Sunday, January 22, 2012

Cuff yourselves!

Pahoitteluni, minun oli aikomus postata tämä jo eilen päivällä, mutta minulle tulikin paljon suunnittelematonta ohjelmaa, joten en kyennytkään saattamaan postausta loppuun... Tässä se nyt sitten olisi!

Hiljattain tein postauksen kevät/kesä 2012 trendeistä, joiden joukossa oli mm. massiiviset rannekorut. Itse olen jo pitkään ihastellut näyttäviä kaulakoruja, jotka tekevät helposti asun kuin asun, mutta kesää kohti aion ehdottomasti myös kasvattaa rannekoru kokoelmaani.


Metsästän erityisesti hyvin paksuja ja näyttäviä rannekoruja - pareittain! Kesää kohden tahtoisin niitä räikeissa ja piristävissä väreissä ja äskettäin kasvatinkin kokoelmaani kultaisilla (surprise surprise) kahlemaisilla rannekoruilla.

Tässä joitakin kuvia tämän hetkisestä rannekoruistani, jotka sopivat tähän "paksu ja näyttävä" kategoriaan! :)


Hopeinen rannekoru liilalla yksityiskohdalla - Snö of Sweden


 Kultaista ja vihreää - H&M

  Sinivalkoinen bling bling: H&M


Puinen rannekoru - Glitter? En ole varma, hyvin pitkään on tämä jo mukana kulkenut.

Kultainen helmikoru: H&M

Alla olevan kuvan poimin Chicisimosta ja hänen päällään näkemäni kultaiset kahleet tahdoin omaankin kaappiini! Ihanat! Löysinkin Miss Selfridgen valikoimasta haluamani mallin, mutta siellä oli kyllä varaa mistä valita! Ostin itselleni kaksi kappaletta noita vasemmalla alhaalla näkyviä rannekkeita, joiden päälle merkkasinkin "SS Choices".
Muilla vinkkejä mistä löytää hyvännäköisiä js näyttäviä rannekoruja?

Next summer is all about chunky bangles and I already got a head start by treating myself with golden cuffs from Miss Selfridge. They are just brilliant. I got inspired by the picture above (girl with burgundy pants and golden cuffs) that I picked out from Chicisimo and got a pair of my own. As the summer approaches, I'll definitely stock up on more colourful pieces as well.

In the pics seen above, I show case my current bracelet collection and also the few items that I liked on Miss Selfridge's website. You have any tips where one could find affordable and flashy bangles?:)

14 comments:

 1. Upeita koruja :) Itse olen huono käyttämään tuollaisia isoja rannekoruja joiden kokoa ei pysty säätämään, koska ranteeni on niin pieni ettei niihin oikein löydy sopivia :P

  ReplyDelete
 2. Ainakin KappAhlissa itse hypistelin vastaavanlaisia leveitä rannekoruja, sekä kultaisina että hopeisina! :)

  ReplyDelete
 3. Tosi ihania! :) Tuo sinivalkonen <3 Oi oi!

  ReplyDelete
 4. Voi että, toi Snön koru ja kolmannen kuvan koru on upeita! :)

  ReplyDelete
 5. Mä bongasin eilen Weekdayn alesta samantyyppisiä koruja, kuin nuo kollaasissasi näkyvät 14 euroa maksavat. Oikein näyttäviä! :)

  ReplyDelete
 6. Huomasin että Kalevalalla oli myös erikoisia ja hienoja rannekoruja. Tässä muutama linkki josta ainaskin itse tykkäsin hirmuisesti

  http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Rannekorut/287/2

  http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Rannekorut/207

  http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Rannekorut/218

  http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Rannekorut/351


  Kaikkihan eivät välttämättä Kalevalasta tykkää, itse en ole kauheasti Kalevalan perään, mutta kyllä heidänki mallistosta löytyy hienoja koruja :)

  ReplyDelete
 7. Postaustoiveenani olisi perusvaatekaapin rakentamisen "ohjeita"/ideoita sekä sen täydentämistä omasta näkökulmastasi tietysti :) olen juuri tyhjentänyt vaatehuoneeni ja saldona 6 jätesäkillistä kierrätettäviä vaatteita,kenkiä ja koruja.Rekeissä roikkuukin enään muutamia vaatekappeleita joten olen valmis uuden toimivan vaatekaapin rakennus hankkeeseen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi että! Tällaista postausta minäkin toivoisin!

   Delete
 8. Oi että mäkin rakastan valtavia rannekoruja, mutta yleensä ne on vaan niin kauheen isoja tämmösiin ohkasiin ranteisiin että näyttävät hölmöiltä :/ Kauan saa aina metsästää juuri sopivankokoista..
  Tänne Lontooseen on nyt rantautunut kaikkialle koruissa "pieni ja siro" villitys, sekä sitten kaikki valtavat kompassi/kello/medaljonki-kaulakorut.

  ReplyDelete
 9. Cuffien cuff on kyllä Hermèsin Collier de Chien ja hyvänä kakkosena Kelly Dog!

  ReplyDelete
 10. Ihania koruja<3

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. jos saisit valita vain yhden laukun jota ainoastaan "joutuisit" käyttämään koko vuoden,mikä olisi tämä laukku?

  ReplyDelete
 12. Hei komppaan ehdottomasti yllä kommentoineen anonyymin ideaa vaatekaapin kulmakivistä! Kesällä on edessä vaatekaapin kokoaminen nollasta, toisaalta ihanaa, toisaalta oh so difficult! :)

  ReplyDelete
 13. Hei löysin tälläisen aika samantapaisen kuin tuossa kollaasissa olevia koruja niin nellyltä!!
  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/korut/nelly-accessories-384/renata-385274-26/

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)