Tuesday, August 16, 2011

Burberry sets the autumn coat trends

Vuosien varrella, sitä huomaa itse nojautuvan joidenkin tiettyjen vaatekappaleiden kohdalla jonkun tietyn merkin puoleen. Kuten esimerkiksi, jos etsin edullista ja hyvin istuvaa bleiseriä, suuntaan Zaraan. Jos etsin taas hyvää takkia, suosin ehdottomasti silloin Burberryä. Pidän kovasti takkien istuvuudesta, sekä klassisuudesta, joita osataan myös maustaa tämän hetken trendien mukaisesti.

Tämän talvi/syksy 2011 - mallisto oli hyvin kirjava. Väriä (varsinkin punaista) ja ruutua löytyi paljon klassisten ja kauniiden beigen että mustan rinnalla. Erityisesti pidän noista näyttävistä soljista takkien ja paitojen rintamuksessa. Tuo mieleen klassisen duffelin ja trenssin onnistuneen yhdistämisen. Värien lisäksi myös ruudut olivat kovaa huutoa muodinmaailmassa. Itse en tästä trendistä niinkään välitä, mutta kovin näyttäviä olivat kyllä Burberryn ruudulliset takit muuten rauhalliseen kokonaisuuteen yhdistettynä.
As the years go by, you seem to develop your own favourite brands when it comes to certain clothing items. Burberry is my go to brand, when I am in the need of a good jacket. Their coats are tailored to perfection and I believe an iconic Burberry trench is one of the must have items for every woman's closet.
This f/w 2011 collection was very colourful and full of bold plaid prints. I especially liked the military styled fronts. They brought to mind a very successful combination of the classic trench and the traditional duffle coat. When it comes to coat trends this season, red is definitely the "it" colour this season along with the bold plaid prints.

11 comments:

 1. Ihanaa, että syksystäkin nuita värejä löytyy :) Piristävät kummasti sateisia ja kylmiä syyspäiviä!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Mun suosikit on ylärivin oranssi (en ikinä tykkää oranssista!?!) ja keskimmäinen valkoisista. :)

  -N

  ReplyDelete
 3. Jotenkin noi pussimaiset hihat ei ole mun juttu ollenkaan, käy jo pelkkä ajatuskin naurattamaan, että miltä näyttäisin tollasessa takissa :D

  ReplyDelete
 4. Onnittelut blogin vuosi päivästä!Suuren määrän kommentteja olitkin saanut edelliseen postaukseen,ja kaiken hyvyyden olet ansainnutkin <3 Itse olen lukenut myös alusta alkaen blogiasi,ja monia inspiksiä on saatu ja täältä myös haenkin sitä jos tarve. Kiitos siis sinulle! :) Burberryn tuo vihreä takki on henkeäsalpaava!

  ReplyDelete
 5. Ensimmäiset kolme ovat upeita, mutta eniten tykästyin kuitenkin keskimmäiseen valkoiseen! :)

  ReplyDelete
 6. Mistä bongailet noita uutuuksia? :) Ihan vain suunnittelijoiden kotisivuilta vai? :)

  ReplyDelete
 7. Nämä viimeisten kuvien ruudut ilmeisesti paikkaavat tänä vuonna ne Burberryn klassiset "ruudut" kun nyt kerran yrittävät tehdä mahdollisimman "näkymättömiä" merkkituotteita. Ensikatsomalta ajattelin että ei kamaluus mutta itse asiassa tuo eka keltamustaruutuinen on aika tyylikkään näköinen:)(ilman tuota lehmäpipaa)

  ReplyDelete
 8. Ekan rivin värikkäät takit ovat todella ihania, tykkäsin myös paljon valkoisista!

  ReplyDelete
 9. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta vielä koskaan ei tuon tyyppinen ruutukuvio, etenkään villakangas-tyyppisissä takeissa ole mua sytyttänyt. Saan karmeita ällötysreaktioita ainoastaan noista. Sen sijaan juuri toi duffelimainen takki saa pisteet multa, sellaista metsästämään siis !

  ReplyDelete
 10. Moi! Onnea vuosipäivästäsi! Aivan ihana blogi, olen jäänyt koukkuun:) Jos saa kysyä, käytätkö photoshoppia kuviesi sommiteluun ysm.? Tykkään todella kuviesi asettelusta ja teksteistä niissä.

  Terveisin,
  www.minimania-karolina@blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Suosittelen käymään Ajattaressa, upeita ja laadukkaita takkeja hyvistä materiaaleista ja todella pitkäikäisiä takkeja. Esimerkiksi Tara Jarmonin takit voisivat sopia sinulle.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)