Tuesday, August 2, 2011

Päivän asu pilkuissa

Tässä hieman päivän asua kuvasarjan muodossa. Käytiin mieheni kanssa katsomassa Bridesmaids leffa, mutta sitä ennen käytiin kävelyttämässä ja uittamassa meidät hauvavauvat. Sitä kun on ollut sen verran kuuma, että lähes päivittäin ollaan vierty meidän haukut uimaan jotta niillä olis hetken mukavempi olla tuossa mustassa turkissaan.














Meidän nakit rakastaa sitä kun heittelemme kiviä veteen ja ne yrittävät sitten niitä hakea. Silloin he eivät näe eikä kuule mitään muuta kuin meidän käsistämme lentävät kivet. Kun kivi molskahtaa veteen niin meidän kakarat juoksevat siihen viereen innosta piukeena haukkaamaan sitä vettä, ja tätä voisi jatkua loputtomiin. Pienet töpöt vispaavat tuhatta ja sataa ja on niin super hauskaa :)

41 comments:

  1. Oi miten suloisia :) Se on niin mahtavaa nähdä kuinka innoissaan koirat on ihan pienestä!

    ReplyDelete
  2. Niin suloisia koiria :) Mitkä niiden nimet on? Oma koirani oppi tai alkoi tänä kesänä ihan omatoimisesti uimaan :)

    ReplyDelete
  3. Nättejä kuvia sun mies osaa ottaa :)

    ReplyDelete
  4. Näin tuossa jokin aika sitten sinut ja nuo ihanat koirat Ruttopuistossa kävelyllä. Olit mielettömän kaunis! Näenkö oikein että onko toinen koiristanne noissa kuvissa remmissä ja toinen ei?

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia. Kyllä noi koirat on kauniita, niin sulavat piirteet molemmilla. :) Mun koira on sellanen että jos se edes näkee vettä nii se juoksee karkuun minkä pienistä kintuista pääsee! Oiskohan se kerran elämässä käyny uimassa, ja sillonkin se tipahti laiturilta ku yritti metsästää ötököitä :D

    Hei kuka tuo on tuossa bannerissa? Se näyttää ihan yhdeltä italialaiselta näyttelijältä..

    ReplyDelete
  6. Ira,
    Ihan totta <3 Its the small things that count <3

    Tiia,
    Voi kiitos <3 Kun en omaa nimeänikään anna niin jätän koirien nimet pois täältä blogista, ainakin toistaiseksi :) Ihana koirallesi! :)

    Martina,
    Joo lähes aina kuvat on itselaukaisijalla otettu, mutta nää vähät kerrat kun mies ottaa kuvia niin kyllä se osaa <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihan hirmuisesti!:) Joo toinen oli sen verran pois hihnasta että pääsi uimaan viilentymään :) Sille kun heitää kiviä niin se ei nää eikä kuule mitään muuta ja haluaa vaan polskia vedessä <3 Turistit otti onnessaan kuvia ja lapsiperheet kerääntyivät ihastelemaan toisen iloisesti heiluvaa töpöä <3

    Helkku,
    Kiitos paljon! :) Voi suloinen :) Bannerissa on Victoria's Secret mallistiostakin tuttu huippumalli Alessandra Amnrosio :)

    ReplyDelete
  7. Tuli tosi hyvä mieli näistä kuvista. Ihana nähdä kun toiset on niin innoissaan! :) Hurmaavia otuksia! Sitä piti vielä kysymäni, että kuinka kauan teidän koirat ovat olleet pisimmillään yksin? Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen :)

    ReplyDelete
  8. Hyvännäköisiä koiria teillä ja on kyllä hienoja kuvia. :)

    ReplyDelete
  9. Onko teidän koirien hännät typistetty ennen lain voimaan tuloa, vai ovatko tuontikoiria maasta, jossa typistäminen on sallittua? Ihan näin tuli mieleen, kun molemmilla näyttää olevan töpöt :P

    ReplyDelete
  10. Ihana asu ja ihanat hauvat <3 Noi missä olet koiriesi kanssa on kyllä suloisimpia, noissa on ihana tunnelma! Huomaa kuinka paljon välität koiristasi :)

    ReplyDelete
  11. Upeita ja komeita koiria teillä! Kyllä se tuo niin paljon väriä ja mukavaa puuhaa elämään kun on joku lemmikki. Arjen harmaus unohtuu hetkeksi. :)

    Kiitos vielä ihanasta kommentistasi blogissani. :)

    ReplyDelete
  12. Voii miten suloisia koiria :) Asu on muuten ihana!

    ReplyDelete
  13. Suloisia kuvia, teidän haukut on kyllä nättejä ja niin iloisen näköisiä:)

    ReplyDelete
  14. on ne rotikat vaan niin ihania! tuleen väkisinkin ikävä omaa mussukkaa joka asustelee isällä toisella paikkakunnalla.

    ReplyDelete
  15. Ihania koiria ja kaunis olet itsekin!:)Minkä rotuisia teidän hauvat ovat?

    -Coco

    ReplyDelete
  16. Olet uskomattoman kaunis!:)

    ReplyDelete
  17. oot ihan superkaunis! ja muutenkin fiksuimpia bloggareita joita tiedän. Osaat loistavasti rajata yksityisyyden rajat. Blogisi on noussut suosikikseni tässä vuosien aikana.
    Tämä on varmasti tullut jo esille blogissa, mutta minkä rotuisia nuo koirat ovat? Onko niiden kanssa turvallista, että puolustaako kotia:Dd
    T, emsii

    ReplyDelete
  18. Ihania koiruuksia! Ja onneksi tykkäävät olla vedessä, hyvää liikuntaa helteillä.
    Lennättekö koirien kanssa vai kuljetteko Suomen ja asuinmaanne väliä autolla? Koirien kanssa matkustamisesta olisi kiva saada oma postaus :).

    ReplyDelete
  19. Tosi kauniita koiria,harmi vaan, että häntä on typistetty :( Mutta koirat taitavat olla ajalta ennen sen kieltämistä Suomessa. Miehesi osaa kyllä ottaa hyviä kuvia, pystyisipä oma siippa samaan..=)

    ReplyDelete
  20. Miksi noilta koirilta on typistetty hännät? Onko ne niin vanhoja, että se oli silloin vielä "muodissa" ? :o

    ReplyDelete
  21. Oot kyllä ihan mielettömän kaunis, ja tosi kauniita koiria teillä myöskin :)

    ReplyDelete
  22. Kiitos teille kaikille!:) Ootte huippuja! Tänään on ollut tosi mieletön päivä - kuulette siitä vielä pian blogissa;) Aika hurjan hienoa :)

    Kysymyksiin koiristani: Ne ovat rottweilereita ja me kun asumme toisessa maassa pääsääntöisesti niin sieltä olemme luonnollisesti koramme hankkineet. Siellä on ollut häntien typistys laillista (ei tosin enää).En yksityisyyttäni rajoita enempää, mutta yllätyin itsekin kun ensimmäisen koiran näin typistettynä, mutta en voinut sitä raukkaa jättää sinne ja nyt se on mun 6-vuotias poikavauva <3 Muodilla siis ei mitään tekemistä sen kanssa, luonne vaan valloitti mun sydämen <3 Mamman poika ja sitten vuoden jälkeen perään vielä samasta paikasta isin tyttö <3

    ReplyDelete
  23. En voi käsittää miksi tuet paikkoja joissa typistetään koiria. Kaipa turhamaisuudella oma osansa, tuskin muuten kahta koiraa olisit samasta paikasta hakenut.

    ReplyDelete
  24. Sun miehelläs on upea vaimo! =)

    -Isabella

    ReplyDelete
  25. Upeita kuvia, varsinkin sinusta toi kolmas alhaalta :)

    ReplyDelete
  26. Voi miten kaunis asu ja niin suloiset haukut!

    Kaikenkaikkiaan ihana päivitys, sai hymyn huulille :)

    ReplyDelete
  27. Anonyymi,
    "Tuen" paikkaa sen takia, koska sieltä sai niin tasapainoisen ja hyväluonteisen koiran <3 Ja maassa mistä rakkaani sain ei edes ollut pitkähäntäisiä rotikoita saatavilla. Tämä on mielipide aihe, ja minulla ei ole kiinni koiran hankkiminen estetiikasta. Mutta varmaan tiedät sen itsekin, tuskin muuten kommentoisit anonyyminä :)

    ReplyDelete
  28. olet henkeäsalpaavan kaunis :)

    ReplyDelete
  29. Ihania kuvia! Oikein suloisia hauvoja teillä. (;

    ReplyDelete
  30. Minut hieman hätkäytti kun sanoit että Josh Grobanin You raise me up oli teidän ns. "häämarssinne", sillä kyseinen biisi soi läheiseni hautajaisissa arkun tullessa sisään. Outoa miten ihmiset voivat saada jotenki niin eri vibat samasta biisistä. Itselleni siitä on tullut aina enemmänkin haikea kuin onnellinen olo.

    ReplyDelete
  31. Miksi sinulla oli kahdet eri kengät, kun olitte uittamassa koirianne? Eikö yksilläkin olisi pärjännyt? :) Vai onko se vain niin hienossa kaupungissa, että kaduilla pitää kävellä hienommissa kengissä ja rannalla pitää sitten vaihtaa toiset kengät..

    ReplyDelete
  32. hei minkä merkkinen toi sun rannekello on? :)

    ReplyDelete
  33. Mitenkä on turhamaista ottaa asuinmaastaan koira, joka on jo valmiiksi typistetty? Meinaatko anonyymi, että olisi pitänyt alkaa hankkimaan koiraa jostain muusta maasta vain sen hännän takia? Itselläni on Suomalainen luomu"rotikka", joka oli emän omistajan rahanahneuden tuotos (liian lyhyt väli pennuilla), tämäkö on parempi, onhan koirallani kuitenkin häntä? Ja dobberini olisin ottanut typistettynäkin, mikäli typistäminen olisi jo kerennyt tapahtua, mutta sain valita ja valitsin luomuversion. Ennen typistyskiellon tuloa on pennut typistetty automaattisesti. Nykyäänhän typistäminen on ostajan valinta/toive.. Kevennyksenä: et oo tainnut anonyymi ikinä saada kunnon osumaa rotikan hännästä? Muutaman huitasun jälkeen alkaa kyllä ymmärtään, että miksi sitä häntää on alettu typistään.. ;)

    ReplyDelete
  34. Anonyymi,
    Sä olet kyllä nyt ihan mahottoman ystävällinen :)

    ELLU,
    Voi kiitos paljon <3 Ne on mun rakkaita <3

    Anonyymi,
    Jos kuuntelet sanat niin ehkä ymmärrät?:) You raise me up, so I can stand on mountains...:) Minusta aivan loistava biisi sanoiltaan, melodialtaan ja instrumenteiltaan hääbiisiksi <3 Minulle tulee niin onnellinen olo siitä <3 Pahoitteluni läheisesi poismenosta. Otan osaa suruusi. Aina todella vaikea paikka.

    ANonyymi,
    Voi sksi kun ajettiin pyörillä koirien kanssa läheiselle rannalle. En uskaltanut ajaa koiran ja pyörän kanssa fliflopeilla kun kerran niiden kanssa on käynyt onnettomuus :D t. toivotton kömpelö :D Ja halusin fliflopit rantaan koska jalat kastuivat siinä koirille kiviä poimiessa ja kiviranta sattuu paljaisiin varpaisiin. I just came prepared :)

    ANonyymi,
    Michael Kors :)

    Jenni,
    Näinhän tämä on. Niin tunneherkkä alue monelle, mistä pitäisi keskustella kasvotusten ettei tosiaan tule liikaa sammakoita suusta kun ihmiset luulee ettei tarvitse ottaa vastuuta sanoistaan. Kiitos perusteluistasi ja vielä suurempi kiitos ymmärryksestäsi ja "puolustuksesta" :)

    ReplyDelete
  35. Anonyymi KORJaus!!!
    EI OLE MICHAEL KORS kello vaan GUESS!!! :) Sori sekaannus! :)

    ReplyDelete
  36. Tuli muuten mieleen, et mikä sun nimi on? :D

    ReplyDelete
  37. Vitsit eksyin tänne äsken ja olen jo aivan koukussa! Ihana blogi ja tyyli.
    Jatka samaan malliin :)

    xx Alexa
    http://alexadagmar.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. :) nice pics, check out my blog on your spare time: http://justaclassicstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Sun blogia lueskellessa ei voi kun ihailla ja huokailla! Sulla on pettämätön tyylitaju ja oot kaikenlisäks kaunis kuin kukka <3

    ReplyDelete
  40. Mulle tuli susta mieleen ihan se bridemaidsin helen (?), siis se uusi kaaso. :D Siis ulkonäöllisesti, luonteeltahan en voi tietää :D tarkoitettu kohteliaiasuudeksi=)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)