Tuesday, August 16, 2011

Minitrip in the sun!!

Vedin kuulkaas aikamoisen extempore kortin hihasta ja varasin eilen illalla huomisaamuksi lennot etelän lämpöön äitini luokse pariksi päiväksi. Homma parani vielä entisestään kun siskoni ilmoitti tänään, että hän lähtee myös! :) Huomenna siis nokka kohti näitä maisemia....
Voipi olla siis, että blogini puolella on ainakin kommentoinnin suhteen hieman hiljaista parin seuraavan päivän ajan. Toivottavasti saan matkalla aikaiseksi teillekin iloisia, aurinkoisia ja erilaisia postauksia Espanjan lämmöstä:) Takaisin tulen jo tämän viikon lopulla, joten hyvin pikaisesta matkasta on kyse.
Ihanaa lähteä siskon kanssa minireissulle! :)

Ps. Ihan mieletön määrä teitä on ottanut osaa tuohon Strictly Stylen synttäriarvontaan! Kiitos teille kaikille kauniista sanoistanne ja onnea vielä ensi lauantain arvontaan!:)

I made a complete extempore- move last night, when I booked flights to Spain for tomorrow to visit my mom at their summer house! The day just got even better, when I heard today that my sister can come with!:) I'm super excited about the minitrip! 


Ps. Thank you for all of your beautiful comments in the Strictly Style birthday ballot post. So happy to share a small part of my day with you guys <3 Best of luck to the draw on Saturday! :)

15 comments:

 1. Tervetuloa, ihanaa, että pääsette käymään Rakkaat <3 ! Mamma

  ReplyDelete
 2. En tarkoita tätä kommenttia millään pahlla, mutta mikset halua paljastaa omaa kotimaatasi, mutta äitisi kotimaan kyllä kerrot?

  ReplyDelete
 3. Upeita maisemia, kyllä noissa kelpaisi lomailla :)

  ReplyDelete
 4. eikä oon kateellinen! mäkin haluan. varsinkin ku nyt just tällähetkellä kattoo ikkunasta ulos niin vettä tulee harmaalta taivaalta kuin saavista kaatamalla ..... voivoi kun itsekkin pääsisi edes pariksi päiväksi vielä nauttimaan auringosta !!

  ReplyDelete
 5. Näyttää ihanalle:) Saako kysyä missä päin Espanjaa on noin upeita maisemia? Mukavaa matkaa! :)

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa ihanalta varsinkin kun täällä Suomessa näyttäis tuo syksy tulleen..

  ReplyDelete
 7. wow what a beautiful place!

  xx tiza

  www.loop-ladys-life.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Anonyymi,
  Kiitos! :)

  Mamma,
  Huomiseen <3

  Anonyymi,
  None taken :) Elikkä ei siis ole kotimaa vaan ihan vain kesäasunto, missä äitinkin nyt jo lomailee :) Englantilaisessa tekstissä taisin sen sanoa mutta suomalaisessa en tainnut siis mainita :/

  Nanna,
  Kyllä kelpaa <3 Kiitos :)

  Anonyymi,
  Joo tänään oli kyllä karmaiseva sää, mutta onneksi Suomeenkin on loppuviikoksi luvattu aurinkoa? :)

  Kira,
  Aikalailla pitkin Espanjan rannikkoa on tuollaisia ihania maisemia <3 Kiitos paljon! :)

  Reetta,
  Kyllä, nopea pieni pyrähdys varmasti piristää kummasti :)

  Tiza,
  Oh yes its gorgeous! Real authentic Spain! :)

  ReplyDelete
 9. Tervetuloa tänne Espanjaan :)

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Ihanaa matkaa, just itse tulin pois noista ihan samoista maisemista!
  Arvonta postaukseen jo kommentoinkin, mutta laitan tähän vielä, toivottavasti ei haittaa.
  Nyt kun olet Espanjaan menossakin, käyt ehkä El Corte Inglesissäkin...?
  Ainakin siellä myydään niitä minulle salaperäistä 0914-merkkisiä laukkuja.
  Onko merkki sinulle tuttu?
  Itse en siis googlettamallakaan saanut mitään lisäinfoa aiheesta.

  -Namuro

  ReplyDelete
 11. Oi miten ihanaa lähteä täältä sateen keskeltä! Mulla on seuraava matka lämpimään tiedossa "vasta" marraskuussa, mutta luultavasti silloin tulee vielä enemmän tarpeeseen. Espanja on niin ihana maa! Hauskaa ja aurinkoista matkaa! :)

  ReplyDelete
 12. oo, kyllä kelpais tämmöinen extempore matka itsellenikin! Kivaa matkaa <3

  -E

  ReplyDelete
 13. Fuengirolaaaa<3 kotini<3 asun siis tuolla perheeni kanssa tällä hetkellä, vaikka nyt olen vielä suomessa viettämässä kesälomaa, mutta paluulento on ensiviikon lopulla! Muut ovat jo menneet takaisin, mutta harmi, että itse palailen vasta tuolloin muuten oisin voinut sinut bongata :p on jo ikävä kotiin, varsinkin kun näitä kuvia laitoit :) hassua luulin, että jäisi kauhea ikävä suomea, mutta nyt kun on pari kuukautta täällä viettänyt onkin jo ikävä takaisin :)

  ReplyDelete
 14. Voi ihanaa kyllä kelpaisi itsellenikin parin päivän lomailu! :) paljonkos maksoi nuo lennot kahdelle? Ja mihin kaupunkiin lennätte? ;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)