Wednesday, October 12, 2011

Hyvää yötä and Good Night on video!Ja vielä sama englanniksi. Onpa muuten ensimmäinen englannin kielinen videoni... Lisää tulossa!:)and the same in English as well and it's my first video in English you guys! :) More will definitely follow. Good night and hope you survive my accent :D

46 comments:

 1. Hienosti puhut englantia ja vaikka oliski neule ja lökäpökät, niin näytät kyllä hurjan kauniilta tossa videolla! :) Hyvää yötä sullekin! :)

  ReplyDelete
 2. Englantisi kuulostaa todella hyvältä, haluaisin itseasiassa samanväriset hiukset kuin sinulla, mutta en uskalla värjätä vaaleasta tummaan:/ Sävytätkö hiuksiasia kenties ?:)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana aksentti!!! Ai että kun pisti hymyilyttämään :) Tykkäsin kovasti. Olisi kyllä kivaa, jos aina välillä tulisi näitä englannin kielisiä videoita.

  ReplyDelete
 4. Oi miten ihanan rentoja videopostauksia! Olet niiiin suloinen! Ja kaunis tuommosissakin vaatteissa. <3

  Kauniita unia murunen! <3

  ReplyDelete
 5. Voi olis ollut niin kiva kuulla äänesi, kuva näkyy mutta ääni ei tuu :D! Öitä <3!

  ReplyDelete
 6. Asutkos kenties jossain maassa missä virallisena kielenä on englanti, ku aksenttisi on hyvä ja vaikuttais siltä että puhut sitä arkisin. :))

  I liked the videos =)

  ReplyDelete
 7. sun videot on parhautta!! aina pistää hymyn huulille(:

  ReplyDelete
 8. Ah, you have such a nice accent. "Posh upper class English" jos pitaisi jotenkin kuvailla. Voittaa mun irlantilaistuneen englanti aksentin mennen tullen :) Naita lisaa, super symppiksia!!

  T. Ansku in Ireland

  Ps. En pystynyt kirjautumaan sisaan Googlelle joten siksi anonyymina..

  ReplyDelete
 9. Ihana aksentti! Hitsi sul on kyl hyvä toi englanti, puhut sitä varmaan paljon ku oli noin sujuvaa :) Ei kuullostanu yhtään sellaselt tönkölt suomalaisen englannilt :D

  ReplyDelete
 10. Oon ihan varma et asut briteissä koska sulla on ihan täysin brittiläinen aksentti, sellanen joka tulee vaan maassa asuessa ja päivittäin toisen britin kanssa puhuessa! Mietin jo edellisen suomenkielisen videon katsoessani että sun suomekielestäkin paistaa ulkomaalasuus ja tietyn maan puhetapa, ja nyt sen tajusin! Asut briteissä!

  ReplyDelete
 11. Kuulostaa brittiaksentilta.

  ReplyDelete
 12. Upea englannin aksentti - love it ! :)

  ReplyDelete
 13. Huomaa kyllä, että et asu Suomessa, kun on noin kaunis aksentti<3

  ReplyDelete
 14. Jonttu,
  Kiitos ihana kovasti kauniista sanoistasi :)

  Elviira,
  Voi kiitos paljon ystävällisyydestäsi. Kampaajalla en ole taaskaan käynyt yli vuoteen:/ Joten väri on oma ilman sävytyksiä. Toivottavasti saat juuri sen väriset hiukset kun haluat, ja mä olen sitä mieltä oma on paras;)

  Anonyymi,
  Voi kiitos kovin! Ja saamasi pitää ;)

  naana,
  voi kiitos ihanuus! Mukava että mun lökäasu ja joutavat jurnat saa näin kivan vastaanoton:)

  Minna,
  Voi harmi, toivottavasti saat äänet vielä toimimaan!:)

  hupsuhapsu,
  itse asiassa en ole asunut engannin kielisessä maassa viimeisenä 6 vuotena kun olen asunut ulkomailla. Meillä oli nuoruudessa englanninkielisiä au paireja ja sitten lukion jälkeiset 5 vuoden opinnot olen käynyt täysin Englanniksi ja meitä rohkaistiin käyttämään joko britti tai amerikan englantia. Mulla tuli britti luonnollisemmmin :D

  ANonyymi
  voi että miten kiva kuulla :) Kiitos että luet blogiani!:)

  Ansku,
  Hei ihana Ansku! Kiitos paljon! Niin kiva kuulla kun tulee "paikallisen" suusta :)
  ps. love the Irish accent;)

  anonyymi,
  voi kiitos paljon! Ja tosiaan olen puhunut päivittäin englantia koko sen ajan kun olen ulkomailla asunut vaikka en englanninkielisessä maaassa asunutkaan. Lukion jälkeen olen käynyt kouluni englanniksi, joten sai suomen ja asuinmaani kielen lisäksi sitäkin onneksi paljon puhua:)

  Minka,
  Voi mä olen pitkään halunnut britteihin asumaan!:) Mutta viimeiset 6 vuotta mitä olen ulkomailla asunut niin enganti ei ollut siellä virallinen kieli. AKsentti tarttunut au paireilta kotoota sekä kun lukion jälkeen olen käynyt kouluni täysin englanniksi:)

  Anonyymi,
  Kiva kuulla:)

  Jenna,
  Thanks dear <3

  anonyymi,
  suur kiitokset :)

  ReplyDelete
 15. Ihanaa kuulla että puhut Englantia noin kauniisti! Pelkäsin jo että sieltä tulee semmosta tyypillistä suomalaista sönkötystä... :D
  just sellasta über kankeeta mitä on niin ahdistava kattoo esim jos jotain suomalaista haastatellaan uutisissa tai jotain :D

  T: myöskin ulkomailla asuva

  ReplyDelete
 16. Itse asiassa aksenttisi on lähempänä työväenluokan englantia... :P mut kivalta kuulostaa joka tapauksessa.

  ReplyDelete
 17. ulkomailla asuva,
  Voi kiitos paljon:)

  ANonyymi,
  Semmoisesta en ole kuulutkaan :D Mutta kiitos joka tapauksessa! :) Hyvä että sentään enkulta kuulosti :D

  ReplyDelete
 18. Mun mielestä on aivan ihanaa, kun ihminen on yhtä kohtelias ja iloinen kuin sinä aina. Piristävää. :)

  ReplyDelete
 19. Ihanat videot! Osaisipa itsekkin noin sujuvasti englantia :) Itse olen ihan mielettömän huono kielissä ja pitäisi vaan motivoitua harjoittamaan englantia ja ruotsia :/

  ReplyDelete
 20. Olet ihastuttava videollakin, täydellinen kokonaisuus :) Kaunis nainen ja sinusta suorastaan huokuu ystävällisyys ja lämpö!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 21. itse asiassa aksenttisi on lähempänä työväenluokan englantia... :P mut kivalta kuulostaa joka tapauksessa.

  LOL. Kuinka pihalla ihminen voi olla? Onnee joka tapaukses sulle.
  t.Lontoossa asuva

  ReplyDelete
 22. Ihana britti aksentti sulla. I absolutely love it :) Blogisi on ihanan inspiroiva ja, että sun ääni videolla on kaunis. Tosi mukava kuunnella. Kramar

  ReplyDelete
 23. Sun enkun ääntämys on aivan ihana! :)

  ReplyDelete
 24. pakko ihailla sun englantia! :) musta mikään ei oo parempaa, kun kuulla jonkun suomalaisen puhuvan noin upeeta englantia :)

  ReplyDelete
 25. Ihania videoita, ja sai kyllä hymyn nousemaan minunkin huulilleni näitä katsellessa. :) Ja kotivaatteet tosiaan ovat aivan parhautta! :>

  ReplyDelete
 26. Vaikutat kyllä tosi hauskalta tyypiltä :D Ja aivan upeasta puhut englantia, olisipa omatkin kielitaidot yhtä hyvät :)

  ReplyDelete
 27. IHANA aksentti! :-) Ja oot niin kauniskin, oi että

  ReplyDelete
 28. Itselläni on melko heikko englanti, mutta puhut jotenkin niin selkeästi, että ymmärsin kuitenkin! :) Voi kun kaikkien muidenkin puheesta saisi noin hyvin selvää. Luin yllä olevat kommentit ja huomasin, että olet käynyt lukion jälkeiset opintosi englanniksi. En ole varma oletko maininnut aiemmin minkä koulun/kouluja olet käynyt? Jos asia on henkilökohtainen, etkä tahdo sitä jakaa kanssamme, ymmärrän täysin :)

  Henna

  ReplyDelete
 29. Voi sulla on niin kauniit sormukset! :) Mistähän tuo isompi (turkoosilla kivellä varustettu?) sormus on? Olen etsinyt jotain saman tyyppistä jo pitkään.. Onko siinä oleva kivi kenties topaasi? Ihana joka tapauksessa! :)

  ReplyDelete
 30. Nää videopostaukset on ihania! :) Aksentista puheen ollen, mulla on ollut irlantilainen kämppis joka puhuu englantia niin ihanalla aksentilla. Irlantilainen aksentti on mielestäni aivan huippu, vaikka siinä tovi menikin ennen kuin aloin ymmärtää mitä kämppikseni oikein höpöttää. :D

  ReplyDelete
 31. Aw you're so sweet for making a video in English also! Your accent is gorgeous ^_^

  ReplyDelete
 32. Aivan ihana englanninkielinen video! Sulla on tosi hyvä ääntäminen! (Etenkin omaani verrattuna, hih!) Jos olisin kuunnellut tietämättä kuka puhuu, en olisi veikannut suomalaiseksi!

  Pitää varmaan alkaa itsekseen puhella englantia että omakin puhe paranee.. :)

  -Taija

  ReplyDelete
 33. Kuten sanottu, pihalla voin olla, mutta koska tiedän kyllä sattuneesta syystä miten puhuvat yläluokkaiset englantilaiset; se ei kuulosta tuolta jos ei nyt sentään aivan miltään geordieltakaan. ;-) Enkä suinkaan sanonut sitä pahalla mutta kun täällä sellaisia kommentteja näkyi. Siinä se ikävä puoli briteissä vielä onkin että edelleen heti kun avaat suusi, tiedetään koulutuksesti ja luokkasi yhteiskunnassa. Ei tämä ole mikään uutinen, siitä on kautta aikojen puhuttu Suomessakin eikä ole kauaakaan kun asiaa jällleen pohdittiin. Sen epätasa-arvoistavaa vaikutusta kun on niin vaikea ellei mahdoton poistaa.

  Erittäin hyvin ja kauniisti kyllä artikuloit se on totta ja tulet ymmärretyksi, sehän on tärkeintä.

  ReplyDelete
 34. Siis sä puhut tosi hyvää englantia, mut mä en voi mitää (vaikka sun blogista tykkään) nii toi kuulosti joteki nii teettäiseltä...ja "aaah such s nice evening.." siis emmä tajuu.

  Oikeesti siis tykkää lukee blogia ja suerata sua.

  ReplyDelete
 35. Jäin miettimään epäolennaisuuksia: onko suomen kieli jotenkin viileää ja melankolista verrattuna englantiin? Vai kuvittelenkohan vain, että vaikuttaisit noilla videoilla jotenkin erilaiselta riippuen siitä, millä kielellä itseäsi ilmaiset. Viileältä ja vähän surulliselta suomeksi, lämpöiseltä ja onnelliselta englanniksi.

  Kivaa syksyä! :)

  ReplyDelete
 36. Mulle ei kyllä tullut suomalaisesta videosta lainkaan surullinen tai viileä fiilis. Joten sanoisin nyt edelliselle anonyymille, että omasta mielestäni kuvittelet, vaikka et toki sinäkään ilkeästi asiaa tarkoittanut vaan pohdiskellen. Minulle taas huokui lämpö ja ystävällisyys molemmista videoista =)

  ReplyDelete
 37. I love ur english. And I love ur blog and style. More english videos, please :)

  ReplyDelete
 38. ihanasti äännät, tota oli kiva kuunnella :)!

  ReplyDelete
 39. Oi että, sä oot ihanan kuulonen ku puhut englantia, mahtava tuo aksentti! :)
  Tuo on oikeasti niin parasta välillä kun on koko päivän tai illan ollut menossa ja sitte tulee kotiin ja saa laittaa ne kotikuteet päälle..

  ReplyDelete
 40. Aivan uoee aksentti!! Tollasen kun itekin voisi oppia!

  ReplyDelete
 41. Kiva, kun pistit taas videon ja ihana kuulla sun englantia! Miten oot oppinut puhumaan noin hyvin ja noin ihanalla aksentilla? (:

  ReplyDelete
 42. hassua jotenki, tykkään sun puheesta enemmä kun puhut englantia :)

  ReplyDelete
 43. ihanat videot! ja se tunne on kyllä ihan parhautta kun pääsee kotiin ja saa rentoilu vaatteet päälle<3 ps. Englantis on ihanan kuulosta! :)

  ReplyDelete
 44. No eiköhän tää nyt paljasta kaikille että asut englannissa, ei tollasta työväen aksenttia koulussa omaksu.

  ReplyDelete
 45. ai että sulla on kaunis aksentti:)! oot kyllä onnekas että sulla on ollut pienenä brittiauppareita hoitamassa;) olet niin ihana persoona! ja musta ois kiva nähä lisääkin enkkuvideoita:) puhut niin kauniisti.

  ReplyDelete
 46. Enemmän videopostauksia :)

  Sinusta saa aivan eri tavalla irti näistä, koko olemuksesi on enemmän läsnä kuin kuvissa, ja äänesi kuuleminen täydensi kauniin kuvan sinusta :)

  Englantisi on todella kaunista, mielelläni katsoisin jatkossakin videoita englanniksi :) Olet ihanan lämmin persoona ja päivien piristys :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)