muuta kosmetiikkaa) edullisemmin Lookfantasticista, Feeluniquesta, Asokselta ja Garden Pharmacylta. Lookissa ja Feeluniquessa ei tarvitse maksaa postikuluja, en muista Asoksesta. Omistan kai 60 lakkaa ja eri merkkejä on tullu kokeiltua. Mun mielestä merkillä ei oo mitään väliä kestävyyden suhteen, mutta Diorin kynsilakkoja pidetään kestävinä. Omastani en niin ole huomannut. Hinnalla ei oo mulle väliä, jos tietty väri on saatava. Oon maksanu sen 26-27 euroa YSL:n ja Chanelin lakoista (huom. ulkomailta saa halvemmalla). Silti OPI:lla on luultavasti kaikista kivoin värivalikoima ja niitä on tullu osteltua enemmän. Jos kaipaa cremelakkoja, kannattaa kääntyä Essien puoleen. Btw Chanelkynsilakka kuvassa olevista kynsilakoista ei tietääkseni enää muita myydä kuin tämän kevään kokoelman kynsilakkoja (April, May ja June). Tai voihan niitä Ebaysta metsästää.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)