Thursday, August 11, 2011

Statement making bracelets

Mainitsinkin tuossa aiemmin, että minua on viime aikoina kovasti viehättäneet voimakkaat korut. Olen aina ollut melko maltillinen korujen käyttäjä, mutta nyt minusta tuntuu, että haluisin tunkea ranteeseeni mahdollisimman paljon erilaisia käsikoruja. Niillä kun saa tavallisimpaankin asuun lisäsärmiä ja väriä. Muotilehdet ovat paljon kirjoittaneet upeista statement kaulakoruista sekä -sormuksista, mutta vielä en ole kuullut termistä statement bracelet! Tässä muutamia kuvia ja bloggaajia, joilta itse olen inspiraatiota ammentanut.
Bloggaajista näkyikin ulkomainen suosikkini Chiara sekä minulle uusi tuttavuus, suomalainen, Lontoossa asuva Sandra 5inchandup - blogista. Hänen blogistaan sain kuulla Yves Rocherin postauksessani nähdyssä ihanalta tanskalaiselta Christinalta. Tämä uusi suomalainen blogituttavuuteni on aivan loistava inspiraation etsimiseen. Vaikka tyylini on blogin kirjoittajan kanssa hyvin erilainen, en voi muuta kuin ihailla hänen rohkeaa ja valtavirrasta poikkeavaa tyyliään. Suosittelen!

Lately I've had this urgent crave for colorful bulks of bracelets. I've always been quite discreet with jewellery, but because of the endless gorgeous pictures on the likes of Stockholm Streetstyle and inspirational bloggers' wesbsites, I have repeatedly found myself wondering in the jewellery departments... Even the most basic outfits can get a completely new edge with some statement making pieces. Here I added a few inspiring pictures for you guys as well. 

A few weeks back I was introduced by Christina, whom I met in the Yves Rocher shoot, to a new Finnish blog: 5inchandupSandra, a Finnish girl living in London, has a unique sense of style, which is very different from my own personal style. Her out of the ordinary and brave style inspires me in many ways, therefore, I would like to recommend that you guys take a look at her 5inchandup -blog as well
Have a great day! :)

11 comments:

 1. Mäkin tykkään ihan kamalasta tästä samasta trendistä! :) Pitäis hankkia enemmän värikkäitä rannekoruja.

  ReplyDelete
 2. Hi - just so you know - Christina is Danish not finish :-)

  ReplyDelete
 3. AnsQ,
  Kiva että muillakin on samoja "himtuksia" :)

  Malibu Barbie,
  I know, I met the wonderful Christina in Stockholm a week ago:) My English text here is a little misleading indeed. Now it says:
  Few weeks back I was introduced to a new Finnish blog by the sweet Christina, whom I met in the Yves Rocher shoot.

  I should have written:
  A few weeks back I was introduced by Christina to a new Finnish blog. I'm referring to the 5inchandhalf blog, who's link follows in the next sentence :)

  ReplyDelete
 4. Itse ihailin kovasti Sandran pinkkiä neuletta ja oli pakko ostaa se myös itselleni Zarasta. Sulle sopis tosi hyvin myös tuo väri!

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Kiitos jälleen kerran uudesta blogivinkistä! Sinun kauttasi oon ennenkin löytänyt monille hienoille ja inspiroiville sivustoille :) Ja voi kyllä, näyttävät korut on ehdottomasti yksi tulevan syksyn must-juttuja :) Silmään pisti myös tuo hauska Mikki Hiiri-kello :D

  ReplyDelete
 7. ils sont magnifiques tous ces bracelets, j'adore ceux de la photo 4

  ReplyDelete
 8. Ihania rannekoruja, varsinkin tuossa ensimmäisessä kuvassa! :) Itse olen myös täysin hurahtanut rannekoruihin ja kelloihin! :P

  ReplyDelete
 9. Tää trendi on nii mua :D Päivittäin kilisee kasa koruja kädessä. Mitä enemmän sen parempi ;)

  ReplyDelete
 10. Niina,
  Minustakin se on loistava!:) Mutta mä luulen, että mulla on väriä kaapissa ihan tarpeeksi :D Kiitos kaunis!:)

  Taru,
  Ihanaa, jos antamaan muillekin uutta infoa! :) Joo minustakin Disneyn fanina se oli ihana!

  agnes,
  Je suis d'accord! :) C'est mon préféré aussi! :)

  Walk this way,
  Kyllä, kaikki ovat ihania. Oma lempparini taitaa olla numero 4! :) Ihanaa etten ole ihstukseni kanssa yksin!:)

  Karoliina,
  Loistavaa!:) Toimit siis edelläkävijänä! :)

  ReplyDelete
 11. Hei, asiani ei koske statement koruja, mutta kysynpä silti :) Ostin juuri mustat bayswater ballerinat ja myymälässä kehottivat minua laitattamaan pohjiin kumisuojat suutarilla. Otan neuvosta varmasti vaarin, mutta ajattelin kysyä, oletko itse suojannut omien ballerinojesi pohjat? Mahdollisen kumipohjan väri myös mietityttää ja se millainen lopputuloksesta tulee.. Tulisiko mustiin ballerinoihin laitattaa mustat vaiko vaaleat kuten nykyiset nahkaiset pohjat ovat :/ Siinäpä vasta pulma! Suomen keleihin nahkapohjaiset ballerinat ovat tosiaan hieman riskialttiit ja siksi haluankin suloiset kenkäni suojata :)

  Lisäksi vielä kehut ihanasta blogista! Sulla on niin mieletön tyyli ja selkeästi silmää niin kauniisiin vaatteisiin kuin sisustukseenkin :) Ja terkut hauvoille, haikailen niin kovin oman karvaturrin perään! Ehkä joskus myöhemmin sitten.. :)

  - India

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)