Thursday, October 13, 2011

Now in Zara

Massaketjuista suosikkini on ehdottomasti Zara. Sieltä löytyy aina niin klassisia- kuin viimeisintä muotia olevia vaatekappaleitakin. Melko harvoin onnistun astumaan sisään ilman, että ovesta ulos kävellessäni ei käsipuolessa roiku Zara-logoinen kassi ja tyytyväinen hymy naamalla. Kyllä. Selkärangaton olen mitä Zaraan tulee. Viime viikolla kävin siskoni kanssa Helsingin keskustan Zarassa pyörähtämässä ja ei pettänyt valikoima tälläkään kertaa. Tässä alla muutama kuva Zaran lookbookista, mitkä minuun kolahtivat ja sitten kollaasin muodossa hankintani sekä himotukseni... Tämän viimeisen lookbook-kuvan lisäsin, sillä se muistutti kovin paljon kuukauden takaisia ostoksiani Harvey Nicholsilta.


Kotiinviemisiksi lähti viininpunainen (varmaan suosikkini syksyn väreistä) bleiseri sekä kaunis ja yksinkertainen kerman värinen hihaton toppi, joka joutui himotuslistalleni bongattuani sen aurinkoisen Monan blogista. Olisin vielä kovasti tahtonut viininpunaiset pukuhousut, mutta ikäväkseni omaa kokoani ei enää ollut jäljellä myyjien ystävällisistä etsinnöistä huolimatta. Onni potkia minua kuitenkin Tukholmassa, sillä sieltä löysin kuolaamani housut omassa koossa.
Kultakuumeeni on edelleen korkealla, joten tämä minihame olisi hyvin tervetullut lisä vaatekaappiini. Ikävä kyllä en nähnyt kyseistä vaatetta liikkeessä lainkaan, vaan bongasin sen heidän nettisivuiltaan jokin aika sitten. Onko kukaan kyseistä hametta jossain liikkeessä nähnyt? :)


From all the hight street clothing stores, Zara is most definitely my favourite. Rarely I manage to enter the store without leaving with a Zara- paper bag in my arms and sporting a huge satisfied smile on my face :/ The history repeated itself last week, as I went for a "quick peek" (believe me, there was nothing quick about that visit:D) and I managed to complement my blazer collection with a burgundy one and with yet another beige top. Yeap - I have no spine when it comes to shopping in Zara:/ There were a few items though that I remained lusting after: The burgundy trousers seen above and the sequined miniskirt. To my misfortune, there were no more right sizes left from the pants and I could not find this golden sequin skirt, which I discoverd online. Would you guys happen to have any ideas where I could find these items? :)

16 comments:

 1. koska vaihdat ikäs tohon sivupalkin esittelylootaan?

  ReplyDelete
 2. Zarassa on kyllä kivoja ja tyylikkäitä vaatteita, mut en ite raskis ikinä maksaa bleiseristä 89€. En sitten tiiä, et onko laadussa huomattava ero esim. H&M:n verrattuna... Toisaalta pitäishän sitä joskus satsata kunnon, kestävää bleiseriin:)

  ReplyDelete
 3. Kysyin tätä jo aikaisemmin ja ymmärrän jos et halua vastata, mutta postauksessa, jossa kysyin et vastannut ollenkaan kommentteihin, niin kysyn nyt uudestaan: mitä aineita kirjoitit ylioppilaskirjoituksissa ja millä numeroin?:)

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana toi bleiseri! Ihan täydellisen värinen.

  http://blackgrayyy.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Oli ihan pakko tulla kommentoimaan (katsoin juuri videopostauksesi) ja kertoa, että susta välittyy aivan mielettömän lämmin ja ihana kuva tämän blogin välityksellä! Olen jonkin aikaa seuraillut kirjoitteluasi, ja vaikka et jaa yksityiselämääsi täällä blogissa, niin persoonasi loistaa kyllä läpi teksteistäsi.
  Mukavaa syksyä! :)

  -Rosanna

  ReplyDelete
 6. Hei mitäs sieltä äidin lahjapaketista paljastui? Toivottavasti esittelisit sen meille täällä blogissa, nimittäin aika uteliaana odottelen, että saisin tietää mitä ihanuutta olet saanut!

  ReplyDelete
 7. Oi, tuo kultainen hame on ihana! <3 Kelpais mullekin! ;)

  ReplyDelete
 8. Ihana toi punainen bleiska! Sinulla taisikin olla se siellä tukholmassa? :) kaunis!
  Minulla olisi vähän erikoisempi postaus ehdotus.. Kun nämä kaikenmaailman kauneusleikkaukset on nykyään niin yleisiä niin olisi kiva tietää myös sinun kantasi siihen :)Voisitko itse koskaan harkita meneväsi ja mistä syistä :)

  -Emmi

  ReplyDelete
 9. Helsingin keskustan Zarassa oli tuota paljettihamosta viikonloppuna ainakin vielä! Ihanat matat paljetit ja helmiä seassa...

  ReplyDelete
 10. Hei! Oisko mahollista, että tekisit joskus koiristasi postauksen? :) -S

  ReplyDelete
 11. Bongasin tuon kullanvärisen hameen Turun Zarasta alkuviikosta. Toivottavasti pääset siihen käsiksi!! :)

  ReplyDelete
 12. Kultahametta oli vielä eilen keskustassa myynnissä! En katsonut kokoja mutta oli siellä niitä jonkin verran! :)

  ReplyDelete
 13. Tuo viininpunainen bleiseri on ihana, samoin housuja kun olen samassa värissä nähnyt, ovat näyttäneet tosi upeilta :) Näin muuten H&M:llä myös hyvin samantyylisen kultapaljettihameen...:)

  ReplyDelete
 14. Voi että toi kultanen hame on tosi nätti! Jos hinta ei olis ihan noin korkea niin voisi itsellekkin harkita :) Zarassa on kyllä hienoja vaatteita, harmi vain kun sinne pääsee niin harvoin, kun ei tästä kaupungista löydy :/

  ReplyDelete
 15. tuo maksimittainen hame on itse täydellisyys! :)

  ReplyDelete
 16. Eilen just ihailin tota kulta hametta keskustan Zarassa:) oli ainakin silloin monta kappaletta vielä jäljellä.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)