Sunday, January 1, 2012

Happy New Year!!


Hyvää uutta vuotta teille kaikille ihanille Strictly Stylen lukijoille! Kiitoksia aivan loistavasta viime vuodesta! Minä olen saanut kokea paljon ihania hetkiä teidän kanssanne ja blogi on tuonut mukanaan paljon ihania asioita, mistä saan olla todella kiitollinen. Tänäkin vuonna olen bloggauksen ansiosta ystävystynyt niin monen ihanan ihmisen kanssa, että ei voi olla muuta kuin onnellinen ja iloinen tästä mahdollisuudesta! Ensi vuodelta toivon yhtä ihanaa vuotta kuin viimeinenkin oli. Tällä hetkellä vuosi 2012 näyttää pitävän sisällään paljon uusia ja jännittäviä asioita, jotka tekevät vuodesta varmasti ikimuistoisen - myös blogin puolella!:) Odotan innoissani tulevaa vuotta ja sen tuomia haasteita. 

Tässä vanhassa postauksessa listasin toiveitani ja unelmiani vuodelle 2011. Olen todella onnekas, sillä unelmani ja toiveeni kävivät pitkälti toteen. Sain nauttia monista upeista hetkistä mielettömien ystävieni kanssa, viettää aikaa rakkaan perheeni kanssa, todistaa upeita tapahtumia läheisten ystävieni elämässä, nauttia monista hellistä hetkistä rakkaani kainalossa ja vuosi toi mukanaan myös monia uusia ihania tuttavuuksia! Kulunut vuosi oli ajoittain myös hyvin vaikea, sillä jouduin kokemaan myös paljon menetyksiä. Ajan kanssa niistä on kuitenkin onnistunut nousemaan ja olen hyvin kiitollinen, että minulla on niin paljon ihania muistoja, jotka säilyvät sydämessäni aina <3

Uuden vuoden lupauksia en tänä vuonna tee, sillä viime vuonna epäonnistuin surkeasti. Lupasin liikkua enemmän ja säännöllisemmin, mutta aika nopeasti sen sitten rikoin. "Syy" itseni pettämiseen vaihtui viikosta toiseen :o Joten nyt vaan tyydyn kuuntelemaan muiden lupauksia :D Mitä te olette itsellenne lupailleet? :)


Happy New Year to you all! 

I hope you all had a wonderful New Year's eve! We got loads of great friends over from Finland yesterday, so our house is busy and full again for the next couple of days :D Loving it! 

Last year was much what I had hoped for. Got the privilege of meeting loads of new wonderful people, got to witness many great moments in my great friends' lives, got to spend time with my dear family, spent many sweet moments in my hubbie's arms and year 2011 gave a lot of great memories. I had to experience a few very difficult losses too, but as time has gone by, I just must be grateful for all the beautiful memories that I have <3

Next year seems to bring along many very exciting things... Regarding my blog as well! Will tell you all about it in good time. I have great expectations for 2012, and plan to make the most of it. Let's all make next year even better than the last.

Happy New Year 2012 Everyone!! :)13 comments:

 1. hyvää uutta vuotta sinulle kaunis :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa Uutta Vuotta Mrs V! Toivottavasti juhlanne olivat onnistuneet. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos samoin :) Onnellista Uutta Vuotta! Ja kiitoksia upeasta blogista upealle bloggaajalle! <3

  -heinie-

  ReplyDelete
 4. Hyvää uutta vuotta sinulle Mrs.V! X

  ReplyDelete
 5. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle Mrs. V! :)

  ReplyDelete
 6. no kauhee toi vauva XDD mutta kiitos samoin! :)

  ReplyDelete
 7. Tanja,
  Samoin!:)

  Pelham wife,
  Sinne myös!! :)

  Fashiomama,
  Samaa sinne!:) Ja oli muuten hulvatonta, kuvia tulee huomenna! :D

  Heinie,
  Samaa sinne!:) ja kiitos kun annat blogilleni aikaasi! <3

  milja,
  Samaa sinulle Milja!:)

  Reetta,
  Samaa sinulle Reetta!!:)

  Anonyymi,
  Henk.koht. en ymmärrä miten vauva voisi olla kauhea, mutta oletankin että olet ehkä hieman nuorempi. Samaa sinne!:)

  ReplyDelete
 8. Joo, kollaasi on viime vuoden toiveita ja unelmia postauksesta ja onneksi kävi toteen ja sain iloita kun muutamat hyvät ystäväni saivat odotettua perheenlisäystä <3 Great times <3

  ReplyDelete
 9. Voisinpa tehdä itekin tommosen "mitä haluan vuodelta 2012"-postauksen, kollaasien vääntämistä kun rakastan :D

  toivottavasti sulla on mahtava vuosi edessäsi <3

  ReplyDelete
 10. Olet kerrassaa upea ihminen tekstiesi ja kuvien perusteella. Sinulla on selkeät tavoitteet kaikelle, ihana tyyli niin pukeutumisessa kuin meikeissäsi..selkeän raikas, terve elämänasenne ja kaunis koti. Kunnioitan sinua jo siitäkin syystä, että pidät lujaa kiinni yksityisyydestäsi, nimittäin se on tärkeää!
  Mungolifen Anna johdatti minut blogiisi erään postauksensa kautta jokin aika sitten ja olen hurmaantunut tästä blogista. Itse asun ulkomailla myös ja onkin hauskaa lukea suomenkielisiä blogeja, varsinkin tätä. Itse olen sinua kymmenisen vuotta nuorempi ja olet aivan täydellinen roolimalli minulle.
  Esimerkiksi meikkipostauksesi oli vallan mainio ja ruskeasävytteisestä silmämeikistä on tullut myös mun vakiomeikki.
  Toivon sulle pelkkää hyvää ja jatkahan samaan malliin; itsevarman tyylikkäästi olematta millään lailla ylimielinen!

  ReplyDelete
 11. Hyvää uutta vuotta ja tuokoon tämä vuosi mukanaan sulle kaikkea hyvää! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)