Thursday, August 11, 2011

Follow me on Twitter

Istuskelin pari päivää sitten kahvikupposen äärellä vanhan ystäväni kanssa, joka kertoi pitkät pätkät, kuinka tehokasta ja järkevää on tänä päivänä olla Twitterissä. Hänen inspiroimanaan, myös Strictly Style on nyt Twitterissä. Tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneetkin Twitter laatikkoni tuolta oikealta sivupalkista. Strictly Stylea voit siis nykyään seuraa myös täältä. Ehkä jossain vaiheessa tämä Amerikasta lähtenyt villitys rantautuu Suomeenkin! :)


A few days ago an old friend of mine convinced me to join Twitter with my Strictly Style blog. Therefore, you can also now follow My Tweets. This phenomenon is not that big in Finland yet, but maybe we'll catch up soon...:) Have a great day you all!

3 comments:

  1. itse olen ollut siellä jo kaksi vuotta, mukava paikka!

    ReplyDelete
  2. moi! oon lukenut jo vähän aikaa sun blogia ja nyt oli pakko tulla jo kommentoimaan:)! oot mun mielestä tosi kaunis ja sulla on ihana, värikäs ja omanlaisesi tyyli joka erottuu massasta hyvällä tavalla :) muuten oon luullut et asut suomessa mutta kun oot muutamia kertoja kirjoittanut että käyt suomessa vierailulla niin missä maassa asut:)?

    ReplyDelete
  3. Kivaa kun olet ottanut Twitterin käyttöön! Itse käytän sitä aktiivisesti oikeastaan enemmän työn puolesta, tuntuu että Suomessa Twitter on jäänyt vain meidän mainos- ja mediaväen villitykseksi. Tosi hienoa jos sinä saisit esimerkilläsi innostettua bloggaritkin mukaan!

    -vali
    http://valintoja.blogspot.com

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)