Wednesday, October 26, 2011

Top 10+1 kosmetiikkatuotteeni

Usein minulta pyydetään kommenttiboksin puolella kauneudenhoitovinkkejä ja vaikka en itse oikein osaa jakaa muuta kuin muutaman itse hyväksi kokemani vinkin, niin ehkä joku saattaa hyötyä tästä Top 10 - kosmetiikkatuotettani - postauksesta. Tässä siis tulee omat kulmakiveni kosmetiikan suhteen.

Minusta meikin a ja o on hyvä iho ja sen takia kiinnitän paljon huomiota ihon puhtauteen. Pesen kasvoni säännöllisesti omalle iholleni sopivilla tuotteilla, kuorin, kosteutan ja yritän pitää ihon heleänä. Koska top-kymmenen tuotettani koostuisivat helposti ihonhoitotuotteista, yritän supistaa niitä yksiksi kokonaisuuksiksi, jotta saisin hieman suosikkimeikkejänikin mukaan. Tässä siis Top 10 - kosmetiikkatuotettani:

1. Ihonpuhdistus sarja


Vuosia olen turvautunut Cliniquen 3 -step sarjaan, mutta tänä talvena huomasin oman ihoni kaipaavan lisää kosteutta. Tästä syystä siirryin Guerlainin Super Aqua -sarjaan, joka toistaiseksi ainakin on tuonut iholleni juuri sen tarvitseman kosteuden näille koleille säille. Pyrin pesemään ihoni aamuin illoin ja vaikka kuinka väsynyt olisin tullessani yöllä kotiin, niin aina pesen meikkini pois päivän pölyistä.

2. Kosteusvoiteet



Erityisesti näin talven lähestyessä sitä todella tuntee ihon tarvitsevan lisäkosteutta. Aamuisin lisään ihonpuhdistuksen jälkeen kevyempää päivävoidetta (tällä hetkellä käytän Guerlainin Super Aqua Seerumia) ja yöksi laitan oman yövoiteen iholle vaikuttamaan yön yli. 

 3. Meikinpohjustus




Uusin tuttavuuteni, joka kipusi nopeasti suosikkilistalleni. Tämä tuote siloittaa ja kosteuttaa ihoa, ennenkuin lisäät meikkivoiteen. Tämän samaisen tuotteen ansiosta myöskin meikkivoide säilyy iholla paremmin. Kaunis iho kun on minun mielestäni meikin a ja o, on tama tuote omiaan auttamaan täydellisen pohjan saavuttamisessa.

4. Meikkivoide - Lancome Teint Miracle 





Monta meikkivoidetta olen kolunnut vuosien varrella läpi, mutta tämä tuote on noussut  kaikkien aikojen suosikikseni. Lancome mainostaakin tuotetta meikkivoiteiden graalin maljaksi, ja omalla kohdallani pitää paikkansa. En käytä muuta kuin väritöntä puuteria pitämään kiiltoa kurissa, sillä itse ainakin saan kauniiman pohjan  meikkivoiteiden avulla.

5. Valokynä - YSL



Tämä pieni ihme kuuluu monen naisen kestosuosikkeihin. Sen avulla väsymyksen mustat silmäpussit saavat hetkessä kyytiä ja kasvot kirkastuvat.

6. Silmämeikinpohjustusvoide - Clarins



Silmämeikinpohjustusvoide - aikamoinen sanahirviö :D
Tämä pieni kynä tuo välittömästi valoa kasvoille. En oikein osaa edes enään lisätä luomiväriä ellei minulla ole tätä pohjustusvoidetta alla. Se auttaa luomiväriä pysymään paikallaan ja korostaa silmiä valovoimaisuudellaan. Huipputuote.

7. Kulmakarvat


Minusta on tärkeää muistaa muotoilla kulmakarvat huolella, sillä ne luovat raamit kasvoillesi. Itse en käytä tähän tehtävään kulmakynää vaan luomiväriä. Valitsen/sekoitan ruskeista sävyistä mahdollisimman lähelle omaa väriäni olevan sävyn ja sitten pienillä vedoilla lisään sitä kulmakarvojen muotoilijalla kulmakarvojeni sekaan.  Lopuksi harjaan vielä karvat ojoon värittömällä kulmakarvageelillä.

8. Aurinkopuuteri - Guerlain




Monet aurinkopuuteritkin olen kolunnut läpi ja tämä tuote hurmaa kosteudellaan. Kaapista löytyy myös Lumenen sekä Body Shopin vastaavat, mutta kestävimmän tuloksen saan tällä puuterilla.

9. Meikin kiinnittäjä ja heleyttäjä - Clarins




Luin tästä tuotteesta aikoinaan Olivian meikkitoimittajan jutussa, missä hän listasi omia suosikkejaan. Hän sanoi yhden suihkaisun tätä tuotettaa riittävän päivämeikin nopeaan ehostukseen, ja kumma kyllä, se tuntuu pitävän paikkansa. Jotenkin tuo pieni suihkaus saa meikin nopeasti taas loistamaan kasvoilla ja yleisilme on taas pirteämpi. Värit tulevat paremmin esiin ja pieni kosteus tuntuu mukavan raikkaalta iholla. Itse en jaksa meikkejä kannella mukanani, mutta tama pullo kulkee helposti laukussa ja ajaa asian.

10. Hiukset



Noh, sanomattakin selvää että ilman hiussmapooita sitä ei pitkälle seliväisi. Rasvainen tukka kun vie huomion upeimmaltakin meikiltä. Pesen tukkani n.2 kertaa viikossa (olen totuttanut hiukseni tähän väliin ettei hiukset rasvottuisi liian nopeasti) ja pyrin aina kuivaamaan ne heti pestyäni. 

11. Extra - ei unohdeta vartaloa! 





Näin talvella myös vartalo tuntuu olevan kuivempi kuin yleensä. Sen takia rasvaankin suihkun jälkeen myöskin juuri ennen nukkumaan menoa, sillä yön aikana iho tuntuu imevän itseensä kosteuden parhaiten.

Summa summarum, itse pistän ihonhoitotuotteet meikkien edelle. Meikki on helpompi tehdä, kun pohja on kunnossa. Kesäisin pyrin siihen, etten meikkaa juuri ollenkaan (kiitokset siitä ripsienpidennyksille, jotka yltäisivät tälle listalle jos kosmetiikkaa olisivat) ja talvellakin pärjään monina päivinä vain kunnostetulla meikkipohjalla (yllä mainitut tuotteet) ja lisään huulikiiltoa, luomiväriä ja aurinkopuuteria riippuen aamun kiireestä. 

Tässä siis omat suosikkini. 
Löytyykö teiltä samoja suosikkituotteita? 
Tai voisitko näiden pohjalta suositella minulle jotain uutta, jonka uskoisit minullekin sopivan?:)

32 comments:

  1. Loistava postaus!

    Minun on pitänytkin kysyä, että mitä meikkivoidetta oikein käytät :) Tämä menee ostoslistalle heti!

    Ja aiempaan kysymyskeesi vastaus, että ainakin Stockmannilla on sellainen ihoanalyysi laite :)

    ReplyDelete
  2. Muutama sama tuote löytyy myös minun TOP-10 listalta, tuo Lancomen teint miracle on upea tuote. Kuin myös YSL:n valokynä. Täytyy itsekin tehdä vastaava postaus. :)

    ReplyDelete
  3. meikkivoiteesta voisin sanoa että kannattaa kokeilla diorin meikkivoidetta, minulle sopi paljon paremmin mitä lancomen! ei se missä on se sininen korkki koska se on paksua tököttiä vaan se hopeisen kosrkin omaava on vaan parasta! nimim. 3 vuotta käyttänyt :)

    ReplyDelete
  4. Hei! tekisitkö videopostauksen siitä,kuinka teet meikkisi? Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka teet vaihe vaiheelta sekä arki-että juhlameikin.. Pidän tyylistäsi ja haluaisin itsekkin saada kasvoilleni aikaan noi raikkaan ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.

    ReplyDelete
  5. Thanks for your post! Very interesting! I am in a search of a good foundation and i will try that Lancome one.
    About recommendations, I can suggest coconut oil for the hair (apply on your hair but avoid the roots), have it on for some time and then wash off with 2 shampooing, 1 might not be enough. I have long hair and they get dry from the middle and to the tips. Coconut oil keeps them alive and shiny. And as a product care, i would recommend Kerastase. They have some amazing products for the hair and some which you need to spray overnight and when you sleep, they do their magic.

    ReplyDelete
  6. Otathan huomioon, että se on ihonpuhdistussarja, ei ihonpuhdistus sarja. Pitkällä koulutuksellasi varmasti hallitset myös oikeinkirjoituksen.

    ReplyDelete
  7. Kiitos mahtavasta postauksesta! Yhdyn Jannin kommenttiin, ehtisitkö joskus tehdä videopostauksen miten teet meikkisi? Videopostauksesi hiustenlaitostakin aikoinaan oli aivan loistava ja sain siitä paljon hyötyä! :)Mukavaa päivänjatkoa sinulle! :)

    ReplyDelete
  8. SOfie,
    Hienoa murunen jos sait jotain irti <3 Kiitos myös vinkistä, ens Suomen reissulla siis sinne :)

    meanwhilelongfield,
    No meiltähän löytyy yhteistä! PItää tulla kurkkimaan sitten sinun tuotteesi!:)

    Julia,
    Hei kiitos suosituksesta! Pidän mielessä!:)

    Janni,
    Vastaava postaus on ollut ajatuksissa pitkään, en vaan ole saanut aikaiseksi tehdä sellaista:/ Koitan kuitenki jossain vaiheessa sellaisen tehdä!:)
    Ja kiitos paljon kauniista sanoistasi!:)

    Red lips,blue eyes,
    Great if you got something out of it, especially as I forgot to add English texts to the end:/ I actually also use coconut oil for my hair! :D I let it soak in before washing my hair!:) Thanks for the tip though, hopefully someone else got a great tip from this as well:)

    Milla,
    Heippa taas Milla:) Ihan oikeassa olet, näitä käy joskus epähuomiossa:/ Pitkät kouluni olen kaikki käynyt englanniksi, blogin aloitin osaksi myös sen takia, että saisin jotenkin ylläpidettyä suomen kielen kirjoitustaitoani, vaikka äikkiä ei ikinä se vahvin aineeni ollut. Olin enemmän matikan perään;)

    ReplyDelete
  9. "Noh, sanomattakin selvää että ilman hiussmapooita sitä ei pitkälle seliväisi"

    ReplyDelete
  10. Hei,
    Sul on ihana blogi! Ihan yks mun lemppareista :)

    ReplyDelete
  11. Anonyymi,
    Voi miten ihana kuulla jos siitä postauksesta on ollut muille hyötyä! Yritän saada aikaiseksi videopostauksen meikistäni. Kiitos luotostasi <3 Samaa sulle:)

    Milla,
    Vastaavanalaisia "hiussmapooita" tulee varmasti löytymään tulevaisuudessakin:) AIna ei ole aikaa lukea läpi postauksia onko sitä nopeasti kirjoittaessa tullut kirjoitettua jotain ihan päätöntä :D Mutta Milla, sinulla tuntuu olevan selvästi jotain hampaan kolossa, kirjoittaisitko minulle mailia niin voisit privaatisti esittää minulle asiasi? :) Kommenttiboksissa "anonyyminä" kirjoittelu kun ei oikein aja asiaansa:)

    Elli,
    Kiitos ihana :) Niin mukavaa että olet löytänyt tänne!:) Kiitos kun annat minun blogilleni aikaasi :)

    ReplyDelete
  12. Would it kill you to correct the very obvious spelling error in your This is me - Mrs. V text?

    ReplyDelete
  13. moi! Osaisitko suositella jotain hyvää paikkaa ripsenpidennysten otolle? :)

    ReplyDelete
  14. Tired,
    Miksi kirjoitat englanniksi kun olet sama suomalainen "anonyymi"?:) Ikävä kyllä, en itse nää tuossa tekstissä suoraa virhettä. Englanti kun ei ole äidinkieleni niin virheitä varmasti tulee välillä:) And why would it kill me to correct my mistakes?:) I have no problem admitting them and learning from them;)

    anonyymi,
    Olen käynyt monessa hyvässä paikassa. Suosittelen katsomaan x-treme lashes sivuston tekijät, heidän kauttaan olen omat tekijäni löytänyt. Myös bellaz liike Helsingissä on mieleeni:)

    ReplyDelete
  15. harmittaa kyllä itseäni että ei ole varaa testata noita huipputuotteita =(

    mutta niin siis tuleeko sulla koskaan finnejä tai muita näppylöitä kasvoihin? kasvosi näyttää aina niin säteileviltä :)

    ReplyDelete
  16. Tosi hyödyllinen postaus! Kiitos tästä! Olen huomannut, että moni käyttämsi tuote on sopinut myös minun iholleni, joten tästä lähti heti pari tuotetta ostoslistalle. Eristyisesti Guerlainin kultahippu sekä Clarinsin silmämeikinpohjustusvoide kiinnostavat. Kiitos kun näät vaivaa tämän blogin eteen.

    Ps.En voi kuin ihmetellä tuota Millan asennetta. Ja ehkä hieman hymähdellä.

    ReplyDelete
  17. Kiitos tästä postauksesta, ihan huippu :) muutamia samoja tuotteita on myös omassa top kympissäni. En ole tainnut aikaisemmin kommentoida, mutta olen lukenut blogiasi jo melkein alusta saakka, ja kuuluu suosikkeihini. Harmi, että viimeaikoina on tullut sinullekin paljon ikäviä kommentteja. Vaikutat sydämelliseltä ihmiseltä, mikäköhän näitä muutamia kommentoijia vaivaa...Noh, iloista syksyä :)

    - Maria

    ReplyDelete
  18. Hyvä postaus! :) Oon ite kans käyttäny tota Cliniquen kasvovettä, mutta itse tykkäsin että se on jotenkin aika tuhtia, vaikka itsellä hyvin rasvainen iho onkin :P Chanelin Lotion Pureté kasvovesi on tällä hetkellä mun ykkönen! :)

    ReplyDelete
  19. Olipa hauskaa huomata kuinka omat luottotuotteet ovat myös muiden suosiossa :). En voisi kuvitellakaan eläväni ilman Lancomen Teint Miraclea (sävy 045), Guerlainin aurinkopuuteria ja YSL:n valokynää.

    Täytyy suosituksesi perusteella hankkia testereitä tuosta Guerlainin meikinpohjustustuotteesta koska olen etsinyt vastaavaa jo vuosia kun L'oreal lopetti erään ihoa valaisevan pohjustustuotteen valmistamisen.

    En tiedä mitä ripsiväriä käytät mutta kannattaa tutustua Helena Rubinsteinin Lash queen -ripsiväreihin! Omani tuntuivat ripsienpidennyksen poiston jälkeen niin lyhyiltä, ja vain Helena Rubinsteinin ripsiväri tuntui saavan ripseni taas näyttäviksi.

    Kiitos hyvästä postauksesta! :)

    ReplyDelete
  20. Olen 14-vuotias tyttö ja mulla on tota samaa aurinkopuuteria kuin sulla :) Olen sen joskus aikoinani ottanut äitini kaapista ihan vain testatakseni, mutta on jäänyt sitten jostain kumman syystä mun meikkipussiin ;) Nykyään en kyllä enää käytä sitä, sillä olen löytänyt Lumenelta itselleni paremmin sopivan aurinkopuuterin :) Toi Guerlainin puuteri on nimittäin musta jotenkin tosi punaiseen taittavaa, tai ainakin mun iholla näyttää siltä.

    Mukavaa keskiviikkoiltaa sulle ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! :)

    ReplyDelete
  21. Toi clarins silmämeikinpohjustusvoide on mieletön! Ja samoin olen vannoutunut tuolle skin vivo yövoiteelle. Aiemmin oma kuiva ihoni on todella hyvässä kunnossa nykyisin. Meikkivoiteen sinunakin ehkä vaihtaisin päivettävään kosteusvoiteeseen, sillä ihosi näyttää todella hyvältä. Itse olen vuosia käyttänyt shiseidonilta "tinted moisture- voidetta.."mikä lie olikaan kokonimi :D

    ReplyDelete
  22. Mainio postaus! Kiinnostuin etenkin tosta Lancômen meikkivoiteesta. Täytyykin tulevaisuudessa kattella sitä. :) Sitten piti sanoa tuosta anonyymistä, joka useampaan kertaan kuin pakkomieleteisesti korjaili tekstiäsi.. Naurettavaa. :D

    ReplyDelete
  23. Mitä puuteria käytät tuon Lancomen meikkivoiteen päällä? Itselläni on sama meikkivoide ja olen pitänyt siitä paljon mutta on ollut vaikea löytää sopiva kivipuuteri siihen päälle. Nyt on käytössä Lancomen color ideal joka on ok.

    Kaikki lempituotteesi on kalliita. Eikö sinulla ole mitään halvempia lemppareita?

    ReplyDelete
  24. minkä materiaalisia vaatteita ja kenkiä voi nahkahousujen kanssa käyttää? Olen ihan ymmälläni :D

    ReplyDelete
  25. Hyvä postaus! Ja nuo oikeinkirjoitusta tarkkailevat anonyymit voisivat tulla vilkaisemaan mun blogia, siellä riittäisi heille katseltavaa :D Itse tilasin tänään YSL valokynän kokeiluun. Mutta mietin että mitä ripsiväriä käytät? :)

    ReplyDelete
  26. Mulla myös toi Lancomen meikkivoide, mutta kokeilutani mineraalimeikkejä jäin sille tielle!:) Ne on niiiin ihania:)

    ReplyDelete
  27. Tästä saikin taas monia hyviä vinkkejä kokeiluun! :) Olen pitkään käyttänyt mineraalimeikkejä meikkipohjaan, mutta kyllä mun nyt vaan täytyy myöntää, että tavallinen meikkivoide on ehkä kuitenkin parempi. Mulla kun ei ole täydellisen tasaista ihoa, niin siihen pyörittelyyn ja hyvän pohjan saamiseen menee ihan liian kauan aikaa :( Eli Lancomen meikkivoide ehkä sitten pääsee testiin!

    ReplyDelete
  28. High five täältä toiselta kielipuolelta joka ei tunne yhdys sanoja ja blogi täynnä kirjoitus virheitä! ;) Kouluja käyty pitkälti englanniksi ala-asteelta lähtien niin eipä oo tuo "äidinkieli" se vahvin kirjallisena. Mutta hengissä on selvitty - ja jopa pitkälle kouluttauduttu! Ajatella :)

    Jatka vaan samaan malliin, sulla on ihana blogi!

    ReplyDelete
  29. Luinko oikein, että peset hiukset vain kahdesti viikossa? :o Onko se oikeasti mahdollista ? :D

    Ja hei, en edes huomannut tota sampoo sanavirhettä ja mitä sitten? Miksei blogia saa kirjoittaa ilmankin koulutusta? Sehän on kuin nettipäiväkirja ja kirjoittaa niitä alle 15-vuotiaatkin :D

    ReplyDelete
  30. Moi,

    Ihana blogi. =) Olisi ihanaa jos kertoisisit enemmän hiuskesi kunnnossapitämisestä ja jne(jos jaksat ja kerkeät). Itselläni on nyt punainen väri hiuksissa ja olisi kans tarkoitus totuttaa hiukset harvoin pesemiseen jotta väri pysyy kauemmin hiuksissa. Hiukseni on muutenkin ohuet niin tekisi hyvää saada pesukerrat vähennettyä.

    ReplyDelete
  31. Heips! Itse menen myös aika pitkälti samoilla linjoilla meikin kanssa. Yhden vinkin haluaisin antaa ja se on poskipuna! :) Talvisin ja iltamenoissa poskipuna tuo ihan oman säväyksensä meikkiin. Kesällä ja päivisinhän aurinkopuuteri riittää vallan mainiosti tuomaan vähän sävyä ja hehkua, mutta itse teen varsinkin iltamenojen kohdalla niin että vähennän aurinkopuuterin määrää ja laitan tilalle poskipunaa. Tuo ihan erilaista vaihtelua meikkiin!:)

    Ja hiustenpesuväliä ihmetelleet, minulla on eräs ystävä joka pesee hiukset kerran(!) viikossa ja kaikki aina ihailevat hänen hiuksiaan... Totuttamiskysymys, muttei onnistu tietenkään ihan jokaiselta välttämätta. Itse kuulun tiukastitohon kahden kerran kastiin :)
    -Essi-

    ReplyDelete
  32. paljonkohan tuo meikinpohjustusvoide maksaa? (:

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)