Wednesday, October 12, 2011

What I'm wearing for Elle Style Awards

Olen unohtanut kertoa, että viime viikolla tuli käväistyä Voicen muotiviikoilla seuraamassa Suomen Sähkin Silmälasimalli - kilpailua sekä Teri Niitin upeaa visiota tämän sesongin trendeistä. Täytyy todeta, että todella pidän tämän stylistin mausta. Moni lavalla kävellyt kokonaisuus otettaisiin innolla vastaan vaatekaappiini. Tänään kuitenkin luvassa toisenlaista muotijuhlaa, sillä menen illalla juhlimaan Elle Style Awardseihin ihanan Yves Rocherin- porukan kanssa. 

Ja sitten siihen ikuiseen kysymykseen: Mitä päälle?!
Tämän yksilön ostin Nina'sin putiikista tuossa kesän alussa ja olen odottanut tilaisuutta, jonne saisin sen päälleni pistää. Gaalan pukukoodi on tumma puku, joten tämä kyllä sopisi illan tyyliin. Vielä pitäisi saada ehkä mekon seuraksi näyttävemmät korvakorut... Pokkari lähtee mukaan juhlahumuun, joten materiaalia pyrin teille illasta ottamaan. 




Varmasti tulossa ihana ilta, jonka kruunaa se, että pääsen ihailemaan tämän vaikuttavan muodin tapahtuman toinen toistaan upeampia pukeutujia. Pyrin napsimaan kuvia parhaani mukaan. 

Onko siellä joku Teistä ihanista myös tulossa tapahtumaan? :)

I have completely forgotten to tell you about the Voice Fashionweek to which I attended last week. As soon as I get the chance, I need to share some videomaterial of the shows there. The most I enjoyed the fashion show of Teri Niitti, a famous Finnish stylist, who had put together a great deal of looks that represent the trends of this season. 
Today I get to take part in the Elle Style Awards, and I am pondering over the eternal question: What should I wear?!  This little number I bought from a Finnish boutique Nina's this summer, and have been waiting for a chance to put it on. It's going to be a glamurous night with a lot of fashionable people, and I am so grateful that I get to experience it! Thank you for the invite to Yves Rocher, who's great staff I'll be attending the awards with. I'll be taking a camera with and I'll try to get good material for you guys as well! 

Any of you wonderful readers coming to this event as well? :)


29 comments:

  1. Puku on kyllä tosi kaunis, mutta jos gaalan pukukoodi on tumma, niin ei tuo kyllä kovin tumma mielestäni ole :P

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Todella kaunis asu! Minkä valmistajan mekko ja kengät ovat?

    Innolla illan kuvia odotellessa! :)

    ReplyDelete
  4. Juulia,
    Voi kiitos!:) Tummapuku pukukoodi ei suinkaan tarkoita naiselle että värin tulisi olla tumma. Se tarkoittaa miehelle tummaa pukua ja naiselle jää aika paljon vapauksia. Ainut, mikä minua hieman häiritsee on, että haluaisin hieman pidemmän helman tai olkaimellisen yläosan, mutta sellaista mekkoa minulla ei nyt Suomen vaatekaapista löydy :/

    Henriikka,
    Kiitos ihana:) Ikävä kyllä en muista mekon valmistajaa, mutta kengät ovat Giuseppe Zanottin. Tosin voipi olla, että clutch vielä vaihtuu toiseen...

    ReplyDelete
  5. Kaunokainen :) Tuo taitaa olla samainen mekko, jota kokeilin itsekin Nina'sissa, hinta vain ei ollut oikein "sopiva" minun budjettiini ;)Ihania juhlia!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  6. Kaunis mekko ja se istuu sinulle mielettömän hyvin!
    Kun sanoit, että helma saisi olla hieman pidempi tai yläosa hieman peittävämpi niin oletko ajatellut jotain kaunista jakkua mekon kaveriksi? Tai vaikkapa jotain kaunista sukkahousua? Nyt kuitenkin on jo syksy niin asusi on omaan makuuni ehkä liian paljas, joten laittaisin yläosaan tai vastaavasti alaosaan jotain hieman lisää :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hannah,
    Hei ihana! :) Tiedätkö mä hillotin ja taisin saada tuon hameen 70% alennuksessa! :D

    diamond girl,
    Kiitos ihana auttavista vinkeistä! :) Mitään tarpeeksi ryhdikästä tai juhlavaa jakkuakaan minulla ei ole täällä SUomessa:/ Tää on tää nuorjapuoli kun asuu kahta maata ja tavarat levällään:/ Ihonväriset sukkikset laitan jokatapauksessa, mutta oon kyllä samaa mieltä kanssasi. Minullakin fiilis että kokonaisuus on pikkaisen liian paljas. Ja yleensä tällaiset fiilikset kun tulevat, niitä kannattaa kuunnella. Joten pienoinen vaatekriisi nyt tänä aamuna meneillään kun ehkä mekko menee sittenkin vaihtoon :D

    ReplyDelete
  8. Minusta mekko on todella ihastuttava ja tuo sinun vartaloasi kauniisti esille. Ja kuten mainitsit niin näyttävät korvakorut olisivat loppullinen mauste, glaumouria/naisellisuutta :)

    ReplyDelete
  9. tosi nätti mekko ja ehdottomasti suosittelisin laittamaan, ei näytä mun silmään ainakaan paljaalta ;) tosin itse laittaisin jonkun toisen laukun, mutta sehän on ihan makuasia :)

    ReplyDelete
  10. Sä oot vaan jotain niin kaunista ettei mitään rajaa! :)

    ReplyDelete
  11. Elisabete,
    Kiitos ihana <3 Joo nyt on päätetty että tällä mekolla mennään, mutta asusteet hieman vaihtuvat ja kauniilla huivilla saan hieman peittävyttää hartioille... ;)

    Anonyymi
    Tiedätkö oon aivan samaa mieltä kun kuvaa katselin. Asusteet muuttuvat hopeisiksi , clutch muuttuu toiseen ja lisään huivin harteille... :) Kiitos avusta :)

    Tiia,
    Kiitos ihana <3

    ReplyDelete
  12. Kaunis mekko, mutta niin on kantajakin.
    Toimisiko asu mustien sukkisten ja mustien kenkien kanssa, jos kaipaat "peittävyyttä"/syksyistä fiilistä?

    ReplyDelete
  13. WOWWWWWW!!!!!!
    Olet tyrmäävän kaunis!!! Upea mekko ja sinä siellä sisällä, kerrassaan upeaa!! Muista ottaa kuvia ja annan kamera jollekin hetkeksi, että sinustakin saamme nähdä kuvia. Hauskaa iltaa!

    ReplyDelete
  14. Heippa hei Mrs. V,
    olen seuraillut postauksiasi jo jonkin aikaa ja haluan kiittää sinua ihanasta blogista! -KIITOS-. Sinun positiivinen asenteesi tarttuu lukijaan ja tänne tulee aina uudestaan ja uudestaan mielellään katsomaan mitä sinulle kuuluu. :)
    Minä uskon että olet luonnossakin yhtä ihana ihminen kuin täällä virtuaalimaailmassa, ja kaiken lisäksi aivan mielettömän kaunis - niin ulkoisesti kuin sydämeltäsikin. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja luen varmasti jatkossakin juttujasi!

    ReplyDelete
  15. Haluaa nähdä sitten lopputuloksen <3

    ReplyDelete
  16. Heippa !

    Juuri piti sanomani, että huivin kanssa tuo olisi juuri sopiva !

    Sopii sinulle hyvin, tosin mikä sinulle ei sopisi :)

    Palaan tuohon huivikyselyyn ja samalla kommentilla. Sinulle sopisi niistä kaikki, mutta jos joku pitäisi valita niin ehkä se eka, joka menee niin valkoisen, mustan kuin denimin kanssa, samoin niiden sun kultajuttujen kanssa. Ja ehkä jopa tän mekon kanssa.

    Terkuin
    Kiira

    ps. Paljon onnea vielä jälkeenpäinkin !

    ReplyDelete
  17. Wau, kaikki sointuu kuin nappisilmään! oot oikeen mega kaunotar ;) häve fun!

    ReplyDelete
  18. heyy minkä merkkinen tuo mekko on ja paljonko maksoi? Löysin netistä nimittäin aivan identtisen kappaleen ja mietin tilaamista :)

    -Joanna

    ReplyDelete
  19. Ihana puku. :) Tuollaiset nudet korkkarit haluaisin itsekin, pari kesää sitten bongasin alennusmyynneistä ihanat yksilöt 15 eurolla mutta jossain tilapäisessä mielenhäiriössä en ostanut niitä, arghhh! :D Täällä tosin julkisen liikenteen lakkojen kanssa (tällä viikolla ihanat kolme päivää 24h täyslakkoja) mennään tennarimeinigillä. :D

    ReplyDelete
  20. Kiva mekko! Jos mä olisin sä mä ehkä täyttäisin clutchin vaikka vessapaperilla (:D) että siihen tulee vähän enemmän muotoa..

    ReplyDelete
  21. Upea asu! Mekon sävy sopii todella hyvin ruskettunutta ihoa vasten :) Hyviä juhlia!

    ReplyDelete
  22. TODELLA ihana mekko! sopii sulle ku nenä päähän ja ei mun mielestä ainakaa yhtää liian paljas :)

    ReplyDelete
  23. Upelta näyttää kyllä tuo mekko sinulla! (--: Hieno asu

    ReplyDelete
  24. Herra jestas, miten kaunista katseltavaa olet! :3

    ReplyDelete
  25. Laittaisin eri laukun ja ehkä hiukset rennnosti kiinni ja suuret kultaiset korvakorut. Mekko on ihana, kuten sinäkin :)

    ReplyDelete
  26. Upea mekko, millä ohjelmalla muuten muokkaat kuvasi ? (:

    ReplyDelete
  27. Nuo kolme viimestä kuvaa on oikeasti todella kauniita. Sä näytät upealta! Ihan oikeasti, vaikka saat kuulla sitä päivittäin niin sanompahan vain että sä oot tyrmäävä!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)