Monday, January 2, 2012

Our New Year's costume party!

Lupailinkin heti uuden vuoden puolella kuvia naamiaisasustani, joten tässä tulee! Kerroin integroivani Nelly.comin valkoisen mekon pukuuni. Mekon kaula-aukko oli hyvin avonainen ja paljastin ideastani sen verran etukäteen, että asu ei siitä huolimatta tulisi olemaan seksikäs. Mitäs minä sitten sen seuraksi kehitin…?

Ongelmana oli, että naisten pukuvalikoima naamiasasuliikkeessä on valtaosin melko seksikästä. Itse en tälle linjalle halunnut lähteä ja tavoitteenani olikin kehittää jotain enemmän hilpeyttä herättävää ;) Koko upea kaveriporukkamme oli lähtenyt samalle linjalle ja kaikki olivat kunnolla satsanneet pukuihinsa. Tarpeetonta varmaan sanoa, että tämä vuosi saatettiin lopetukseen aikamoisessa naurun helinässä! Tässä hieman palasia meidän vuodenvaihteestamme kuvien muodossa.
Toivottavasti teillä kaikilla oli yhtä hilpeä aloitus uuteen vuoteen!:) 


Kyllä, minä olin Smurffiina!:) Kuinka moni arvasi? :D Mutta että olivat mun ystävät myös kehittäneet upeat asut! :D


Illan hitti oli Binja! :D Ystäväni oli itse suunnitellut ja teettänyt asunsa. Huikeaa!













Kerää koko Binja sarja! :D





Kävin ostamassa illaksi hieman suussa sulavia cupcakeseja. Ai että oli hyvää...



Langennut enkeli



Gosh. We just had the funniest start for the new year. We decided to throw a costume party with our amazing group of friends who flew in to spend the New Year with us.
I mentioned, that I was planning on integrating my Nelly.com dress to my costume and it wasn’t going to be sexy regardless the plunging neckline. What did I dress up as then? Well Smurfette of course! :D Our friends had gotten the craziest ideas as well and we had a hilarious night. Here is our New Year’s Eve in pictures in great company. Hope you all had a great start to the year 2012 as well! <3

45 comments:

  1. Sun puku oli ihan loistava! Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2012! :)

    ReplyDelete
  2. Hei! :)

    En ole ikinä kommentoinut kenenkään bloggaajan yhtäkään postausta, eikä minulla nytkään mitään ihmeellistä asiaa ole. Halusin vain kiittää sinua todella ihanasta blogista! Tämä kuuluu ehdottomasti lemppareihini. Pidän tyylistäsi erittäin paljon ja olen useamman kerran löytänyt täältä pelastukseni mullaeiolemitäänpäällepantavaa-aamuihin.

    Myönnän, että välillä on hieman puuduttavaa lukea lähinnä pelkkiä pintapuolisia juttuja. Ymmärrän silti kyllä erittäin hyvin päätöksesi pitää henkilöllisyytesi sekä yksityisen elämäsi salassa. Nimittäin kuinka moni meistä ruudun tällä puolella olevista olisi valmis jakamaan elämänsä ja asettumaan arvosteltavaksi niin monelle ihmiselle? Niinpä, en minä ainakaan. Ja näin anonyyminä on helppo tulla huutelemaan.

    Vielä kerran: iso kiitos blogistasi! Toivon sulle kaikkea hyvää, oikein onnellista uutta vuotta sekä ihanaa kevään odotusta! :)

    - Jenni

    ReplyDelete
  3. Tää oli siis se miten yhdistit tuon "anteliaan" mekon! Enpä olisi arvannut! :-D

    ReplyDelete
  4. Aivan huikeita asuja!! Mahtavaa, että ystäväsi ovat nähneet vaivaa ja todella panostaneet. Enkä olisi ikinä uskonut, että tuosta mekosta syntyy Smurffiinan asu! :D

    ReplyDelete
  5. Haha :D En olis kyllä arvannut tuota smurffia, aivan mahtava asu! Mutta siis kyllä olivat ystäväsikin keksineet loistavat naamiaisasut, varsinkin Binja. :)
    Ite vietin aikalailla rauhallisemmin uudenvuoden, mutta loistavassa seurassa ja täysillä nauttien. :)

    ReplyDelete
  6. Binja on tosi ladygagamainen, hieno asu!

    ReplyDelete
  7. apua, ihania kuvia :D jA En kyllä olisi arvannut smurffiksi, toiv. ei mekko kuitenkaan jää käyttämättä näiden juhlien jälkeen. Ihanasti nähty vaivaa näiden naamiaisten kanssa, upeita pukuja :)

    ReplyDelete
  8. vitsit miten hienoja ja luovia asuja ! ei ihan niitä perus kissoja ja pupuja mitä täällä suomessa näkee :D ja noi herkutkin on supermaukkaan näköisiä :)

    ReplyDelete
  9. Oi mahtavia kuvia muru!

    Ihana vuoden vaihde teilläkin on ollut! Kaikkea hyvää ja toivottavasti nähdään pian :)))

    ReplyDelete
  10. Hahahahah, tuo Binja on ihan huippu!! :D

    ReplyDelete
  11. Ihan mahtavat asut kaikilla! :) Minusta tämä huumorilinja on paljon parempi kuin se seksikkyyslinja.

    ReplyDelete
  12. En olisi kyllä arvannut ! Todella hauska idea meinaan:)

    ReplyDelete
  13. En ees tunnistanut sua aluksi!:D Vasta sit kun sanoit että oot smurfiina niii tajusin. :)

    ReplyDelete
  14. Eikä miten mahtavia pukuja! Muutenkin tosi kiva postaus, kuvista välittyy hyvä tunnelma ja teidän iltanne on näyttänyt kaikinpuolin onnistuneelta! :)

    ReplyDelete
  15. Aivan mahtava puku! :D on kyllä muidenkin puvut aika huikeita. ;) kivasti teillä on näkynyt vaihtuvan vuosi!

    ReplyDelete
  16. Ihan mahtavia asuja! Noi tollaset pukujuhlat on kyllä ihan parhaita, kun porukka jaksaa vaan tosissaan noin panostaa ;-D

    Hyvää vuotta 2012!!

    www.mayopic.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Hahahha, mahtava Binja!! Miten ihmeessä ystäväsi on saanut kuljetettua asunsa teille asti?

    ReplyDelete
  18. Hahahha, mahtava Binja!! Miten ihmeessä ystäväsi on saanut kuljetettua asunsa teille asti?

    ReplyDelete
  19. Moiks!
    Täälläkin yksi joka ei ole aikaisemmin kommentointia harrastanut, mutta nyt oli pakko tulla kertomaan että onpas mahtavasti toteutettuja naamiaisasuja! Ihan mieletöntä että kaikki osallistujat on pistänyt parastaan ja panostanut koko sydämellään. :) Oikea asenne vaihtamaan vuosi uuteen!
    Kiitos vielä hienosta blogistasi!
    Toivottavasti muuten pääset New Yorkiin raportoimaan, koska mielestäni sinulla olisi siihen juuri oikea tietämys. :)

    P.S. Uskaltautuiko komppania muuten lähteä ihmisten ilmoille vai pysyittekö sisätiloissa illan?

    Anteeksi anonyymius, mutta vähän hakusessa nämä kaiken maailman google-tilit ym.

    T. EH

    ReplyDelete
  20. Hei ja ihanaa Uutta Vuotta! AIVAN mahtava asu! Ei vain sinulla, vaan kaikilla ystävilläsi.. Kyllä täytyy myöntää että Binja oli TODELLA hieno ja kekseliäs asu.

    queenofzeal.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Huikeita asuja! :D

    ReplyDelete
  22. Hah, ihan loistava naamiaisasu! En olisi todellakaan arvannut että siitä mekosta kuoriutuisi Smurffiina, mut kyllähän se on just Smurfiinamainen mekko :) Binya-nukke oli myös ihan mahtava asu :D

    ReplyDelete
  23. En kyllä olisi arvannut asuasi! :D mutta aivan mahtava idea ja ihana huomata, että kaikki olivat kunnolla panostaneet asuihinsa! Varmasti olleet upeat juhlat ;)
    Oma uusi vuosi ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa, mutta paremmin kuin viimevuonna joten tästä mennään vain ylöspäin ja suutin osa illasta kuitenkin oli onnistunut! (: Ihanaa vuotta 2012! ;>

    ReplyDelete
  24. Wau tosi kekseliäitä asuja! :D
    Tuo Binja on kyllä aivan paras!

    ReplyDelete
  25. Mahtavat puvut teillä! Musta on aivan ihanaa, kun ihmiset panostavat asuihin ja teillä oli ihan mielettömiä asuja. Postaus oli todella piristävä ;)

    ReplyDelete
  26. Mikä hauska uuden vuoden idea! Vähän erilaiset juhlat kuin mitä on yleensä! Mistä nuo jumalaiset cupcakesit ovat?

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. ihan mahtava! upeet asut kaikilla

    hei ihan pakko kysyä mistä oot hommannut ton sinisen puvun mekon alle, itsellä on aikomus myös pukeutua smurffiksi tuleviin naamiaisiin, kasvoväri ja lakki jo hankittu mutta muu asu mietityttää :)

    ReplyDelete
  28. Aivan mahtavia kuvia!!!:D Ihania <3 Tosi upeet asut kaikilla:)

    ReplyDelete
  29. Hei tiedätkö mistä toi poroasu ystävälläsi on ostettu? Mulla ois penkkariasu vielä hankkimatta, ja toi näyttää just siltä millaista olen etsinytkin!! :)

    ReplyDelete
  30. hei,

    mistä nuo cupcakesit ovat? Näyttävät ihanilta!

    ReplyDelete
  31. Woow mitä asuja sulla ja ystävilläsi! :D Ihanaa, kun kaikki ovat panostaneet pukeutumiseen. Kaunis smurffina :)

    ReplyDelete
  32. Mrs. V kokkaa meille maukasta uunikanaa ja kädet ovat täynnä hommia, joten tänään poikkeuksellisesti kaverit vastaavat ja Mrs. V palaa asiaan myöhemmin.

    BInja vastaa: Kiitos ihanista kommenteista ja kehuista. Binja on onnellinen :)
    Puku suunniteltiin alusta alkaen niin, että se meni kompaktiin pakettiin ja voitiin koota vasta paikanpäällä. Käytin hyväksi työpaikkaani ja mahdollisuuksia toteuttaa pahvisia elementtejä. Kuljetin paketin käsimatkatavarana tauluksi naamiutuna. Sisältää taidetta -tarra antaa paljon mahdollisuuksia (pääsin koneeseen ennen muita taulun takia).

    Ps. ÄÄNESTÄKÄÄ STRICTLY STYLE NYKKIIN!

    Poro vastaa: Kiva kuulla, että jjansku pidät asustani! :) Ostin sen Pilailupuodista, hinta 59 euroa. Todella mukava puku, joka on aiheuttanut paljon hilpeyttä ystävissäni ja puvun plussana on se, että se sillä on myös käyttöä muutenkin kun naamiaisissa: olen ollut joulupukin apurina jakamassa lahjoja!

    Ps. Muistakaa veikkauksen äänestys!!

    HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!! MEILLÄ BILEET JATKUVAT JA MEIDÄN RAKAS YSTÄVÄMME MRS. V. ON KIIREINEN VIELÄ MUUTAMAN PÄIVÄN HOSTATESSA MEITÄ, AINAKIN HUOMENNA ON TIEDOSSA KIMPPAPOSTAUKSIA, STAY POSTED JA MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ!!! ;)

    Terkuin Binja, Poro, Nunna ja Langennut enkeli

    ReplyDelete
  33. Mä vaadin noiden muffinssien ohjetta! En oo missään nähny noin herkkuullisia :D


    Mahtavat asut jokaisella teistä :)

    ReplyDelete
  34. Eikun nehän olikin ostettuja...mutta inspiroiduin niistä ja pitää toteuttaa samanlaisia :D

    ReplyDelete
  35. Ihan mielettömän hyviä asuja ja myönnettävä on, etten ikinä olisi arvannut, että smurffiutumalla tuosta asusta tehdään kaikkea muuta kuin seksikäs. Todella hyviä kyllä kaikki!

    ReplyDelete
  36. Haha naurattaa eniten tuo viimeinen kuva :D nallella on vähän vaikeuksia cupcaken kanssa :D

    ReplyDelete
  37. Nunnan asu oli mielestäni paras :D Todella ihana idea pitää ystävä porukalla omat naamiaisbileet! Täytyy muistaa tämä kun omat synttärit tulevat :)

    -M-

    ReplyDelete
  38. Teillä näytti olevan aika hauskat hipat, mahtavat asut!

    Olin itse pari vuotta takaperin Halloween juhlissa joiden teemana oli sirkus. Juhlien järjestäjät olivat panostaneet juhliin aivan mielettömästi. Mm. heidän omakotitalonsa koki aikamoisia muutoksia: alakerran kellarissa oli kummitusjuna-ajelu, olohuoneessa sirkusteltta ja yläkerrassa ylösalaisin huone (tavarat oli naulattu kattoon). Vieraat olivat myös panostaneet asuihin..mieleenpainuvin oli Jack-in-Box ja hattara-asut :)

    Ihanaa alkanutta vuotta! Toivottavasti pääset Nykkiin!

    ReplyDelete
  39. Luulin sinua ensiksi Avattaren neidoksi! Sininen väri hämäsi :) Mutta ihan smurffiltahan näytätkin!

    Meillä onkin yhteinne tuttu, en olisi uskonut maailman olevan näin pieni. Tai Helsingin... :)

    ReplyDelete
  40. Upeita noi kaikki asut! :)

    http://incomplete-sanni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Hei kaunis Ms V! Kyselisin että tiedätkö mistä tuo binja on tilattu? Aivan mahtava idea ja voisin sitä vähän lainata penkkariasuuni. : )

    ReplyDelete
  42. Pikkuisen hienoja pukuja, vau :D :D
    Ja tuo Binja-paketti on kyl hieno, en oo ikinä missään nähnyt vastaavaa naamiaisasua!!

    Mukavaa alkanutta vuotta!

    ReplyDelete
  43. Hei Ms V! Haluaisitko paljastaa mistä löysit tuon sinisen smurffipukusi? Ajattelin penkkareihin pukeutua smurffiksi, mutta ongelmia tuottaa juurikin tuollaisen kokovartaloasun löytäminen!
    Ps. Aivan ihana blogi sulla!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)