Thursday, December 8, 2011

Craves from Zara

En ole ikuisuuksiin käynyt ostoksilla (jos muiden joululahjoja ei oteta huomioon ;)), mikä tarkoittaa, etten ole käynyt lempikaupassani Zarassakaan pitkään aikaan pyörähtämässä. Eilen kuitenkin päädyin selailemaan heidän nettisivujaan ja löytyisihän sieltä vaikka mitä... Erityisesti minua viehättää tuo printillinen pusero. Havahduin jokin aika siihen, että lähes kaikki vaatteeni ovat yksivärisiä. Tästä syystä olen nyt saanut päähänpinttymän, että jos jotain lähiaikoina hankin, sen täytyy olla printillinen tai edes kaksivärinen, jotta asu saa jotain särmää. Zaralla olisi nyt tähän himoon monta helpottavaa kappaletta...

Items from left to right:
beige/white shirt 69,95e, combined dress 79,95e, shirt dress 119e, pink/balck shirt 39,95e, printed shirt 39,95e, black/white shirt 49,95e.

Kylläpä tuo printillinen paita näyttäisi kivalta yhdistettynä mustiin sukkahousuihin ja mustaan korkeavyötäröiseen hameeseen! Minkä kanssa sinä sitä käyttäisit? 


Gosh, I haven't been shopping in ages (if you don't count for all the present shopping;)). I actually just recently woke up to the reality, that most of my clothing items are monochronic. After realizing this fact, I have been craving for printed pieces. Or at least pieces with atleast two different colours on it. 
After a quick browse through my favourite clothing store Zara's selection, I found multiple items (surprise surprise) satisfy this craving. Especially the printed shirt is to my liking. How nice would it look it it was paired it up with black opaque tights and a black high waisted skirt?
How would you wear this item?

22 comments:

  1. Moikka! Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja haluan kiittää ihananista ja inspiroivista postauksista! Luen blogiasi suurimmaksi osaksi kännykällä ja nyt uudistusten myötä se näyttäisi olevan aika hankalaa, kuvat ei näy kokonaan ja sivua liikutellessa seuraava postaus vaihtuu tarkoituksetta näkyviin. Toivon että sitä voisi jotenkin korjata, että lukeminen onnistuisi (:

    ReplyDelete
  2. Anonyymi,
    Hei ihana! Kiitos kun käyt! Ikävä kyllä mitään muutosta ei ole muuta tullut kuin olen bannerin kuvan vaihtanut, ja sen ei pitäisi mitenkään mihinkään vaikuttaa! Joten en ikävä kyllä osaa auttaa tähän ongelmaan:( Toivottavasti joku muu täällä osaa neuvoa? Sillä omalla iPhonella minulla ei ole tätä ongelmaa?

    ReplyDelete
  3. Could you please show us your fav. lipsticks? your amazing xoxo

    ReplyDelete
  4. Heippa! Ihan tähän alkuun: huippu blogi, seuraan päivittäin Ü. Ja sitten toinen asia: Mulla oli sama ongelma ku anonyymillä ja luin blogia iphonella.. Mutta selvitin ongelman (jippii)!! Ihan postauksen alaosassa lukee "näytä internetversio" ja sitä klikkaamalla saat tavallisen version! Hyviä lukuhetkiä!! Ü

    ReplyDelete
  5. Onpas ihanan jouluinen ja pirteä banneri!:)

    http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I just have 3 words about this. I LOVE ZARA!
    Halauksia,
    http://flutrafashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. MrsAvecPassion,
    Hi sweety! I have made a few posts about my lipsticks, but they are in Finnish though. Just try to look by the name of "huulipuna" (lipstick in Finnish) and place it on the google search on my blog's right side banner. You should at least see the products I use :) And You are amazing! :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihana kovasti, ihana että käyt! Kiitos paljon kun autat muita eteenpäin! Kovin ystävällistä!! <3

    Linda,
    Kiitos murunen!!:)

    Anonyymi,
    I am sorry, I do not understand to what you are reffering to?

    Flutra,
    I share you passion ;)
    halauksia takas!

    ReplyDelete
  8. Sun uusi "yläkuva" on aivan ihana :)
    t.Kiskis

    ReplyDelete
  9. Moi! Tämä on ihan aiheeseen liittymätön juttu, mutta silti... Törmäsin nimittäin erään naistenlehden sivuilla upeaan Balmainin muotikuvaan. Oletko kuullut tästä muotitalosta ennen? Saattaa olla sinulle hyvinkin tuttu, mutta minä kuulin tästä suunnittelijasta, tai muotitalosta ensimmäistä kertaa. Ihastuin upeaan kuvaan niin kertakaikkisesti, että käväisin heidän nettisivuilla kurkkaamassa ensi kevään mallistoa. Mallisto vaikutti ainakin minut, upean tyylikästä! Paljon valkoista yhdistettynä metalliväreihin, ah niin kaunista... Kurkkaa huviksesi http://www.balmain.com/en/

    Postaustoiveita kun tiedustelit, niin minä ainakin rakastan lukea kaikkia tyylijuttujasi! Sekä omaan tyyliin ja päivän asuihin että inspiroiviin tyyleihin ja catwalk-kuviin liittyviä; ne ovat mielestäni blogisi parasta antia. Pidän tyylistäsi todella paljon. Ihailen erityisesti sitä, miten yhdistelet edullisempia merkkejä hieman kalliimpiin ja saat kaiken näyttämään erittäin hyvältä yhdessä. Se on sitä todellista tyylitajua. :)

    Ei muuta kuin kiitos inspiroivasta blogista ja hyvää viikonloppua! :)

    Terkuin Milja

    ReplyDelete
  10. Olin tulossa myös kommentoimaan tuota samaa kännykkäongelmaa, mutta täytyy koittaa anonyymin vinkkiä ja toivoa, että se korjaa tilanteen. :)

    Tuo printtipaita miellyttää kyllä itseänikin. Vaikka sen printti on aika voimakas niin värit ovat kuitenkin mukavan "kesyt" niin ettei paita ole liian sekavan näköinen. Todennäköisesti käyttäisin sitä ihan tummansinisten skinny-jeansien kanssa, vaikka voi olla että tuo paidan pituus jäisi itselläni ainakin muutaman sentin liian lyhyeksi sitä tarkoitusta varten. Lisäksi tuo musta mekko ja oikeanpuoleinen kokonaisuus (ja miksei tuo paljettineuletakkikin) miellyttää kovasti, täytyykin suunnata kohti Zaraa...

    ReplyDelete
  11. Heippa!
    Tuossa lueskelin aiempia kommentteja ja löysin keskustelua blogisi mahdollisesta loppumisesta, kun muutatte Suomeen? Sanoit, ettet enää yksinkertaisesti koe tarvetta blogille. En ihan ymmärrä tätä, koska käsittelet vain pinnallisia asioita etkä lainkaan yksityiselämääsi. Eihän sillä ole kaiketi väliä silloin, minkä maan kolkasta blogia kirjoittelee!
    Älä siis lopeta!

    ReplyDelete
  12. love it!! i like to keep my outfits simple and effortless.

    http://redtoyellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. missä maassa sä asut nyt?

    ReplyDelete
  14. KisKis,
    Voi mun musu musu <3 Kiitos kaunis <3

    Milja,
    Kiitos ihana kun muistat minua kun törmäät vastaaviin upeisiin juttuihin! Olen ollut Balmainin fani monen monta vuotta. Niiiiiiin upeita juttuja, tosin niiden hintalappu on jotain niin järkyttävän korkeaa, että niitäpä ei ihan ostetakaan, mutta ehdottomasti ihaillaan muiden päällä!:) Jos haluat lukea merkistä lisää, suosittelen tsekkaamaan omat kirjoitukseni merkistä. Jos kirjoitat tuohon oikealta sivupalkista löytyvään googlen hakuun balmain niin voit löytää vanhoja juttujani jos kiinostaa!:) Kiitos kovasti, että jaat täällä hyvää mieltä ja käyt blogissani <3 Olen kovin otettu:) Samaa sinne!! <3

    tiia,
    Kiitos kovasti kun olet halukas auttamaan muita! Ihana piirre!
    Kyllä, olen ihan samaa mieltä kanssasi! Ja joo, kyllähän mäkin varmaan juuri löydän itseni zarasta :D

    ANonyymi,
    Hei ihanuus! <3 Olet niin kovin suloinen!:) alkuun sanon että ei hätää, en ole vielä lähitulevaisuudessa Suomeen muuttamassa :) Tuo tarve ei oikeastaan liity mitenkään blogin sisältöön vaan omaan fiilikseen. Luulen, että jokainen ulkosuomalainen ymmärtää mitä tarkoitan? Blogi on vaan niin mahdottoman ihana tapa pysyä kosketuksissa koti-Suomeen, käsitellä arjen pieniä ja pumpulisia asioita muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Ja etenkin, pitää yllä suomen kielen taitoa, edes jotenkuten :D Sillä täällä ulkomailla en muuten joudu kirjoittamaan suomea lainkaan. Jos olisin Suomessa koko ajan asunut, en vamastikaan koskaan olisi aloittanutkaan blogia. Jotenkin ulkomailla siihen tuntui olevan tarve? Aika hassua ja varmaan vaikea ymmärtää, mutta jos mietit, niin aika moni blogin kirjoittaja asuu ulkomailla: Kalastajan vaimo, ps.i love fashion, yummy!, mungolife jne. Kyllä varmaan siihen joku yhtenäinen tekijä liittyy? :) JOtenkin tuo turvaa ja yhteenkuuluvuutta? :D Mutta lopuksi vielä, ei hätää. Muutto Suomeen ei ole vielä näkyvissä :)
    Kiitos kuitenkin hirmuisesti siitä, että käyt blogissani ja ymmärrät ja kunnioitat blogini sisältöä! :)

    Red to Yellow,
    I agree <3

    Anonyymi,
    SUosittelen sinua lukemaan "Minä" postauksen!:) Se löytyy tuolta oikealta sivupalkista categories otsikon alta!:)

    ReplyDelete
  15. Oi, mitä kaikkea kivaa Zarasta löytyykään! Postausehdotuksia sen verran, että aiempi joululahjavinkkipostaus oli mainio, voisiko sen laajentaa myös naisten puolelle? :) Myös oma wishlistisi olisi mielenkiintoista luettavaa, tokikin näiden muotijuttujen osalta. ;)

    ReplyDelete
  16. Itsekin päädyin Zaran sivuille ihastelemaan ja siellähän oli vaikka mitä, kun asun monen sadan kilometrin päässä Zarasta niin ei ole tullut käytyä:) Oon aina ihaillut bloggareiden ja sun päällä Zaran vaatteita (mm. sitä viininpunaista bleiseriä) enkä oo aiemmin hoksannut googlettaa nettikauppaa niin kiitti vinkistä:D

    Saako muuten kysyä että millainen tuotelappu siinä sinun Alexander McQueenin mustassa huivissa on? Kun jollain on myynnissä sellainen netissä mutta hinta aika edullinen niin mietin että voisiko olla kopiotuote? Mietin vaan että onko siinä painettu se merkin teksti vai ihan vaan se tuotelappu tai jopa molemmat? Mietin että oonko tehnyt löydön vai ostamassa huijarilta:) Kun googletin jotain ebay ohjeitakin mutta en ole nyt varma mille sen kuuluisi näyttää kun feikkejäkin noista ilmeisesti on?
    Sori kun vaivaan sinua, tulit vaan mieleen kun sulla on se huivi:) Kiitos kovasti jos vaan jaksaisit auttaa<3 Hyvää viikonloppua:)

    ReplyDelete
  17. 1. Haluaisin voitta lumihiutalekuvioisen onepiecen tai sitten tuon miestenmallin USA kuviolla :D
    2. Joulumieltä levitän joulukorttitervehdyksillä, kuten joka vuosi ja vaikka soitatan joululauluja niin että naapuritkin kuulee;)

    ReplyDelete
  18. Uusi lukija ilmoittautuu!

    Mielestäni on erittäin hyvä, että olet asettanut selkeät rajat blogisi sisällölle. Nuita kaksikymppisten blogeja lukiessani tulen vain pahalle tuulelle siitä jatkuvasta kädenväännöstä, mitä siellä käydään bloggaajan ja lukijoiden välillä. Bloggaajat eivät ymmärrä lukijoiden toiveita, mutta toisaalta eivät aseta selkeitä raameja omalle toiminnalleenkaan.

    Vaikutat ihanalta ihmiseltä, olen iloinen että satuin eksymään blogisi pariin.

    Mukavaa joulunodotusta!

    -Murmeliina

    ReplyDelete
  19. Moikka! Olen lukenut jo melkoisen pitkään blogiasi ja nyt vasta "uskaltaudun" kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Ajattelin vain kysäistä, että onko joululahjaideat äidille, naispuolisille ystäville, jne.,-postaus tulossa mahdollisesti milloin? :) Odotan sitä kovasti ja alkaa aika käydä vähiin lahjojen hankkimisen kanssa!

    Oikein mukavaa joulunodotusta sinulle!

    ReplyDelete
  20. Tämä nyt ei liity yhtään aiheeseen, mutta huomasin että olit linkittänyt Sofien viimeisimmän postauksen faceen ja ajattelin kommentoida asiaa täällä, koska en halua facessa "äitihahmo" leimaa :)

    Mutta tosiaankin kaikkien pitää olla erittäin varovaisia netissä, koska netissä liikkuu kaikenlaisia hulluja ihmisiä. Nuoret, eritoten teinit eivät välttämättä sitä ymmärrä ja seuraukset voivat olla kohtalokkaat. Luulisin, että varmaanki 15-18 vuotiaat useimmiten tarttuu esimerkiksi chateissa, keskustelupalstoilla, irc-galleriassa jne tarjouksiin jotka ovat liian hyviä ollakseen totta. Oli sitten kysymys esimerkiksi nettitreffeistä tms. Ja varsinki jos nuoret lähtevät tapaamaan jotakin henkilöä netistä niin se kannattaa tehdä keskellä päivää ja julkisella paikalla eikä illalla jossain syrjäkadulla. Toki eivät kaikki hulluja pervoja ole, mutta niitäkin sinne sekaan valitettavasti mahtuu. Ja yksi asia mikä minua huolestuttaa on se, että nykyään nuoret lataavat nettiin bikinikuvia ja jopa vähän eroottisen oloisia poseerauskuvia, en tiedä onko sitten kyseessä jonkinlainen huomionhakuisuus sellaisilla kuvilla, mutta siinäkin asiassa kannattaa olla varovainen ja miettiä todella tarkkaan, ketä hyväksyy kaveriksi esimerkiksi facebookiin tai antaa omaa numeroaan jakoon netissä.

    Anteeks nyt tälläinen avautumis viesti, mutta minun mielestä netin vaaroista ei varoiteta tarpeeksi ja varsinkaan niitä 12-15 vuotiaita.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)