Friday, December 23, 2011

Ballerina skirt in use again

Enää yksi päivä jouluun! Jessus kun nää päivät menevät nopeasti! Meillä riittää täällä oikein ihanasti kiirettä kun me onnekkaat saimme jouluksi talon täyteen perhettä <3 Joulu kun on ylensyömisen lisäksi todellinen lastenjuhla, on ihanaa kun saimme melkein viikoksi myös kälyni koko perheen lapsineen paikalle! :) Ah, ihana aloittaa aamu Paavo Pesusienen tahdissa ;) Meillä on siis täällä nyt kädet täynnä tekemistä, joten en ehkä ehdi hetkeen kommentteihin vastaamaan, mutta valtaosa teistä on varmaan ihan samassa tilanteessa kaiken joulukiireen keskellä.

Pahoitteluni, että viime aikoina en ole ehtinyt kovasti päivän asuja kuvata, joten tässä taas yksi hieman vanhempi päivän asu kuva. Tätä kokonaisuutta käytin kesällä paljonkin. Niin mukava kaupunkiasu, missä tuli tepasteltua pitkin Helsinkiä moneen otteeseen. 

Otin hieman kuvia tämän vuoden joulukoristeluistani ja pyrin saamaan ne ladattua teillekin piakkoin. Tiedättekö, tein historiaa tänä vuonna. Minä onnistuin malttamaan mieleni ja tämän vuoden koristeet ovat hyvin pelkistettyjä ja yksinkertaisia. Jotenkin vaan teki mieli rauhaa ympärille hyvin stressaavan syksyn päätteeksi. Toivottavasti teillä on jouluvalmistelut mallillaan ja pääsette pian nauttimaan tästä ihanasta pyhästä rakkaimpiesi pariin. Hyvää joulua teille kaikille! :) 

necklace: H&M, blouse: Zara, skirt: H&M, belt: H&M, shoes: Mulberry, bag: Mulberry Oversized Alexa


Only one day until Christmas (atleast for us Finns who celebrate Christmas on the 24th)! Gosh how time flies! We've been extremely busy here as we just got some family over for Xmas. We are so lucky that they were able to come over for the holidays and celebrate this joyous holiday with us! So this morning began by watchin Sponge Bob Squarepants with my sister-in-law's daugter <3 I'm going to be very busy for the next few days here, so I might not be able to answer to your wonderful comments, but I assume you all are going to be very busy too - or atleast occupied with your loved ones. <3


I am sorry that I haven't had the time to photograph too many of my outfits recently, so here, yet again, comes an old outfit from last summer. It is soooo comfy and I wore it more than often for a stroll in the city. 


I wish you all a very merry Christmas! :)

25 comments:

 1. Hyvää joulua sinulle!<3 Vaikka oot itseäni jonkun verran vanhempi niin kirjoitat jotenkin silleen nuorekkaasti ja sulla on mielenkiintoisia juttuja:) Vaikutat muutenkin niin lämmin sydämiseltä ihmiseltä kuin joku vaan voi olla! Sulla on paljon merkkivaatteita ja kalliita laukkuja, mutta silti korostat aina lämmiäisenrakkautta ja arjen pieniä iloja:) Oot kyllä ihana! Huomasin juuri että oot NY kisassa jo 4.sijalla, onnea!!:)
  Vietä mukava joulu<3

  ReplyDelete
 2. Nice outfit! So feminine!

  BTW! Those over the knee boots from Topshop are now on sale! I already got them, but many sizes are sold out, however, that are often back in stock. Maybe some readers will be interested.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa joulua rakkaittesi keskellä, toivottavasti nautit siitä täysin rinnoin ja jatkat ihanaa kirjoitteluasi sitten rentoutuneena ja syksyn stressin taakse jättäneenä! Blogisi on mahtava!

  ReplyDelete
 4. En kestä kauneuttasi ;) Ihanaa, että olette saaneet perhettä sinne teille, oikein ihanaa ja rauhallista joulua!!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 5. Hyvää joulua mrs. V sinulle ja koko perheellesi! :)

  ReplyDelete
 6. Hyvää joulua Mrs.V ja kiitos kivasta blogista, joka on jaksanut piristää koko kuluneen vuoden ajan! Toivottavasti pääset nyt jouluna kunnolla rentoutumaan ja viettämään aikaa perheen kanssa.

  ReplyDelete
 7. Oh là là! Todella ihanat vaatteet! :o Jos näkisin sut kadulla, niin kyllä kattosin pitkään. :D Sen verran kaunis olet ja vielä siihen päälle sun järjettömän hyvä tyyli. Selkeesti yksi parhaimpia pukeutujia, mitä tiedän! Sulla on sitä omaa persoonallisuutta tyylissäs. Toivottavasti mäki jouskus osaisin pukeutua tolleen.. :D Huisin hyvää joulua sulle ja sun lähimmäisilles! :)

  ReplyDelete
 8. Olet niin nätti! Hyvää joulua sinulle<3
  Halauksia,
  Flutra

  flutrafashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Sä olet älyttömän kaunis! Ja ihana asu jälleen kerran, tykkään tosta vyöstä tosi paljon =) Hyvää joulua!

  http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Rauhallista joulua sinulle ja läheisillesi <3

  ReplyDelete
 11. oh my, ihana mekko!

  http://liisamarian.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Such a lovely outfit! Makes me wish Summer was here already. Happy Holidays :)

  http://latelystylish.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Tosi ihana asu! Hame on ihanan herkän naisellinen.

  ReplyDelete
 14. stunning outfit!!

  xx
  http://redtoyellow.blogspot.com/

  ReplyDelete
 15. that's one gorgeous skirt, love how you merged neutral colors! Sending you my best holiday wishes!

  Cess O. <3 The Outfit Diaries

  ReplyDelete
 16. No itse asiassa joulukiire on jo loppunut, tuskin koskaan oikeastaan alkanutkaan :) Eli leppoisissa merkeissä ollaan jo, ihanaa joulua myös sinulle!
  Ja aivan iiihana asu, tosi kauniin keijuinen! :)

  -Katrinsessa-
  cabotcircus.blogspot.com

  ReplyDelete
 17. Hyvaa Joulua myos sinne kaunis <3

  ReplyDelete
 18. Ihana asu!

  Oikein hyvää Joulua sinne! :)

  ReplyDelete
 19. Kaunis asu, niin kuin aina :) Oikein rauhallista ja ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 20. http://strictlystyle.blogspot.com/2010/12/helmiaisrauta.html

  Moi! Mulla olisi kysymys tuosta suoristusraudastasi. Sain samanlaisen joululahjaksi ja kysyisinkin nyt miten hoidat sitä? Lähinnä siis jos siihen jää muotoilutuotejämiä yms. Vanha Babyliss-suoristusrautani meni todella rumaksi, kun en tajunnut sitä koskaan putsailla :( Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja vietä ihana joulu! :)

  ReplyDelete
 21. Napakymppiasu taas! :-) Voisitko tehdä postauksen sun laukuista?

  ReplyDelete
 22. olet niin kaunis näissä kuvissa! sulla on upea tyylitaju :-)

  ReplyDelete
 23. nice post!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  ReplyDelete
 24. Heippa :) Oon kauan jo kuolannu tollasen samanlaisen Mulberryn Alexa laukun perään. Mistä oot omas ostanu? Ja paljonko makso? :>

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)