Tuesday, October 4, 2011

Outfit of the night

Pitsi viehätti minua tänä sesonkina kovasti, mutta Jason Wu:n mallisto sysäsi minut lopullisesti pitsiselle tielle. Sieltä lähti se ideakin yhdistää pitsiä väriin, joka jotenkin on niin viehättävän näköistä omaan silmääni. Voi tästä postauksesta nähdä omat poimintani hänen mallistonsa pitsin käytöstä.Kurkistin jo hieman Emilio Puccin ensi kevään valikoimaan ja ai että millä ihanuuksien linjalla jatketaan talvenkin jälkeen. Huomio! Lisää pitsiä tulossa silloinkin, joten nyt voi sitä jo hyvissä ajoin talvella varastoida ;) Pidin ihan huimasti Emilio Puccin ensi vuoden kokoelmasta, joten siitä tulossa varmasti hypetystä sitten ajallaan...;)
Näissä tamineissa kävin hieman Helsingin yössä ystävättärien kanssa drinksuilla. Mietin tässä jälkeenpäin, että olisiko kannattanut vielä lisätä musta vyö tuohon hameen seuraksi tuomaan ryhtiä, kuten Jason Wu teki? Mukana menossa kulki vielä Chanelin laukku hopeisin yksityiskohdin ja takkina klassinen Burberryn trenssi.


blouse: D&G, skirt: Zara, pantyhose: Wolford, shoes: Giuseppe Zanotti

My current crave for lace really got it's final shove when I saw the fall show of Jason Wu. From him, I reckon, I got the idea to combine balck lace with a brighter colour. Here's what I wore for an evening out with my girlfriends.

19 comments:

 1. Wau! Ihana yhdistelmä!!:) Sun päällä kaikki kyllä näyttää niiiiin hyvältä:)

  ReplyDelete
 2. Hitsi, tosi hieno asu! Ja kaunis nainen <3

  ReplyDelete
 3. Yhdyn Monan sanoihin, KAIKKI näyttää sun päällä hyvältä ja kerta toisensa jälkeen olet aivan UPEA ilmestys!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 4. Nätin asun oletkin saanut taas aikaiseksi :) Voi olla että vyö kyllä olisi ollut kiva mauste asussa. Mutta toimii myös näinkin siis, sinä ihana <3

  ReplyDelete
 5. Miten sivupalkissa olevan Elloksen -40 pronsenttia mainoksen saa aktivoitua? Joku tuolla aikaisemmin kirjoitti, että 32:sta eurosta jäi jäljelle enää 17:sta tuota käyttässä, niin olisi mukava tietää:)

  ReplyDelete
 6. Ihana uusi syksybanneri ja oot nyt tosissaan alkanut käyttää tuota paitaa, sopii hyvin (tähänkin) yhdistelmään! <3 :)

  ReplyDelete
 7. Ihana asu!! oletko töissä joissain muotialalla?? ja älä tietenkään vastaa, jos tämä on yksityinen kysymys mielestäsi :)

  ReplyDelete
 8. Onko sulla antaa vinkkejä, miten kestää pidempi aika erossa miehestään ja miten itse suhtaudut siihen :)?

  ReplyDelete
 9. Mona,
  Kuule right back at you!:)

  Helkku,
  Ihana ja kaunis nainen siellä kirjoittelee:)

  Hannah,
  Kauneus on katsojan silmissä ;)

  Elisabete,
  Kiitos kauniista sanoistasi jälleen. Mäkin vähän kaipailen tuossa vyön perään, mutta sopivaa vyötä ei ole nyt Suomessa mukana:(

  Anonyymi,
  itse en valitettavasti osaa tuohon vastata. Kannattaa seurata niitä ohjeita, jotka sivulla tulevat vastaan kun klikkaat "aktivoi tarjous" kohtaa. Toivottavasti kyseinen edellinen ystävällinen anonyymi kykenee vastaamaan tähän myöhemmin :)

  Cami,
  Hahahahah. Kyllä :D Ihan tosissaan :D ja kiitos paljon ihana :)

  Anonyymi,
  Voi kiitos hienotunteisuudestasi ja vaikka kysymyksesi on ehdottoman ystävällinen ja korrekti, en vaan ikävä kyllä paljasta mitään tätä pelkkää pintaa syvemmältä. Kiitos sinulle kovasti :)

  Anonyymi,
  Ikävä kyllä tämä blogi ei käsittele kyseistä aihealuetta, mutta todetaan nyt että onneksi itse joudun olemana hyvin harvoin pitkiä aikoja erossa miehestäni. Pitkä aika kun on suhteellista kaikille - mulle se on viikko :D

  ReplyDelete
 10. Niin ja vielä viimeiselle anonyyminä pinenä vinkkinä näin ulkomailla asuvana että THANK GOD for facebook & Skype. Auttavat paljon ikävään kun ystäviä ei näe niin usein! :)

  ReplyDelete
 11. Moi! Haluisin vaan kysellä miten jaksat aina kävellä noin korkeilla koroilla (12 cm?) koroilla? Itse haluisin kovin, mutta loppujen lopuksi jalat ei vaan enää kestä, päkiät joutuu koville kun koko paino on niillä :o

  ReplyDelete
 12. Ovatko sukkahoususi 40 vai 60 denieriä? Kaunis asukokonaisuus, tuo paita on kyllä todella ihana!

  Porvoolainen

  ReplyDelete
 13. Hei! Oletko siis asettunut Suomeen vai palaatko vielä ulkomaille? Jossakin välissä olen tainnut kärryiltä tipahtaa, koska ennen kesää muistan postauksen, jossa kerroit tulevasi Suomeen kesäloman viettoon :) Nyt on kuitenkin jo lokakuu, vai onkos sinulla pitkä loma :D

  ReplyDelete
 14. Ihanan syksyinen, mutta silti pirteä asu! :) Ja ihan samaa voisin kyllä sanoa banneristakin, upea!

  ReplyDelete
 15. Ihana toi uusi banneri. Sulla on tosi kiva asu siinä ja mukavan syksynen :)


  http://blackgrayyy.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Upea asu jälleen kerran! Tyylikäs, naisellinen ja ennen kaikkea kaunis kantaja! :-)

  ReplyDelete
 17. ihanan piristävä tuo hame, vaikka pukeutuminen sovitetaan syksyyn niin kiva nähdä että mukaan mahtuu ihania väripilkkuja! :)

  ReplyDelete
 18. Wau! Aivan ihana asukokonaisuus :)

  http://n-z-fi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 19. pakko kommentoida: oot ihan hullareiden väreissä ;D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)