Friday, December 9, 2011

One Piece for You!

Hiljattain sain yhdeltä One Piecen perustajalta viestin, missä kysyttiin tahtoisinko mahdollisesti vastaanottaa yhden heidän tuotteistaan postausta vastaan. Mutta mikä One Piece on?

Eräänä sunnuntaiaamuna vuonna 2007, parikymppiset norjalaiset Henrik, Knut ja Thomas unelmoivat täydellisestä oloasusta, mikä sopisi täydellisesti niihin rentouttaviin hetkiin kotona. Näin syntyi One Piece: College -housujen ja -paidan yhdistelmä ilman painostavaa vyötärönauhaa, viimeisteltynä isolla vetoketjulla.


Brändi sai nimeä nopeasti sosiaaisessa mediassa ja vuonna 2010 merkistä tulikin suuri trendi-ilmiö Scandinaviassa. Tänä päivänä merkin tunnettavuus leviää maailmalla kovaa vauhtia ja jopa Kate Moss, Paris Hilton ja David Beckham ovat hankkineet omansa niille laiskoille iloille kotona.Näin joulun löhöilyn alla tarjous ei olisi voinut tulla täydellisempään aikaan. Yksi One Piece- haalari on nyt siis matkalla minun luokseni :) Pyysin kuitenkin firmalta, olisko minun mahdollista arpoa myös yksi haalari lukijoideni kesken. Ilokseni, pyyntööni vastattiin myöntävästi ja nyt Teilläkin on mahdollisuus saada One Piece omaksenne! Ja jos on vielä lahja poikaystävälle, aviomiehelle, veljelle tai isälle mietinnän alla, tässähän olisi taas yksi ihan hauska joululahjaidea?;)Voitte osallistua kilpailuun noudattaen seuraavia kohtia:
1. Ilmoita kommenttiboksiin minkä One Piece haalarin tahtoisit voittaa?
2. Kerro kommenttiboksissa miten sinä aiot levittää hyvää joulumieltä tänä vuonna?
3. Jollet kommentoi blogger-tilillä, jätäthän vielä viimeiseksi toimivan sähköpostiosoitteesi. 

Kilpailu on käynnissä vain tämän viikonlopun, joten kilpailu sulkeutuu ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (11.joulukuuta) kello 00.00.
Arpaonnea kaikille! :)

Ps. Kiinnostuneille tiedoksi: Huomenna Helsingin Tigerissa järjestetään Suomen One Piece launch party, minne pääsee ilmaiseksi sisään kyseisellä One Piece-asulla!


Some time ago, I got an e-mail from Thomas, who is one of the founders of One Piece. He was inquiring if I was interested in receiving a One Piece outfit? But what is a One Piece outfit...?

"One early Sunday morning in 2007, Henrik, Knut and Thomas, three Norwegians in their twenties, fantasized about the ultimate chill-out wear that would be perfect for a lazy day at home.

They all agreed on the merits of the sweatsuit for recovering from a night on the town. "But without the tight waistband and the pressure to go jogging," Thomas said. Knut had been staring at a light bulb when, eureka, it all became clear:
"Why not sew together a hooded sweatshirt and a pair of sweatpants? Let's make it so big that no one in their right mind would think of working out."
"If we can skip the waistband, I'm all for it," said Thomas. "But how are we going to get into it?"
"No sweat," replied Henrik, "we'll just put in a big zipper."

For two years they sold the OnePiece to friends and marketed it to high-school seniors in Norway. Then, in autumn 2009, some bloggers wrote about how much they loved the OnePiece, which triggered other bloggers to rant about how much they hated it. Fuelled by massive debate in social media, the OnePiece Jump in became a huge trend in Scandinavia in 2010, and is now catching on in England and other European countries. Kate Moss, Paris Hilton, David Beckham, Jude Law and Sadie Frost are just some of the celebrities who own the jumpsuit."

Source: www.onepiece.com

As the holidays are approaching, this request came at a perfect time. I of course replied that I would love to receive one item for myself, but I asked if one of my readers could win one as well? Luckily, they replied positively:) So now you, my lovely readers, can win one as well!

You can take part in this wonderful competition by:

1. Stating which One Piece suite you'd like to win?
2. Explain how you are going to spread the joy this Christmas?
3. If you are not writing from a blogger-account, leave your e-mail address.

The competition lasts only this weekend, so you have time to leave your mark by Sunday midnight (11th of Dec). Good luck! :)

716 comments:

 1. 1. Original Dark Pink koossa S
  2. Levitän joulumieltä ostamalla läheisille ihanat lahjat :p

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Pinkki One Piece olisi kyllä täydellinen!

  Mä aloitin jo viime viikolla hyvän joulumielen levityksen kun naapurin iäkäs rouva ei saanut kissaansa houkuteltua sisälle niin menin hänen avukseen :) Noinkin pienestä asiasta tuli kyllä todella hyvä fiilis!

  panic-@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. 1. Tuo sininen tyttöjen onepiece on ihana missä on kissankokoisin kirjaimin valmistajan logo :) Sen tahtoisin.

  2. Asiakaspalvelutyössäni yritän saada ihmisille ihanan joulumielen ja autettua heitä valitsemaan lähimmäisilleen ne juuri heille sopivimmat joululahjat :)

  Satu

  ReplyDelete
 5. Semmoinen musta valkoisin kuvioin olisi kyllä niin ihana :)

  ReplyDelete
 6. NIIN ja hyvää joulumieltä levitän mm. joulupuu-keräykseen osallistumalla ja yleisellä positiivisuudella :)

  ReplyDelete
 7. 1. Haluaisin (yksivärisen) pinkin One Piece haalarin.
  2.Lähetän perinteisiä joulukortteja tärkeille ihmisille ja annan monelle läheiselle lämpimät itsetehdyt villasukat, kynttilöitä ja glögiä.
  3. Ida916@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Mulle kelpais mikävaan!!:)

  Ajattelin tehdä joulukortteja:) Nyt on tullut kova kortti-innostus, ja toivottavasti tämä ei jää vain ajatuksen tasolle!:D

  ReplyDelete
 9. Tuo naistenmallin musta (:

  Joulumieltä levitän jakelemalla koulusta osamiani joulukortteja ja kirjoitan niihin jouluntoivotukset.
  Sitten vien postikortin tuntemattoman henkilön postilaatikkoon (:

  Näin olen tehnyt jo kaksi kertaa! Kyllä tuo naapurin vanhahko rouva hymyili kauniisti aamulla kun lähdin kouluun (--: Tuli ihana olo.

  ReplyDelete
 10. 1. Musta yksivärinen One Piece olisi ihana kodin löhöilyiltoihin
  2. Joulumieltä levitän antamalla läheisilleni juuri heille harkitun lahjan. Lisäksi aion käydä katsomassa kaukana eri kaupungissa asuvaa ja sairaalassa joulun viettävää vaariani.
  3. marketta.jarvi@gmail.com

  ReplyDelete
 11. 1. Värin ei ole väliä, mutta koko saisi olla M.

  2. Joulumieltä haluaisin levittää tämän kilpailun voiton avulla. Hyvä ystäväni on haaveillut kyseisestä puvusta jo jonkin aikaa, mutta omaa hän ei ole hankkinut koska hinnat ovat pilvissä ja rahat hänellä menee tällä hetkellä lainan lyhennyksiin. Ajattelin, että olisi hieno yllättää hänet tällaisella lahjalla :)

  ReplyDelete
 12. Ottaisin normaalin mustan! Ja joulumieltä levitetään joululauluilla :) laura_ilona@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. 1.Haluaisin valkoisen One Piece haalarin, jossa on punainen vetoketju ja kolme tähteä olkapään kohdalla :)
  2. Olen töissä koulussa. Ajatelin mennä töihin tonttulakki päässä, ja jos mahdollista, niin leivon nappuloille pipareita/torttuja :-)

  -Epa

  ReplyDelete
 14. Vihreä One Piece olisi kyllä ihana!!

  Aion muistaa ystäviä ja perhettä osaksi itsetehdyillä lahjoilla, joissa on paljon ajatusta ja rakkautta! Pyrin välttämään turhia ja pakolla ostettuja lahjoja.

  loun-a@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. 1. Ilman muuta LuseKofte Navy:n, M-koossa.

  2. Leipomalla jouluisia herkkuja kylään viemisiksi :)

  ReplyDelete
 16. 1. Haluaisin OnePiece Original Pink -haalarin
  2.Hyvää joulumieltä levitän hymyllä ja iloisella mielellä. Parhaiten joulumieli tulee muillekkin kun pienillä teoilla piristää toisen päivää.
  3.mminski@luukku.com

  ReplyDelete
 17. 1. ONEPIECE LUSEKOFTE NAVY Naisten versiona :)

  2. Itse järjestän huomenna pikkujoulut, jotta kaikki ystävät voisivat kokoontua kerrankin samaa aikaa samaan paikkaan :) Perheelle joulumieltä levitetään sitten itse tehdyillä joulukorteilla ja ajatuksella ostetuilla lahjoilla :) Tärkeintähän kuitenkin on vain olla yhdessä ja silloin kaikki levittävät toisilleen hyvää joulumieltä!
  3. Coraliney@gmail.com

  ReplyDelete
 18. 1. Haluaisin kovasti tuon mustan, jossa käsivarsissa valkoiset raidat:)
  2.Hyvää mieltä levitän muistamalla kirjeillä vanhoja hyviä ystäviä:)

  ReplyDelete
 19. 1. Tuo OnePiece Selbu Light Gray on upea!

  2. Joulumieltä levitän askartelemalla joulukortit itse tänä jouluna :)

  s-deee@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Oi että pulssini kiihtyi lukiessani tätä postausta! :D Et arvaakkaan, kuinka pitkään olen kuolannut kyseisten haalareiden perään :p

  1. Henkilökohtainen lempparini on kyllä tuo sininen haalari iiisolla tekstillä!

  2. Aion levittää joulumieltä hymyllä.
  Toivottavasti se tarttuu.. :)

  3. jessica_p@windowslive.com

  ReplyDelete
 21. 1. Haaveilen täyspinkistä Onepiecestä, eli Original Dark Pink on tuo virallinen nimi :)

  2. Ajattelin lahjoittaa rahaa esimerkiksi Kirkon ulkomaanavun kautta ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta viettää lämmintä ja turvallista joulua esimerkiksi köyhyyden, sairauden tai yhteiskunnallisten epävakauksien takia. Pienikin apu voi olla suuri, kun kyse on yhteiskunnan vähäosaisimmista. <3

  3. johannan_s@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. 1. Lusekofte Grey melage/Pink tai Navy, M-kokona
  2. Joulumieltä olen jo ehtinyt levittämään puuronjakajana kaupungin jouluavajaisissa sekä hankkimalla mielekkäitä lahjoja perheelleni.

  ReplyDelete
 23. 1. Valitsisin ONEPIECE COLLEGE 69 NAVY-haalarin
  2. Hyvää joulumieltä levitän olemalla extra ystävällinen vanhuksille. Saan itsekin hyvän mielen tarjoutumalla auttamaan kauppakassien kanssa tai avaamalla ovia. Ja toisen ilahtumisen todella huomaa!

  ReplyDelete
 24. 1) OnePiece Original Pink- olisi suosikkini :)
  2) Joulumielen levitys on tänä vuonna hieman hankalaa, kun tuota joulumieltä ei oikein vielä ole :/ Askarteluintoa sen sijaan löytyy aina, joten olenkin askarrellut muutamalle ihanalle naapurille suuret joulukoristeet kimaltavasta punaisesta paperista :) Sunnuntaina nähdään saavatko ne joulumieltä aikaan :)

  ondees@suomi24.fi

  ReplyDelete
 25. 1. Tahtoisin tämän haalarin:
  http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10015

  2. Minusta tärkeintä on jouluna on niin lähimmäisten kuin myös vieraiden ja yksinäisten ihmisten kanssa ajan vietto. Joulun tulen viettämään yhdessä perheeni kanssa jouluruokia tehden ja rakkauttani osoittaen, mutta rapussani asuu myös monta yksinäistä vanhaa rouvaa, joiden luona käyn glögihetkien muodossa ja juttelemme mukavia maailmanmenosta. Se vasta joulumieltä tuokin. Olen huomannut, että vieraan ihmisen ystävällisyys piristää kummasti ja itse pyrin tähän kaikin tavoin. Kohdelkaamme kaikki toisiamme ystävällisesti ja lämmöllä - se on joulua ja elämää parhaimmillaan.

  3. suskia1984@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. 1. Se yksivärinen, ohuempi versio original, värissä Rasberry, koko M!
  2. Levitän joulumieltä järjestämällä ensi viikonloppuna ensimmäiset pikkujouluni parhaille ystävilleni, leivomme pipareita ja katsomme lemppari joululeffoja. Sitä odotellessa!!
  3. annabrchisky@gmail.com

  ReplyDelete
 27. 1. Onepiece lusekofte navy olisi mahtava!
  2. Joulumieltä levitän kirkkaanpunaisilla hiuksilla ja punaisella duffel-takilla :)

  ReplyDelete
 28. 1. Mieluisin on tuo ensimmäisen kuvan vasemmassa reunassa oleva harmaa, merkin sivuilla nimeksi mainittiin "OnePiece College 69 Grey Melange"

  2. Pyrin viettämään läheisteni kanssa mahdollisimman paljon mukavia hetkiä joulun aikaan =)

  ReplyDelete
 29. 1.OnePiece Lusekofte Purple/White
  rakastuin tähän ensi näkemältä! koossa M

  2. Aion levittää joulumieltä jouluvaloilla, iloisella asenteella, hyppimällä innosta jouluna (vaikka jotkun katsookin oudosti), juomalla glögiä kaupungilla ( tuoksu hurmaa kaikki:) ja tietenkin syömällä pipareita ja olemalla kiva kaikille!

  ReplyDelete
 30. 1. Original musta koossa XS
  2. Antaa lahjan/rahaa hyväntekeväisyyteen
  3. sonja.lehtinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 31. 1. Harmaa lumihiutaleilla koristeltu One Piece koossa S olis ihan mahti:)
  2. Olen ollut iloisella mielellä, ja leiponut paljon kotona, ja sekös noille makeanhimoisille suille kelpaa. Olen myös iloinnut omasta ja muidenpuolesta LUMESTA!

  ReplyDelete
 32. 1. OnePiece Lusekofte Dark Pink/White
  2. Levitän joulumieltä olemalla kaikille asiakkaille mahdollisimman ystävällinen :)

  berrywillow@gmail.com

  ReplyDelete
 33. 1. Haluaisin OnePiece Original, värissä Light Lilac.
  2.Joulumieltä levitän joulukorteilla ja -lahjoilla, sekä pienillä hyvillä teoilla ja hymyllä.
  2. iituemilia9@hotmail.com

  ReplyDelete
 34. 1. En osaa päättää! Voitko valita minulle hienon haalarin koossa M? Luotan sinuun :D

  2. Joulumieltä levitetään auttamalla lähimmäisiä ja jakamalla iloista mieltä. Toisaalta, mielestäni lähimmäisiä pitäisi auttaa ja iloa jakaa vuodenajasta riippumattakin :)

  ReplyDelete
 35. OnePiece College 69 Navy taitaa olla ehkä se suosikki. Koko olisi S.

  Ja hyvää joulumieltä olen itse luonut ainakin sillä, että olen auttanut muita, ollut iloinen, ostanut läheisille ihmisille lahjoja ja lahjoittanut keräyksiin rahaa (mm. toisenlainenlahja.fi :))

  Tiia---@hotmail.com

  ReplyDelete
 36. 1. Tuo eka kuvan 4. vasemmalta (tai 2. oikealta, heh) olisi kiva!
  2. Joulumielta levitan pikku-pojalleni tana vuonna leipomalla hanen kanssaan piparkakkutalon ja koristelemalla hanen ensimmaisen joulukuusensa :)

  ReplyDelete
 37. 1. Kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni OnePiece Original Pink- haalarin! tässä kun on jo muutama tovi haaveiltu kyseisestä vaatekappaleesta;-)

  2. Joulumieltä tänä vuonna levitän antamalla rahaa joulukeräyksiin, askartelemalla läheisille kivoja joulukortteja, sekä hemmottelemalla jouluaattona sitten jokaista itseään miellyttävällä joululahjalla

  - Toivottavasti arpaonni suosii jotain, joka todella haluaisi tämän! Voitti sitten kuka tahansa.. :-)

  ReplyDelete
 38. No nyt jos ei koskaan!

  1. ONEPIECE LUSEKOFTE NAVY
  2. Joulumieltä taidan luoda tänä jouluna koviten tuolla kaupan kassalla kun iloisesti palvelen lahjoja ostavia asiakkaita, hih ;D Rakastan itse ostaa joululahjoja ja minusta on ihana yllättää lähimmäisiä lahjoilla, joista he oikeasti pitävät :)

  ReplyDelete
 39. 1. Poikaystävälle on jo pitkään pitänyt ostaa lahjaksi OnePiece original navy M koossa.

  2. Aion auttaa ihmisiä,varsinkin läheisiäni ja olla iloinen kaikille. Jouluaattona varsinkin aion olla erityisen kiltti kaikille!

  3.mellukka.94@hotmail.com

  ReplyDelete
 40. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10004 ehdoton suosikkini poikakaverille joululahjaksi.

  Ollaan yhdessä väsäilty kaikki joulukortit itse tänä vuonna :) Varmasti lämmittää ystävien ja sukulaisten mieliä!

  findlandguy ät gmail.com

  ReplyDelete
 41. 1. OnePiece original värissä dark pink ja koossa XS olis todella ihana :)
  2.Leivon pipareita sekä ostan kaikille jotain pientä lahjaksi.
  3. jenni.karki1@luukku.com

  ReplyDelete
 42. Oi voi, olen halunnut tuota niin kauan mutta en ole vielä raaskinut ostaa kaikkien joululahjojen ja muun syksyn rahan menon takia! Olen aina halunnut tuota ihan kirkkaan pinkkiä haalaria. :) Voi kun tuon voittaisin, niin voisin panostaa enemmänkin vielä joululahjoihin. Lähettelen myös paljon itseaskarreltuja joulukortteja, pidän tyttösille pikkujouluja ja illanistujaisia glögin keran jouluisessa kodissani ja ikkunastani näkyy useammat jouluvalot Lappeenrannan pääkadulle! :) Höpöttelen myös koulussa ja töissä yllin kyllin joulusta ja sillä tavalla levitän omalta osaltani jouluiloa. :)

  Kivaa joulun odotusta sinullekin! Odotan innolla, minkälaisen valitsit! ;)

  ReplyDelete
 43. 1. onepeace original dark pink koko S
  2. ostan lahjoja läheisille :-)
  3. saralappalainen@luukku.com

  ReplyDelete
 44. 1. One Piece Lusekoft Dark Pink/White
  2. Läheisille sopivilla lahjoilla ja yhdessäololla/mukavalla yhdessätekemisellä esim. piparien leipominen :)
  3.emmi.valimaki@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. 1. Mieleiseni on aivan ihana college 69 navy

  2. Tänä vuonna ajattelin lyödä samantien 3 kärpästä yhdellä iskulla: annan läheisilleni joululahjaksi kirkon ulkomaanavun toisenlaisia lahjoja, eli kehitysmaihin esim lääkkeitä, puhdasta vettä, vuohen jne. Yleensä lahjaksi saa niin paljon turhaa roinaa, niin tässä on sitten jotain josta tulee niin lahjan antajalle kuin saajalle hyvä mieli - ja tietenkin sille lahjan oikealle saajalle tuolla jossain :)

  nei-dia@hotmail.com

  ReplyDelete
 46. 1. Lightw. Navy koossa S :)
  2. Levitän joulumieltä olemalla ystävällinen ja mukava. Joulukoristelut ja lahjat kuuluvat tottakai suunnitelmiini! =)
  3. marli@hotmail.fi

  ReplyDelete
 47. 1. ONEPIECE LUSEKOFTE NAVY on mun lemppari :-P

  2. Joulumieltä levitän korttien ja joululahjojen avulla, ja jotta joulumielen "mittari" olisi ihan huipussaan niin halailen minulle tärkeitä ihmisiä paljon ja vietän aikaa heidän kanssaan vaikkapa glögi lasillisen äärellä (-:

  3. jazzuii@windowslive.com

  ReplyDelete
 48. 1. OnePiece Fusion, light/Lilac pink, aivan ihana, koko M

  2. Iloista joulumieltä levitän tapaamalla ystäviä, viettäen perheen kanssa aikaa mm. leipoen ja joululauluja kuunnellen :)

  3. jenna_mariia@hotmail.com

  ReplyDelete
 49. 1. ONEPIECE STRIPE BLACK/WHITE koko M
  2. Valmistelen joulua kotona tehden jouluruokaa ja siivoten, ettei läheisteni tarvitse stressata näistä asioista vaan voivat ottaa rennosti ja keskittyä jouluun ja yhdessäoloon! Tottakai myös muistan tärkeitä ihmisiä lahjoilla.
  3. berryl01@hotmail.com

  ReplyDelete
 50. 1. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10005 tämä olis ihana!

  2. tänä jouluna jaan joulumieltä olemalla mahdollisimman paljon isovanhempieni luona ja auttamalla heitä joulusiivouksissa, sekä tietenkin monilla lahjoilla :)

  marrmaria@gmail.com

  ReplyDelete
 51. 1) Teddy Fleece Navy koossa XS.
  2) Levitän joulumieltä lapsille, askarrellaan, lauletaan joululauluja, leivotaan pipareita...

  ReplyDelete
 52. 1.
  OnePiece original värissä dark pink ja koossa XS :)

  2.
  Lähetän ystäville ja sukulaisilleni joulukortit, ja läheisille olen jo ostanut ihanat joululahjat! :)

  janikaa93@suomi24.fi

  ReplyDelete
 53. 1http://onepiece.com/fi/shop/product/view:BS10007L <--- ehdottomasti s koossa (:: !

  2.Olen lähettänyt kummilapselle kolumbiaan joulukirjeen ja pikku lahjan ja kertonut että minkailaista joulu on täällä suomessa perinpohjin (: tottakai jouluvalotkin on jo laitettu ja muutama paketti jo ostettu!

  3.oona.mammela@hotmail.com

  ReplyDelete
 54. 1. ONEPIECE COLLEGE 69 GREY MELANGE malli olis ihana saada kylmien iltojen lämmikkeeks! :) koko olis M.
  2. hymyilemällä saa itselle ja muille hyvän mielen :)
  brunetteee@hotmail.com

  Kiitos ihanasta blogista

  ReplyDelete
 55. mustan haalarin haluaisin:)
  joulumieltä levitän antamalla lahjoja läheisisille ja lähettämässä isoon kasan joulukortteja:)

  Linskuuu1@gmail.com

  ReplyDelete
 56. 1. Ehdottomasti tahtoisin ONEPIECE selbu light greyn koossa.
  2. Rahallisen panostuksen sijaan ilahdutan muita leipomalla erilaisia jouluherkkuja, kuten konvehteja, makeisia, fudgeja ja joululimppua sekä omatekemää glögiä!:-)

  ReplyDelete
 57. 1. Musta OnePiece (M)
  2. Lahjoitan vanhat pyyhkeet/lakanat löytöeläinkodille. Niinkin pienestä asiasta tulee hyvä mieli ja muuten roskiin menevälle tavarelle löytyi hyödyllistä käyttöä!
  3. heidi.jurvelin@gmail.com

  ReplyDelete
 58. 1. Valitsisin luultavastikin jonkun kirkkaan värisen, kuten pinkin.

  2. Joulumieltä levittelen ympärilleni hyräilemällä kauniilla äänellä joululauluja lähes koko ajan. En osaa sanoja oikein ja ääneni muistuttaa enemmän harakkaa kuin taitavaa laulajaa. Mutta ihmiset hymyilevät ja se on pääasia:DDDD

  dessert.blogi@luukku.com

  ReplyDelete
 59. Olen haaveillut jo pitkään ihanasta kokopukuhaalarista!! Olisi aivan mahtavuutta voittaa sellainen, niin voisi nautiskella talvi-illoista sohvanpohjalla ihan eri tavalla <3 Mieluiten ottaisin Normimallin OnePiece Lusekofte Grey melange/Pink.

  Tänä vuonna aion levittää joulumieltä läheisilleni joulukortin muodossa. Askartelin kaikille läheisimmille sukulaisille ja ystäville ihan omin kätösin ihanat talviaiheiset joulukortit! Kirjoitin joulurunon joka korttiin ja olen varma että ystäväni ihmettelevät tempaustani, sillä en ole koskaan ennen lähettänyt kenellekään edes valmisjoulukortteja!

  manjjo@hotmail.com

  ReplyDelete
 60. 1. tuo pinkki olis kyllä tosi kiva!
  2. Voisin levittää hyvää joulumieltä olemalla ihan vaan ystävien ja perheen kanssa ja ostamalla heille jotakin kivaa joululahjaksi! Koulun tukioppilaana järjestämme myös omalle kummiluokallemme pikkujoulut ja vietämme myös niitä itse kaveriporukan kesken. Pipareiden ja joulutorttujen leivonta tuo myös hyvää joulumieltä ja niitä on sitten kiva tarjota ystäville=)
  3. sara4719@hotmail.com

  ReplyDelete
 61. 1.OnePiece Original, väri:Lightw. Royal Blue
  2.Joulumieltä levitän kuuntelemalla joulumusiikkia, leipomalla pipareita ja ostamalla perheelle joululahjat.
  2.rroosa--@windowslive.com

  ReplyDelete
 62. saako OnePiece asuja ostettua esim Helsingistä jostain kaupasta?? :)

  ReplyDelete
 63. Lusekofte kuvioinen navyn värisenä on ihanan norjalaishenkinen!
  Hyvää joulumieltä levitän pitämällä oveni aina avoimena ystäville, pienen kämppäni uunituoreiden pipareiden tuoksuisena ja glögin virtaavana. Succé on taattu :)
  henriikka.hoikka@gmail.com

  ReplyDelete
 64. OnePiece Lusekofte Grey melange/Pink koko XS

  Levitän jouluiloa viemällä pieniä paketteja ystävieni postilaatikoihin/talojen eteen pitkin kuukautta. Usein en paljasta itseäni lahjan antajaksi ennen aattoa. Muutamien ystävien kesken tästä on tullut jo perinne, ja he osaavat jännityksellä odottaa niitä satunnaisia päiviä jolloin pikkuylläripaketti on ilmestynyt oven taa :)

  jemina.backman@pyhajoki.fi

  ReplyDelete
 65. 1. poikaystävälle tuon puoliksi harmaan ja sinisen jumpinin !! ää se on ihana :)
  2. joulumieltä oon levittäny ripustelemalla jokaisen sisaruksen ja vanhempienikin huoneeseen jouluvaloja, olen tehnyt poikaystäväni kanssa ruokaa koko perheelle ja leivottu paljon pipareita ja joulutorttuja. piparkakkutalon tekeminen vielä on vaiheessa ! joululevyt raikaa, ja joulufiilistä lähdetään huomennakin hakemaan joulukylästä ja kuuntelemaan kauniimpia joululauluja:)
  3. kiia_1993@hotmail.com

  ReplyDelete
 66. 1. Original Navy, koko S
  2. Koska asumme ulkomailla, eika asuinmaassamme vieteta joulua aiomme joulu-aattona kayda paikallisessa Animal Shelterissa ulkoiluttamassa koiria ja vieda joulumielta kodittomille elaimille uusien huopien, ruoan ja herkkujen muodossa. :)

  ReplyDelete
 67. Mä ottasin ehdottomasti tuon Onepiece Big Print Pink Lightw-mallin :D

  Yritetään levittää joulumieltä tänä jouluna kotoa käsin! Yleensä on kierretty isät, äidit, mummut, pappat, mutta tänä vuonna yritetään olla kotona ja kutsua vuorostaan vanhempia tänne meille =) Toivottavasti osaan luoda yhtä paljon joulumieltä tänne meille kuin kotona ja anoppilassa on aina!

  ReplyDelete
 68. Tuo pinkki on kyllä tosi kivannäkönen, ihanan raikas!

  Joulumieltä levitän olemalla ystävällinen kaikille, lähettämällä joulukortteja, antamalla lahjoja ja ihan vaan viettämällä aikaa tuttujen ja perheen kesken!

  hop_su_tin@hotmail.com

  ReplyDelete
 69. 1. Miehille tarkoitettu Amerikanlipulla varustettu haalari :) (onko muuten vain yhtä kokoa, nimittäin täällä tarvittaisiin XXL:ää ?)

  / tai sitten naisille tarkoitettu(tyttöystävälle lähtisi joululahjaksi) koko harmaa haalari- ensim. kuvassa.

  2. Olen auttanut joulutalkoissa tuttavia ja ollut myymässäkin. Näin voin siirtää muihinkin ihmisiin hyvää joulumieltä, minun energiani kautta.

  3. markku.laine438@gmail.com


  ps. Hauska idea muuten! Hyvää joulunodotusta sinne !

  ReplyDelete
 70. 1. tommonen lightw. hawaii blue ois ihana =)
  2. levitän joulumieltä ostamalla lahjoja ja leipomalla jouluherkkuja ja tietenkin iloisella mielellä! :)
  ninnu_g@hotmail.com

  ReplyDelete
 71. Hi!

  I would love ONEPIECE LUSEKOFTE NAVY size S.

  This Christmas I am planning to cook a huge dinner for mine and my boyfriends family, as it will be our first Christmas all together. And also I will be part of the team which will be helping single-parent families with preparing their homes for Christmas. Hopefully like this i can add some more joy this Christmas.

  marianna_fedorova@hotmail.com

  ReplyDelete
 72. 1. Vaalean keltainen olisi aivan ihana pukea päälle :)
  2. Joulumieltä levitän olemalla ystävällinen kaikille sekä auttamalla ja ostamalla joululahjoja läheisille.
  3.jasmina.teravainen@gmail.com

  ReplyDelete
 73. 1. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10014
  2. Pyrkimään joka päivä sanoon jonku kivan kohteliaisuuden jollekkin :)
  3. veprus90@hotmail.com

  ReplyDelete
 74. 1.Ottaisin ehdottomasti tuollaisen vaaleanpunaisen isolla ONEPIECE-tekstillä
  2. Joulumieltä levitän sisustamalla taloa jouluisesti, järjestämällä ystävien kesken pikkujoulut sekä ostamalla ja tekemällä rakkaille ihmisille lahjoja :)
  3. marighj@hotmail.com

  ReplyDelete
 75. 1. Rasperry!
  2. Teen joululeivoksia ja muita ruokia ja tarjoan ystäville/perheelle.:)

  ReplyDelete
 76. Mulla on siis käsittämättömän huono arpaonni, mutta yrittänyttä ei laiteta! ;)

  1. Kaikkein mieluiten haluaisin samanlaisen kuin ps. I love fashionnin Lintu sai omakseen, Mutta koska en löydä ko. tuotetta Onepiecen sivuilta niin vastaan että haluan One piece Lusekofte Navyn :)

  2. Minulla joulumielen levittäminen ja muu jouluhössötys alkaa jo marraskuussa jolloin pistän kämpän joulukuntoon, trajoilen glögiä ja leivon työpaikalle joulutorttuja. Joulun lähestyessä haalin joululahjoja ja korttejä, joita sitten lähettelen eteenpäin ystäville!

  ellysi@live.fi

  ReplyDelete
 77. 1. Onepiece lusekofte Navy

  2. levitän joulumieltä joululauluilla, lahjoilla, kynttilöillä ja leipomalla pipareita :)

  ReplyDelete
 78. 1. Ylimmän kuvan toinen oikeelta.
  2. Joulumieltä koetan levittää olemalla ystävällinen, esimerkiksi eilen päästin kaksi nuorta tyttöä kassajonoon edelleni, vaikka he jonottivat toiselle kassalle, mutta olivat inan ennen minua kuitenkin paikalla. Eli yritän etenkin joulun alla olla mahdollisimman epäitsekäs.. Mihinkään ei ole kiire :)

  ReplyDelete
 79. 1. original light lilac ! ihana :)
  2. aion levittää joulumieltä leipomalla pipareita ja joulutorttuja koko perheelle :) ostan myös läheisille ihania lahjoja parhaani mukaan ! :)

  ReplyDelete
 80. Original dark pink, lusekofte dark pink/white tai lightw. raspberry koossa S olisi ihana :)

  Joulu mieltä levitän ostamalla lahjoja, lähettämällä kortteja, auttamalla läheisiä ja ei niin läheisiä jouluvalmisteluissa, osallistumalla oppilaskunnan toimintaan jolla keräämme rahaa kehitysmaihin ja tukioppilaiden joulutoiminnassa olen aktiivisesti mukana :)

  ReplyDelete
 81. Orginal Dark Pink olisi aivan ihana pukea päälle iltaisin lämmittämään. Hyvää joulumieltä jaan rauhallisella tunnelmalla. Jouluista rauhallista musiikkia soimaan, kynttilät palamaan, joulusuklaata kulhoon ja glögimuki käteen. Kyllä arjen stressi ja kiireet tällä konstilla katoavat ja voi rauhoittua joulutunnelmaan. :) Ystävät kylään tarpeen tullen, jotta saa heillekin joulumielen tartutettua.

  taru.soininen(a)gmail.com

  ReplyDelete
 82. hmm tämä on vaikea! Mutta varmaan valitsisin mustan haalarin poikaystävälle, joka on haaveillut haalarista jo kauan:D

  Joulumieltä levitän, kun käyn mummulla ja pappalla jouluna kylässä ja joululahjaksi siivoan heidän kotinsa. Kun olen äidin luona joulun niin annan äidin istua ja nauttia kaikessa rauhassa kun minä siivoan, tiskaan jne hänen puolestaan:)

  Hyvää Joulun odotusta sinulle!:)

  ReplyDelete
 83. 1. Lusekofte Navy, koko M
  2. Aion levittää joulumieltä työpaikalla, koska olen asiakaspalvelutyössä. Lisäksi muistan lähimmäisiä mieltä lämmittävillä lahjoilla ja aion unohtaa kaiken riitelyn joulun ajaksi, sillä kaikkien tulisi olla kiitollisia läheisistään. Lisäksi itseni saan joulumielelle lahjojen antamisella, hyväntuulisena pysymällä ja leipomalla jouluherkkuja sekä syömällä niitä yhtä runsaasti.
  3. ahlforslindaATgmail.com

  ReplyDelete
 84. 1.lusekofte navy olisi ihana :)

  2. joulumieltä levitän viettämällä aikaa lähimmäisten kanssa, ja ennen kaikkea hymyilemällä ihmisille :)

  t.aikku

  ainoidaalisa@gmail.com

  ReplyDelete
 85. Lusekofte Navy on ihana värinen ja yläosan kuviointi tosi pohjoismaalainen.
  Joulumieltä levitän perinteisesti vanhoilla kunnon joulukorteilla ja tänä vuonna aion erityisesti panostaa myös läheisten joululahjoihin!

  piemontshettis@hotmail.com

  ReplyDelete
 86. 1. Valitsisin itselleni tuon jenkki-aiheisen onepiecen. Siinä olisi ihana viettää koti-illat täällä Suomessa kun mun toinen koti on kuitenkin kyseisessä maassa. :)

  2. Joulumieltä levitän olemalla ihana! :) Tehdä kaikille hyvä mieli, auttamalla ja kertomalla kuinka tärkeitä mun läheiset mulle on vaikka en aina olisikaan täällä Suomessa heidän kanssaan.. Aina pitäisi kertoa kuinka rakastaa muita, mutta jos ei muuten niin joulu on hyvä aika siitä aina muistuttaa!

  Jenna
  j.tassig@gmail.com

  ReplyDelete
 87. Palelevalle miehelleni täydellinen jouluyllätys olisi tämä:

  http://onepiece.com/gb/shop/product/view:TR10003

  Joulumieltä levitän huomioimalla muut ja tekemällä hyvää ruokaa.

  ReplyDelete
 88. 1. Pinkki olisi niin ihana! :)
  2. Olen ostanut kaikille tärkeimmille ystäville ja perheenjäsenille jokaiselle sopivan lahjan :)
  3. matleenaah@hotmail.com

  ReplyDelete
 89. 1. Tahtoisin keltaisen jumpinin
  2.Ajattelin tehdä täksi jouluksi marinoituja valkosipuleita kauniissa purkeissa ja viedä niitä sukulaisille ja ystäville iänikuisten konvehtirasioiden sijaan :)

  ReplyDelete
 90. 1. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10014 tämä minulle :)
  2. juolumieli leviää hymyllä, jouluisilla koristeilla ja yhdessä ololla ilman turhia kiireitä!

  tantta8@hotmail.com

  ReplyDelete
 91. 1. Onepiece original lightw. royal blue koossa S :)
  2. Tartuttamalla hymyä! Se toimii, oikeasti!
  3. erika.jes@hotmail.com

  ReplyDelete
 92. 1. Haluaisin tuon jenkki-kuosisen puvun koolla L
  2. levitän joulumieltä olemalla iloinen, enkä valita turhista asioista. Olen leiponut pipareita ja juonut glögiä kavereiden kanssa. Pieniä jouluostoksiakin on tullut osteltua ja jos se ei muiden joulumieltä levitä, omaani ainakin :)

  ReplyDelete
 93. 1. naisten one piece pinkki koossa s

  2. olen asunut tämän syksyn ulkomailla, ja tänä jouluna haluan erityisesti muistaa Suomen läheisiä itsetehdyillä joulukorteilla, ja kivoilla lahjoilla :)

  3. sähköposti on lol-la@hotmail.com

  ReplyDelete
 94. 1.OnePiece Original pink, koossa M :)
  2.Aion leipoa paljon pipareita ja muita leivonnaisia mistä tulee joulun tuoksu! Aion myös tehdä joulusiivouksen jotta voisin yllättää äitini, tietysti aion myös ostaa lahjoja ja kuunnella paljon Michael Bublén joululevyä! Jos et ole kuunnellut, kannattaa, ihan mahtavia versioita joululauluista! Hyvää joulun odotusta sinne suuntaan! :)

  ReplyDelete
 95. 1. Haaveilen omasta pinkistä pehmoisesta One Piecestä!:)

  2. Minä aion levittää tänä jouluna hyvää joulumieltä auttamalla kotona jouluvalmisteluissa, hankkimalla uskomattoman ihania lahjoja ystävilleni sekä kirjoittelemalla mitä kauniimpia joulutoivotuksia kortteihin :)

  Ps. tykkään hirmuisesti aina lukea sun blogia:)

  ReplyDelete
 96. Voi, nyt toivon voittoa todella paljon...!
  1. Oikeastaan ihan mikä vain kelpaisi, mutta näin äkkiseltään pinkki tuntuu parhaalta.
  2. Unohtamalla työstressin ja kiireet :) Enkä hanki joulustressiä tilalle...!

  ReplyDelete
 97. 1. Ei oo varmaan olemasa yhtään sellasta OnePieceä, jota en itselleni kelpuuttaisi! Mutta ehkä mieluiten ottaisin tummansinisen norjalaiskuviollisen OnePiecen ! :)

  2. Ajattelin lähettää itsetehtyjä joulukortteja! :)

  riesapelle@hotmail.com

  ReplyDelete
 98. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10015

  joulu mieli syntyy hyvällä ruualla, kauniilla koristeilla ja perheen ja sukulaisten kokoontumisella :)

  nalle.karhu93@hotmail.com

  ReplyDelete
 99. Hei,

  1. Haluaisin tuon ensimmäisen harmaan haalarin <3

  2. Tein osuuteni joulumielen levittämiseksi osallistumalla paikalliseen joulupuu-keräykseen missä kerätään joululahjoja niille lapsille, ketkä muuten jäisivät ilman. Joillekin vanhemmille joulussa on tärkeintä ne Alkon aukioloajat yms. ::(((( Tilasin myös hyvänmielen lahjoja netistä, ostin ystävälle lahjaksi mm. aliravitulle lapselle ruokaa jossain kaukana....

  3. annukkka@netti.fi
  huom. 3xk-kirjain!

  Annukka

  ReplyDelete
 100. OnePiece College 69 Navy koossa S olisi ihan uskomattoman jees :)

  Itse en levitä hyvää mieltä mitenkään erityisesti joulun alla, vaan ympäri vuoden ottamalla kanssaihmiset huomioon (ah, kuinka kliseiseltä tämä kuulostaa!) avaamalla ovet, päästämällä bussiin edelläni ja vaikkapa mainitsemalla kauniista paidasta tai hiuksista! Ja eilen ostin hyvälle ystävälleni suklaata, kun hän sai kuulla tulleensa sedäksi :)

  ReplyDelete
 101. 1. Pinkki, koossa S.
  2. Olemalla ystävällinen, joulukoristeilla ja pienillä lahjoilla :)
  3. heli--@hotmail.com

  ReplyDelete
 102. 1.http://onepiece.com/fi/shop/product/view:FL10001 ♥
  2. levitän joulumieltä lähettämällä joulukortteja etenkin kaukana asuville sukulaisille :)

  esmojau@hotmail.com

  ReplyDelete
 103. Vitsi miten kiva, just eilen kävin noilla sivuilla kattelemassa jos isille löytyis jotain kivaa lahjaksi! Jos onni osuu kohdalle se ois ehdottomasti Lusekofte Navy, ollaan myös saman kokosia niin pääsis sitä itekin joskus kokeilemaan :)

  Näin joulunaikaan tulee soiteltua enemmän sukulaisille ja nähtyä ystäviä yhteisten jouluostosten ja glögien merkeissä, joten paras tapa millä sitä levittää on varmasti kaikkien läheisten huomioiminen! Ja kotona toki koristelut ja kynttilät ikkunassa, niin välittyy joulumieltä naapureillekin :)

  ReplyDelete
 104. 1.OnePiece Fusion Light Lilac/Pink, ihanan pirteät värit!
  2. Ajattelin levittää joulumieltä leipomalla pipareita perheen kanssa ja ottaa muutenkin läheisiäni erityisesti huomioon näin joulun alla. :)

  ReplyDelete
 105. 1. Haluaisin OnePiece Lusekoften, Navy-sävyssä.
  2. Hyvää joulumieltä aion levittää olemalla iloinen ja ystävällinen ja olemalla synkistymättä liikaa pimeydestä. Olen jouluihminen, joten ei pitäisi olla vaikeaa! :)

  ReplyDelete
 106. 1. Pinkki onepiece ois mahtava lahja mun siskolle kun se on siitä jo sen pari vuotta haaveillut!:)
  2. Marraskuun alussa jo koristelin talomme erilaisin jouluvaloin ja -koristein. Ostin joulukalenterin jo lokakuun puolella ja hehkutun siitä kaikille jotka vaan jaksoivat kuunnella (ja jopa niille jotka eivät jaksaneet). Torttuja olemme tehneet perheen kanssa ja syöneet niitä glögin kera. Eniten kuitenkin olen harrastanut yleistä joulusta intoilua ja puhumista:)

  saara.sallanko@luukku.com

  ReplyDelete
 107. 1. OnePiece Lusekofte Dark Pink/White S-kokona
  2. Joulumieltä levitän lähettämällä koirani joulupukkina(parta ja tonttulakki) joulukortin läheisille ja joululahja ylläreitä unohtamatta. =)

  ReplyDelete
 108. 1.Musta miesten one piece olisi kyllä kiva antaa miehelle lahjaksi! Eli jos voitto osuu kohdalle niin miesten malli musta onepiece.

  2. Levitän joulumieltä vanhainkodissa. Mummoni on joutunut tänä vuonna vanhainkotiin, jossa nyt varsinkin joulun aikaan olen pienen suloisen koirani kanssa vieraillut. Vanhukset tykkäävät kovasti ja piristyvät aina nähdessään koirani ja minut. Myös vanhukset jotka muuten vain istuvat paikallaan eivätkä puhu juurikaan, saattavat alkaa höpötellä koiralle ja silittää sitä. :) Se on kyllä ihanaa.

  pihla1@hotmail.com

  ReplyDelete
 109. 1.http://onepiece.com/fi/shop/product/view:BS10010
  2. Levitän joulumieltä koristelemalla kotiani joulukoristeilla ja soittamalla joulumusiikkia!
  lotta.home@gmail.com

  ReplyDelete
 110. 1.) Ihastukseni tuollaista norjalaisvillapaitamaista kuviointia sekä noita nappeja ei saa vastakaikua ilman tätä http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10009 haalaria! <3

  2.) Joulumieltä levitän ympärilleni pienillä teoilla - päästän mummon edelle kauppajonossa, hoidan sovitut asiat ajallaan, toki leivon kaikkea jouluista ja ennen kaikkea pyrin välttämään muiden loukkaamista. Joulumieli voi syntyä ihan pienistäkin asioista! :)

  3. Ja blogger-tilillä kommentoin :)

  ReplyDelete
 111. 1. Miesten raidallinen olisi erittäin käytännöllinen lahja miehelleni.

  2. hyvä joulumieli leviää yleisellä positiivisuudella, ystävällisyydellä sekä että saan olla minulle rakkaiden ihmisten seurassa <3


  eekati@live.com

  ReplyDelete
 112. 1. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:LW11009

  2. Aion levittää joulumieltä pitämällä ystävilleni joulunalusiltamia, tunnelmoiden glögin ja pikkupurtavien kanssa. Työssäni lasten parissa keskustelen lasten kanssa joulusta ja teemme erilaisia jouluaskarteluja.

  3. elina_suni@hotmail.com

  ReplyDelete
 113. Heeei ! (:
  Ostin syyskuussa poikaystävälleni stadiumista tuollaisen onepiece jäljitelmän, sillä valitettavasti rahatilanteeni ei riittänyt aitoon.
  Jos siis sattuu onnistamaan nyt, annan tän 'aikuisten potkupuvu' poikaystävälleni ja mielestäni musta väri on paras vaihtoehto. (:
  Tänä jouluna aion pyrkiä olemaan ystävällinen ja muistaa joulussa muutakin kuin vaan niitä lahjoja... (: näin oma joulumieleni leviää varmasti myös lähimmäisilleni ja voimme viettää oikein rauhallista ja onnellista joulua yhdessä.

  ReplyDelete
 114. 1. OnePiece Lusekofte Dark Pink/White, koossa M
  2. Joulumieletä levitän läheisilleni ja ystävilleni perinteisillä joulukorteilla, olemalla minulle tärkeiden ihmisten kanssa ja nauttia heidän seurastaan. Tarkoitukseni on myös antaa erityiset, pienet lahjat jokaiselle tärkeällä ihmiselle :)
  3. idaamaria@gmail.com

  ReplyDelete
 115. 1. Normaali musta OnePiece on ihana! Eli sen tahtoisin :)
  2. Olen aloittanut hyvän joulumielen levittämisen leipomalla kaikenlaisia herkkuja :)

  ReplyDelete
 116. Jos arpaonni suosis niin haluaisin
  valkosen tähtikuviolla:)

  Koitan levittää hyvää joulumieltä
  niin paljon kun voin
  muistaa lähimmäisiä
  ja joulun sanomaa
  eli rauhoittua ja kiirettämyydestä
  nauttia<3

  Jamssi

  ReplyDelete
 117. Huippuarvonta!! Tota haalaria on ihan pikkasen katteltu:)
  1. Onepiece lusekofte grey melange/navy koossa XXS olisi omiaan kylmiin pakkasiltoihin:)
  2. Hyvää joulumieltä levitän olemalla iloinen ja posiitiivinen, auttamalla ja huomioimalla perhettä ja ystäviä. Itselleni joulumieli tarttuu myös joululauluista, glögin tuoksusta, kynttilöiden loisteesta ja lahjojen antamisen (ja saamisen) ilosta! Joulumieli tarttuu pienistä asioista kuten yhdessäolosta ja toisten ilahduttamisesta:)

  ReplyDelete
 118. 1. One piece Lusekofte navy tai sitten Teddy fleece navy, en tiiä vielä kumman ottaisin, ehkä kummiskin tuon ensimmäisen ennemmin :)

  2. Tehdään ainakin veljien kanssa yhdessä joulupipareita ja muita jouluherkkuja mun uudessa kodissa, minne olenkin jo kaikkea kivaa jouluista ostanut ja vielä kun kuusen tänne sitten saan niin kyllä joulumieli ja tunnelma on taattu :)

  tikkarikeiju@hotmail.com

  ReplyDelete
 119. 1) ONEPIECE LUSEKOFTE GREY MELANGE/PINK koossa XS

  2) Perheelleni ja läheisilleni levitän joulumieltä matkustamalla kotiin ja viettämällä iloisen joulun näiden rakkaitteni seurassa. Hyvää joulumieltä yritän myös levittää ympärilleni missä ikinä olenkin, esimerkiksi avaamalla oven kaupungilla tädille jolla on kädet täynnä ostoskasseja, hymyilemällä papalle joka lumimyrskyssä kävelee vastaan ja muistamalla kiittä muita, sellaisia pieniä asioita jotka piristävät kaikkien arkea.

  ReplyDelete
 120. Sininen OnePiece valkoisella tekstillä olisi aivan mahtava!

  Joulumieltä on helppo levittää hymyilemällä!

  ReplyDelete
 121. 1. College 69 Navy (eli tuo keltaisen ja pinkin välissä oleva ihanuus) kokona M.

  2.Joulumieltä olen ja aijon levittää äitiä auttamalla joulusiivouksessa ja tulevienki lumien kolauksessa. Kaverien kanssa ollaan askarreltu joulukortit tuttujen ja tuntemattomien seurassa Nuorisotalolla :)) Myyn myöskin Lumilyhty arpoja voimisteluseurani tueksi, ja yksinkertaisesti toivotan hyvää joulunodotusta keskustelujen päätteeksi, se on lämmin ja hyvää mieltä tuova tapa näin joulun alla.

  ReplyDelete
 122. 1. itse olen haaveillut väriltään simppelistä tummansinisestä onepiecestä jossa on kuitenkin jujuna
  sellainen valkoinein painokuvio

  --> http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10005

  2. joulumieltä aion levittää muistamalla läheisiäni itsetehdyin kortein sekä lahjoin ja koristelemalla kodin jouluisaksi

  miiaijj@gmail.com

  ReplyDelete
 123. 1. OnePiece Lusekofte Grey melange/Navy olisi ihan unelmien täyttmys <3

  2. Joulumieltä aion levittää ostamalla lahjoja perheelle ja ystäville ja käymällä tekemässä joulusiivoukset isovanhemmilla. Yritän myös olla kaiken stressin keskellä ystävällinen muille ja alkaa jo vähitellen rentoutua jouluksi. (: Omaa joulumieltä nostatan syömällä suklaata ja juomalla glögiä. ;)

  leemariposa@hotmail.fi

  ReplyDelete
 124. 1.OnePiece LusekofteNavy tuollainen ja naisten malli koko S kiinnostaisi vain niiin himputin kovaa! mikä unelma!
  2. Joulumielihän tietysti leviää ympäri maailmaa kun muistaa pitää hymyn huulilla, tekee ihania jouruokia, kuuntelee ja lauleskelee joululauluja ja mikä tärkein vietän aikaa mahdollisimman paljon aikaa sukulaisten ja ystävien parissa :)
  3. riikkasuv@hotmail.com

  ReplyDelete
 125. 1. OnePiece Lesekofte Dark pink/White olisi täydelinen !
  2. Levitän hyvää joulumieltä olemalla erityisen ystävällinen ystävilleni ja perheelleni ja yritän muistaa kehua heitä joka päivä ja kertoa heille kuinka mahtavia he ovat! :)

  emma.peippo@hotmail.com

  ReplyDelete
 126. 1. Lusekofte Grey melange/pink koossa M :)
  2. Joudun ensimmäistä kertaa viettämään joulun jossain muualla kuin kotona. Tällä hetkellä oon Au Pairina jenkeissä, joten ei oikein onnistu toi perinteinen suomijoulu. Pääsen kuitnekin viettämään jonkinasteista 'normaalia' joulua, matkustan jouluaatoksi äitini serkun ja hänen perheensä luokse. Oon tavannut heidät kerran aikasemmin, ja he ei tiedä edes puolia siitä suvusta mikä suomessa asuu. Aion joululahjaksi viedä valokuva-albumin koko suvun kuvilla, että pääsee tutustumaan, ja ensimmäistä kertaa varmasti on skyekin käytössä! Kotinn lähetän lahjat sekä kortit, sieltäpäin kerrottiin että mahollisesti voidaan lahjojen avaus suorittaa skypen välityksellä! Kaikkia kikkoja sitä joutuu keksimään että vois pyhät viettää yhdessä kun kauempana asuu :)

  ReplyDelete
 127. 1. OnePiece Lusekofte Grey melange/Pink , koko S
  2. joulun alla alkaa tekee mieli halailla kaikkia, että eiköhän se käy:)
  3. elli.leppiniemi@dnainternet.net

  ReplyDelete
 128. Mielestäni hienoin on ensimmäisestä kuvasta neljäs onepiece-haalari. Tummansininen.
  Itselleni tai miehelleni.

  mari888@netti.fi

  ReplyDelete
 129. jäi toiseen kysymykseen vastaamatta. Joulumieltä aion levittää ympärilleni yrittämällä olemalla parempi ihminen ympärillä oleville ihmisille.

  mari888@netti.fi

  ReplyDelete
 130. 1. Haluaisin OnePiecen dark pink naistenmallin :)

  2. tänä jouluna sattui niinki ikävä juttu että jouduin työttömäksi, joten olen kaikille sukulaisille ja läheisille ihmisille tehnyt/askarrellut itse joululahjat, kerrankin jotain omaperäistä :D

  3.sannamari.mustonen@gmail.com

  ReplyDelete
 131. 1:tahtoisin voittaa tämän haalarin; http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10014 eli siis ONEPIECE LUSEKOFTE DARK PINK/WHITE !

  2: aijon levittää joulumieltä auttamalla isovanhempiani joulunlaitossa mm. leipomalla mummoni apuna tortut ja laatikot :) On tärkeää myös muistaa olla ihmisille ystävällinen (aina) mutta erityisesti näin joulun alla :)

  3: muumipeikko5@hotmail.com

  ReplyDelete
 132. Onepiece original navy ois ihan mahti koossa xs :)
  Joulumieltä levitän osallistumalla muhoksella olevaan keräykseen, jossa tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon talousatavaroita hieman köyhdemmille ihmisille joululahjaksi :)

  putta.k@hotmail.com

  ReplyDelete
 133. Ihania ovat..itse haluisin original harmaan one piecem! :)

  Tänä vuonna lupauiduin olemaan joulun töissä vanhainkodissa ja jaan joulumieltä olemalla vanhusten lähellä... joululauluja kuunnellen ja hyvää ruokaa syöden :) siitä tulee hyvä mieli, sillä kaikilla vanhuksilla ei vieraile omaisia ollenkaan!!

  Ihanaa joulunaikaa
  juttahyttinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 134. OnePiece Lollipop Pink/White, S

  aion leipoo paaaaaaaljon pipareit ja annan niitä kavereille!

  enn95@windowslive.com

  ps. eihän sen haalarin tarvinnut olla joku täs postaukses olevista O:

  ReplyDelete
 135. Taas osallistun kilpailuun, vaikka en ikinä voita mitään. Tähän on silti pakko osallistua, sillä tarkoitukseni oli tilata edullisempi versio saman tyylisestä collegehaalarista ja nyt ne on loppuunmyyty eli jäi sekin saamatta. Jos kuitenkin jostain kumman syystä arpaonni suosisi, valitsisin naisten Onepiece Lusekoften Navy-värisenä. :)

  Joulumieltä olen jo levittänyt mm. osallistumalla Joulupata-keräykseen. Myös Lumilyhty-arpakalenterin ostin huonosta onnestani huolimatta eräältä urheiluseuralta. Joululahjat aion paketoida tänä vuonna erityisen kauniisti ja autan isovanhempiani sekä vietän Joulun heidän luonaan muun perheen kanssa.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
 136. 1. One Piece Hanna Red, eli Slim Fit-mallia. Ja S-koko.
  2. Leivon ystäville ja rakkaille (ja ehkä vähän itsellenikin..) :-)
  liisamhelle@gmail.com

  ReplyDelete
 137. 1. Chess Pink/White koossa S
  2. Lähetän joulukortteja, annan lahjoja ja olen ystävällinen :)

  orange_girl_2@hotmail.com

  ReplyDelete
 138. 1. Original Lightw. Hawaii Blue koossa XS
  2. Olemalla hyväntuulinen ja välttämällä stressiä turhista asioista. Mielummin hymy kuin ynseä ilme, niin jouluostoksilla kuin kotonakin :)
  3. anniinaamanda@gmail.com

  ReplyDelete
 139. 1. Toi "villapaitakuvioitu" on upea!
  2. Levitän hyvää joulumieltä tänä vuonna vaan töissä, koska siellä vietän aaton ja joulupäivän. Eli järjestän kehitysvammaisille asukkaillemme mahdollisimman kodikkaan joulun kera kuusen, kinkun ja tottakai joulupukin!

  ReplyDelete
 140. 1. Oi että tuo pinkki haalari olis niin ihana! Vähän väriä lisää pimeään talveen :) Koko olisi S.

  2. Joulumieltä levitän itsetehdyillä joulukorteilla, joita lähetän ystäville ja sukulaisille. Kuuntelen myös paljon kaikkia kivoja joululauluja ja leivon pipareita :)

  3. emmi.maalismaa@hotmail.com

  ReplyDelete
 141. Mulla on ollut just etsinnässä sopiva onepiece, joululahjahankinnat kovassa mietinnässä. Siskolle löytyi jo sopiva, mutta minä rääpäle etsin vielä jostain sopivaa kokoa... :D Netistä onneksi löytyy!

  1. Jos ois tarpeeksi pientä kokoa tarjolla, ottaisin ehdottomasti tän dark pink/whitenä: http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10014 mutta hyvänä kakkosena tulee peruspinkki http://onepiece.com/fi/shop/product/view:BS10020.
  2. Levitän hyvää joulumieltä samoin, kuin joka joulu: leivon pienille oppilailleni nimikoidut sydänpiparit koristeilla ja teen heille powerpointit syksyn aikana töissä ottamistani kuvista. Vie aikaa ja mietin joka vuosi, pitäiskö nyt jättää perinne väliin, mutta on sen vaan niin paras fiilis, kun oppilaat silmät loistaen ovat onnensa kukkuloilla noin pienestä asiasta. Luokissani on aina paljon maahanmuuttajia, jotka lähettävät näitä kuvia isovanhemmilleen kotimaahansa. Että ei auta, taas on taikinat vaivattava ja koristeet ostettava. :)

  ReplyDelete
 142. 1.One piece colloge 69
  2. Joulumieltä tulee leviteyä kaupassa (työskennellessä), muistaen hymyillä ja olla positiivisella mielellä.
  Perheen kanssa joulumieltä tulee levitettyä lahjoilla ja hyvällä fiiliksellä.

  julia.lepisto@gmail.com

  ReplyDelete
 143. OnePiece Fusion Pink/Blue olis mun lemppari :-)

  Joulumieltä jaan olemalla erityisen paljon lähimmäisten(sukulaisten,kavereitten,tuttujen) kanssa ja auttamalla heitä isoissa ja pienissä arjenaskareissa:)Myös joulukeräyksiin on tullut laitettua rahaa.

  retriika_anna@hotmail.com

  ReplyDelete
 144. 1.Miesten musta onepiece olisi ihana! Koossa s tai m

  2.Joulumieltä levitän joulukoristeilla, joulutorttuja ja pipareita tehden ja läheisten kanssa niistä nauttien. Nautin, kun saan antaa läheisille ihania lahjoja ja tuo haalari olisi miehelleni ihana yllätys. Hän nimittäin viihtyy kotona aina jonkunlaisessa pehmeässä oloasussa.

  maija_harkonen@luukku.com

  ReplyDelete
 145. Joulumieltä on ripoteltu jo ympäri maailmaa jokaiselle mantereelle yli kuudenkymmenen itsetehdyn joulukortin muodossa. Oli siinä askartelemista, aloitin jo elokuussa...
  Itse kun pursuaa joulumieltä niin ei tarvitse juurikaan vaivaa nähdä, se vain tarttuu! Varsinkin kun on myyjänä maailman ihanimmassa naistenvaatebutiikissa ja pääsee päivittäin palvellessa juoruamaan upeiden, itsestään huoltapitävien naisasiakkaiden kanssa jotka myöskin ovat pääosin jouluihmisiä :)
  Ai että! Joulunaikaa (tai upeita rotunaisia) ei voita mikään!

  Kiitos IHANASTA blogista Mrs.V! Tunnelmallista joulunodotusta sinulle ja läheisillesi <3

  Persikanvärinen OnePiece on suokkari
  Lusekofte Grey melange/Navy tulee hyvänä kakkosena :)

  jademina.w@windowslive.com

  ReplyDelete
 146. 1. Ottaisin ehdottomasti Onepiece lusekofte Navy:n :) Aivan ihana!!

  2. Joulumieltä ajattelin levittää ihan omalla työpaikallani; meillä on tällähetkellä muutama ihminen töissä, jotka välittävät muille kaikkea muuta kuin positiivista fiilistä..joten koska negatiivinen energia vaatii "lääkkeekseen" ainakin kymmenkertaisen määrän positiivista energiaa, niin olenkin päättänyt aloittaa täällä oikein positiivisuuskuurin:D Toivottavasti ilmapiiri saadaan "joulumielellä" käännettyä pysyvästi parempaan suuntaan:)!!

  ellihaav@hotmail.fi

  ReplyDelete
 147. Heippa!!

  Ihana kilpailu, kauan olen jo haaveillut omasta One Pieceksestäni!!

  1. Tahotisin tuon tumman sinisen missä rinnassa o.p (ylempi kuva, toinen oikealta)

  2. Joulumieltä löytyy ja tahdon tartuttaa sitä muihin hymyilemällä ja olemalla kaikille kiltti! :)

  Niin, ja oikein tunnelmallista joulun odotusta sinulle!! :)

  ReplyDelete
 148. 1.ONEPIECE NEW STRIPE LIGHTW. NAVY/WHITE on ehdottomasti lemppari. (ei hassumpi ole mies sen sisälläkään mainoskuvassa) :D

  2.Joulumieltä tänä vuonna levitän auttamalla mummiani, joka täyttää jouluna 80v ja haluaa kovasti juhlia, muttei ehkä ole enää ihan juhlienjärjestely kunnossa. Keräsin sisarukset kasaan ja järjestämme mummille ihanat juhlat läheisten kanssa. :)

  laupupu@gmail.com

  ReplyDelete
 149. 1. OnePiece Original Mid Grey melange koko M
  2. Joulumieltä levitän viettämällä enemmän aikaa läheisteni kanssa, joka muuten jää vähemmälle kiireisen elämän takia, sekä olemalla erityisen ystävällinen (vaikka pyrin kyllä muutenkin olemaan) kaikille vieraillekkin ihmisille. JA erityisesti hymyilen paljon :)
  3. emilia.lepisto@hotmail.com

  P.s aamuni alkaa sillä, että käyn aina lukemassa blogisi. tykkään :)

  ReplyDelete
 150. 1. OnePiece Hanna w/ stars
  2. Tekemällä pieniä, arkea helpottavia tekoja kuten aukomalla ovia ja olemalla muutenkin iloinen ja kohtelias. :)
  3. mapetitevie82@gmail.com

  ReplyDelete
 151. 1. Haluaisin tuon ONEPIECE HANNA WHITE W/ STARS
  2. Aion hymyillä jokaisella vastaantulevalle henkilöllä joulun aikaan ! :)) ja positiivisuutta kaikille :)

  p.s aivan ihana tuo uusi banneri! :)

  ReplyDelete
 152. 1.OnePiece Lusekofte Navy On ihana!
  2. Aijon lähettää joulukortteja ja ostaa lahjoja läheisille!
  3. kiraa@windowslive.com

  ReplyDelete
 153. 1. Tummansinen OnePiece College 69 Navy ja koko S eli ylimmässä kuvassa 4 vasemmalta oikealle
  2. Olen äityislomalla ja odottelen esikoista, joten leivtän joulumieltä auttamalla muita läheisiäni joulukiireen keskellä jos vaan pystyn ja hymyilemään kaupungilla ja unohtamaan kiireet siellä!
  3. matleenap@hotmail.com

  ReplyDelete
 154. 1. Haluaisin Onepiece original dark pinkin
  2. Aion levittää joulumieltä lähettämällä joulukortteja sukulaisille ja ystäville sekä leipomalla pipareita ja torttuja :)
  emiliaa_92@hotmail.com

  ReplyDelete
 155. 1. Onepiece original lightw. dark pink koossa s olis aivan ihana :)
  2. Joulumieltä levitän ostelemalla joululahjoja, toivottelemalla hyvää joulun odotusta, koristelemalla kotia joulukoristeilla ja käyn pikkujouluissa :)

  vike947@hotmail.com

  ReplyDelete
 156. 1. haluaisin voittaa tuon naisten valkoiset jossa on tähtiä ja punainen vetoketju !
  2. joulumieltä ajattelin levittää samalla tavalla kun ennenkin jouluina, hymyillä ihmisille kaduilla ja toivottaen hieman vieraammillekkin ihmisille hyvää joulua :-) aion myös vierailla monien sukulaisten luona!

  ReplyDelete
 157. 1. Tämä miellytti silmääni eniten =) OnePiece Selbu Light Grey

  2. Näin tänä syksynä opintoni aloitettua, ei minulla ole ollut rahaa hankkia joululahjoja, mutta halusin silti antaa rakkailleni jotain. Sitten sain päähäni että teen itse lähimmäisilleni hieman erilaiset joulukalenterit, joihin olen joka luukun sisälle kirjoittanut runoja, tarinoita, lainauksia ja kehuvia sanoja. Oli ihanaa huomata kuinka noinkin pienellä panostuksella saa rakkaansa iloiseksi :)

  sandra_he89@hotmail.com

  ReplyDelete
 158. 1. Tahtoisin niin paljon OnePiece Lusekofte dark pink/white! Se on niin ihana!! Toivottavasti arpaonni suosisi minua tällä kertaa! :)

  2. Joulumieltä aion levittää esim. antamalla omatekoisia suklaakonvehteja läheisilleni. <3

  nina_maria86@hotmail.com

  ReplyDelete
 159. 1. OnePiece Original värissä Rasberry
  2. Muistan läheisiäni entistä enemmän joulun aikaan, jopa lahjoilla köyhänä opiskelijana. Teen pieniä asioita joista jokaisen päivä voi piristyä!


  inkeroinen.k@hotmail.com

  ReplyDelete
 160. 1. Haluaisin OnePiece Lusekofte Grey melange/Pink -haalarin koossa S.
  2. Hyvää joulumieltä levitän osoittamalla kaikille ympärilläni oleville ihmisille kuinka ihania he ovatkaan! Muistan sukulaisia ja kavereita joulukorteilla, ystäville ja perheelle ostan joululahjat. Kadulla vastaan tuleville hymyilen iloisesti ja ruokakaupassa toivotan myyjälle hyvää joulua pyhien lähestyessä. Pienilläkin teoilla saa ihmisille ja hyvän ja lämpimän mielen, mikä on joulun ydin!
  3. tukauhan@student.jyu.fi

  ReplyDelete
 161. 1. original lightw. navy :)
  2. aion ostaa vanhemmille,kavereille ja sisaruksilleni lahjoja sillä rahalla, mitä tililtä löytyy:)

  vilma---_@hotmail.com

  ReplyDelete
 162. Apua kuinka osaan päättää noista ihanista väreistä jonkun ;o Hmmm...no poikaystävän avustuksella valitsisin OnePiece Original Lightw. Hawaii Bluen ! :) sitte mä voin antaa senki vähä lainailla sitä ;>

  Joulumieltä aijon tänä vuonna levittää hoilottelemalla joululauluja kooooko joulun (tiedä nyt sitten onko tämä yhtä ihanaa muille läsnäolijoille heh),lähettelemällä joulukortteja ja leipomalla itsetehtyjä lahjoja perheelle,sukulaisille ja ystäville ü

  miltsu_93@hotmail.com

  ReplyDelete
 163. 1. Haluaisin voittaa OnePiece Lusekofte Grey Melange/Pink -haalarin.
  2.Aion levittää hyvää joulumieltä olemalla erityisen ystävällinen läheisilleni, antamalla joululahjoa joihin olen panostanut, sekä hymyilemällä kadulla ihan tuntemattomillekin ihmisille :)


  P.S. Kiitos, että jaksat järjestää tälläisiä arvontoja yhteistylkumppaneidesi kanssa! Näkee todella, että välität meistä lukijoistasi :)

  ReplyDelete
 164. ONEPIECE VERA VELOUR BLACK
  tämä olisi ihana ihana ihana, muuta pehmeää pakettia en sitten tarvitsisikaan!

  Minun joulumielen levitys tulee lähinnä työkavereille suklaakonvehtien roudaamisena, kotona joulukuuset on jo koristeltu ja ystäviä on kutsuttu glögille. Kiireetöntä yhdessäoloa kaiken kiireen keskellä!

  hanna.osara@gmail.com

  t:Hanna

  ReplyDelete
 165. Voi ihanaa Mrs.V...katselin näitä Yummy Jennin blogissa ja toivoin salaa, että jossain olisi arvonta olemassa, josta tällaisen voi itselleen voittaa :) Teidän jo tasan tarkkaan minkä haluan omakseni ;)

  1. OnePiece Lusekofte Dark Pink/White.
  2. Joulumielen saloihin olen ihmisiä vihkinyt blogini joulukalenterilla, josta selviää meidän oman joulumielen salaisuudet :) Olen vienyt ystävilleni pipareita ja glögiä tuliaisina kyläilyreissuilla ja tänään sain joulukortit vihdoin kirjoitettua kaikille sukulaisille ja ystäville! :) Autan myös äitiäni joka pakertaa töiden ja koulun kanssa tekemällä hänen kotonaan joulusiivousta, jotta se stressi omasta kodista helpottaisi kiireen keskellä :)

  ReplyDelete
 166. 1. Haluaisin ehdottomasti pinkin onepiecen :)

  2. Levitän joulumieltä hymyilemällä vastaantulijoille sekä leipomalla läheisille ihanat herkut joululahjaksi!


  heponen@gmail.com

  ReplyDelete
 167. 1. OnePiece Lusekofte Navy, koko M :) Ihanaihana!!

  2. Joulumieltä levitän hymyilemällä paljon ja olemalla kaikille ystävällinen!:)

  ReplyDelete
 168. 1. Valinta oli vaikea, mutta kyllä se on tuo OnePiece College 69 Navy s!
  2. Joulumieltä on kiva levittää järkkäämällä stressiä vähentäviä illanistujaisia, jossa leivotaan yhdessä torttuja ja pipareita ja jutellaan kaikesta muusta paitsi koulusta ja töistä:) ja lahjat ovat toinen takuuvarma keino, jolla levitän joulumieltä!
  3. ooonam@hotmail.com

  ReplyDelete
 169. 1. http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10014

  2. Lähettelen ystäville ja sukulaisille joulukortit(: ja annan myös lahjoja, enpä oikeastaa sen kummemmin mitään muuta tee

  binny-@hotmail.com

  ReplyDelete
 170. 1.OnePiece Selbu light grey!!koossa s
  2.leipomalla herkkuja tutuille ja teen myös kortteja:) <3

  jumpsu-@hotmail.com

  ReplyDelete
 171. 1. Toi harmaa naisten jos on noit tummii kuvioit ois kiva!
  2. joulumieltä ajattelin levittää ihanilla joulukoriteilla ja lahjoilla :)

  ReplyDelete
 172. 1. OnePiece Original värissä Navy :)

  2. Levitän joulumieltä itseasiassa ihan _kirjaimellisesti_, sillä olen postinlajittelussa töissä ja näin ollen jaan joulukortteja oikeisiin osoitteisiin päivittäin :) Siviilissä jaan joulumieltä perheessäni perinteisellä "joulu-hypetyksellä", joka alkaa jo marraskuun lopussa :) Siskoni sanovatkin minua jouluhulluksi, koska en tiedä mitään parempaa kuin läheisten lahjojen suunnittelu, ostaminen ja ERITYISESTI se niiden paketointi! Tämän jälkeen tietysti hehkutan lahjoja jouluun asti, ja ehkä saan näin myös levitettyä jouluiloa läheisiinikin.

  rxn1987@gmail.com

  ReplyDelete
 173. 1. Tollanen Original Pink ois just täydellinen!

  2. Ajattelin levittää joulumieltä (tätä vois jatkaa myös pidempään) hymyilemällä vastaantulijoille, sillä yllättävää kyllä yksi hymy voi pelastaa monen ihmisen päivän! (näin on käynyt myös mulle)

  3. jenni.kinnunen0@gmail.com

  ReplyDelete
 174. 1. Tällä hetkellä kiinnostaa tuo musta haalari koossa s!

  2. Perinteisin menoin: leipomalla, koristamalla kotia jouluisemmaksi, iloisuudella ja lämpöisyydellä :) Olen töissä tarhassa, joten jouluaiheiset kirjat, leikit, puheet ja askartelut vaikuttavat joulumieleen aivan itsestään!

  -Nelfi
  nelfira@hotmail.com

  ReplyDelete
 175. 1. Tää on mun lemppari ONEPIECE LUSEKOFTE GREY MELANGE/NAVY koossa S. :)

  2. Ihan toivottamalla hyvää joulua läheisille, iloisella olemuksella ja joulukorteilla!

  3. lid33@windowslive.com

  ReplyDelete
 176. 1.Lusekofte Navy naisten malli.
  2.Joulumieltä levitän ostamalla lahjoja läheisille ja teen isomummulle joulusiivouksen, koska ei enään itse jaksa. :)

  ReplyDelete
 177. 1. Tuollaisen valkoisen missä on tähtiä ja oranssi vetoketju <3
  2.Levitän tavallaan joulumieltä ympäri vuoden, mutta näin joulunaikaan se tapahtuu ihanilla joululahjoilla ja kävelyillä lumessa ystävien sekä perheen kanssa (samalla katsellaan hieman jouluvaloja). rrrrakastan joulua :D
  iikku85@luukku.com

  ReplyDelete
 178. 1. Punainen ois ihana<3
  2. joulumieltä ajattelin levittää ihanilla joulukoriteilla ja lahjoilla :)

  hennsku99(at)windowslive.com

  ReplyDelete
 179. 1. Originaali Light Lilac ois ihan mahtava pikkusiskolle, joka tällaista on toivonut joulupukilta! Omaan budjettiin haalari ei kuitenkaan mahdu.
  2. Levitän joulumieltä koristelemalla oman kotini jouluisaksi ekaa kertaa, hankkimalla kivoja ja mietittyjä lahjoja läheisille ja tekemällä lumienkelin!

  3. amnyka@utu.fi

  t: Ansa

  ReplyDelete
 180. OnePiece Original Lightw, Navy ja koossa M kiitos minulle <3!

  Aion levittää joulumieltä koristelemalla porukoiden kodin jouluisemmaksi!

  lenteri(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 181. 1. Naisten toiseks viimeisin haalari eli valkonen, jossa sinistä kuviointia ylhääl.
  2. Aion viettää paljon aikaa läheisten ihmisten kans.

  ReplyDelete
 182. Kyllä värinä tuo Lusekofte Pink vie ehdottomasti voiton!

  Meidän perheelle koko syksy on ollut yhtä menoa ja kun eri paikkakunnillakin asutaan jää varmasti yhden käden sormilla laskettaviksi ne päivät, kun ollaan saatu oikeasti viettää aikaa yhdessä perheenä. Jouluna aion irtautua täysin töistä, ottaa ihanan siskoni kainalooni, suunnata äidin karjalanpaistin ääreen ja antaa aikaa perheelleni. Pitkän ja pimeän syksyn jälkeen mikään ei tuo parempaa joulumieltä, kuin omat rakkaat ihmiset (ja tietenkin myös se ruoka hehh..)

  ReplyDelete
 183. 1: keltaisen one piecen haluaisin voittaa koska keltainen on tosi pireä väri talven pimeydessä! :)

  2 joulumieltä levitän sisustamalla molemmat asuntoni jouluisesti ja tekemällä joulu torttuja ja teen keittiön pöydälle pipari talon ;)

  julia.n@luukku.com

  ReplyDelete
 184. 1. Haluisin OnePiece USA =)
  2. Joulumieltä ajattelin levittää tänä jouluna ensinnäkin positiivisella ja hyväntuulisella asenteella. Aion myös ostaa lahjoja, tehdä itse kortteja ja leipoa jouluherkkuja :)

  ReplyDelete
 185. 1. Toivoisin kovasti OnePiece USA The American onepieceä ! Toinen varteenotettava vaihtoehto olisi ihanan blogi kollegasi lintun onepiece, mutta en löytänyt sitä onepiecen sivuilta joten valitsin kyseisen ihanuuden !

  2.Hyvää joulumieltä levittelen olemalla erityisen avulias ja mukava kaikille ihmisille, tosin pyrin tuohon muulloinkin kuin vaan joulun aikaan!
  3. emppu.j@hotmail.com

  ReplyDelete
 186. 1.One Piece Original Light Lilac
  2. Lähetän iloiset joulutervehdykset korteilla ja tekstiviesteillä joiden aiheena on suloinen koirani tonttulakki päässä!

  ReplyDelete
 187. 1. OnePiece Lusekofte Navy, koko Medium

  2. Olen ollut poissa Suomesta viimeiset 4kk, joten aion levittää hyvää joulumieltä rakkaimmilleni saapumalla yllätykseksi kotiin jouluksi viettämään rauhallista ja nautinnollista joulunaikaa heidän kanssaan. Ja vaikka levollinen yhdessäolo onkin se pääasia, olisi mahtavaa viedä rakkaalle veljelleni tuliaiksi OnePiece.

  3. erikaa_@luukku.com

  ReplyDelete
 188. 1. Yksivärinen perusmalli violettina olisi ihana :)

  2. Joulumieltä aion levittää ainakin hymyilemällä ja olemalla kohtelias :) Joulukortit on tietysti lähetetty ja eläinsuojan asukit saavat maanantaina pari kassia vanhoja lakanoita/pyyhkeitä/peittoja ja tietysti pari ruokasäkkiä.

  - Riikka (huudot10@gmail.com)

  Ihanaa joulun odotusta :)

  ReplyDelete
 189. 1. Onepiece original dark pink, koko M.
  2. Lähetän ensi kertaa joulukortteja. :)

  ReplyDelete
 190. 1. pinkki haalari koossa S olisi mahtava!

  2. levitän joulumieltä tekemällä läheisilleni joulukortit.

  ReplyDelete
 191. Oh ihanaa OnePiece olisi unelma talvi-iltoihin!! :)

  1. Onepiece Lusekofte Navy. Sinisessä on jotain niin ihanan rauhoittavaa!

  2. Joulumieli syntyy pienistäkin asioista, pelkkä hymy vastaantulijalta saa mielen parantumaan kertaheitolla. Alankin harrastamaan tuntemattomillekin hymyilyä joulun alla (toivon mukaan ei sentään ihan kajahtaneeksi luulla haha..)! :)

  ReplyDelete
 192. 1. OnePiece Big Print Pink Lightw.
  2. Sisustan kotini jouluisasti,paistan pipareita ja menen porin torille maskottina karkkikepin väreissä jakamaan piparminttu-karkkeja =)

  eail@luukku.com

  ReplyDelete
 193. 1. OnePiece Lusekofte Grey melange/Navy
  2. Levitän hyvää joulumieltä ostamalla läheisille kivoja paketteja. :)

  ReplyDelete
 194. 1. tuommonen Original Royal Blue ois tosi kiva!

  2. joulumieltä levitän ainakin perinteisten joulukorttien avulla. ne on ihan parhaita!

  ReplyDelete
 195. 1. Haluaisin OnePiece Lusekofte navyn
  2.Aijon tehdä tänäkin vuonna, niin kuin aina, itse tehdyt joulukortit rakkaille ystävilleni! Kotini olen tietenkin koristellut kaikilla ihanilla jouluvaloilla ja muilla joulun tilpehöörillä :D Perinteinen tyttöjen joulupiparien ja -tähtien leipomis viikonloppu on joulukuun toinen vklp! Silloin kunnon tyttöporukalla ahkeroidaan herkkujen parissa.:) Minusta paras joulumieli tulee antamisesta, iloisuudesta ja ystävieni lämpimästä seurasta!
  3. sara.hamis@luukku.com

  ReplyDelete
 196. Haluaisin ton jenkkilippukuosisen koossa xl, jolloin antaisin sen poikaystävälleni..olen metsästänyt sitä, mutta koko on aina loppu.

  Joulumieltä olen levittänyt viemällä kaikkea hyväkuntoista joulupatakeräykseen..esim kaikki vanhat pahmolelut vintiltä.

  Satukuikka@hotmail.com

  ReplyDelete
 197. 1. Original Navy, miesten malli
  2. Joulusukan avulla, jonne vuoropäivin tuikataan lahjat poikaystävän kanssa. Tähän mennessä sieltä on löytynyt mm. bambusukat, RHCP keikkaliput, keittiön siivous ja niskahieronta -kortteja! Toivottavasti jouluaattona myös One Piece ;-)
  3. ippee@hotmail.com

  ReplyDelete
 198. Hei ihana V, valitsisin ehdottomasti One piece Selbun vaaleanharmaana, olen tästä haaveillut jo pidemmän aikaa!
  http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10009

  Joulumieltä jaoin ostamalla ison säkin kissanruokaa kaupungin kissatalon hyljätyille. Siitä jos mistä tuli itsellekin hyvä mieli :) Toivottavasti saavat poloiset ihanan joulun vaikkei sitä omaa kotia (vielä) olekaan. Toivon että äidin joulumieltä myös edistäisi se, että kutsuimme perheen tällä kertaa meidän uuteen ikiomaan kotiin jouluksi, josko se äiskä saisi kerrankin vain nauttia joulusta eikä hääräillä ja stressata ruoanlaitosta. :)

  mytty83@gmail.com

  ReplyDelete
 199. Moi,

  Tykkään itse eniten one piecen orginalin lightw. rasperry mallista. Ihan super!

  Opiskelen nyt viimeistä vuotta ja viimeiset tentit menossa, joten kiirettä riittää. Jouluostokset ovat jääneet vähiin ja joulumieli on hieman poissa vielä. Olen kuitenkin jo tehnyt itse konvehteja ja joululikööriä perheelleni ja ystävilleni jouluksi joulumieltä nostattamaan (:

  jukaka@utu.fi

  ReplyDelete
 200. 1. Harmaa, jossa on tuota mustaa kuviota :)

  2. Levitän joulumieltä hymyllä ja ilousuudella, mutta väittämällä hössötystä ;)

  e0800310@edu.vamk.fi

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)