Thursday, November 17, 2011

Which dress did I choose...?

Hiljattain ihastelin kanssanne Topshopin mekko valikoimaa. Päädyin hankkimaan jotain itsekin, nimittäin todella monipuolisen LBD:n eli little black dress:in. Kyseessä on sama malli, mikä kollaasissani näkyy punaisena sekä sinisenä, mutta hankin sen tosiaan mustana. Kokoani ei sinisenä ollut ja muutenkin havahduin mekko varastoani tutkaillessani siihen faktaan, että minulla ei ole kunnollista LBD:tä, joka sopisi eri asusteita yhdistelemällä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kuten töihin, ostosreissulle, syömään ulos tai jopa cocktail - juhliin.Tämän näköinen mekko on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Seuraavaksi tuleekin postaus siitä, miten asusteita vaihtelemalla tästä simppelistä vaatekappaleesta saa paljon erinäköisiä kokonaisuuksia arjen eri tilanteisiin.

Just a few posts back, I admired a few Topshop dresses with you. But the admiration didn't just end there, I ended up buying one of them. To be exact, the dress that I chose, wasn't in the collage I created. The same model was showcased in red and in navy blue, but a black piece now completes my wardrobe.  Recently I woke up to the fact, that I don't own a versatile little black dress! I do have two black dresses, but because of their shape, they are not as versatile as a LBD should be. A LBD is a piece, that fits almost every occasion, with a little help from accessorizing. In the next post, I will display how this dress converts into the office, to your strol around the city or even to a coctail party. Yes, this piece is that versitile. Something, that almost every woman should own.

25 comments:

 1. Tuo mekko on kyllä aivan ihana jaa sopii sinulle kuin nenä päähän. :)

  -K

  ReplyDelete
 2. Kaunis mekko ja kivan mallinen!

  Onko se vähän lyhyt töihin puettavaksi vai kuvittelenko vain? Riippuu tietysti työpaikasta, mutta koska teen itse toimistotyötä, niin miellän kaikki työvaatteiden nimellä kulkevat toimistoon sopiviksi ja lyhyemmät versiot iltamenoihin =)

  ReplyDelete
 3. Hei, upea mekko! olen ajatellut kyseisen ostamista joko mustana/sinisenä...:) mutta kysymys kuuluu, miten sieltä tilataan? Olen ihan uuno näissä asioissa nimittäin :D.

  ReplyDelete
 4. tosi kiva toi mekko:) mäkin voisin haluta!

  ReplyDelete
 5. Itse mietin eilen aivan samaa mekkoa ja tämän erinäköisiä kokonaisuuksia arkeen. Joten todella osuvaan aikaan tuli postauksesi :D Naisella on makua kyllä :)

  ReplyDelete
 6. Hieno mekko mutta miten tollasella voi istua ilman vilautuksia? Tee joskus postaus "Näin istun lyhyimpien mekkojen kanssa tai jotain sinnepäin". Mä en edes uskalla hankkia kovin lyhyitä hamosia koska pelkään paljastavani kumartuessa/kyykistyessä/istuessa vähän liikaa :)

  ReplyDelete
 7. Hei!
  Voisitko kokeilla tehdä mekolle Audrey Hepburn-tyylisen yhdistelmän statement-korun kannssa?

  ReplyDelete
 8. Vilken trevlig blogg du har gumman!!:)
  Inte för att jag förstår så mycket finska ännu men bilderna är härliga och det kommer ju lite engelska här o var :) Du har en grym "sense of fashion"!

  Puss C

  ReplyDelete
 9. onpa nätti. mutta kauhean lyhyt. omille paksuille jaloille ei sopisi.. :/ mutta sulle kyllä :)

  ReplyDelete
 10. Vautsi toi mekko näyttää tosi kivalta sun päälläs!

  ReplyDelete
 11. Iik, ihan mahtava mekko! Niin monipuolinen. Haluaisin ehdottomasti nähdä eri variaatioita tästä sun toimesta. :)

  ReplyDelete
 12. Don't get me wrong, sulla on kyllä kroppa jonka avulla tuollaiset asut can be pulled off, mutta hieman "tacky" on kyllä tuo mekon pituus... Etenkin yhdistettynä noihin korkkareihin :(

  ReplyDelete
 13. Upea mekko, sopii kauniisti sinulle:) Harmi kun en itse varmaan jotenkin osaisi käyttää noin lyhyttä, tai ei siis ole kroppaa vaan tuollaiseen mutta kadehdin aina kaikkia jotka osaa ja "uskaltaa" noita käyttää, näyttää niin nätille:) Sullahan on tosi hyvä kroppa, sopisit hyvin victoria`s secret malliksi noilla mitoillasi. Voisi ehkä itsekin tehdä hieman jotain sen eteen että näyttäisi yhtä hyvälle:D

  ReplyDelete
 14. Moikka! Ihana mekko!! :) Mistä nuo kengät on ostettu?

  ReplyDelete
 15. Vau, hyvältä näyttää! : )

  ReplyDelete
 16. Toi on ihan sairaan hieno!! Itse voisin haluta samanlaisen, mutta ehkä punaisena. Tosi kivan näkönen sun päällä =)

  http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. kauhee poraaminen jostain hameen pituudesta?!? ootteko jotai uskovaisia vai miksei saa laittaa ton pitusta mekkoo ja noita kenkiä?

  ReplyDelete
 18. Jes olet ottanut mun lempi Louboutinit mukaan kuviin! Niitä näkee sun asuyhdistelmissä aivan liian harvoin:( Kaunis olet ja ihanaa talvea ja joulunodotusta!:)

  ReplyDelete
 19. Toi sopii kyllä sulle ihan täydellisesti! :) Ja IHANAT ken
  gät <3

  ReplyDelete
 20. Hei voitaisko me joskus saada tietää, mitä se taannoinen Louis Vuittonin kassi sisälsikään? :)

  Muutenkin toivoisin jotain postausta sinun laukkukokoelmastasi.

  ReplyDelete
 21. K,
  Kiitos kovasti kohteliaisuudesta!:)

  Tiia,
  Kiitos! :)

  ANonyymi,
  samaa mieltä olen! Toki aina hieman vaihtelee työpaikasta riippuen, mutta huomenna tulee tapa miten tämän mekon pituuden saa fuskattua sopivammaksi useampaan toimistotyöhön :)

  ANonyymi,
  Ihana, suosittelen!:) Menet vaan sinne ja sivuille ja seuraat sivuston ohjeita :) add to shopping bag ;)

  Essi,
  Se on todella monipuolinen!:)

  Elisabete,
  Great mind think alike? ;) Huomenna lisää <3

  anonyymi,
  Helposti tuolla istuu ilman vilautuksia. Tosin itse käytän tuota mekkoa suurimmaksi osaksi mielummn mustien sukkisten parina, joka huomattavasti asiaan helopttaa :)

  anonyymi,
  niin säkin <3

  Anonyymi,
  Voisinpa yrittää!! :)

  Caroline,
  Gumman!! :) Vad roligt att du är här!! <3 Du kan träna din finska här då ;) Jag hoppas vi ses snart igen <3 Saknar ni alla <3

  möörve,
  Kiitos paljon kohteliaisuudestasi. Onkin tärkeää osata pukeutua oikein omalle vartalotyypilleen. Itse sitä vielä hieman haen, mutta hyvä jos sinulla on jo homma hallussa! :)

  Joanna,
  Kiitos paljon ihana <3

  Jii,
  Kiitos muru, ja tosiaan, erittäin monipuolinen. Huomenna aamulla tulee heti toiveesi toteen ;)

  anonyymi,
  Kiitos kovasti kohteliaisuudestasi!:) Toki mekon helman pituudesta aina ollaan montaa mieltä, mutta huomenna tulee pari kokonaisuutta miten sitä helmaa saa hieman fuskattua :)

  Kira,
  Kiitos paljon murunen mielettömästä kohteliaisuudesta, mutta eiköhän kommenttisi kerro enemmän sinun hyvyydestäsi <3

  anonyymi,
  Kiitos <3 Kengät ovat Christian Louboutinin ja tilattu My Theresa nimisestä verkkokaupasta reilu vuosi sitten! :)

  anonyymi,
  Kiitos ! <3 Vaikka tosin mekon halusin vaan kuvata ihan itsessään, ei vielä mitenkään "stailattu" :)

  emma,
  täytyy todeta, että tosi kivan mallinen mekko minusta, vaikka äitini olikin eri mieltä :D

  whattafak,
  Kiitos murunen puolustuksesta helmapoliiseja vastaan, mutta ei onneksi mitään vahinkoa ole tehty :) Olen kanssasi samaa mieltä, ei se nyt niin lyhyt ole että se kauhistusta aiheuttaisi, mutta mielipiteitä on tässä suhteessa monia :)

  anonyymi,
  Joo, taitaa ne olla munkin lempparit ulkonäöllisesti... Nissä vaan jalka väsyy tosi nopeasti, siksi ei ole niin paljoa kuvissa näkynyt :( Laitan ne jalkaan silloin kun ei ole paljoa kävelyä edessä.
  samaa sulle! <3

  anonyymi,
  Voi kiitos paljon! <3

  Anonyymi,
  Ah, sehän on unohtunut täysin! Yritän toteuttaa sen pian! :) Laukkukokoelman esittelyä on pyydetty usein. Yritän jossain vaiheessa sitä toteuttaa :)

  ReplyDelete
 22. Olen nyt ihastellut tuota LBD:tä iät ja ajat ja harkinnut sen tilaamista. Mutta.. Vastasiko tuo mekko hyvin kokoaan? En ole ikinä tilannut UK/US koossa vaatteita ja vaikka kyllä osaan lukea size guidesta jokaisen koon mitat niin arvelluttaa silti. Kannattaako ottaa isompaa- pienempää vai mitä kokoa?

  Ps. Kiitos aivan ihanasta blogista!

  ReplyDelete
 23. Juuri samaa haluaisin kysyä, kuin edellä SaRa, missä koossa ostit mekon?=) Niin, ja olet upea!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)