Thursday, February 9, 2012

Accidental Copy Cat - Kim Kardashian

Selaillessani Zimbiota, törmäsin tähän asukuvaan Kim Kardashianista. Tykästyin siihen kovin ja totesin, että tuolta minäkin tahdon kesällä näyttää! Jotenki, asu vaikutti kuitenkin tutulta ja pian tajusin, että käytinhän viime kesänä asua, jossa oli paljon samoja elementtejä.


Viime kesäni, kuten varmaan moni teistä muistaa, kului aika pitkälti kirkkaiden värien pauloissa. Niistä en saanut vain tarpeekseni ja yhdistelin mitä räikeimpiä kokonaisuuksia päivä toisensa jälkeen. Tuotakin oranssia maksihametta käytin tuon kirkkaan hotpinkin paidan kanssa sekä säihkyvän liilan topin parina. Ensi kevääksi rauhoitan kokonaisuutta ja paritan sen yksinkertaisesti samanlaiseen valkoiseen toppiin. Kimin lailla lisään paljon kokonaisuuteen sopivia koruja, ja katsotaan jos saisi joskus siihen tilanteeseen sovelletettua kauniit korolliset sandaalitkin. 


As I browsed through the pages of internet magazine Zimbio I stopped at this picture of Kim Kardashian. She looks gorgeous and I though to myself that I wanna look like that next summer as well. But after spectating the picture a bit longer, I realized, that I actually had something quite similar on last summer.

As many of you probably remember, I went crazy over colour blocking last summer :D I wore this orange maxiskirt with hotpins and bright purple tops, but next summer, I'll take in down a notch and pair it with a similar basic white top. I'll accessorize the ensemble with prominent necklaces as Kim did, and hopefully I get to wear some nice sandal heels as well. 

Oh gosh, I love winter too, but now I really miss sun and warmth!!

45 comments:

  1. Ihania on sekä Kimin että sun asut! :) voi kun löytäis kesäks ehkä pariki maksimekkoa ja/tai -hametta, mistähän sellaisia vois löytää tommosissa pirteissä väreissä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostin omani Zarasta viime kesänä!:) Sieltä ehkä kun kevät tekee tuloaan?:)

      Delete
  2. Itse tykkään enemmän tällä kertaa sinun asustasi! Se sointuu niin kviasti rusketusken kanssa ja on ihanan pirteä! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos ihana <3 Jooh, rusketusta on ikävä. T:kalkkilaivan kapteeni :D

      Delete
  3. Voi ku sä oot ruskee! Ei sitä ikinä kesäsin tajua kuinka ruskea oikeesti on. :) Toi asu on kyllä niin karkin näkönen, tosi ihana. :)
    Muistatko mistä tuo hame on?

    Mä oon oikeesti jo aika kevätfiiliksissä, vaikka onkin vasta helmikuu :D En yhtään oo talvi-ihimnen, joten odotan kesää enemmän ku innolla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä! Mun iho on kuitenkin melko tumma, ja jos se ees haistaa kevät auringon niin väri muuttuu :D Nyt mennään taas ihan casperina :D Hameen ostin viime kesänä Zarasta! :)
      Mä tykkään kovasti talvesta, mutta siti olen enemmän kesäihmisiä :)

      Delete
  4. ihana blogi:)

    Käy katsomassa blogini:

    http://annika-diamonddiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ihanat asut! nyt kyllä alkaa itseäänkin mietityttää pitäiskö uskaltautua kokeilemaan maximekkoa tai hametta! Olis jo kesä niin pääsis pukemaan kaikkea ihanaa kevyttä, eikä tarvitsisi toppautua sataan neuleeseen ja takkiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä rakastan hameita ja mekkoja kesäisin!:) Helppoja ja mukavia päällä <3

      Delete
  6. oi osaisimpa mäkin käyttää pitkiä hameita:) Tuo sinun asusi on kyllä niin ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päälle vaan ja menoksi!:) Hyvältä varmasti näyttää!:)

      Delete
  7. Noi värit oranssi ja pinkki sopii tajuttoman hyvin yhteen! Ihana asu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Pidin kesällä kovasti räikeistä väreistä!:)

      Delete
  8. Voi kun olet ihanan ruskea! ;)
    Hei jos saa toivoa niin olisi tosi kiva jos tekisit pitkästä aikaa sisustuspostauksia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muutamia inspis kuvia olenkin kerännyt talteen, joten yritän piakkoin niitäkin toteutella!:) Ja kiitos, ikävä tuota rusketusta! :D

      Delete
  9. Autapa kanssasisarta mäessä.. Oon pitkä (177cm), joten kaikki kokeilemani maksimekot on tuntuneet olevan liian lyhyitä. Kuinka paljon helman alta saa näkyä jalkaa ilman, että siitä tulee naurettavan näköistä ja millaisia kenkiä suosittelet maksimekkojen/-hameiden kanssa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. No itse olen käyttänyt ihan matalapohjaisia sandaaleja, mutta hyvältä näyttää noin Kimin korollisetkin!:) Minusta hameen helman tulisi juuri roikkua seisoessa jalan yläpuolella, ihan sentin pari. Niin, että se ei rahaa maata, mutta ei kuitenkaan näytä koko jalkaa... Toivottavasti löydät omasi! Nuo viime kesän Zaran maksihameet olivat melko pitkiä! :)

      Delete
  10. Hei, en tiedä onko tämä liian henkilökohtainen kysymys, mutta onko sinulla lapsia? Muita kuin koiravauvat:) Entä haluaisitko koskaan saada..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, minulla ei ole vielä lapsia, vaan nuo karvaiset kakarat :D Mutta toki tulevaisuudessa tahtoisin lapsia <3 Mutta sen enempää en tässä blogissa jaa, sillä tämä käsittelee vaan muotia/tyyliä/naisellisia asioita ja jätän yksityiselämäni täysin ulkopuolelle :)

      Delete
  11. Hei! Olen seuraillu blogiasi ehkä jo noin vuoden päivät ja pakko sanoa, että sulla on tosi kaunis tyyli! Päätin kirjoittaa sulle sitte ensimmäisen kerran ja kysyä, että mistä toi ihana valkoinen paita on, mikä on tossa sun päällä Strictly Style -blogin kuvassa?! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon suloisuus! :) Tuo valkoinen paita on ostattu pari vuotta sitten ihan Hennesiltä! Ja varmaan niitä on lähes joka vuosi jossain vaiheessa valikoimissa - joten kurkaile sieltä! :)

      Delete
  12. you look 1000 times better than kim...

    i love yout blog

    xx tiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are way too kind <3 Thanks a lot sweety - coz I think Kim looks amazing :)

      Delete
  13. http://weheartit.com/entry/22742484, kaunokainen on tainnut itse olla jälleen kerran inspiksen kohteena! Vyön kun kyseiseen asuun olisi lisätty,olisi saanut kokonaisuus samanlaista ryhtiä niin kuin sinun kokonaisuutesi :)

    ReplyDelete
  14. http://weheartit.com/entry/22742484, kaunokainen on tainnut itse olla jälleen kerran inspiksen kohteena! Vyön kun kyseiseen asuun olisi lisätty,olisi saanut kokonaisuus samanlaista ryhtiä niin kuin sinun kokonaisuutesi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On hyvin paljon samoja värejä mitä itse käytin viime kesänä! <3 Tosin , niin taisi puolet ikäisistämme naisista tehdä! :D Värien hyökyaalto vei mennessään :D

      Delete
  15. hei! haluaisitko neuvoa millanen yläosa sopis korkeavyötäröiseen mustaan silkkihameeseen? hame on tosi kiva mutta tuntuu vaikeelta yhistää sitä mihinkään minkä vuoksi se on jäänyt kaapin perukoille.. :/ ps. oot tosi kaunis! :)

    -emma-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih! PItäisi vielä tietää millainen leikkaus / pituus hameessa on? Koska ihan tämän perusteella voisin kuvitella mustan hameen sopivan minkä kanssa tahansa! :) ps. Kaunis kommenttisi kertoo paljon enemmän sinusta kuin minusta <3

      Delete
  16. Haluaisin niin käyttää maksimekkoja, mutta kun olen niin kovin lyhyt ja tuntuu että eivät ne sovi kuin pitkänhuiskeille naisille :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö tuo Kim Kardashian ole melko lyhyt? 157cm paikkeilla? Joten ei hän mikään pitkän huiskea ole, mutta minusta hame näyttää upealta hänen päällään! :) Jopa pidentää! :)

      Delete
  17. I like it very much on the both of you! Can't wait for summer to be here again!

    Cess O. <3 The Outfit Diaries

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sweetheart! :) Right back at you babe!! :)

      Delete
  18. Aivan ihania noi hameet :-)

    ♥ http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Saatan olla myös ihan väärässä, mutta oletko kirjoittanut jossain kohtaa samantapaista blogia kuin tämä, mutta sitten muutit blogisi salasanalliseksi? Joko se oli sinun blogisi tai joku hyvin samantapainen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloitin bloggauksen joskus 5 vuotta sitten, mutta blogi ei kyllä ollut lainkaan tämän blogin tyylinen. Se kertoi ihan arkielämästäni, koska silloin blogit eivät olleet mikään yleinen juttu saatikaan mikään "trendi-ilmiö" ja olin antanut osoitteen vain ystäville ja perheelle. Sain pian huomata, että sitä luki todella moni muu, ja aika "vääristä syistä", niin siirsin sen salasanan alle melko nopeasti... Eli en ole varma onko kyseessä nyt sama blogi mitä mietit, sillä aikaa tästä on tosiaan hyvin paljon ja sisältö oli hyvin erilaista :)

      Delete
  20. Ihana tuo sinun viime kesän outfit! Niin raikas ja näyttävä mutta samalla rento ja asusteilla saa hieman juhlavampaa :)

    Tämä kysymys on hieman ohi aiheen, mutta luin sinun travel postauksia ja huomasin että jotkut thaimaan kuvat eivät näy? Miksei ne näy? Onko minulla jotain vikaa koneessa vai oletko poistanut kuvat? Ja toinen kysymys olisi, että kun olemme suunnittelemassa ensi kesäksi mieheni kanssa matkaa Los Angelesiin ja kun olet käynyt siellä niin osaatko sanoa, että pärjääkö siellä ilman autoa? Onko siellä minkäänlaista julkista liikennettä? Ja toinen asia, jossain postauksessa kerroit, että olet käynyt ranskassa ja haluaisin läheteä sinne, niin osaatko kertoa sieltä jotain hyvää paikkaa missä olisi sekä shoppailu mahdollisuus että rantaa? :) olisin kovin kiitollinen jos voisit vastat näihin kysymyksiin :) Kiitos jo etukäteen! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! joo, pidin kovasti väristä viime kesänä ;)

      Thaimaa-postauksista:
      Joo, niiden kohdalla kävi sellainen kämmi, että olin lisännyt ne blogiin Picasa albumien kautta, ja sitten kerran kun sen muistitila täyttyi, poistin sieltä hieman vanhoja albumeja (tämä mukaanlukien) enkä tajunnut, että kuvat häviävät samalla blogista :/ Joten ei ole sinun koneesi ongelma, niitä vaan ei ole enää :/

      Los Angeles on niin valtava, että riipuu tietty missä asutte ja missä haluatte käydä. Alkuun jouduimme käyttämään todella paljon taksia, koska suuret nähtävyydet eivät ole kovin lähekkäin toisiaan. Me sitten päädyimme vuokraamaan auton, koska niin näki kaupunkian niin paljon paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Me kun ajettiin Malibuuhun, käytiin down townissa Lakersien kotipelissä, Universal Studiossa, leffassa jne jne. Joten suosittelen auton vuokrausta ainakin pariksi päiväksi. Muuten kannattaa ottaa taksi. Ainakin omalla alueellamme (lähellä Beverly Hillssiä) ainoa julkinen vaihtoehto oli bussi, ja ystävämme joka asuu kaupungissa sanoi että sitä ei kannata turistien käyttää rikosten yms. takia...? Suosittelen googlettamaan tarkempia tietoja kaupungista. riippuu toki mitä haluat nähdä/tehdä.

      Ranskassa moinen kohde taitaa ehdottomasti olla Nizza, St. Tropez, Cannes, Biarritz (surffarien kohde), Arcanchon (rasnkalaisten lomakohde). Riippuen taas mitä tarkoitat shoppailulla. Massaliikkeitä ja merkkituotteita vai intiimejä ja kauniita pikkuputiikkeja ? :)

      Delete
    2. Losissa haluaisimme asua jossain Beverly Hilssin monista hotelleista, mutta ei olla vielä hotellia valittu. Ranskassa haluaisin ehkä nauttia niistä pieneistä ja uniikeista puodeista joita ei muualta löydy. Massa ja merkkiliikkeissä pystyy sitten käymään muuallakin :)

      Delete
    3. Melkein sanoisin, että tarttette auton ainakin pariksi päiväksi... Näkee isoa kaupunkia paremmin. Kaikki on melko kaukana, joten taksia joutuu käyttämään siellä. Toki, voihan hotelleilla olla erilaisia kuljetus systeemejä. Mekin tajuttiin vasta, että meidän hotellilla oli oma autonkuljettaja, joka vei ja haki jos sovittiin aika etukäteen. Maksoi saman verran kuin taksi, mutta oli mukavempi matkustaa kun alkoi tutustua kuljettajiinkin sitten päivien mittaan ja auto oli aina viimeisenpäälle siisti :)

      Nizzastakin niitä löytyy, mutta se on ehkä enemmän sellainen massaturismin paikka? Itse rakastan paikkaa nimeltä Arcanchon. Tosin minulla on sinne sukuni takia ihan erityinen tunneside. Pieni kalastajakylä, jossa paljon hurmaavia kauppoja ja rantakahviloita. Täällä ei turisteja paljoa ole mutta tätä ei voi sanoa shoppauskohteeksikaan. Suurin osa ovat pariisilaisia, jotka ovat kesäisin sinne tulleet nauttimaan meri-ilmastosta huviloihinsa :) Tänne on myös hieman vaikeampi päästä. LÄhin lentokenttä on Bordeauxissa, joka on n.45min matkan päässä. SUosittelen vaan googlaamaan mainitsemiani kaupunkeja niin ehkä sopiva löytyy :)

      Delete
  21. Oot niin upea ilmestys. Mun pieneen päähän ei mahdu miten pystyt kantamaan kaikkia vaatteita väristä tai leikkauksista huolimatta niin upeasti. Onko olemassa jotain väriä mikä ei omasta mielestäsi sovi sinulle? Mä en meinaa tällaista keksi :D

    http://donebym.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Harmaansävyt!!! Niistä moni vie täysin värin kasvoiltani!! :D Mutta kiitos kuitenkin <3 Uskon, että on värejä, jotka sopivat jollekin paremmille kun toiselle, mutta aika harvoin on värejä jotka ei sovi sitten ollenkaan... Usein se epäsopivuus on käyttäjän omassa pääkopassa:)

    ReplyDelete
  23. Oiii tuli niin ikävä kesää ja sinun ihania, väriä täynnä olevia asuja kun näin tuon kuvan sinusta! Olet niin kaunis :)

    ReplyDelete
  24. You look amazing, I love the vibrant colors!!!


    http://latelystylish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Vau, näytät uskomattoman hyvältä! Sun asusi toimii kirkkaine väreineen mielestäni paremmin kuin Kimin :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)