Monday, October 3, 2011

Blouse mania!

Viime aikoina olen hypettänyt kovin paljon kauniita paitapuseroita. Oman täydellisen pitsisen yksilöni löysin Stockmannilta, mutta moni lukija on kysellyt vinkkejä, mistä vastaavia puseroita voisi löytää edullisemmin. Ihanan Monan blogista löysin todella kauniin mallin, jota löytyy vaikka missä eri väreissä! Kyseiset paidat ovat Elloksen syysmallistoa, ja muistinkin ihailleeni tuota beigeä yksilöä heidän televisiokampanjassaan. Joten jos vielä oma paitapusero on hankinnan alla, suosittelen piipahtamaan Elloksen verkkokaupassa.

Suosikkini on tuo kullan ruskea, mutta josain kumman syystä minua houkuttaa tuo leopardikuvioinenkin?! Ensimmäistä kertaa minua oikeasti himottaa eläinprintillinen vaate, joka ei ole pelkkä asuste! Syksyisin olen kovasti myös viininpunaisen värin perään, joten siitä suosta tuo kolmaskin on minulle erityisen mieluinen. Kaiken lisäksi ihanalla puserolla on hintaa vain 31,95 euroa! Ai apuva, en osaa valita! Mikä sinusta on tarjolla olevista väreistä paras?

Jos sinua itseäsi paita kiinnostaa, voit käydä ostamassa sen TÄÄLTÄ!
Recently I have been ranting over feminine blouses, which I think are just amazingly versatile. I found my own perfcet black lacy d&g blouse from the Finnish department store of Stockmann's, but few of my readers have been asking for tips where to find gorgeous blouses without the higher price tag. Well boy did I find a good tip for you guys: Check out these beautiful pieces from the webstore of Ellos! Only 31,95 euros!
I absolutely adore the golden brown one as well as the animal printed and the burgundy one! Damn! I want one! Which colour do you guys think is the best?

20 comments:

  1. Hyvää huomenta!

    Eikö sulla ole tuollainen samantapainen paita mutta valkoisena? Tykkäsin siitä ihan hirmuisen paljon :)

    BR.
    Ihminen joka ei voisi laittaa päällensä eläinkuoseja. Näyttäisin niin kasarilta :D

    ReplyDelete
  2. Mä huomasin nää jo joku aika sitten, ja nyt multa löytyykin tuo viininpunanen. Ajattelin silti tilata vielä tuon mustan tai leopardikuvioisen. Suosittelen lämpimästi kyseistä paitaa! Mukava ja kaunis päällä, tämä päällä sain heti kehuja asustani! :D

    ReplyDelete
  3. Boohoo.com:ista löytyy myös halvalla paljon samantapaisia paitoja :)

    ReplyDelete
  4. Onko kellään tietoa, pitääkö koot kutinsa vai pitääkö ottaa eri kokoinen kuin normaalisti?

    ReplyDelete
  5. Inanaa, mä käytän kokoa 34-36, ja tuo paita oli mulle hyvä koossa 36. Pienemmässä oli heti lyhyemmät hihat ja tiukempi pukea päälle. Muuten ei ole eroa. :)

    ReplyDelete
  6. tuo kullanruskea/beige sopisi täydellisesti sun tummiin hiuksiin ja ihon väriin ! se olisi nappivalinta :)

    ReplyDelete
  7. Nuo on todella kivoja, itsekkin olen ihastunut tuollaisiin paitoihin! (--:

    ReplyDelete
  8. Mulla on tuo paita mustana ja tykkään kovin! :)

    ReplyDelete
  9. Ihanan syksyinen banneri! :)

    ReplyDelete
  10. sorruin tilaamaan viininpunaisen ja hintaa jäi 19,17! kannattaa aktivoida alennus jota mainostetaan yläpalkissa ;).

    ReplyDelete
  11. Helkku, kiitos paljon! Tilasin sitten sekä kamelin ja mustan. Pidetään peukkuja, että ovat sopivia. Olen H&M:lla meinaan ihastellut tuollaista mallia ja nää Elloksen paidat vaikuttavat huomattavasti parempilaatuisilta. :)

    ReplyDelete
  12. Sofie,
    Iltaa murunen! <3 Onhan mulla, mutta se on vuosi sitten ostettu Zarasta! :) Onhan Elloksellakin sitä väriä! Nyt pääset hakemaan omasi jos et viime vuonna Zarasta ehtinyt hankkia! :)
    pus pus ja PERJANTAIHIN! <3

    Helkku,
    Joo ne ovat todella kauniita! Hyvä että jollain on omakohtaista kokemusta, mä nimittäin himoitse tuota kullan ruskeaa...:/

    Anonyymi,
    Kiitos vinkistä - käyn kurkkaamassa tarjonnan!

    Inanaa,
    Onneksi ihana Helkku vastasi sinulle :)

    Helkku,
    Kiitos sinulle taas <3

    someone,
    Voi kiitos - sitä mä tässä eniten kuolaankin :/

    ELLU,
    No eivätkö olekin! :)

    Jenna,
    Mullakin on hyvin samanlainen paita mustana, mutta vuosi sitten Zarasta ostettuna - toimii loistavasti!!

    Koo,
    Kiitos! Hyvä että vuoden vanha banneri toimii vieläkin! :)

    Inanaa,
    Ne kyllä näyttää jotenkin todellä hyvälaatuisilta ainakin elloksen telkkarikampanjassa näiden paitojen ulkonäkö!

    Anonyymi,
    Hei ihan loistava vinkki! Kiitos tuhannesti kun vinkkasit! jaan huomenna vinkkisi postauksessa! :)

    Inanaa,
    Voi että miten ihanat ostokset teit!! Päivän asu kuvaa pistä sitten tulemaan! :)

    ReplyDelete
  13. Tosi kiva toi leopardikuosinen!! Tuo jotenkin kivaa särmää tohon klassiseen puseroon. :) Vaikka tosin on kaunis varmaan missä värissä tahansa... Mutta toi olis vähän erikoisempi ;)

    ReplyDelete
  14. Minulta löytyy myös tuo viininpunainen yksilö :)

    Olen aika pieni, yleensä kokoa XS / 32-34, ja tuo 34 kyllä oli kohtalaisen hyvänkokoinen. Eli ovat kyllä koot musta ainakin Elloksella normaalit :)

    ReplyDelete
  15. Mikset mielummin menisi itse suoraan tuonne kauniiseen syksyiseen luontoon kuvauttamaan itsesi banneriasi varten? :) Saisit vieläkin upeamman bannerin! ;)

    ReplyDelete
  16. "Vain 31,95 euroa!"

    Vain?! Itse en varmaan koskaan maksaisi tuota hintaa yhdestä paidasta! Paljon edullisemminkin saa laadukasta tavaraa, turha maksaa hirveitä hintoja yhdestä paidasta! Ei, asiaan ei vaikuta se että olen opiskelija, en myöhemminkään tule pitämään tuonhintaisia paitoja normaaleina vaan pyrin hankkimaan edullisemmin. Mutta jokainen tavallaan, ihmetyttää vain suuresti että jollekkin tuo hinta on "vain"

    ReplyDelete
  17. Noi tosiaan on ihania ja tuli valinnanvaikeus!:))) Mun paita just saapu ja koko oli tosiaan ihan normaalia:)
    Toi banneri on niin ihana <3 Kaunis Mrs.V. Tuli ihana syysfiilis <3

    ReplyDelete
  18. Ihanat paidat! Sait juuri uuden seuraajan! :)

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Tilasin tuon leopardin heti kun tuli myyntiin ja se oli suuri pettymys! Kuvio ei tosiaan ole tuollainen mitä kuva antaa ymmärtää vain sellainen halvan näköinen painettu tekokuvio! Meni palautukseen samantien!
    Vaihdoin basic mustaan, ja se oli hyvä :)

    ReplyDelete
  20. Hei,

    Nyt piti ihan tulla kommentoimaan. Löysin blogisi vasta äskettäin ja on hienoa nähdä rohkeita yhdistelmiä, värejä ja erilaisia poseerauksia. Monet tyyliblogit ovat kuin kopioita toisistaan ja tämä kyllä erottuu positiivisesti joukosta!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)