Wednesday, November 16, 2011

Outfit with a hat and vest

Päivän asua kaikessa lyhykäisyydessään. Tuo hattu kyllä pelastaa huonommankin hiuspäivän!

hat: Etcetera (Stockmann), fake fur vest: Zara, denim leggins: Vila, sweater: got it from my grandmom, don't know the brand, boots: TopShop 

A hat saves even the worst hairday! Great for fall!

18 comments:

 1. Aivan ihana!!! <3 <3 :) Mulla on kaapissa myös muutama hattu joita tekisi mieli käyttää, mutta miten se onkaan niin vaikeaa??!:D Oot onnistunu tosi kivasti yhdistämään hatun tuohon asuun!Tykkään:)

  ReplyDelete
 2. Hitsiläinen. Alan kyllä pikkuhiljaa lämmetä harmaille farkuille.

  Tuo asukokonaisuus toimii niin loistavasti! Kaunokaisella on silmää. =)

  Ihanaa, en malta odottaa, että pääsen muutaman viikon päästä Tukholmaan ostoksille. TopShop<3

  ReplyDelete
 3. BagMiss,
  Kiitos! :)

  Mona,
  Meillä on kyllä tosi samanlainen maku <3 Nyt vaan siis rohkeasti hattuja käyttämään!:)

  Ragdoll,
  Hahahah!:) Harmaat farkut ovat ihan loistavat! :D Pitäkää murut kivaa siellä meren toisella puolella <3

  ReplyDelete
 4. Voi miten kiva asu-yhdistelmä! Ja hattuja pitäisi minunkin yrittää käyttää useammin. :)

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana, näytät ihan supersöpöltä! <3

  ReplyDelete
 6. Hejj kaunotar,
  en tiedä meneekö kysymykseni sille inhoamallesi henkilökohtaiselle puolelle, mutta kuinka pitkä olet? Pidät niin vaivattomasti noin huikean korkeita kenkiä, siksi mietin. Itse olen 173 ja mielestäni liian huomiota herättävä "arjessa" noin korkeilla koroilla. Vai onko tämä vain sitä suomalaista tylsää vaatimattomuutta. Käytän kyllä juhlissa huikeitakin korkoja vaikka miehet pieneksi jäävätkin ;) Onneksi ei omani :)

  yst.terv. A

  ReplyDelete
 7. Fashiomama,
  Kiitos muru! Ehdottomasti! MÄkin alan vasta pääsemään niihin sisään!

  Jii,
  Voi kiitos söpöliini :)

  A,
  Hei suloinen! Tiedätkö, itse olen sentin sua lyhyempi, eli n.172cm. Ja nyt sanoisin, että kohdallasi on tätä kuuluista suomalaista vaatimattomuutta <3 Nauti ihanuus senteistäsi! Kanna ne ylpeydellä! Meitä on tehty niin moneen kokoon ja jokaisen tulisi olla sujut senttiensä kanssa. Ja 173cm korkojen kera niin sinähän näytät vaan varmasti upealta! En usko, että olet arjessa "huomiota herättävän" pitkä. Itse en ainakaan koe olevani, vaikka usein koroillani ylitänkin sen 180cm rajan :D Näkeepähän paremmin :D hahah. vitsit vitsinä. Joten sanoisin vaan, että pistätä juuri ne kengät jalkaasi jotka miellyttää ja kanna senttisi ylpeästi! :)

  ReplyDelete
 8. Tiedät varmaan jo,että sexy graffity,island kiss ja rockin rio tulee markkinoille takaisin :)) !

  Tidon sain OSTOLAKOSSA olevan blogin kautta,jossa hän kirjoitti itse:"Escada juhlii ensivuonna 20-vuotistaivaltaan "fashion tuoksujen" tähtitaivaalla (tarkoittaen ilmeisesti siis juuri näitä nykyään joka kesä ilmestyviä kausituoksuja) ja julkaisee sen kunniaksi uudelleen kolme suosituinta kausituoksuaan! Vuonna 2012 ei siis tule myyntiin uutta Escadan kesätuoksua, vaan vuosien 2002, 2004 ja 2005 hittituoksut palaavat taas kauppojen hyllyille tällä kertaa yhtenäisenä kolmikkona uusien pullojen ja pakkausten voimin. Julkaisuajankohtana lienee helmikuu 2012."

  ReplyDelete
 9. Tosi kaunis ja tyylikäs asu. Ja kymmenen pistettä tosiaan siitä, että uskallat pukeutua noin näyttävästi.

  Mitä muuten sinä teet hatulle sitten, jos oikeesti on bad hair day ja joudut istumaan kokopäivän duunissa konttorilla? tai vaikka shoppailet kauppakeskuksessa ihan sisätiloissa? Mä en oikein osaa olla sisällä hattu päässä, ja sen hatun jäljiltä päätä myöten liiskatut hiukset on entistä kamalamman näköinen. Mä tarvitsisin selvästi käyttöohjeen hattuja varten... :))

  ReplyDelete
 10. Musta kyllä tuntuu ettei sulla ole koskaan huonoa hiuspäivää! :D

  Ihana asu!

  ReplyDelete
 11. ihana asu!!! kaunis olet :)

  -R-

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana asu! Itse olen tänä syksynä innostunut hatuista ja tajusinkin vasta nyt, että hattu onkin paras ja tyylikkäin pelastaja huonona hiuspäivänä! :)

  ReplyDelete
 13. Anonyymi,
  Oh my God!!!KIIIIIIITOS TÄSTÄ TIEDOSTA!!! En tiennyt mutta olen TODELLA iloinen tästä uutisesta! Kuten varmasti muistit kommenttisi perusteella, niin sexy graffiti on lempituoksujani kautta aikojen!:) Me so happy!:) KIITOS kun muistit mua tällä tiedolla!! <3

  Linda,
  Hei ihana! Ja kiitos paljon! Konttorilla en kehtaisi olla hattu päässä. Pukeutumisetikettikin sen kieltäisi. Silloin vaan hiukset nopeasti ponnarille ja meno jatkuu. Kauppakeskuksessa voin hyvin olla sisätiloissa sen kanssa. Tosin ravintoloissa yms. kyllä otan pois. Joten pidä vaikka ponnari lähellä, jolla voit vetää sitten rasvatukan ponnarille!:)

  Kittynail,
  Voi kuule :D Kyllä niitä on :D Mutta kiitos luotosta <3

  R,
  Kiitos itsellesi ihanuus.

  Elle Marie,
  Ihanaa jos kykenin inspiroimaan!:) Hatullista syksyä sinulle! :)

  ReplyDelete
 14. LOVE this outfit! Want to go out and buy the vest right now!! So cute!

  ReplyDelete
 15. Sä oot kyl niin nätti! Rakastan hiuksiasi kans :) Ja toi hattu on aivan ihana! :)

  <3 Sara
  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Hitsiläinen, sä oot kyllä ihana <3 Tuo hattu sopii sulle ja tuohon asuun ku nenä päähän. :) Mulla roikkuu muutama hattu ihan tyhjänpanttina naulassa, yleensä ihastelen niitä kaupoissa ja muutaman tuon kotiinki, mutta sitten vaan jotenki jää käyttämättä. :/ Pitäs opetella vaan iskemään se lätsä päähän ain aku siltä tuntuu. :)

  ReplyDelete
 17. Oooh, mikä ihana asu! :)


  www.mayopic.blogspot.com

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)