Sunday, December 25, 2011

Our Christmas in pictures

Hyvää joulua kaikille!:)

Täällä joulu on sujunut hyvin vilkkaissa tunnelmissa ;) Paljon melua ja meininkiä enkä millään ole ehtinyt tietokoneen ääreen. Itseasiassa, ei niin ole tehnyt mieli tehdäkään kun on perhettä kylässä <3 Varmasti ymmärrätte :)

Täällä ollaan leikitty, pelailtu, katsottu telkkaria, nautittu perheen seurasta ja ennenkaikkea syöty! :) Apua, mun napa paukkuu niin kovasti ja pelkäänpä että repeän kohta:/ Me emme ole mitään suuria suomalaisten jouluruokien (siis laatikkojen) ystäviä, joten olemme kehittäneet ihan omat jouluperinneruokamme, mitkä ovat jo viimeisen seitsemän yhteisen joulun ajan joulupöytäämme koristaneet. Ne koostuvat osaksi herkuista, mitä perheemme tuo meille tänne ulkomaille, mitä niin kovasti aina kaipaamme. 










Appivanhempani ovat laatikkojen ystäviä, joten he toivat itselleen muutaman laatikon. Mutta mitä kaikkea meidän joulupöydästämme sitten löytyy?

Bataattikookoskeittoa
Karjalanpiirakoita munavoilla
Ruisleipää graavilohella
Jokirapusalaattia
Mozzarellatomaattibasilikasalaatilla (kivan jouluiset värit;))
Uusia perunoita
Lammasta minttuhyytelöllä
sekä kinkkua

Jälkiruokana tarjoilin:
Pannacottaa lämpimällä glögikastikkeella
Jouluista banaanikanelikakkua

Saattaa kuulostaa ehkä monelle oudolta, mutta nämä ovat kovaa huutoa meidän huushollissa :D








Vaikka tämä blogi on ns. muoti/tyyliblogi, kiinnostaisiko teitä mahdollisesti ruokareseptitkin täällä? Itse rakastan häärätä keittiössä ja mielelläni jaan teidän kanssanne yllämainitsemien herkkujeni reseptit. Pistäkää mielipiteitänne asiasta tuonne kommenttiboksin puolelle!:)


Toivottavasti teillä on sujunut joulu hyvin rauhallisissa ja lämpimissä merkeissä lähimmäistenne kanssa. Ihanaa joulunaikaa vielä kaikille! :)

Hi everyone!
It's been really hectic here at our house as we were lucky enough to get loads of family over for Christmas. We've been so busy with playing, gameing, catching up, watching tv, enjoying each others' company and above all else - eating ;) that I haven't had the time to sit by my computer. Not that I really even wanted to do so. I'm sure you all understand ;) 
Above you can see some bits and pieces of our Christmas this year. Hope you all have had a wonderful Christmas and you've got to enjoy the company of your loved ones. Happy holidays everybody! <3

63 comments:

  1. Laita tulemaan vain reseptejä!Btw.nauratti jo ihan kun teidän joulupöytä oli melkeinpä meidän joulupöydän kopio:D.

    ReplyDelete
  2. Ihanaa joulunaikaa sinne! :) Ja täältä ainakin löytyis kiinnostusta myös resepteille!

    ReplyDelete
  3. Olisi aivan mahtava saada ruoka reseptejä! olisi myös kiva tietää syötkö arkipäivisin jollain tietyllä ruokavaliolla?:) Hyvää joulua sinulle!

    ReplyDelete
  4. Ruokajutut ovat aina tervetulleita! Ihanan erilaisia joulujuttuja, taidanpa jotain kopioida meidänkin joulupöytään :). Onko tuo Kivi-tuikkujen välissä kulkeva käpyjuttu jotenkin yhtä vai koottu useammasta osasta? On nimittäin erittäin kaunis ruskean ja valkoisen yhdistelmä!

    ReplyDelete
  5. Hmm, ei oikeastaan kiinnosta :)

    ReplyDelete
  6. onko miehesi siis suomalainen, olen ymmärtänyt että hän on ulkomaalainen?:)
    ei tarvitse julkaista kommenttia jos se tuntuu liian henkilökohtaiselta!
    Hyvää myöhäistä joulua sulle, oot ihana!:)

    ReplyDelete
  7. Joo! mua ainakin kiinnostaa reseptit!

    ReplyDelete
  8. Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa. Upean kattauksen plet myös loihtinut. Meillä on ollut yksi parhaista jouluista ever!!! Tyttärrlleni eka joulu, kun meille tuli joulupukki. Suloinen prinsessamme ei pelännyt pukkia lainkaan ja jopa lauloi tälle joulupukki-laulun :) Pienen ihmisen suurena tekona luovutti tutinsa joulupukille, enkä meinaa uskoa tätä itsekään, mutta nyt näyttäisi siltä, että koko tutti on jo unohdettu tyystin...tämä nyt on taas näitä asioita, mitkä ei välttämättä aukea, jos ei lähipiirissä tai omassa perheessä ole vastaavaa "tapahtumaa" seurannut. Minä olen valtavan ylpeä Äiti :)

    ReplyDelete
  9. lovely pics!!!

    thechicmode.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ilmanmuuta laita reseptit tulemaan, nuo jälkkärit kuulostaa ihanalta <3 t.sokerihiiri :D

    ReplyDelete
  11. Olin juuri kysymässä että voisiko tuon aivan ihanan herkullisen näköisen jokirapusalaatin ohjeen saada, joten tuohon sun kysymykseen resepteistä: kyllä kiitos!! :)

    ReplyDelete
  12. Herkullisen näköinen menu! Ja ihana turrikka vikassa kuvassa <3 Kai haukutkin saivat joululahjoja? :)

    ReplyDelete
  13. Tosi upeat pöytäkoristeet jälleen kerran :)

    ReplyDelete
  14. Please niitä reseptejä! Olis kuin piste i:n päälle, sitten tämä blogi nouseekin omalla suosikkilistalla ykköseksi.. : )

    ReplyDelete
  15. Hei kaikille!:)
    Nyt ajan puutteen vuoksi kiitän teitä kaikkia nopeista mielipiteistänne ja enemmistö on puhunut: Muutamia reseptejä on tulossa näin syömisenjuhlan jatkeeksi :D

    Tässä kuitenkin vastauksia esittämiinne kysymyksiinne:
    Somppu,
    Minulla ei ole mitään erikoista ruokavaliota. Uskon, että kultainen keskitie on paras - eli syön kaikkea kohtuudella. Mulla ei onnistuisi täyskiellot - tuntuu että sitä himoitsisi niitä vaan enemmän ja pyrimään syömään niin että se on pidettävissä vanhoille päiville asti:)

    Tickler,
    Se oli valmiina ostettu köynnös, missä oli oksaa jossa liimattuna "huurtunutta lunta". Itse lisäilin siihen hieman käpyjä joita poimin ulkoota:)

    Jaana,
    Oi kuulostaa niin sanoinkuvaamattoman tunteikkaalta joululta! <3 Meillä on täällä seurana 4vuotias sekä 5 kuukautinen kälyn tyttäret joten voin hieman ymmärtää iloanne <3

    Teresa,
    Kiitos ja ehdottomasti saivat vaikka mitä herkkuluita ;) Kävi muuten toinen vähän varkaissakin jouluaaton aamuna;) :D

    ReplyDelete
  16. Hei laita vaan reseptejä! :)

    ja aivan ihana joulukuusi ja joulupöytä teillä ♥

    ReplyDelete
  17. Looks like you've had a lovely Christmas. I'm loving your table decorations, beautiful!

    It's so nice for you that you got to have family over!

    I hope you had a wonderful day!

    Merry Christmas!

    Amelia xxx

    ReplyDelete
  18. Aivan ihana joulu sisustus, näyttää aivan talven ihmemaalta :)

    ReplyDelete
  19. Ihanan näköstä! <3

    -E

    ReplyDelete
  20. Ihanan tunnemmalliselta näyttää :) Joulussa on kyllä parasta yhdessäolo perheen ja muiden läheisten ihmisten kanssa. Ruoka tietysti tulee hyvänä kakkosena ;) Herkullisia jouluruokia teillä! Bataattikeiton ja jokirapusalaatin ohjeet kiinnostavat erityisesti :P

    ReplyDelete
  21. Kattaus näyttää upealta, niin kuin yleensä. Ruoat kuulostavat herkullisilta! En itsekään tykkää laatikoista, joten salaatit, lohi ja kinkku uppoavat parhaiten. =))

    ReplyDelete
  22. Nam näyttää niin hyvältä! Ja toki reseptejä otetaan mielellään vastaan täälläkin päin ;)

    ReplyDelete
  23. Ehdottomasti ainakin tuo pannacottan resepti tulemaan ja samoin mozzarellasalaatin :) ihana kattaus!

    ReplyDelete
  24. VAU, upeeta!

    -Klaudia

    ReplyDelete
  25. ihanalta kuulostavat ruuat ja reseptit kiinnostavat ehdottomasti! Itse olen melko aloitteleva kokki ja näin blogien lueskelun seassa on ihana saada hyviä resepti vinekkjä kun ei kauheasti vielä keittokirjoja jaksa selailla ;D vaikka asuttekin ulkomailla, niin onko miehesi myös suomalainen? ei siis mitenkään uteluna, mutta mietin vain kun olin aina jotenkin pitänyt häntä ulkomaalaisena, mutta sittrn mainitsit nuo appivanhempien tykkäämät laatikot :) ihanaa joulunaikaa myös sinulle!

    ReplyDelete
  26. -oih, minua kiinnostaisi tuon pannacottan ja jokirapusalaatin ohjeet, sen verran herkullisilta näyttivät. =)

    ReplyDelete
  27. Hei!
    Näin ruokaa rakastavana ja paljon sitä kotona laittavalle kaikki reseptit on tervetulleita. Kiitos! Upea kattaus! Ja mukavaa Tapaninpäivän jatkoa sinulle ja perheellesi! T. Siru

    ReplyDelete
  28. Ihanan näköinen joulupöytä! Me oltiin tämä joulu täällä, joten aattona pääsi koko kreikkalainen poppoo maistamaan suomalaisia jouluruokia. JP:n ehdotonta herkkua on perunalaatikko ja karjalanpiirakat (joita se osaa tehdä taitavammin kuin minä ?!). :D Ihanaa ja rauhallista joulua teille kaikille! (Blogi on taas in action.)

    ReplyDelete
  29. Mitä sulla oli jouluna päällä ja miltä näytit?? :D Kiinnostaa aina tietää, itse nimittäin olen kotivaatteissa ihan kulahtaneena, kun taas toiset jaksaa laittautua.. Me ei tosin käydäkkään kylässä missään:)

    ReplyDelete
  30. rapusalaatin resepti kiinnostaa! ja pannacotta jälkkärin kans:)

    ReplyDelete
  31. Oi ihanan kattauksen olet taas loihtinut teidän pöytäänne! (: Meillä ruoka on melko perinteistä vanhempani kun näin haluavat joten oma ruokailuni rajoittuu kinkkuun ja porkkanalaatikkoon :D
    Ja reseptejä ehdottomasti! Rakastan tehdä kaikkea purtavaa ja uudeksi vuodeksi olisi kiva saada uusia ideoita tarjoiluun ;>

    ReplyDelete
  32. Ehdottomasti tuon jokirapusalaatin ohje tänne! Näyttää todella herkulliselta!

    ReplyDelete
  33. kyllä kaikenmoiset reseptit kiinnostaa. kaikista eniten ärsyttää jos löytyy herkullisen näköisiä ruokia joihin ei ole ohjetta, eikä vihti aina niistä erikseen kysyä :D

    ReplyDelete
  34. Hei upea Mrs. V!
    Todella kaunis joulu on ollut teillä, valkoinen on oma lempivärini joten koristelemasi kattaus on kuin satumaa silmilleni! Mutta toisaalta, itsekkin olet niin jumalaisen kaunis ja sydämellinen ihminen, että voiko sellaisen ihmisen koti ruma ollakkaan? Ihanaa ja lämpöistä joulunaikaa sinulle! <3

    ReplyDelete
  35. Mistä ihmeestä saa uusia perunoita joulukuussa?? Oi, olispa jo kesä.. :D

    -Jenni

    ReplyDelete
  36. Ihanan näköinen joulupöytä!:)

    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Niistä Escadan hajuvesistä vielä, että ne ovat tulleet jo laivojen myyntipisteisiin, mutta kauppoihin ne varmaan tulevat myöhemmin! :)

    Tuossa vielä linkki, josta voit katsoa pullojen hinnastoa ja niiden kuvat, selaamalla hieman alas----> http://www.vikingline.fi/download/XPRICE_01-02_2012_low_web.pdf

    ReplyDelete
  38. Minä ainakin mielelläni lukisin reseptejä, kuulostivat ruuat sen veran hyviltä, että täällä mietitään jo niiden toteuttamista oli reseptejä tai ei :)

    ReplyDelete
  39. JOOOOOOOO RESEPTEJÄ!<3

    ReplyDelete
  40. Hei,
    hyvät ja maittavat reseptit kiinnostavat aina..ja erityisesti kun sulla olisi niihin sellainen ymmärtääkseni eurooppalainen ¨touch`. Oikein hyvää ja ihanaa alkavaa vuotta, toivottaen yksi uskollinen lukijasi.

    ReplyDelete
  41. Hei,
    tietty olisi hyvä saada sinulta jotain kivoja reseptejä, mannermaisen touchin kera..
    Ihanaa ja rauhaisaa Uutta Vuotta 2012, toivottaen lukijasi jo hetken aikaa..))

    ReplyDelete
  42. Joojooojoo! Reseptejä ei voi koskaan olla liikaa ;)

    ReplyDelete
  43. Ehdottomasti reseptejä tulemaan. Tuo jokirapusalaatti kiinnostaisi varsinkin aivan ensimmäisenä!

    ReplyDelete
  44. Pakko vaan kommentoida, että oon ihan lumoutunu tuosta valkosesta "teemasta", ihanan talvista :)

    Ja reseptit kiinnostavat!

    ReplyDelete
  45. Todellakin reseptejä vain kehiin! :) Mua ainakin kiinnostaisi ne, olen nyt viime vuoten innostunut vähän ruoanlaitostakin. :)

    Sä oot kyllä loihtinut uskomattoman joulukattauksen, kuin suoraan jostain sisustuslehdestä. Vautsi!<3

    ReplyDelete
  46. Aika erikoisia ruokia verrattuna esim. meidän joulupöytään :D Mutta kuulosti kaikki hyviltä(:!
    Ja ehdottomasti laitat tänne reseptejä! :)

    ReplyDelete
  47. Niinhän se joulu meni perheiden ja rakkaiden parissa. :) En itsekkään viitsinyt tuhlata aikaa tietokoneen parissa. Voi kun joulu olisi vain kestänyt hieman pidempään :)

    ReplyDelete
  48. Ehdottomasti reseptit jakoon! Täällä vesi kielellä odotellaan... :)

    ReplyDelete
  49. Minua kiinnostaisi kovasti tuo jokirapusalaatin resepti. :)

    ReplyDelete
  50. I love how you decorated your tree! it looks amazing :)
    Have a lovely day!
    Veronika

    www.livinginwinterpeg.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Pannacotan resepti ainakin kiinnostaisi ! :)

    ReplyDelete
  52. Tämä on ehkä tyhmä kysymys, mutta miten tuo peili pysyy pystyssä lipaston päällä kaatumatta? Teillä on todella kaunis koti, myös joulupöytänne on ollut upea.

    ReplyDelete
  53. Oi kuinka ihanan tunnelmallisia kuvia olet ottanut !:)

    Ja ihanan hauska kuva koiruudesta :D

    ReplyDelete
  54. http://strictlystyle.blogspot.com/2011/11/victorias-secret-show-20112012.html <- Tuohon, erityisesti 22. (?) kommenttiin viitaten:
    http://starlounge.fi.msn.com/images.aspx?cp-documentid=160152605#image=8

    =)

    ReplyDelete
  55. Mä vastailen vähän matti myöhäsenä, mutta kyllä siis tykkäisin ruokaresepteistä! :)

    ReplyDelete
  56. Onpas rupisia pottuja, liekö ruttoa...

    ReplyDelete
  57. meidänkin joulupöydästä löytyy uusia perunoita kaikkien perus jouluruokien lisäksi:D

    ReplyDelete
  58. Heips! Sitten kun kerkeät ja on inspistä ,niin voisitko tehdä kollaasin uudenvuoden asusta joka on sun mieleen?

    ReplyDelete
  59. Kyllä reseptit kiinnostavat, ehdottomasti! Varsinkin kun teillä oli vähän erikoisempia herkkuja tarjolla :)
    Onko tuo upea joulukattaus taas sun käsialaa?

    ReplyDelete
  60. Kyllä vain reseptejä olisi kiva saada. Etenkin bataattikookossosekeittoa on päästävä kokeilemaan. :)

    ReplyDelete
  61. Ja viellä yksi kysymys! millä ohjelmalla teet kollaasit,kun sulla on tuolla vähän aiemmissa postauksissa tosi kauniisti tehtyjä kollaaseja?:)

    ReplyDelete
  62. Ihana nappisilmä viimisessä kuvassa :) Meillä kotona samanlainen mutta pienempi vielä ;)

    -M-

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)