Monday, August 1, 2011

Auringonlasku asussa

Minä kun ehdin jo luulla, että oranssi maksihame oli todella hölmö ostos. Näiden kuumien ilmojen takia, sillekin on sitten kuitenkin löytynyt käyttöä vaikka kuinka! :)

 paita: Zara, hame: Zara, vyö: H&M, kengät: River Island, laukku: MulberryElokuussa mennään ja kesää on vielä onneksi jäljellä! Minä meinaan ottaa tästä riemusta kaiken ilon irti ja puen edelleen väriä päälle ihan urakalla. Aurinko- ja värikiintiöt ladataan nyt ihan täyteen, ettei syksyn pimeys ja harmaus sitten harmita niin paljoa vaan tuovat mukanaan kaivattua vaihtelua. Ihanaa elokuuta kaikille! :)

18 comments:

 1. Näin maanantai aamusta kun työviikko alkaa ja aamupalan kera tulee lukeen postauksesi,saa itse kuin myös toinenkin värikkään viikon vaatetuksen suhteen,ja ison hymyn kasvoille! Sinä ihananainen,monen naisen innoittama pukeutuja :)<3 Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti lämpimät jatkuu vielä pitkään :P

  ReplyDelete
 3. Tuo vyö on kyllä niin upea että... :) Kruunaa melkeinpä asun kuin asun!

  ReplyDelete
 4. ihana asu!

  mutta miksi sulla on bannerissa ihan joku muu kuin sinä itse... :/ eikä kuva ole edes ollenkaan tarkka! kai tuo on vain väliaikainen? ei pahalla siis.

  ReplyDelete
 5. Elisabete,
  Voi miten ihana kuulla <3 Samaa sinulle aurinkoinen! :)

  Tiia,
  No kyllä!:)


  Anonyymi,
  Joo olin niin iloinen kun tuon kultaisen vyön löysin H&M showroomilta!! :D
  Kiitos paljon ihana <3

  Anonyymi,
  Voi kiitos ihan huimasti siitä, että haluaisit nähdä minut bannerissa :) Kovin ystävällistä <3 Itseäni kun rupee naamani niin helposti ärsyttämään :D Ajattelin pian kyllä laittaa banneri äänestyksen käyntiin! Makuja kun on niin monia ja mielipiteitä samaan syssyyn niin mennään sitten edes enemmistön mieltymyksen mukaan:)

  ReplyDelete
 6. Moi, väreistä tuli mieleeni - oletko käynyt värianalyysissä / mikä vuodenaikatyyppi olet?

  Olen huomaavinani, että taidat käyttää värejä ihan jokaisen vuodenajan paletista ja ainakin minun silmään jotkut värit käyvät sulle aivan loistavasti ja toiset sitten eivät aivan niin hyvin. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä mieltä olet värianalyysista?

  ReplyDelete
 7. Anonyymi,
  Olen kuullut värianalyysistä, mutta itse en ole sellaisessa käynyt. Kyllä sitä aika hyvin tietää mitkä värit ovat itselleen ne parhaat, mutta silti tykkään käyttää kaikkia värejä mielialan mukaan :) Voihan värianalyysi toisille olla äärimmäisen kiva tietää, jos itse on arka käyttämään väriä niin saisi "parhaita puoliaan" korostettua :)

  ReplyDelete
 8. Vau värikkäät asut sopii sulle kyllä ihan tosi hyvin! (--:

  ReplyDelete
 9. Hei! Pidän blogistasi todella paljon, tyylisi on aivan upea! Tärkeintä mielestäni on kuitenkin se, että vaikutat erittäin fiksulta ja korkeasti koulutetulta naiselta, joka ymmärtää elämää. Jos saa esittää postaustoiveen, niin olisi mukava kuulla ajatuksiasi itsetunnista ja -varmuudesta, ja esimerkiksi vartalonkuvastasi. Olet todella hoikka ja vaikutat itsevarmalta, mitä mieltä olet yleensä aiheesta? :) Mukavaa kesää!

  ReplyDelete
 10. Apua! Oot niin upea, että en kestä :) Sun asukuvat kyllä aina piristää mun päivää, kun ne on niin erilaisia ja värikkäitä. Itse en uskaltasi/osaisi noin paljon värejä käyttää. Kadehdin sua kyllä siitä :)

  ReplyDelete
 11. Oli pakko kommentoida, että vedin eilen ihan saman värisessä asussa tuolla, mulla oli vaan hameen tilalla sortsit:) hyvältä näyttää!

  ReplyDelete
 12. Mä just tänään ajattelin että voi ei, nyt on jo elokuu, kohta on syksy ja talvi ja pimeys ja plaaah... Mutta sä oot kyllä niin oikeessa; VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ ja otetaan siitä ilo irti!Niin kauan kun aurinko edes vähän lämmittää niin mä oon pihalla, pihalla ja pihalla. ..Paitsi että aina välillä tuun kyllä kurkkimaan tänne blogiin.
  Aivan upee asu, todella piristävä! :) Tollanen värikkyys saa hymyn huulille.

  ReplyDelete
 13. aivan uskomattoman kaunis olet kyllä! ja ihana kello minkähän merkkinen? :)

  ReplyDelete
 14. Ompa vain upea asu! Ihanat värit ja pukee sinua tosi hyvin!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 15. Ihanan kesäiset, pirteät värit! Tämän postauksen innoittamana mylläsin heti vaatehuoneen läpi ja kaivoin kaikki kirkkaanväriset vaatteet käytettäväksi nyt kun kesä alkaa jo olla lopuillaan :)

  ReplyDelete
 16. I have no idea of what you're writing, but I love your belt!

  love, Marie My from www.nemesisbabe.blogspot.com

  ReplyDelete
 17. Hei Mrs.V! Ajattelin sulta kysyä nyt vielä että oletko yhtään tietonen myydäänkö suomessa jossain Tory Burching balleriinoja? Asun itse Sveitsissä ja olen niitä sieltä ostanut mutta on se niin mukavaa sitä TaxFree:tä hyödyntää kun olen nyt Helsingissä viikon lomalla ;) - Milja

  ReplyDelete
 18. Voi älyttömän ihana tämäKIN asu! :) Harmittaa itseä kun asuu tälläsessä tuppukylässä että käytännöllisyyden ja ennen kaikkea sen takia kun jos täälä sattuu pukeutumaan jotenkin tyylikkäästi ja vähän erikoisemmin niin parhaimmassa tapauksessa tullaan nauramaan päin naamaa :D :P Korkkareidenkin käyttö päivittäin on vähän hankalaa kun välimatkat on suht pitkiä eikä täälä tietenkään ole julkisia :D polkupyörä on jonkilainen pelastus :P

  http://larazonee.blogspot.com/

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)