Tuesday, November 15, 2011

Victoria's Secret show 2011/2012

Taas on tullut se aika vuodesta kun me muut saadaan kateudesta vihreänä ihailla näitä toinen toistaan kauniimpia enkeleitä lavalla - nimittäin vuosittainen Victoria's Secret show järjestettiin taas New Yorkissa.

Viime vuonna jaoin tässä postauksessa koko näytöksen kanssanne neljässä youtube -video pätkässä, mutta vielä en ainakaan löytänyt tämän vuoden koko näytöstä mistään liikkuvana kuvana (vinkit niistä kommenttiboksiin, kiitos!:)). Täytyy taas jälleen kerran todeta, että voi jösses noi naisia. Kuinka kauan sitä voi naisena tuijottaa toisen naisen kauneutta ilman, että kyseenalaistetaan jo heteron raja? :D Kerrassaan upeita naisia, joiden kroppien tuijottelun jälkeen sitä tosiaan saa taas hieman lisäpotkua juoksulenkille ja aloittamaan kesäkuntoon 2012 projektin jo hyvissä ajoin!

Tässä teillekin hieman maailman kauneimpia naisia mitä upeimmissa alusasuissa. Tänä vuonna lavalle enkelien seuraksi nousivat Maroon 5, Nicki Minaj sekä Kanye West. Lopusta löydät myös Fashion TV:n tekemän videokoosteen tämän vuoden spektaakkelista.
Enjoy!:)









Vasemmaisessa kuvassa Miranda Kerr pitää yllään näytöksen arvokkainta vaatekappaletta, nimittäin rintaliivit on koristeltu aidoilla timanteilla, joiden arvo lähentelee 2,5 miljoonaa dollaria. Juupa juu. Coz that's what every woman needs ;)








Lehtitietojen mukaan tämä Alessandran kantama luonnos painoi lähemmäs 7 kiloa... Hyvä että rouva oli formissa ;)








It's the time of the year again when rest of us mortal women get to watch green with envy, as the most amazing looking women strut their stuff across the runway. Indeed, I am talking about the annual Victoria's Secret show, that was held again in New York just days ago. 
No wonder they call them angels. Every single one of them look as they just dropped out of heaven and God is missing these perfect little creations of his. Yes. Thanks when you were handing out those beauty genes btw. Wasn't an even deal.

Last year I shared this post, where you can watch the 2010/2011 show in whole. I couldn't find this years show on video yet, but please tip me off if you know a good source!:)
However, here is a small summary by Fashion TV of this year's specatcle and a few amazing pics of these goddesses. Enjoy!

30 comments:

  1. Nää enkelit ovat kyllä häkellyttäviä!!:) Mutta niin olet sinäkin! Sopisit juuri eikä melkein muiden enkeleiden kanssa lavalle <3

    ReplyDelete
  2. Muistaakseni show tulee jenkeissä tv:stä 29.11! Eli sen jälkeen löytynee youtubestakin :)

    ReplyDelete
  3. Joo, kyllä, kropat on kohdillaan! Siinä ei paljon vatsamakkarat roiku =D Doutzen Kroes on minun ehdoton suosikki. Hän on vaan niiiin kaunis.

    ReplyDelete
  4. Jep, tätä katsoessa tekee mieli lähteä kuntosalille. =D haha.

    ReplyDelete
  5. upeita ovat :) masennuksen hetkillä kuitenkin kannattaa muistaa, että muistaakseni esim. adriana lima(?) ei saa liiemmin syödä n. viikkoon ennen tota showta, joten... :D samoin heidän koko kropat meikataan, sekin auttaa asiaa.

    ReplyDelete
  6. Doutzen ja Miranda <3

    Mun suosikit, mut kelpais mulle noiden kaikkien muidenki kroppa ja noi vaatteet :D

    ReplyDelete
  7. Apua, vaikeahan noista on olla tykkäämättä!

    Nauroin niin paljon kommenttiasi "Kuinka kauan sitä voi naisena tuijottaa toisen naisen kauneutta ilman, että kyseenalaistetaan jo heteron raja?" Näköjään hyvin kauan ja kuola valuen :D

    ReplyDelete
  8. Haha, Adamin ilme kertoo kaiken :D

    Suosikkini tytöistä on kyllä Miranda Kerr - siis uskomatonta, että hän on pienen vauvan äiti, katsokaa nyt tuota kroppaa!!

    Näitä tosiaan katselee kateudesta vihreänä, huh. :D

    ReplyDelete
  9. Tällä yksi innokas VS fani ilmoittautuu :D Jenkeissä näytös tulee 29.11 televisiosta (välillä 1.12)joten hieman saamme vielä odotella :/

    ReplyDelete
  10. Aaaaaargh miksei VS-liikkeitä löydy Euroopasta! Ainakaan noitten nettisivujen mukaan :(((

    ReplyDelete
  11. Noilla malleilla on itseasiassa yhdellä sun toisella lapsia, ei pelkästään mirandalla vaan esim alessandralla. ;)

    ReplyDelete
  12. mäkin oon vs fani, yks loppuvuoden kohokohdista on päästä kattomaan noi näytökset :D

    adriana ja doutzen, kauneimmat ja upeimmat naiset maan päällä!

    ReplyDelete
  13. Olen jo tiiraillut showsta jotain mainospätkiä/trailereita (?) fashiontv:ltä ja yhtä upealta näyttää kuin aina! Minun all time favourite on Alessandra Ambrosio, hän on vaan niin kaunis.

    ReplyDelete
  14. No on kyllä aika enkeleitä! Tollanen kroppa kelpais varmasti lähestulkoon jokaiselle naiselle, including me. :) Ja mitä jaksan yhä ihmetellä on että miten KUMMASSA nuo karistavat ne raskauskilot niin nopeesti, ja sen päälle saa vielä entisen sixpackin takas?? Mirandakin sai vauvn 10kk sitten ja näyttää nyt jo tuolta.. Ite sain yli vuos sitten ja olen kyllä kaukana tosta! :D

    ReplyDelete
  15. VS fashion show näytetään amerikkalaisten telkkarissa tämän kuun 29. pv joten eiköhän sen jälkeen ainakin youtubesta löydy :) CAN'T WAIT!

    ReplyDelete
  16. Aah Victoria's secret! Niillä on kyllä parhaat showt ever!

    http://grumfus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Nämä naiset ovat kerta kaikkiaan aivan upeita!! En voi mainita yhtä ainoaa suosikikseni, vaan kaikki ovat! Tästä tulee itsellekkin jotenkin vain hyvä mieli, vaikken olekkaan noin hyvässä kunnossa!! :DD IHANAA!!! :)

    ReplyDelete
  18. OIJOIJOI ! Tämä show on ehdottomasti yksi minun vuoden kohokohdista ! Tämä, jos mikä saa salille lähtemään...!

    ReplyDelete
  19. Katoin viimevuonna noi sun videot ja olin ikionnellinen kun linkitit ne! Niistä toisaalta masentuu ja toisaalta saa puhtia treenaukseen, en siis malta odottaa että linkität tämän vuoden videot tänne, saan aloitettua treenauksen kun saan videoita puhtia :D Ja muutenkin en malta odottaa näkeväni kaikki ne upeat alusasut!

    ReplyDelete
  20. Julia Stegner on aina ollut näytöksissä lumoava.

    ReplyDelete
  21. Miksköhän ton Alessandran maha on peitetty joka asus? Varsinki tos vikas mis sil on toi kultanen juttu tos edessä, siin näkyy tollanen pieni vatsakumpu... :O ;)

    ReplyDelete
  22. Näytöksen hitteinä nähtiin Alessandra Ambrosion selässä olleet 14 kilon painoiset siivet ja Miranda Kerrin etukäteen kohutut 1,8 miljoonan euron arvoiset timanttirintaliivit.

    Lähde: Iltasanomat

    ReplyDelete
  23. Ohhoh, jäin ihan suu auki tuijottamaan tuota videota. Tajuttoman kauniita naisia! Ihan tässä itsekin melkein punastui kaikista silmäniskuista ja lentosuukoista, vaikka heterona on tähän asti elelty :D Upeita naisia, niin VS:n mallit kuin sinäkin Mrs.V! Kiitos mahtavasta blogista :)

    ReplyDelete
  24. "Näytöksen hitteinä nähtiin Alessandra Ambrosion selässä olleet 14 kilon painoiset siivet ja Miranda Kerrin etukäteen kohutut 1,8 miljoonan euron arvoiset timanttirintaliivit.

    Lähde: Iltasanomat"

    Kannattaa kuunnella suoraan info Victoria's Secretiltä... Iltasanomissa virhe kun sanovat 14 kiloa, oikeasti olivat 14 POUNDS eli n. 6-7kg. Ja niinkuin blogisti kirjoittaa, n. 2,5 miljoonaa DOLLARIA eli n.1,8 milj euroa. Että näin. Iltasanomat eivät ole mikään kovin luotettava lähde ;)

    ReplyDelete
  25. Mäkin miettinyt aina noita VS näytöksiä katsellessa, että onko mun ihaileva tuijotus aivan normaalia enää;D Siis on vaan niin uskomattoman kauniita noi naiset, ihan mielettömiä. Tosin, uskon että moni hyväkuntoinen nainen olisi myös upea noissa tamineissa, meikeissä ja hiuksissa:) Mutta eipä voi mallien kauneutta kiistää, upeitahan he ovat ilman meikkiäkin. Olis aika kiva duuni jos pääsis tollasiin sadunomaisiin näytöksiin kauniiksi laitettuna ihaniin vaatteisiin<3 Mukavaa viikkoa mrs.V :)

    ReplyDelete
  26. Miranda Kerr wauuu missä vauvakilot?!:D

    ReplyDelete
  27. Hei kaikki ihanat!:)
    Kiitos viesteistänne!:) Ikävä kyllä en eilen ehtinyt koneella kovinkaan paljoan aikaa viettämään, joten en ehtinyt vastata kommentteihinne. Ajattelin, että vastaan vaan tässä kysymyksiin, mutta niitä ei tässä postauksessa kellään olla :)
    Totean vaan loppuun, että kyllä on mielettömiä naisia! Kiitos teille muutamalle, jotka kertoivat näytöksen näkyvän jenkeissä tämän kuun lopulla, ehkä sen jälkeen tosiaan löytyy netistä. Ja onhan vaikka kuinka monella noista malleista lapsia. alessandralla, adrianalla, mirandalla...Todella hotmamat! :D Ja noista 14kg siivistä! Pahoittelen, itse en ole ihan varma mikä on oikein. Jostain VS videopätkästä kuulin sanottavan "14 pound creation" ja 2,5 miljoonan dollarin rintsikat. Joten en ole siis varma näistä lehtitiedoista! Voi olla hyvin mahdollista, että 14kg on oikea paino, mutta 2,5 miljoonaa dollaria oli ainakin VS omilla sivuilla, joka on tosiaan n. 1,8 miljl euroa :)

    ReplyDelete
  28. oon aina kattonu kieli pitkällä vs näytöksiä ja ihmetelly miten noin langanlaihoilla malleilla on noin isot rinnat. kunnes kokeilin ite samoja rintsikoita. melkonen keräily oli ku katoin eteeni ja peilistä tuijotti ihan käsittämätön povipommi. :D mun 70d tissit oli all of a sudden varmaan 70f tai g. ja yllättäen päällä aiemmin ollut paita ei todellakaan menny niiden kanssa päälle.
    eli pointtina vaan, että ei nämä enkelitkään mitään yli-ihmisiä oo, luojan kiitos! ihan liian kauniita kyllä, sen myönnän.

    ReplyDelete
  29. http://www.youtube.com/watch?v=PQCS6pUAnts&feature=player_embedded

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)