Wednesday, August 3, 2011

Matkalaukun sisältö

Minulta ollaan joskus kyselty laukkuni sisältöä esiteltäväksi, mutta siinä ei oikeestaan ole mitään kiinnostavaa. Voin joskus sen kuvasarjan muodossa toteuttaa, mutta tiedän jo nyt, että sisältä paljastuu avaimet, lompakko, kännykkä, aurinkolasit ja ehkä hyvällä tuurilla huulikiilto :) Minä kun en kanna kauheasti omaisuutta mukanani ja yleensä vaihtelen laukkuakin sen verran ahkeraan, etten ehdi mitään sinne oikein varastoidakaan.

Mutta hieman mielenkiintoisempi ja sisältörikkaampi on carry on - matkalaukkuni sisältö kun lentoon lähden. Eilen lensin Tukholmaan (ja tänään takaisin) blogiini liittyvien kuvausten takia (siitä loistavasta jutusta lisää vielä huomenna ;)). Niille jotka ovat Strictly Stylen blogin seuraajia facebookissa, näkevätkin jo pienen kurkistuksen kuvauksien backstagelle :) 
Koska kyseessä oli vain yhden yön reissu, vaatteiden lisäksi lähti mukana seuraavia tavaroita.



Mukaan läpinäkyvään minigrip- pussiin pakkaan travel size kokoiset kasvojenpesutuotteeni. Matkalle sopivan pieniä ihonhoitotuotteita saa ostettua lentokentältä ennen lähtöä hieman halvemmalla verottomuuden takia. Mikäli haluat varmistua, että saat mukaasi haluamasi tuotteet, voi hieman suurempaa summaa vastaan niitä hankkia myös hyvin varustetuista kosmetiikkaliikkeistä. Myös joskus teen niin, että täytän pienet tyhjät purkit (niitä voi ostaa esim. Stockalta) käyttämien tuotteiden normaalipurkkien runsaalla sisällöllä. Näin lysti tulee halvemmaksi pidemmällä tähtäimellä. Yksi lempituotteistani on Clarinsin Fix Make-Up Mist, joka kulkee aina matkustaessa mukana. Se raikastaa meikkiä ja antaa uutta puhtia väsyneen matkustajan kasvoille.

Mukana kulkee myös villasukat, jotka on mukava pukea jalkaan lentokoneen kovassa ilmastoinnissa. Samasta syystä laukusta löytyy myös isompikokoinen huivi, jota voi käyttää ihan vaan hartioilla tai jopa unen yllättäessä peittona. Päälle puen yleensä jotain melko peittävää ja mukavaa. Esimerkiksi suuret maksimekot toimivat loistavasti kesäisin koneessa matkustaessa. Se on nopea vetää päälle jos aamulla pitää aikaisin koneeseen ehtiä, ei turhaa vöiden ja jakkujen riisumista turvatarkastuksessa sekä se on sopivan tyylikäs matkustukseen olemalla samalla todella mukava päällä.

Nyt kun matkustin Norwegian air lentoyhtiön siivillä, viihdykkeenä toimi lennon ajan tietokoneeni ja netissä surffailu (tätä postausta tehdessä;)), sillä yhtiö tarjoaa lennon ajan ilmaisen netin! Kerrassaan loistavaa kirjoitella blogijuttuja ja päivitellä facebookkia tuhansien kilometrien korkeudesta! :D Ja vielä niin hienot koneetkin. Suosittelen yhtiötä lämmöllä kaikille!:) Pelkästään positiivisia kokemuksia nyt kahden matkan jälkeen. Nousun ja laskun ajalle minulla oli mukaan varattuna sudoku ristikot, joita rakastan ratkoa sekä loistava Stephen R. Coveyn 7 habits of highly effective people - kirja, johon olen täysin hurahtanut. Kirjasta olin kuullut niin useasti lukion jälkeisen jatkokoulutukseni aikana ja nyt viimein olen saanut sen hankittua. Siinä vasta kirja, joka ei ainoastaan pysty auttamaan meitä olemaan tehokkaampia, mutta myös suvaitsevampia ja elämää ymmärtävempiä ihmisiä. Tästä kirjasta tekisin mielelläni vielä erillisen postauksenkin kun saan sen luettua kokonaan! :) 
Varmuuden vuoksi oli myös mukana kuulokkeet iPhoneen, jotta postausta voisi tehdä hyvän musiikin tahdissa ;)




On muuten ihan mieletön eilinen takana. Huomenna saan kertoa jo jonkin verran sen tapahtumista ja muista ihanista pohjoismaisista bloggaajista, jotka olivat kanssani mukana näissä upeissa kuvauksissa. 

And guess what? I think it's about time that I start blogging in English as well! I will still continue to write my posts mainly in Finnish, but in the future I will try to add a few sentences in the end in English as well. My blog has an increasing number of foreign visitors, therefore, I feel it's time for this new development. I have been thinking about it for a long time, and I feel now, that the time has come. So all you wonderful people who have been hopelessly translating my blog through google translator - Thank you! Thank you, for giving my blog your time. Hopefully from now on you can get more out of Strictly Style.

18 comments:

  1. Olen ollut lukijasi jo yli vuoden (jep, päivittäin;)) ja en voi muuta sanoa kuin että olet tyylitajultasi aivan häikäisevä. Joka aamu huokaisen, että vielä joskus itsekin "uskallan" pukeutua noin nätisti. Suuri kiitos siis tästä blogista, jonka parissa vietän jokaisen aamukahvi-hetkeni ja josta saan niin paljon inspiraatiota muuttua tytöstä naiseksi :)

    ReplyDelete
  2. Taidat olla Helsinki-Vantaan loungessa? Olin siellä itsekin viime viikolla ja join samaisista kupeista teetä... Oonko oikeassa :-)? Yay for the English texts as I myself am bilingual!

    Mahtavia kuvia fb:ssa! You go girl!

    ReplyDelete
  3. Oih,sinä kaunokainen :) Kauniin kauniita kuvia olit laittanut facebookkiin <3

    ReplyDelete
  4. its great when you write in english.. because the english translator is so bad and writes weird things..

    tiza

    www.loop-ladys-life.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. You made my day! Im so happy that you´ll start to write some of your text in english. Thank you for that <3

    Could you please tell me which lipstick do you wear? :)

    ReplyDelete
  6. Harmi etten viimeksi Norwegianilla lentäessäni tiennyt tuosta netistä, mutta ensi kerralla kyllä ehdottomasti hyödynnän, tosi hieno juttu mun mielestä! Jonkun verran kuitenkin tulee tuolla yläilmoissa istuttua, että ihan kiva että jotain "puuhaa" on :)

    ReplyDelete
  7. facebookissa ihania kuvia! juttua innolla odottaen (: ja ihanaa, että alat englanniksikin vähän kirjoitella, tulee itsekkin varmasti kehitettyä taas hieman kielipäätä! :D

    ReplyDelete
  8. moikka, otatko aina matkalaukkusi lentokoneeseen mukaa? vai uskallatko laittaa sen ruumaan? ettei kukaan vaan varasta sitä ? :)

    ReplyDelete
  9. Onnea uusiin tuuliin:) Ja kiva että kirjoitat myös tästä lähin englanniksi, olenkin ihmetellyt että et ole sitä aiemmin tehnyt. Mielenkiinnolla odottelen uutisia, viimekertainen blogiyhteistyö kun taisi osoittautua lieväksi pettymykseksi kun se niin nopeasti loppuikin.

    ReplyDelete
  10. Saako sen verran udella että minkä jatkokoulutuksen olet käynyt, eli millä alalla työskentelet? :)

    ReplyDelete
  11. siskoni oli sun kans samalla lennolla ja sanoi et kaunis tyttö..mut taitaa kyllä tietää sen itsekin, kun jaksoi itseään siihen malliin kuvata koko ajan:D ihanan raikas toi bleiseri!

    ReplyDelete
  12. Suvi,
    voi että miten ihanaa että aloitat aina aamusi kanssani <3 Suuri kunnia!:) kiitos ajastasi:)

    M-K,
    Heiiiii! Ei itseasiassa ollut lounge tällä kertaa vaan ihan perus kahvila siinä portin edustalla:) Mutta hei piti sanoa että kiitos vaan, sinun ansiostasi minä sain aikaiseksi varata huomiselle hammaslääkärin invisigline spesialistille Helsingissä! :)

    Elisabete,
    Voi kuule kiitos sulle vaan kaunokainen! :)

    Tiza,
    The translator can be quite frustrating at times...:/ So thanks a million for bearing with me!!:)

    MrsAvecPassion,
    I am so glad to hear that!:) The lipstick is from MAC, but I cant remember the name of the shade:/ I will make a post about it in the coming days!:) Thanks for sharing your time with me!:)

    Jessy,
    Joo kaikissa niissä koneissa ei tätä wifi toimintoa ole ja yleensä ne kyllä ilmoittavat jo lähtöselvityksen tekstiviestissä onko koneessa wifi tai ei niin ei varmasti mene ohi :) Joten ehkä sinulle sattui juuri Wifitön kone?:(

    Haidi,
    Ihanaa että olet löytänyt facebookin puolelle!:) Ja loistavaa jos muut suomalaisetkin saatte siitä jotain uutta irti!:)

    Anonyymi,
    Yleensä otan tuon aina carry onina jos pystyn niin ei tarvitse hihnalla odotella. Mutta joskus on tullut mukana sen verran nesteitä että on pakko pistää ruumaan. Ja hyvin on säilynyt:)

    champagne,
    Voi kiitos!:) Tämä uusi juttu on ihan kertakohtainen yhteistyö juttu, mutta ihan loistava sellainen kyllä:) Edellinen yhteistyö ei tosiaan ihan vastannut minun tarpeitani, mutta kokemusta rikkaampana hymyissä suin uusiin haasteisiin!:)

    Anonyymi,
    Täällä en ikävä kyllä paljoa yksityisyyttäni sen enempää rajoita, lukuunottamatta mitä pientä välillä saattaa postauksista poimia. Hyvin kohtelias ja ystävällinen kysymyksesi oli, joten pahoittelen etten anna sinulle siihen vastausta:(

    ANonyymi,
    hahahha:) Voi että!:) Toki jos hän on siis sattunut näkemään minua sen 30 sekunnin ajan niin siinä tapauksessahan olen koko sen ajan niitä kuvia ottanut :D Mä kun niin harvoin bloggaan "hetkessä" niin tuntu ihan hölmöltä ottaa siellä kentällä "tilanne kuvia" ja peffaanhan se sit kuitenkin kerkes sen pienen tovin aikana purasta siis :D Kiitos nyt kauheasti kohteliaisuudesta. En koe olevani mitenkään erikoisen kaunis, mutta "virheeni" olen oppinut ajan myötä hyväksymään ja näillä siis vaan mennään :D

    ReplyDelete
  13. No sitten saattaa olla että ei ollut wifiä, koska luulen kyllä että olisin pistänyt merkille tällaisen infon.. Ehkäpä syyskuussa sitten Suomeen matkustaessa olisi ;)
    Täytyy vielä mainita että tuo lila toppi on tosi upea! Väri sopii sulle todella hyvin! Itsekin pidän kyseisestä väristä mutta en kovin paljon omista sen värisiä vaatteita. Pidän tyylistäsi!

    ReplyDelete
  14. thank you. greetings from Poland

    ReplyDelete
  15. Waude, voisitko tulla kertomaan, mitä invisalign ihminen sanoi ja aloitatko hoidon ym. Tietty voit laittaa mulle mailiakin os. samumiika@yahoo.com. Mun pojalla kohta hoito ohi ja aivan ihqut leegot :-)!

    ReplyDelete
  16. mitä mieltä olet tuosta iPhonesta? suositteletko ostamaan? :)

    ReplyDelete
  17. I'm so glad you'll add some sentences in English! Jeei =)
    All the best. xoxo

    ReplyDelete
  18. That would be so nice! Yesterday I had searched in every store i know for a lipstick like yours but i cant finde one :(

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)