Sunday, December 11, 2011

The reality show - Audrina

Hei kaikki The Hills fanit.
En tiedä olenko taas vaihteeksi asunut kiven alla kun vasta nyt törmäsin MTVllä Audrina Patridgen omaan reality sarjaan -Audrinaan. Nopealla silmäyksellä sarjan tunnelma ja sen käsittelemät asiat eroavat melko paljonkin The Hillseistä, sillä ohjelma pyörii vain ja ainoastaan Audrinan oman perheen ja heidän ilojen ja surujensa ympärillä. En ole siis sarjaa tarpeeksi katsonut pystyäkseni antamaan kunnollista arviota, mutta ensivaikutelma sai sen tunteen, etten henk.koht sitä jäisi seuraamaan.
Onko täällä muita jotka olisivat mahdollisesti sarjaa seuranneet?
Kokemuksia?Hi you all The Hills fans.
Maybe I've been living under a rock the past months, but only yesterday I came across Audrina Patridge's new reality show named Audrina. A quick peek gave me the expression that the show isn't that similar to The Hills as the content of the serie involves only around Audrina and her family. In addition, the whole concept seemed more dark and more angry?! But I really haven't seen that much of the show to make an accurate evaluation. Have any of you guys seen the show? Experiences?

32 comments:

 1. Juu, siis tuohan tuli jo suomen mtv- kanavalla, ja jos en ihan väärässä ole, niin se jo loppuikin. Eli koko kausi on esitetty jo.

  Oli kyllä ainakin mun makuun aika tylsä, samaa asiaa jaksosta toiseen. Ja tosiaan, kun sarjassa seurataan vain Audrinaa ja sen lähipiiriä (perhettä), niin alkaa ne naamat pikkuhiljaa ärsyttämään :)) Varsinkin, kun sarjassa tietyille henkilöille on käsikirjoitettu tietynlaiset roolit. Ymmärrät varmaan sitten kun pari jaksoa katsot, että mitä tarkoitan :))

  ReplyDelete
 2. Mä kattoin ton tuotantokauden jo ennen kuin se tuli Suomeen. Sanoisin kans, että tylsä :( Ei ollenkaan The Hillsin veroinen.

  ReplyDelete
 3. Oon netistä kattonu kaikki ja ihan kivasti jäi koukkuun!
  Aika viihdyttävä ja paljon tapahtuu koko ajan.

  ReplyDelete
 4. oi kivaa, en oo minäkään kuullut tästä! The Hills fanina ja etenkin Audrina fanina voisinpa vilkuilla tämän sarjan :)

  ReplyDelete
 5. Kyllä sitä kattoo jos tv:stä tulee. Olen muutaman jakson kattonut, mutta semmoiseen lojaaliseen seuraamiseen tuo on vähän liian tylsä sarja :D

  http://grumfus.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Ite katoin about kuukaus sitten telkkarista kyseistä sarjaa.. Odotukset oli yllättävän korkeella, mutta aivan pas.. sarja:D En olis jäänyt mistään paitsi, vaikka en olis kattonut..

  terveisin The Hillsin fani:D

  ReplyDelete
 7. Ite katon ton kyllä jos sattuu telkkarista tuleen, mutta jaksot menee (mun mielestä)ihan epämääräsessä järjestyksessä, ja koko ajan toistetaan samaa. The Hillsin jälkeen ois voinu odottaa Audrinalta enemmän! Mutta ainakin Patridgen tytöt on kaikki ihan kadehdittavan kauniita. :)

  ReplyDelete
 8. Mä oon tota pari kertaa kattonut, mut ei oikein vakuuttanut.

  http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Minä olen kattonu noi kaikki jaksot ja voin sanoo että siinä riidellään/kiistellään koko ajan..ärsyttävää, mut joo The hills on paras!

  T: Sonja :)

  ReplyDelete
 10. Minä olen kattonu noi kaikki jaksot ja voin sanoo että siinä riidellään/kiistellään koko ajan..ärsyttävää, mut joo The hills on paras!

  T: Sonja :)

  ReplyDelete
 11. Hei ihana! Minulla olisi kysymys joka ei liity kyseiseen postaukseen, mutta tiedätkö myydäänkö missään nettikaupassa Guccin Iman kenkiä? Jos tiedät niin olisitko ystävällinen ja vinkkaisit asiasta :) Tai jos sattumoisin tietäisit samantyylisiä kenkiä :) Kiitos sinulle ihanaiselle jo etukäteen!

  Terkuin Vakkari lukija

  ReplyDelete
 12. Tuossa OnePiece-postauksessa ei näy kommenttiani, eikä oikeastaan mitään kommentteja, mitkä on lähetetty 9.12. jälkeen, ovathan kuitenkin nämäkin kommentit huomioitu? :)

  - Hanna

  ReplyDelete
 13. Itse katsoin muutaman jakson ja tuntui, että sarja oli aika väkisin väännetty. Et ole mtn menettänyt siis :)

  ReplyDelete
 14. Pienenä fanaatikkona yritin koukuttaa itteni tähän. Oon tykänny Hillseistä ja Citystä tosi paljon, lukenu jopa Lauren Conradin kirjat ja aikoinaan seurasin myös Laguna Beachin teinejä. :) Mutta tämä Audrinan sarja vaikutti niin läpeensä tylsältä, etten vaan pystynyt puoltatoistaa jaksoa kauemmin seuraamaan.

  ReplyDelete
 15. ihan mielenkiinnosta kyselisin, että minkä kokoinen Onepiece sinulle on tulossa, ja kuinka pitkä itse olet? :---)

  ReplyDelete
 16. Koko sarja on tullut katsottua innolla ja voin kertoa että kannattaa katsoa! Audrina on aivan ihana! Hyvä sarja! :)

  -Saara

  ReplyDelete
 17. I've already watched some episodes.. and I have to admit it's not that bad.. but well yeahh it's to exaggerating a bit!

  xo
  Leisy

  ReplyDelete
 18. Hei.
  Haluaisin tiedustella vähäsen että miten siellä Suomessa olevan asunnon remppaukset menee tai menivät? Muistelin, että talo oli uusi ja saitte valita mahdolliset materiaalit mitä käytettiiin asunnossa jne. Onko asunto nyt valmis vai kohta valmis?

  ReplyDelete
 19. Ei tuo kyllä kauhean hyvä sarja ollu, mutta kyllähän sitä katsoo. :)
  Itse katsoin pari ekaa jaksoa, kun ne tuli täällä MTV:ltä ja sen jälkeen tylsistyneenä katsoin kaikki loput jaksot putkeen netistä.

  ReplyDelete
 20. Edelliseen postaukseen viitaten, oiskohna sulla mahdollista tarjota meille lukijoille pientä huojennusta onepiecen puolelta, nimittäin jotain pientä alekoodia nettisivuille, lähtis heti onepiece tilaukseen :)

  ReplyDelete
 21. Pakko kommentoida nyt vihdoin kun ennen luin tätä blogia joka päivä ja odottelin innoissani aina uusia postauksia, mutta nykyään hyvä kun jaksan täällä käydä. Postausten aiheet tylsiä (kilpailuita ja tuotteiden arvontoja) ja postaukset jotenki tuntuu pikapikaa kyhätyiltä..ääk, niin haluisin vanhan strictly stylen takas!

  ReplyDelete
 22. mintsu,
  Joo, se oli jotenkin todella synkkä ja vihainen sarja nopealta katsomalta. Ja jotenkin heräsi pelko tuon äidin terveyden puolesta...

  Martina,
  Joo, mä kuvailisin sarjaa sanoilla synkkä ja vihainen?!

  Friday Lily,
  Kiva että joitakin faneja löytyy :)

  Pelham wife,
  ainakin nopealta katsomalta oli ihan jotain muuta mitä Hillsin jälkeen odottaisi. Oli aika vihaista menoa koko ajan...

  Bincci,
  varmaankin juuri näin.

  Suvi,
  Joo ei se nopeasti ollut munkaan makuun.

  Katya,
  Aivan samaa mieltä kanssasi!

  emma,
  sama täällä

  Sonja,
  Saman pistin mäkin merkille. Tosi vihaista :/

  Vakkari lukija,
  Voi ikävä kyllä en tiedä kyseisiä kenkiä niin en osaa auttaa:/ Onnea etsintääsi!

  Hanna,
  Jos luet kommentteja pop up ikkunasta, näyttää se vaan 200 kommenttia kerralla, sinun tulee heti ruudun yläosasta klikata seuraavalla 200 viestiin jne jotta näät seuraavat 200 viestiä. Kaikenkaikkiaan 700 viestiä tuli ja kaikki otetaan huomioon tietenkin:)

  maija,
  joo, sama fiilis

  Heidi,
  JOtenkin tuntui kovin synkältä ja vihaiselta sarjalta minulle. En tahdo antaa vastaavalle aikaani.

  Anonyymi,
  Mulle tulee S koko :)
  Tuolla oikealla sivupalkissa on vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja sieltä löytyy pituuteni :)

  Saara,
  Tuomitsinko siis sarjan liian nopeasti? :)

  Leisy,
  Good to know, thanks!:)

  ANonyymi,
  Ikävä kyllä en tiedä itsekään tarkkaan, juuri vasta menossa sukulainen tarkistamaan tilannetta :) Valmistuu vasta ensi vuonna keväällä :)

  Nanne,
  Joo, jotenkin liian vihainen ja ilkeä sarja?

  Anonyymi,
  Voi ikävä kyllä minulle ei ole vastaava mahdollisuutta tarjottu :( Mutta varmasti otan tarjouksen vastaan jos sellaista tarjotaan!

  Anonyymi,
  SInulta taisi mennä tuo aiempi postaus ohi missä kerroin, että minulla on pitkään ollut ns. hiljainen kausi menossa blogin suhteen. Tällä hetkellä ei vaan ole inspistä. Joten siinä syy. Siksi onkin ollut hiljaista pari päivää blogissa. Ehkä fiilis tulee joskus takas, ehkä ei, saa nähdä:) Kaikkia ei voi aina miellyttää.

  ReplyDelete
 23. Mä katoin kanssa tuon kokonaisuudessaan. Ja ei se vetänyt vertoja The Hillsille!

  ReplyDelete
 24. En ole itse sarjaa katsonut, mutta sen verran vain tiedän, että sarjaahan ei taideta jatkaa enää kun se ei herättänyt tarpeeksi kiinnostusta. Ei nyt sinänsä ihmekään, aika Hillsin kopiolta vaikuttaa koko idea..

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 25. Koska tulee uutta postausta? :)
  Ja koska julkistat one piecen voittajan?

  ReplyDelete
 26. Mulle tuli jotenkin tosi ahdistunut olo kun katsoin muutaman jakson - tuntui että puolet hahmoista kuuluisivat vähintään terapiaan ja aina oli joku konflikti, usein melko aggressiivinen, meneillään äidin tai poikaystävän kanssa. Jos katson tällaista hömppää, haluan että se saa hyvälle tuulelle, ei missään tapauksessa ahdistumaan. En todellakaan suosittele!

  ReplyDelete
 27. Mä olen katsonut tämän koko tuotantokauden ja täytyy kyllä rehellisesti sanoa,että olin todella pettynyt. Tuotantokauteen mahtui niitä muutamia helmiä, mutta sanoisin että koko tuotantokauden katsominen ei ole sen arvoista. Sarjaan liittyi ihan hirmu vahvasti perheongelmat ja melkeimpä suurin osa sarjasta pyöri sen draaman ympärillä...

  ReplyDelete
 28. Jos haluaa MTV:ltä katsoa mitään kivaa niin suosittelen Awkward!:ia. Se on tosi teini sarja, mutta erittäin viihteellinen :) Ja onhan siinä vähän teinirakkautta <3
  terkuin, ikuinen teini

  ReplyDelete
 29. MTV:llä tuli joku viikonloppu kaikki jaksot putkeen siitä sarjasta. Muutaman jakson katsoin, mutta sit en jaksanut kuunnella. Joka jaksossa samaa huutamista ja tappelua. Vähän liian tekemällä tehty sarja, en tykkää.

  ReplyDelete
 30. Oh my god has something happened to you because usually you post like one time a day but now it has been a really looong break?! I wish everything is okay! <3

  ReplyDelete
 31. missä oleeet ? :(

  ReplyDelete
 32. Itse katsoin kauden läpi ja odotukset sarjaa kohtaan oli aika korkealla.. kuten aiemmat kommentoijat sanoivat, aika tylsäksi se sitten meni. Audrinan äiti oli ainoa joka sekoilullaan loi vähäistä eloa sarjaan :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)